2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok geçmiş olsun,bol bol dinlen.:ecrin_bebek:

biss geldiik ama kimse yok
bugün babamızdan aldığımız darbeye rağmen çook iyiyiz allaha şükür kıpır kıpır kızım
vee isim konusunda yine karar değiştirdik MİRAY GÖRKEM olmasında karar kıldık
pek bi hoşumuza gittiboshayallersmile

gıız o benim fikrim bi keremsempatiksalakcinni
özgecim eline sağlık bu arada takılıyorumopuyorumnanaktan

kızlar akıntı probleminden bahsedenler olmuş bende bikaç gündür arttığını farkettim açık sarıya yakın bi renkte. doktorumu arasam mı diye düşünüyorum ne dersiniz?

kızlar akıntı probleminden bahsedenler olmuş bende bikaç gündür arttığını farkettim açık sarıya yakın bi renkte. doktorumu arasam mı diye düşünüyorum ne dersiniz?

cnm benim akıntım oldukça fazla doktorum bana fitil vermişti ama bir gün kullanıyorsam diğer gün unutuyordum bugünki kanamadan sonra tekrar uyardı fitili kullan diye.hamilelikte akıntı normal evet ama akıntının fazla olması ve kaşıntının eşlik etmesi tehlikeli.a.s

aslında çok mu emin değilim ama önceki günlere göre arttığını farkettim. kaşıntı problemim yok. sadece daha yoğun ve beyaz sarımsı gibi. perşembe günü gitmiştim doktora en son. fazla zaman olmadı ama benim durumum biraz riskli olduğu için en ufak şeye dikkat etmeye çalışıyorum. daha yeni kalkmaya başladım yataktan zaten 5 haftadır yatak istirahatindeydim. sana da çok geçmiş olsun. pre-par kullanıyorum demişsin. ben de onu kullanıyorum. biraz ağır bi ilaç ama ben çok faydasını gördüm galiba doğuma kadar da kullanıcam:) bebeklerimiz sağlıklı olsun vaktinde gelsinler inşallah :Saruboceq:

sağol canım.evet hap biraz ağır sarsabilir dedi doktor.aman bebeğim iyi olsunda katlanıcaz artık.Rabbim vakitli ve sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize:Saruboceq:

belguncum eve gidince bana yollarmısın ıslak kek tarifini,ben netten bi tane buldum yaptım ama pek istediğim gibi olmadı:2:

cansevcim ıslak kek tarifimi veriyorum cnm

4 yumurta

2 su bardağı toz şeker

1 su bardağı sıvı yağ (bir parmak eksik)

1 su bardağı süt

bir paket kakao

3 bardak un kabartma tozu vanilya

Yapılışı: yumurtalar ve şekeri çırpıyorsun mikserde iyicene burda önemli olan bu karışımı uzun ve ii çırpmak cnm

sonra yağını sütünü ve kakaosunu ekliyorsun yine çırpıyorsun karışana kadar sonra bu karışımdan bir su bardağı ayırıyorsun bir kenara

kalan harca un kabartma tozu ve vanilyayı ekleyip birazda öle karıştırıyorsun unla harç iicene karışana kadar çırpman yeterli yağlanmış kalıbına döküyorsun cnm önceden ısıtılmış 150-175 derecede pişiriyorsun fırınının durumuna bağlı bazı fırın 150de güzel pişiriyor bazısı 175 de kek olduktan sonra kalıpta biraz beklet üzerine nemli bez örtebilirsin bir kaç dakika yeterli soğumasın kek. sonra kalıptan çıkarıp üzerine sıcakken ayırdığımız sosu döküyoruzzzz her tarafına yaya yaya afiyetle yemeye hazırız:))) bu arada dondurmayla servisi çok güzel oluyor ayrıca servis yaparken süslemek amaçlı üzerine hazır çikolata soslarından da döküyorum cnm ben .. hem çok pratik bir kek yaklaşık 20 dkkada hazırlıyorsun keki hemde çok lezzetli..belgünün meşhur kekidir herkese tavsiye ederim afiyet olsun opuyorumnanaktan bayanssulusmile

selam iyigeceler kızlar bugün güremedim hiç evde temizlik vardı.

ya benim bugün sağ kalçam ağrıo özellikle yürürken adım atarken falan baya bi ağrı oluo.böyle olan varmıki kızlar.

bu arada yarın sabahta şeker yüklememiz var.

Canım çok geçmiş olsun. Hiç kafana takma çünkü yoğun kanaması olduğundan dolayı hastanede yatan çok kişi gördüm. Seni hastaneye bile almamış bak. Demek ki normal düzeyde kanaman. Ayrıca sana verdikleri prepar çok etkili bişiy. Benim de kanama riskim var. Allah hepimizin yüzüne baksın.
Aksarayda hangi hastaneye gidiyorsun? Kızkardeşim Ağaçörende öğretmen. Ben 2 hafta önce Maya'ya gidip 4D ultrason çektirmiştim. Sezaryen için herşey dahil 350-400 gibi bir fiyat söyledi. Tabii ben Ankaradayım ve burda özel hastanelerde fiyatlar uçuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…