2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benımde kalca kemıgımde dıs tarafta sabahları kalkınca bır agrı oluyor kızlar sanırım hep yan yanmaktan bende yastık koyuyuorum koyunca baya bı rahatlatıyo

ya kızlar o pıtış ağrısı ben de çok daha önceden başladı afedersiniz alaturka wcye oturunca sanki bebek gelecekmiş gibi oluyo

gaz probleminden değil benimki onu biliyorum ama çok fena agrıyo:gitme: bende haftaya gitcem doktora şeker için
seninki çok agrıyo heralde uyuyamadıgına göre benimki arada geliyo belki en fazla 1 dk sürüyo geçiyo sonra bi süre sonra tekrar oluyo öyle öyle bir kaç sefer oluyo sonra tekrar etmiyo

kızlar bu arada taşınmaya karar verdik
bu ay sonunda inşallah taşınmaya başlıcaz
kasımda yeni evimizde olucaz allahın izniyle

benımde kalca kemıgımde dıs tarafta sabahları kalkınca bır agrı oluyor kızlar sanırım hep yan yanmaktan bende yastık koyuyuorum koyunca baya bı rahatlatıyo
evet canım yastık rahatlatıyor ben battaniyeyi de bacaklarımın arasına koyuyorum o da rahatlatıyo

tam hasta olma havaları kızlar aman dıkkat edın

evet ya zaten durmadan hapşırıyorum ne yapmam lazım ki

Günaydın kızlar.Hepinize iyi haftalar diliyorum.Geçmişi okuyamadım.Benim dün geceden beri başım dönüyor ve hiç durmuyor.Evde sarhoş gibiyim.Sizce neden olabilir ?Çok korkuyorum ya hala geçmedi.Birşeyler yiycem şimdi.Geçmezse doktora gidicez.

canım kansızlık olabilir bol bol kuru üzüm falan ye

balayı aylarımız bitti artık çoğumuz son üç aya girdik şikayetler artıyormuş bu aylarda 28. haftayı doldursam biraz rahatlayacağım içimden hep erken doğum yapacağım geçiyor eyvahedigeldismile

herkese merhaba nasılsınız kızlar bebişler nasıl? dün benimde başım döndü korktum dışarıdaydık kaçamak yaptık doktor çıkma dedi ama ben çok sıkılmıştım baım dönüncede eşim kızdı bi daha seni dışarı çıkartmıcam diye :)))

geçmiş olsun canım
tansiyonunmu düştü acaba
dinlen bakalıminş. kötü birşey yoktur.
balayı aylarımız bitti artık çoğumuz son üç aya girdik şikayetler artıyormuş bu aylarda 28. haftayı doldursam biraz rahatlayacağım içimden hep erken doğum yapacağım geçiyor eyvahedigeldismile

bende 26 haftaya giriyorum inş. hayırlısıyla
bu hafta dokturla randevümuz var
tam bir ay oldu oğluşumu görmeyeli.
bence öyle düşünme denizcim
inş. tam zamanında doğum yaparız.

günaydın herkese
benim bugün ve yarın boş günüm,evde oturuyorum.havalar burda da çok soğuk,battaniyeye sarıldım yatıyorum.inşallah hasta filan olmayız.
kızlar artık denizin dediği gibi bundan sonra şikayetler artacak sanırım,inşallah sağ salim doldururuz günümüzü.

günaydın herkeseeopuyorumnanaktan
burda da havalar soğudu baya
biz de oturma odasından salona taşındık daha sıcak diye
ayy tv yi kurarken eşimin eli göbüşüme çarptı çok sert bi şekilde
çok korktuk ama bişey olmadı inşallah
bebiş hareket etsin diye bekliyoruz elim karnımda:gitme:

bir şey olmaz canım ondan korkma

bencede birşey olmaz canım.
ama yinede dikkat etmek lazım
düşmemek lazım kızlar ama balkon yıkarken yada banyo falan
yaparken lütfen dikkat edelim.

cnm korkma bişi olmaz ondan.Allah korusun olsaydı bi şekilde belli olurdu zaten.bnm eşimde iki gündür yoktum ben geldigimde kızımı çok özledim die bi öpmeye kalktı karnımdan burnuyla fena çarptı ama bişiyim yok:)hatta bnm ÖYKÜm maşallah kıpır kıpır daha şimdiden gece uyutmuo beni.karnımın dışından belli olmaya başladı hareketleri:)seyrime gibi görünüo.oturup cimcimemi izliyorum:)kurban olurum ben onaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…