2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet ya birden bir tekme atıyor göbegim havaya kalkıp
iniyor nasıl hoşuma gidiyor maşallahh ona.
daha eşime denk gelmedi.
keşke denk gelse.
nasıl mutlu olur eminim.

Benim kizim da cok hareketli son gunlerde hatta gene Aksam esim eve geldiginde benim de sirtim cok agriyo diye Yere uzanmistim tam gobegimi operken ogle bi tekmeledi ki tam dudagimda hissettim diyo cok gulduk sanirim babasini opuyodu o da :))

kıslaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrsempatiksalakcinni
ayy sevinçten ağlamak istiorummmmmmkaydirigubbakcemile2
üç gündür internetimiz yoktu,fırtına akşamından berii:gitme:
azönce yaptılar çook şükürrrrrrrrrrrrrrzemuszemus
kavuştum topiğimize nihayettt
ayy rüyalarıma felan girmeye başlamıştı artıkkkopuyorumnanaktan
çekiliş sonuçlarıda belli olmuş ne güselllllllllll
denizcim çekiliş topiğinin linkini yazarmısın bi kaydediyim orayı ben,bilmiorum,kuralları falan belli oldumu merak içindeyimaklinialirimsmile
hepiniziiiiiiiii çoook ösledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kk'yı çoq sefiorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmlaelaelaelaelae

hoşgeldin canım bulmuşsun sanırım çekiliş topiğini

slm kızlar,
üşüttüm galiba sırtıma ve belime kramp giriyor,sıcak su torbasını koydum ayaklarıma,evde olsam uzatırdım ayaklarımı işyerinde biraz zor oluyor,birden soğudu havalar dün dışarıdaydık hemde deniz kenarında dolaşmıştık ,belliydi böyle olacağı :kedi:
dikkat etmek lazım hastalanırsak ilaç da alamayız...

bende dört boyutlu ultrason a salı günü gireceğim, şeker yüklemeside o zaman yapılacak umarım sorun çıkmaz

canım geçmiş olsun bu aralar herkes gribe yakalanıyo aman dikkat et sende eve gidince ıhlamur falan kaynat

geçmiş olsun canım limon ye bence

HERKESE SELAMMMLARRR HAYIRLI VE GÜZEL BİR HAFTA DİLİYORUM HEPİNİZE ARKADAŞLAR. DOKTORA GİTTİK CMT GÜNÜ BAKTIK KIZIMA İYİYDİ MAŞALLAH 725 GR olmuş ilk defa öğrendim ben kilosunu iimi düşükmü bilemedim doktorum elişimi gayet güzel dedi. böbrekler ii dedi herşey normal gözüküyor dedi. sadece kızının çişi gelmiş dedi:))))))) haftaya pazartesi arıcakmışım bana şeker yüklemesi ve dopler için gün vereceklerini söledi bakalım bir hafta sonra arıcam tekrar kalsiyum verdi bitmişti. sırt ağrım için normal dedi ağrı kesici iç dedi kalsyumun yanında buskopanda yazdı. akıntımı söledim verdiğim fitili kullandınmı dedi hayır dedim kullan dedi önemliymiş akıntı bile erken doğuma sebep olabiliyormuş. çok şükür iyiyiz kuzucumda bende. bugün yoğun bir pazartesiye başladım sendromlardayımmm sabahtan beri öle yoğundu ki giremedim bile. ayrıca çok gergin iş yeri herkes gergin insanlara laf anlatmak çok zor eskiden takmazdım şimdi zor gelmeye başladı kasımda normalde iznim ama ben aralık sonuna kadar çalışırım diyordum nasıl dayancam buranın stresine bilmiyorum ( bu arada bu doplerle 4 boyutlu dedikleri aynı şeymi oluyor kızlar??

bu arada

şirinemm , adilemir , buurcummm cancercim hepinize geçmiş olsun tek tek rabbim şifalar versin inş.

bütün topikleri gesdim geldimmmmmmmmmmmmmm
sizler nasılsınıxzz??
hasta/üşüten arkadaşlarıma çooook geçmişler olsun,lütfen dikkat edinnnnnnnnn
burada geçmişi okuyamadım henüz,can atıorum ama oğlum resim yapmak istio,ayrıca ezanda okunduu
ben biraz çıkıcam,gelirim yineee
şimdilik hoşçakalınnnnnn güselliklerrrrrrrr:hulya:

