- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 39
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #16.621
bu arada bugün çitos yok ortalarda merak ettim şimdi
ben döneceğim işe allah nasip kısmet ederse bir aksilik olmazsa o yüzden en azından son 3 haftaya kadar dayanabilrisem aradaki iznimi doğumdan sonrakiyle birleştirmiş olurum hem diye düşünüyorum
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar :1hug:
sıcak su torbası iyi geldi ayaklarıma koymuştum iyi oldum,banyo yaparken hep kaynar suyla yapardım artık bebiş için ılık suyla yapıyorum,Allah korusun erken doğuma sebeb oluyormuş,zaten rüyamda erken doğum yapıyordum korktum iyice birde akşamki depremde yalnızdım,eşim maç izlemeye gitmişti ona da epey söylendim beni bu halde yalnız bıraktığı için kayınvalideme de şikayet ettim naniknanik oğlun beni bu halimle yalnız bırakıyor diye annesinden de fırçayı yedi,birdaha yalnız bırakmaz artık :roflol:
hunnyy gitmiş ben dönene kadaa(
olsun baa akşama görüşürüzz:))
arkadaşlar çok dikkat edin,sadece karnınıza deil bilinizede çok dikkat edin,darbe almamya özen gösterin.bi tanıdığımız altı aylık hamişken oğlu yanlışlıkla beline vurunca aşırı kanama başlıo ve bebeğini kaybetmiş,ben belimizden de böle bi tehlike olabileceğini bilmiordum.dikkat etmek lazım artık daha fazla.....
nevacım,faceden görüşüoruz hunnyle,birbirimizi ekledik listeye..
isteyen olursa özelden yazsın sölerim adımı eklerim:))
ben cuma ve bugün sağlık ocağına gidiorum şekjer yüklemem için,hala yaptıramadım,yok aç gelcen yok bilmem ne..
bugün gittim yok erken gelmeliymişim...yarına kaldı uyuz oluorum yhaaaaaa
oğluma hamişken hiç uğraşmadım yapıvermişlerdi hemen..
bu arada kıslar bu akıntı tehlike oluşturuomuş,ne kadar çok olursa tehlike oluşturuo anlatırmısınız?benmde oluo,ne kadar diyim;günde bi tane günlük ped kullanmamı gerektiricek kadar,çok mu sizce??doktoruma sölemeliyim bunu???
iki gündür aşırı sol kalçam ağrıyo yineeeeeeeeee,geçmio bi türlü tamamenn((
Allah korusun kendimizi korumalıyız bu tür kaza ve darbelerden....
benim akıntım çok değil ama bir tane günlük ped batıyor,doktorum normal demişti hamilelik arttıkça akıntı da artacakmış,özellikle banyo yaptıktan sonra akıntım oluyor.
kızlar yazdıklarınıza bakıyorum arada,
bebishh gelmiş.ben de bugün soracaktım bebish,vuslat,dirim ben son zamanlarda hiç rastalamadım bu arkadaşlara,nereye kaybuldular diye.
kızlar canım aşırı derecede ıslak kek istedi,daha önce hiç yapmadım,netten tarif arıyorum,güzel bi tarif bulursam hemen işe koyulacam.
face de nasıl görüşüyorsunuz arkadaşlar?
arkadaş listesine mi ekliyorsunuz?benimde face 'm var ama pek anlamıyorum :asigim:
ah çok şekerBenim kizim da cok hareketli son gunlerde hatta gene Aksam esim eve geldiginde benim de sirtim cok agriyo diye Yere uzanmistim tam gobegimi operken ogle bi tekmeledi ki tam dudagimda hissettim diyo cok gulduk sanirim babasini opuyodu o da :))
günaydın herkeseeopuyorumnanaktan
burda da havalar soğudu baya
biz de oturma odasından salona taşındık daha sıcak diye
ayy tv yi kurarken eşimin eli göbüşüme çarptı çok sert bi şekilde
çok korktuk ama bişey olmadı inşallah
bebiş hareket etsin diye bekliyoruz elim karnımda:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?