2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar :1hug:
sıcak su torbası iyi geldi ayaklarıma koymuştum iyi oldum,banyo yaparken hep kaynar suyla yapardım artık bebiş için ılık suyla yapıyorum,Allah korusun erken doğuma sebeb oluyormuş,zaten rüyamda erken doğum yapıyordum korktum iyice birde akşamki depremde yalnızdım,eşim maç izlemeye gitmişti ona da epey söylendim beni bu halde yalnız bıraktığı için kayınvalideme de şikayet ettim naniknanik oğlun beni bu halimle yalnız bırakıyor diye annesinden de fırçayı yedi,birdaha yalnız bırakmaz artık :roflol:

ben döneceğim işe allah nasip kısmet ederse bir aksilik olmazsa o yüzden en azından son 3 haftaya kadar dayanabilrisem aradaki iznimi doğumdan sonrakiyle birleştirmiş olurum hem diye düşünüyorum

face de nasıl görüşüyorsunuz arkadaşlar?
arkadaş listesine mi ekliyorsunuz?benimde face 'm var ama pek anlamıyorum :asigim:

ben döneceğim işe allah nasip kısmet ederse bir aksilik olmazsa o yüzden en azından son 3 haftaya kadar dayanabilrisem aradaki iznimi doğumdan sonrakiyle birleştirmiş olurum hem diye düşünüyorum

bende aynı senin gibiyim,son 3 haftaya kadar çalışacağım bir aksilik çıkmazsa,doğum sonrasına kullanacağım iznimi,işyeriyle konuştum,iznim bitince haftanın 2 günü işe gideceğim,süt izinlerimi de toplu olarak kullanmış olacağım,bu konuda iş yerim anlayışlı çıktı Allahtan

bende rüyamda erken doğum yapmıştım geçen hafta:)) maç uğruna yanlız bırakırsa öle zılgıtı yer işte annesinden dahada bırakmaz seni tek ohh zemuszemus

hunnyy gitmiş ben dönene kadaa(
olsun baa akşama görüşürüzz:))
arkadaşlar çok dikkat edin,sadece karnınıza deil bilinizede çok dikkat edin,darbe almamya özen gösterin.bi tanıdığımız altı aylık hamişken oğlu yanlışlıkla beline vurunca aşırı kanama başlıo ve bebeğini kaybetmiş,ben belimizden de böle bi tehlike olabileceğini bilmiordum.dikkat etmek lazım artık daha fazla.....
nevacım,faceden görüşüoruz hunnyle,birbirimizi ekledik listeye..
isteyen olursa özelden yazsın sölerim adımı eklerim:))
ben cuma ve bugün sağlık ocağına gidiorum şekjer yüklemem için,hala yaptıramadım,yok aç gelcen yok bilmem ne..
bugün gittim yok erken gelmeliymişim...yarına kaldı uyuz oluorum yhaaaaaa
oğluma hamişken hiç uğraşmadım yapıvermişlerdi hemen..
bu arada kıslar bu akıntı tehlike oluşturuomuş,ne kadar çok olursa tehlike oluşturuo anlatırmısınız?benmde oluo,ne kadar diyim;günde bi tane günlük ped kullanmamı gerektiricek kadar,çok mu sizce??doktoruma sölemeliyim bunu???
iki gündür aşırı sol kalçam ağrıyo yineeeeeeeeee,geçmio bi türlü tamamenn((

hımm
ayrıca bebime yelek örüorum,bittiğinde eklerim:))
belgüncümün isteği üzerine foto eklicem ciciş topiğine vede göbiş topiğine,maalesef akşama kaldı oda pili bitmiş makinanın
ayy ayın 15inden sonrada alışverişe başlıcaz artık Allah'ım izin verrse,heyecan gelio:)))

Allah korusun kendimizi korumalıyız bu tür kaza ve darbelerden....
benim akıntım çok değil ama bir tane günlük ped batıyor,doktorum normal demişti hamilelik arttıkça akıntı da artacakmış,özellikle banyo yaptıktan sonra akıntım oluyor.

Son düzenleme:

bir tane mi ben günde 3 tane kullanıyorum ben hamilelikten önce bir tane kullanırdım
ay bende sorun mu var acaba ya yoksa ben mi çok rahatsız oluyorum

kızlar yazdıklarınıza bakıyorum arada,
bebishh gelmiş.ben de bugün soracaktım bebish,vuslat,dirim ben son zamanlarda hiç rastalamadım bu arkadaşlara,nereye kaybuldular diye.
kızlar canım aşırı derecede ıslak kek istedi,daha önce hiç yapmadım,netten tarif arıyorum,güzel bi tarif bulursam hemen işe koyulacam.

kendime face hesabı açtım sizi eklemek için DENİZ AKBABA
kociş kullanmamı istemiyordu kk daki arkadaşlar için dedim sadece tamam dedi

dirimin iş yerinde KK yasaklanmış canım

Benim kizim da cok hareketli son gunlerde hatta gene Aksam esim eve geldiginde benim de sirtim cok agriyo diye Yere uzanmistim tam gobegimi operken ogle bi tekmeledi ki tam dudagimda hissettim diyo cok gulduk sanirim babasini opuyodu o da :))
ah çok şeker

canım sıkıntı yoktur inşallah zaten problem olsa kanman falan olurdu

cambazcım
yokluğumu farketmen hoşuma gitti
tşk ederim
fırtınadan sonra netimiz gitti,üç gündür yoktu,bugün yaptılar:))
burdayım artıkk
bnde çok ösledimmm hepinizi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…