- 8 Mart 2010
- 1.124
- 21
- 118
- 42
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #16.701
slm kızlar.bugün kötü birşey oldu.dün akşamdan beri soğuk algınlığı var bende sürekli hapşırıyorum.bugün sabahta bir hapşırdım kanamam oldu ve ara ara devam ediyor.hemen doktora gittik bebeğimde bir sorun olmadığını söyledi.oğlum 1.100 gr olmuş yani 1 haftada 250 gr almış.celestone iğne verdi olası erken doğumda bebeğin akciğerinin gelişmesini sağlıyormuş bu iğne.birde hap verdi pre-par adında buda erken doğum önleyiciymiş.şu an için öyle bir tehliken yok ama yinede tedbirimizi alalım dedi.inşaallah oğlum vaktinde gelir. :Saruboceq:
bende çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın allaha emanet olun
herkes nerdee???
valla çok uykum geldi yaff
kalkıorum yavaş yavaş artık ben kızlar
gelirim yine
ne yapıcağıma karar veriyim duruma göre gelirim tekrar
facede tanıştıım bütün güsell annişlerimizle tanıştıım için çok memnun oldumm
ayrıca özge'yede ayrıca sevgiler güsel fikri ve açtıı grup içina.s.
hoşçakalın şimidlikk
kızlar akıntı probleminden bahsedenler olmuş bende bikaç gündür arttığını farkettim açık sarıya yakın bi renkte. doktorumu arasam mı diye düşünüyorum ne dersiniz?
cnm benim akıntım oldukça fazla doktorum bana fitil vermişti ama bir gün kullanıyorsam diğer gün unutuyordum bugünki kanamadan sonra tekrar uyardı fitili kullan diye.hamilelikte akıntı normal evet ama akıntının fazla olması ve kaşıntının eşlik etmesi tehlikeli.a.s
aslında çok mu emin değilim ama önceki günlere göre arttığını farkettim. kaşıntı problemim yok. sadece daha yoğun ve beyaz sarımsı gibi. perşembe günü gitmiştim doktora en son. fazla zaman olmadı ama benim durumum biraz riskli olduğu için en ufak şeye dikkat etmeye çalışıyorum. daha yeni kalkmaya başladım yataktan zaten 5 haftadır yatak istirahatindeydim. sana da çok geçmiş olsun. pre-par kullanıyorum demişsin. ben de onu kullanıyorum. biraz ağır bi ilaç ama ben çok faydasını gördüm galiba doğuma kadar da kullanıcam:) bebeklerimiz sağlıklı olsun vaktinde gelsinler inşallah :Saruboceq:
KIZLAR GEÇMİŞŞŞ OLSUN İKİNİZE DE...
BEBİSHİM giremedin herhalde....yarın görüşürüz bidenemmmopuyorumnanaktan
belguncum eve gidince bana yollarmısın ıslak kek tarifini,ben netten bi tane buldum yaptım ama pek istediğim gibi olmadı:2:
slm kızlar.bugün kötü birşey oldu.dün akşamdan beri soğuk algınlığı var bende sürekli hapşırıyorum.bugün sabahta bir hapşırdım kanamam oldu ve ara ara devam ediyor.hemen doktora gittik bebeğimde bir sorun olmadığını söyledi.oğlum 1.100 gr olmuş yani 1 haftada 250 gr almış.celestone iğne verdi olası erken doğumda bebeğin akciğerinin gelişmesini sağlıyormuş bu iğne.birde hap verdi pre-par adında buda erken doğum önleyiciymiş.şu an için öyle bir tehliken yok ama yinede tedbirimizi alalım dedi.inşaallah oğlum vaktinde gelir. :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?