- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #16.581
canım benim karın ağrım gaz probleminden dolayı oluyor bazen, pıtış ağrım ise hala devam ediyor ama genelde akşam yatarken oluyor dün öldüm yine ağrıdan uyuyamadım sabaha karşı ayağımın altına yastık koydum iyi geldi perşembe günü randevum baksın bakalım neymiş
canım benim karın ağrım gaz probleminden dolayı oluyor bazen, pıtış ağrım ise hala devam ediyor ama genelde akşam yatarken oluyor dün öldüm yine ağrıdan uyuyamadım sabaha karşı ayağımın altına yastık koydum iyi geldi perşembe günü randevum baksın bakalım neymiş
evet canım yastık rahatlatıyor ben battaniyeyi de bacaklarımın arasına koyuyorum o da rahatlatıyobenımde kalca kemıgımde dıs tarafta sabahları kalkınca bır agrı oluyor kızlar sanırım hep yan yanmaktan bende yastık koyuyuorum koyunca baya bı rahatlatıyo
tam hasta olma havaları kızlar aman dıkkat edın
Günaydın kızlar.Hepinize iyi haftalar diliyorum.Geçmişi okuyamadım.Benim dün geceden beri başım dönüyor ve hiç durmuyor.Evde sarhoş gibiyim.Sizce neden olabilir ?Çok korkuyorum ya hala geçmedi.Birşeyler yiycem şimdi.Geçmezse doktora gidicez.
canım kansızlık olabilir bol bol kuru üzüm falan ye
Böyle yazılar alt yazı gibi sağa sağa kayıyor.Ben çıkııyorum kızlar kendinize dikkat edin.İyileşince gelirim.
geçmiş olsun canımGünaydın kızlar.Hepinize iyi haftalar diliyorum.Geçmişi okuyamadım.Benim dün geceden beri başım dönüyor ve hiç durmuyor.Evde sarhoş gibiyim.Sizce neden olabilir ?Çok korkuyorum ya hala geçmedi.Birşeyler yiycem şimdi.Geçmezse doktora gidicez.
balayı aylarımız bitti artık çoğumuz son üç aya girdik şikayetler artıyormuş bu aylarda 28. haftayı doldursam biraz rahatlayacağım içimden hep erken doğum yapacağım geçiyor eyvahedigeldismile
günaydın herkeseeopuyorumnanaktan
burda da havalar soğudu baya
biz de oturma odasından salona taşındık daha sıcak diye
ayy tv yi kurarken eşimin eli göbüşüme çarptı çok sert bi şekilde
çok korktuk ama bişey olmadı inşallah
bebiş hareket etsin diye bekliyoruz elim karnımda:gitme:
bir şey olmaz canım ondan korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?