2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cambazcımm
isim vermiyimdee tanımak için soruorum oğlumuzla gezmede die resimleri olan arkadaşım sensin sanırım,yanılıomuyum??

gurbaa prenses ben ankaradayım,istanbulu da hiç bilmem,maalesef yardımcı olamayacağım sana:sinifsinif:
deniz,dirimin evinde net yokmu ki?
bebish senin yokluğun hissedilmeyecek gibi mi allah aşkına?
başak benim bu yıl 2 günüm boş,15 saat derse giriyorum okadar.rahat oldu yani.inşallah sen de çok yorulmuyosundur.
kızlar ıslak keki koydum fırına,miss gibi koktu,gelin bi çay keyfi yapalım dicem ama keşke öyle bi imkanımız olsaboshayallersmile

off olsada yesek yhaaaaaaaaaa(((((((((((((((((
bnde acıktımmmmmm(
uykumda geldiiiiiiiiiii(
ama burdan kalkmakta istemiorummmmmmmm(
keşke üçü bir arada olsaydııı
börek yapııcam bnde ğer kalkabilirsemmmmmmmmmmm

cambaz ne zamandır aklıma hep unutuorum
avatar resmine dkkatli bakınca bi gelin çiçeği ve alyans görüorum
ama ölesine baktıım zaman
şirin bi kirpi var gbi duruo
bitek banamı öle gelio nedir??

cambaz ne zamandır aklıma hep unutuorum
avatar resmine dkkatli bakınca bi gelin çiçeği ve alyans görüorum
ama ölesine baktıım zaman
şirin bi kirpi var gbi duruo
bitek banamı öle gelio nedir??

Aya canım bende onu kirpi sanmıştım sonra dikkatli bakınca gelin çiçeği olduğunu anladım kaydirigubbakcemile3

allah sizi ne diğim,dünya para verdik fotoğrafçı tuttuk,siz gidin güzelim gelin çiçeğini kirpi sanınkaydirigubbakcemile3 küçük olduğu için öyle görünmüştür sanırım,face de büyükleri var.
yaa kızlar maşallah buarada facede bi baktım fotolara herkes manken gibi vallahi bütün güzel anneler ocak annesi olacak sanırımopuyorumnanaktan

herkes nerdee???
valla çok uykum geldi yaff
kalkıorum yavaş yavaş artık ben kızlar
gelirim yine
ne yapıcağıma karar veriyim duruma göre gelirim tekrar
facede tanıştıım bütün güsell annişlerimizle tanıştıım için çok memnun oldumm
ayrıca özge'yede ayrıca sevgiler güsel fikri ve açtıı grup içina.s.
hoşçakalın şimidlikk

bayıldım canım resimlerine vermiş değdiğiniz para maşallah çok güzel bir gelin olmuşsun

:))
bak bitek ben deilmişim onu kirpi gbi gören valla yhaa:)))
ay çok güldümm:)))
evet bnde inceledim,maşallah güsel annişlerimize:)))
beni en çok deniz şaşkına uğrattı,ekledii resimlerden birisi çok eski bi resmi deilse eğer;
ne kadar zayıfmış ve hamişlik ona ne kadaa yaramış ölee:1shok:

başka arkadaşlar da var sanırım facede olan ama emin olamadığım için topikten olup olmadıklarına davet yollayamadımm
haberleri olsun:)

evde olsam bende yatarım
bak şimdi saate baktım zaman iyi geçmiş bir saat sonra bende çıkarım
görüşürüz canım :1hug:

canım oradaki resimlerin hepsi 2009 bana aslında evlilik yaradı :)))
işyerimde yeni resimlerim yok bende beni de görün diye burdaki pcden ekledim hep

ayyy canım istedi benim ya

Aya canım bende onu kirpi sanmıştım sonra dikkatli bakınca gelin çiçeği olduğunu anladım kaydirigubbakcemile3
hehe bende öyle sanmıştım başta

ben de eklebildiklerimi ekledim kızlar ben de memnun oldum kızlar

teşekkür ederim aslında aklımdaydı böle bişey önermek sonra loliss de böyle bişeyler söyledi demekki sizlerde olabilir gözüyle bakarsınız die hemen uygulamaya geçtim

konuştuğumuz insanları fizikende görmek ayrı bir güzellik bu arada herkezin maşallahı var gencecik güzel ocak anneleria.s.

facedeki herkes topiktendir çünkü burdakiler bilio grubu artı kullanıcı adlarınıda yazıyorlar aşağılarda yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…