- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #16.561
Kızlar bende bugün kızımın kıyafetlerini yıkadım.Ama ne oldu bilemezsiniz.Çart pembe takımı bütün beyazlı sarılı takımlar, beyaz alt açma örtülerim.Fil dişimi desem krem rengi mi turuncuya çalan tatlı bir pembe gibi olmuş.Allahtan alacalı olmamış.Heryeri aynı renk .Bir makina dolusu yavruağzı zıbınım oldu delikafadulden
Kızlar bende bugün kızımın kıyafetlerini yıkadım.Ama ne oldu bilemezsiniz.Çart pembe takımı bütün beyazlı sarılı takımlar, beyaz alt açma örtülerim.Fil dişimi desem krem rengi mi turuncuya çalan tatlı bir pembe gibi olmuş.Allahtan alacalı olmamış.Heryeri aynı renk .Bir makina dolusu yavruağzı zıbınım oldu delikafadulden
günayydınn kızzlar..
şirinem umarım daha iyisindir bugün.. dr kötü birşey olsa mutlaka tetkik falan yapardı.. bence içini rahat tut. kızımızıda eşini de üzme....Allahın izniyle kucağımıza alacağız meleklerimizi...
burcuum sana da çok geçmiş olsun. Aman dikkat et kendine..bu zamanlarda daha da dikkatli olmamız gerek...
gerçi ben de pek akıllı bir iş yapmadım dün gece düğün vardı bir oynadım sormayın.. Herkez kızdı bukadar oynanmaz diye.. Allahtan bebişim iyi şükür....:kedi:
günaydın kızlar karın agrısı çeken varmıya benim gbi dikkat ediyorum kazagım terliğim hep oluyo çıplak ayakla yere basmıyorum karnıma çok şidetteli agrılar geliyo sanki söylemesi ayıp:kedi: ishal olcakmışım gibi ama öyle birşey de yok bide şeyimde çok sızlıyo :kedi: sanki bi ara denizde de oluyodu nedne kaynaklanıyo acaba korktumeyvahedigeldismile dün gece yatınca nefes almakta çok zorlandım
ay ne kadar çok problemim var bilgisi olan varmı bu durumlarla ilgili yardımakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?