- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #16.601
cnm korkma bişi olmaz ondan.Allah korusun olsaydı bi şekilde belli olurdu zaten.bnm eşimde iki gündür yoktum ben geldigimde kızımı çok özledim die bi öpmeye kalktı karnımdan burnuyla fena çarptı ama bişiyim yok:)hatta bnm ÖYKÜm maşallah kıpır kıpır daha şimdiden gece uyutmuo beni.karnımın dışından belli olmaya başladı hareketleri:)seyrime gibi görünüo.oturup cimcimemi izliyorum:)kurban olurum ben onaaaaa
kızlar 4 boyutlu ultrasona giren varmı aranızda
yada nezaman giriliyor bilğiniz varmı acaba.
kıslaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrsempatiksalakcinni
ayy sevinçten ağlamak istiorummmmmmkaydirigubbakcemile2
üç gündür internetimiz yoktu,fırtına akşamından berii:gitme:
azönce yaptılar çook şükürrrrrrrrrrrrrrzemuszemus
kavuştum topiğimize nihayettt
ayy rüyalarıma felan girmeye başlamıştı artıkkkopuyorumnanaktan
çekiliş sonuçlarıda belli olmuş ne güselllllllllll
denizcim çekiliş topiğinin linkini yazarmısın bi kaydediyim orayı ben,bilmiorum,kuralları falan belli oldumu merak içindeyimaklinialirimsmile
hepiniziiiiiiiii çoook ösledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kk'yı çoq sefiorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmlaelaelaelaelae
slm kızlar,
üşüttüm galiba sırtıma ve belime kramp giriyor,sıcak su torbasını koydum ayaklarıma,evde olsam uzatırdım ayaklarımı işyerinde biraz zor oluyor,birden soğudu havalar dün dışarıdaydık hemde deniz kenarında dolaşmıştık ,belliydi böyle olacağı :kedi:
dikkat etmek lazım hastalanırsak ilaç da alamayız...
slm kızlar,
üşüttüm galiba sırtıma ve belime kramp giriyor,sıcak su torbasını koydum ayaklarıma,evde olsam uzatırdım ayaklarımı işyerinde biraz zor oluyor,birden soğudu havalar dün dışarıdaydık hemde deniz kenarında dolaşmıştık ,belliydi böyle olacağı :kedi:
günayydınn kızzlar..
şirinem umarım daha iyisindir bugün.. dr kötü birşey olsa mutlaka tetkik falan yapardı.. bence içini rahat tut. kızımızıda eşini de üzme....Allahın izniyle kucağımıza alacağız meleklerimizi...
burcuum sana da çok geçmiş olsun. Aman dikkat et kendine..bu zamanlarda daha da dikkatli olmamız gerek...
gerçi ben de pek akıllı bir iş yapmadım dün gece düğün vardı bir oynadım sormayın.. Herkez kızdı bukadar oynanmaz diye.. Allahtan bebişim iyi şükür....:kedi:
Günaydın kızlar.Hepinize iyi haftalar diliyorum.Geçmişi okuyamadım.Benim dün geceden beri başım dönüyor ve hiç durmuyor.Evde sarhoş gibiyim.Sizce neden olabilir ?Çok korkuyorum ya hala geçmedi.Birşeyler yiycem şimdi.Geçmezse doktora gidicez.
balayı aylarımız bitti artık çoğumuz son üç aya girdik şikayetler artıyormuş bu aylarda 28. haftayı doldursam biraz rahatlayacağım içimden hep erken doğum yapacağım geçiyor eyvahedigeldismile
denizcim çekiliş topiğinin linkini yazarmısın bi kaydediyim orayı ben,bilmiorum,kuralları falan belli oldumu merak içindeyimaklinialirimsmile
hepiniziiiiiiiii çoook ösledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kk'yı çoq sefiorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmlaelaelaelaelae
slm kızlar,
selam kızlar bugun doktor randevumuz vardı anlatacaklarım var sıze doktor ultrasonda kalbınde bırseyden süpheledı ama sonra bırkac kereönemlı bır sorun olmadgını ılerleyen haftalarda bebek buyudukce degısecegını soyledı geldıgımden berı aglıyorum dayanamayıp doktoru tekrar araadım yapılabılcek baska bır tetkık varmı dıye sordum.unıversıte hastanesınde eko cekılebılır ama gerek görmuyorum sorunda görmuyorum zaten dedı.içim rahatladı ama gercekten cok uzuldum annemle eşimi bebişimide uzdum buarada güzel kızım 930 gram olmus.bizim içinde dua edın olurmu bırseyı cıkmasın bebegımın haftaya cuma tekrar randevu aldım.bıkere daha goreyım içim rahatlasın diye
evet sessız haftasonu..
herkes gezmelerde.
bızde oglumla sınemaya gıttık..
