2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bende bugün kızımın kıyafetlerini yıkadım.Ama ne oldu bilemezsiniz.Çart pembe takımı bütün beyazlı sarılı takımlar, beyaz alt açma örtülerim.Fil dişimi desem krem rengi mi turuncuya çalan tatlı bir pembe gibi olmuş.Allahtan alacalı olmamış.Heryeri aynı renk .Bir makina dolusu yavruağzı zıbınım oldu delikafadulden

Herkese merhabalar,iyi hafta sonları....
eşim iş için geziye çıktı yanımda misafirim var sürekli giremiyorum.Umarım herşey yolundadır.Size iyi muhabbetler
Denizcim hediye ile ilgili bir gelişme yada değişme olursa bana özleden mesaj atarsan sevinirim.Çünkü bir kaç gün daha topiği takip edemiyecem,bilgileri kaçırabilirim....

Selam kızlar bizde bugün kocişle gezindik dolandık kızımıza yatak mobilya fln baktık
bu ay içinde sipariş wermeyi düşünüyoruz bakalım bisürü fiyat topladım hesabımızı yapıp karar wericez kısmetse

ayyy tühhh keşke renkli-beyaz ayırsaydın
kaç derecede yıkadın 90da mı yoksaalmaz:

Selam kizlar begun bizde gezdik dolastik esimle alisveris yaptik ama kendimize tek parca bile alkalosis hepsi kizimiza:) Alip alip atiyoruz kenara sonra da ne aldigimi bile unutuyorum odamiz bi gelse de yerlestirsek bir an once....

merhabalar arkadaşlar.ben aslıhan.aslında uzun zamandır takip ediyordum ama yazmak bugüne kısmetmiş.benim 2.hamileliğim 23+4 günlük olduk.ilk oğlum 5yaşında bu bebeğimde erkekmiş hayırlısı artık.güzel paylaşımlar diliyorum hepimize.

günaysın herkese
buğün hava çok güzel burda
buğün tembel olmayacagım
kuaföre gitmem gerek
inş. planlarımı gerçekleştiririm

günayydınn kızzlar..
şirinem umarım daha iyisindir bugün.. dr kötü birşey olsa mutlaka tetkik falan yapardı.. bence içini rahat tut. kızımızıda eşini de üzme....Allahın izniyle kucağımıza alacağız meleklerimizi...
burcuum sana da çok geçmiş olsun. Aman dikkat et kendine..bu zamanlarda daha da dikkatli olmamız gerek...
gerçi ben de pek akıllı bir iş yapmadım dün gece düğün vardı bir oynadım sormayın.. Herkez kızdı bukadar oynanmaz diye.. Allahtan bebişim iyi şükür....:kedi:

ay çok yazık olmuş canım kız onlar zaten çok kirli değildir 30 ya da 40 ta yıkasaydın ya

canım tesekkur ederımbıraz daha ıyıyım bugun ıstemesekte takılıyor ıste aklımıza bu cuma yıne gıdıces bakalım gercı dedıgın gıbı onemlı bısey olsa tetkık ısterdı ozellıkle tekrararayıp sordum gerek gormuyorum dedı.Ya ne kadar zormus anne olmak ben onu cok sevıyorummmm canım yavrum benım.Allahım insallah hepımıze saglıkla kucaklamayı nasıp eder

havalar cok sogudu canım hele gecelerı bursa da 7 dereceye dusmus .dıkkat edın kendınıze uyanır uyanmas ustunuze bıseyler gıyın

slm kızlarr herkese iyi haftalarr..

üşüyenler buraya gelsinn :)) gerçi 2 gündr buralarda serinledi biraz ama yinede gündüzleri baya sıcak..

dün akşam duş alıp yattık ne olur ne olmaz diye pencereleri kapattık hep sabaha karşı yinede üşüdük şimdi hava güzel ama öğleden sonra sıcak oluyor burda da

günaydın kızlar karın agrısı çeken varmıya benim gbi dikkat ediyorum kazagım terliğim hep oluyo çıplak ayakla yere basmıyorum karnıma çok şidetteli agrılar geliyo sanki söylemesi ayıp:kedi: ishal olcakmışım gibi ama öyle birşey de yok bide şeyimde çok sızlıyo :kedi: sanki bi ara denizde de oluyodu nedne kaynaklanıyo acaba korktumeyvahedigeldismile dün gece yatınca nefes almakta çok zorlandım

ay ne kadar çok problemim var bilgisi olan varmı bu durumlarla ilgili yardımakannehir

canım benim karın ağrım gaz probleminden dolayı oluyor bazen, pıtış ağrım ise hala devam ediyor ama genelde akşam yatarken oluyor dün öldüm yine ağrıdan uyuyamadım sabaha karşı ayağımın altına yastık koydum iyi geldi perşembe günü randevum baksın bakalım neymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…