:)))kız ay oynasana kuzucumm yiğenime dikkat et

geçmiş olsun cnm tuzlu ayan falan içtinmi dikkat et kendine ihmal etme

balayı aylarımız bitti artık çoğumuz son üç aya girdik şikayetler artıyormuş bu aylarda 28. haftayı doldursam biraz rahatlayacağım içimden hep erken doğum yapacağım geçiyor eyvahedigeldismile

ya denizcim bende yok ama annem ve kankam sürekli sen erken doğurcaksın diyorlar 7 aylık olcak diyorlar yaaaaa benimde kafamı karıştırdılar .. zamanında sağlıkla sıhatle gelsin yafrularımız inş..

hoşgeldin kuzucummmmmmmmmm

dikkat et nevacım havalar soğudu dengesiz üstelik üşütme ayaklarını sıkı tut sıcak su torbasınıda sakın karnına doğru falan koymaaa sakıncalı derler hep belinede koyma sırtına koy canım gerçekten iş yerinde zor benime sortım çok ağrıyor her gün aynı sancı nasıl dayancaz bilmiyorum rabbim bize sabır versin yardım etsin geçmiş olsun cnm

canımm üzülme bak doktorda bişii yok demişş olumunekankayizsmile
dualarımıs hepimis içinn Allah hayırlısıyla kurtarsın hepimiisiii kaydirigubbakcemile5

canım oğluşuna çok çok geçmiş olsunnn
aman dikkat edin havalr birden soğudu eyvahedigeldismile ben de çok üşüyorummm

aman canım dikkat et şimdi dengemesi sağlamak daha zor onuniçin herşeyi yapmaya kalkma eşnden yardım iste yerimseniben

aman başladı denge kayıpları eyvahedigeldismile kızlar bu kadarla geçmiş olsun bundan sonra daha dikkatli olun llah korusun hepimisii olumunekankayizsmile

canımmmmmm bisde seni çok seviyorusss özellikle ben çok seviyoerummmmmm :jeyyar: a.s. delikafadulden
bende cumadan beri yoktum yani ctesi hiç açamadımm
bende ösledimmmmmm hepinisiiiii Şeniz

hamileliğimis ilerledikçe daha da hassas oluyorus ben onu farkettimm a.s
Allah hepimise sabır versin en ufak şeylere ağlıyoruss:sinifsinif:
Allah ım kolaylığını verir inş herşeyinn
takmamaya çalışın arkadaşlarr bizim için sadece bebişlerimis önemli şimdi :CüvCüv:

canım çabuk gell bende çıkıcam gerçi birasdan
geçmişi fazla okuyamadım hasta olanlara geçmiş olsun bazı denge sorunu yaşayanlar var galiba benim gibi arkadaşlar dikkatli olalımm bebilerimis Allah a emanett rabbim korusun hepisiciğiniii :CüvCüv:
hepinisi öptüm yine gelirimmm
face de açık benim ordan da görüşelim arkadaşalrr

gözün aydın canım görmüşsün prensesini bende perşembeyi iple çekiyorum bir ay oldu görmeyeli
bugün bende patronuma söyledim çalışabilirdim sanıyordum ama zorlanmaya başladım ağrılarım var normal izin günümde çıkacağım dedim

nereye gidiyorsun ateş almayamı geldin kuzummmm ben şirkette giremiyorum faceye klava: akşamları ordan görüşürüz kızlar

evet cnmcım gördüm şükür. seenin içinde az kalmış canımcım az daha sabır güzel haberlerle gelceksin inş. tatlı tatlı kızını görceksin inş. benim iznim bayramdan sonraki haftaya denk geliyor 24ü falan bende diyorum ki on gün bayram izni nede olsa beni atar bir ay daha aralık sonuna kadar devam ederim ama bilemiyorum şu andaaa hergün fikrim değişiyor çünkü burdada artık çok zorluyorlar ve tahamül sınırlarım aşmaya başladııııııııııı klava:

ewde yanlızım işler beni bekler
kahvaltı yaptım bulaşıklar duruyo onları halledeyim yan komşu çağırdı çay yapmış beni öslemiş gel oturalım dedi gelmişken kayınvaldeme onada uğrayayım dedim ama çok durmam gelirimmm
sizlerin yerini bişii tutmas tabii olumunekankayizsmile
akşam face de de görüşürüss kızlarr
hepinisi çok çok öptümmm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…