çılgın hırsız.anımasyon fılmı..
guzeldı..
aslında emır dun gece hıç uyumadı..atesi yoktu.ama genız akıntısı ve başlgamdan gece 50 kez uyandı..bende ates yok dıye ılaç vermedım..artık cocuk sıkıntısını sızlanarak bellı edıyordu..
sabah 5 gıbı soluk algınlıgı surup verdım..rahat ettı uyudu.
keske çok daha once ıçırseymısım..
doktorada gıttık..bırseyı yok..suruba devam edın..dedı..
işte boyle bızdende..
kızlar bgün bnde bi kaza atlattımki sormayın ödüm kptu bebişime bişey oldu die.
buzdolabının üstündeki dolaptan bişey alıcaktım ama boyum o kadar yetişmediği için sandalyeyle çıkayım dedim.sandalyenin ayağının geldiği yerdede halı yoktu bi kaydı neye uğradığımı şaşırdım allahtan yavaştan düştüm dizlerimin üstüne ama çok korktumm kızımda korktu heralde yavrum tekmeleyip durdu.
sirinemm canım maşallah kızına sende canını sıkma sakın bir şey olsa doktorun ihmale getirmezdi tetkik falan yapardı Allah korktuğumuza uğratmasın
adilemir geçmiş olsun oğluna canım
bende dün işyerinin binasından çıkarken son iki basamakta ayağım kaydı kapı hemen merdiven bitiminde hemen tuttum refleksle yoksa belimi kesin basamaklara vururdum totomun üstünede bir güzel otururdum nasıl korktum anlatamam ramak kaldı yani ama şükür bir şey olmadı
HERKESE SELAMMMLARRR HAYIRLI VE GÜZEL BİR HAFTA DİLİYORUM HEPİNİZE ARKADAŞLAR. DOKTORA GİTTİK CMT GÜNÜ BAKTIK KIZIMA İYİYDİ MAŞALLAH 725 GR olmuş ilk defa öğrendim ben kilosunu iimi düşükmü bilemedim doktorum elişimi gayet güzel dedi. böbrekler ii dedi herşey normal gözüküyor dedi. sadece kızının çişi gelmiş dedi:))))))) haftaya pazartesi arıcakmışım bana şeker yüklemesi ve dopler için gün vereceklerini söledi bakalım bir hafta sonra arıcam tekrar kalsiyum verdi bitmişti. sırt ağrım için normal dedi ağrı kesici iç dedi kalsyumun yanında buskopanda yazdı. akıntımı söledim verdiğim fitili kullandınmı dedi hayır dedim kullan dedi önemliymiş akıntı bile erken doğuma sebep olabiliyormuş. çok şükür iyiyiz kuzucumda bende. bugün yoğun bir pazartesiye başladım sendromlardayımmm sabahtan beri öle yoğundu ki giremedim bile. ayrıca çok gergin iş yeri herkes gergin insanlara laf anlatmak çok zor eskiden takmazdım şimdi zor gelmeye başladı kasımda normalde iznim ama ben aralık sonuna kadar çalışırım diyordum nasıl dayancam buranın stresine bilmiyorum( bu arada bu doplerle 4 boyutlu dedikleri aynı şeymi oluyor kızlar??
bu arada
şirinemm , adilemir , buurcummm cancercim hepinize geçmiş olsun tek tek rabbim şifalar versin inş.
bütün topikleri gesdim geldimmmmmmmmmmmmmm
sizler nasılsınıxzz??
hasta/üşüten arkadaşlarıma çooook geçmişler olsun,lütfen dikkat edinnnnnnnnn
burada geçmişi okuyamadım henüz,can atıorum ama oğlum resim yapmak istio,ayrıca ezanda okunduu
ben biraz çıkıcam,gelirim yineee
şimdilik hoşçakalınnnnnn güselliklerrrrrrrr:hulya:
gözün aydın canım görmüşsün prensesini bende perşembeyi iple çekiyorum bir ay oldu görmeyeliHERKESE SELAMMMLARRR HAYIRLI VE GÜZEL BİR HAFTA DİLİYORUM HEPİNİZE ARKADAŞLAR. DOKTORA GİTTİK CMT GÜNÜ BAKTIK KIZIMA İYİYDİ MAŞALLAH 725 GR olmuş ilk defa öğrendim ben kilosunu iimi düşükmü bilemedim doktorum elişimi gayet güzel dedi. böbrekler ii dedi herşey normal gözüküyor dedi. sadece kızının çişi gelmiş dedi:))))))) haftaya pazartesi arıcakmışım bana şeker yüklemesi ve dopler için gün vereceklerini söledi bakalım bir hafta sonra arıcam tekrar kalsiyum verdi bitmişti. sırt ağrım için normal dedi ağrı kesici iç dedi kalsyumun yanında buskopanda yazdı. akıntımı söledim verdiğim fitili kullandınmı dedi hayır dedim kullan dedi önemliymiş akıntı bile erken doğuma sebep olabiliyormuş. çok şükür iyiyiz kuzucumda bende. bugün yoğun bir pazartesiye başladım sendromlardayımmm sabahtan beri öle yoğundu ki giremedim bile. ayrıca çok gergin iş yeri herkes gergin insanlara laf anlatmak çok zor eskiden takmazdım şimdi zor gelmeye başladı kasımda normalde iznim ama ben aralık sonuna kadar çalışırım diyordum nasıl dayancam buranın stresine bilmiyorum( bu arada bu doplerle 4 boyutlu dedikleri aynı şeymi oluyor kızlar??
bu arada
şirinemm , adilemir , buurcummm cancercim hepinize geçmiş olsun tek tek rabbim şifalar versin inş.
canımm üzülme bak doktorda bişii yok demişş olumunekankayizsmile
dualarımıs hepimis içinn Allah hayırlısıyla kurtarsın hepimiisiii kaydirigubbakcemile5
canım oğluşuna çok çok geçmiş olsunnn
aman dikkat edin havalr birden soğudu eyvahedigeldismile ben de çok üşüyorummm
aman canım dikkat et şimdi dengemesi sağlamak daha zor onuniçin herşeyi yapmaya kalkma eşnden yardım iste yerimseniben
aman başladı denge kayıpları eyvahedigeldismile kızlar bu kadarla geçmiş olsun bundan sonra daha dikkatli olun llah korusun hepimisii olumunekankayizsmile
canımmmmmm bisde seni çok seviyorusss özellikle ben çok seviyoerummmmmm :jeyyar: a.s. delikafadulden
bende cumadan beri yoktum yani ctesi hiç açamadımm
bende ösledimmmmmm hepinisiiiii Şeniz
hamileliğimis ilerledikçe daha da hassas oluyorus ben onu farkettimm a.s
Allah hepimise sabır versin en ufak şeylere ağlıyoruss:sinifsinif:
Allah ım kolaylığını verir inş herşeyinn
takmamaya çalışın arkadaşlarr bizim için sadece bebişlerimis önemli şimdi :CüvCüv:
canım çabuk gell bende çıkıcam gerçi birasdan
geçmişi fazla okuyamadım hasta olanlara geçmiş olsun bazı denge sorunu yaşayanlar var galiba benim gibi arkadaşlar dikkatli olalımm bebilerimis Allah a emanett rabbim korusun hepisiciğiniii :CüvCüv:
hepinisi öptüm yine gelirimmm
face de açık benim ordan da görüşelim arkadaşalrr
gözün aydın canım görmüşsün prensesini bende perşembeyi iple çekiyorum bir ay oldu görmeyeli
bugün bende patronuma söyledim çalışabilirdim sanıyordum ama zorlanmaya başladım ağrılarım var normal izin günümde çıkacağım dedim
nereye gidiyorsun ateş almayamı geldin kuzummmm ben şirkette giremiyorum faceyeklava: akşamları ordan görüşürüz kızlar
evet cnmcım gördüm şükür. seenin içinde az kalmış canımcım az daha sabır güzel haberlerle gelceksin inş. tatlı tatlı kızını görceksin inş. benim iznim bayramdan sonraki haftaya denk geliyor 24ü falan bende diyorum ki on gün bayram izni nede olsa beni atar bir ay daha aralık sonuna kadar devam ederim ama bilemiyorum şu andaaa hergün fikrim değişiyor çünkü burdada artık çok zorluyorlar ve tahamül sınırlarım aşmaya başladıııııııııııklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?