- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #16.681
teşekkür ederim aslında aklımdaydı böle bişey önermek sonra loliss de böyle bişeyler söyledi demekki sizlerde olabilir gözüyle bakarsınız die hemen uygulamaya geçtim
konuştuğumuz insanları fizikende görmek ayrı bir güzellik bu arada herkezin maşallahı var gencecik güzel ocak anneleria.s.
bende aynı senin gibiyim,son 3 haftaya kadar çalışacağım bir aksilik çıkmazsa,doğum sonrasına kullanacağım iznimi,işyeriyle konuştum,iznim bitince haftanın 2 günü işe gideceğim,süt izinlerimi de toplu olarak kullanmış olacağım,bu konuda iş yerim anlayışlı çıktı Allahtan
hunnyy gitmiş ben dönene kadaa(
olsun baa akşama görüşürüzz:))
arkadaşlar çok dikkat edin,sadece karnınıza deil bilinizede çok dikkat edin,darbe almamya özen gösterin.bi tanıdığımız altı aylık hamişken oğlu yanlışlıkla beline vurunca aşırı kanama başlıo ve bebeğini kaybetmiş,ben belimizden de böle bi tehlike olabileceğini bilmiordum.dikkat etmek lazım artık daha fazla.....
nevacım,faceden görüşüoruz hunnyle,birbirimizi ekledik listeye..
isteyen olursa özelden yazsın sölerim adımı eklerim:))
ben cuma ve bugün sağlık ocağına gidiorum şekjer yüklemem için,hala yaptıramadım,yok aç gelcen yok bilmem ne..
bugün gittim yok erken gelmeliymişim...yarına kaldı uyuz oluorum yhaaaaaa
oğluma hamişken hiç uğraşmadım yapıvermişlerdi hemen..
bu arada kıslar bu akıntı tehlike oluşturuomuş,ne kadar çok olursa tehlike oluşturuo anlatırmısınız?benmde oluo,ne kadar diyim;günde bi tane günlük ped kullanmamı gerektiricek kadar,çok mu sizce??doktoruma sölemeliyim bunu???
iki gündür aşırı sol kalçam ağrıyo yineeeeeeeeee,geçmio bi türlü tamamenn((
hımm
ayrıca bebime yelek örüorum,bittiğinde eklerim:))
belgüncümün isteği üzerine foto eklicem ciciş topiğine vede göbiş topiğine,maalesef akşama kaldı oda pili bitmiş makinanın
ayy ayın 15inden sonrada alışverişe başlıcaz artık Allah'ım izin verrse,heyecan gelio:)))
bende dün bir kaç parça daha cici aldım kızıma akşam eklerim müsait olursam
kızlar yazdıklarınıza bakıyorum arada,
bebishh gelmiş.ben de bugün soracaktım bebish,vuslat,dirim ben son zamanlarda hiç rastalamadım bu arkadaşlara,nereye kaybuldular diye.
kızlar canım aşırı derecede ıslak kek istedi,daha önce hiç yapmadım,netten tarif arıyorum,güzel bi tarif bulursam hemen işe koyulacam.
kendime face hesabı açtım sizi eklemek için DENİZ AKBABA
kociş kullanmamı istemiyordu kk daki arkadaşlar için dedim sadece tamam dedi
kızlar
hangi hastane hangi doktora devam ediyorsunuz
memnun musunuz?
anadolu yakasında olup da doktor ve tabii ki hastane tavsiye edebilicek olan var mi?
normal düşünüyorum bu arada...
allah sizi ne diğim,dünya para verdik fotoğrafçı tuttuk,siz gidin güzelim gelin çiçeğini kirpi sanınkaydirigubbakcemile3 küçük olduğu için öyle görünmüştür sanırım,face de büyükleri var.
yaa kızlar maşallah buarada facede bi baktım fotolara herkes manken gibi vallahi bütün güzel anneler ocak annesi olacak sanırımopuyorumnanaktan
teşekkür ederim aslında aklımdaydı böle bişey önermek sonra loliss de böyle bişeyler söyledi demekki sizlerde olabilir gözüyle bakarsınız die hemen uygulamaya geçtim
konuştuğumuz insanları fizikende görmek ayrı bir güzellik bu arada herkezin maşallahı var gencecik güzel ocak anneleria.s.
slm kızlar.bugün kötü birşey oldu.dün akşamdan beri soğuk algınlığı var bende sürekli hapşırıyorum.bugün sabahta bir hapşırdım kanamam oldu ve ara ara devam ediyor.hemen doktora gittik bebeğimde bir sorun olmadığını söyledi.oğlum 1.100 gr olmuş yani 1 haftada 250 gr almış.celestone iğne verdi olası erken doğumda bebeğin akciğerinin gelişmesini sağlıyormuş bu iğne.birde hap verdi pre-par adında buda erken doğum önleyiciymiş.şu an için öyle bir tehliken yok ama yinede tedbirimizi alalım dedi.inşaallah oğlum vaktinde gelir. :Saruboceq:
slm kızlar.bugün kötü birşey oldu.dün akşamdan beri soğuk algınlığı var bende sürekli hapşırıyorum.bugün sabahta bir hapşırdım kanamam oldu ve ara ara devam ediyor.hemen doktora gittik bebeğimde bir sorun olmadığını söyledi.oğlum 1.100 gr olmuş yani 1 haftada 250 gr almış.celestone iğne verdi olası erken doğumda bebeğin akciğerinin gelişmesini sağlıyormuş bu iğne.birde hap verdi pre-par adında buda erken doğum önleyiciymiş.şu an için öyle bir tehliken yok ama yinede tedbirimizi alalım dedi.inşaallah oğlum vaktinde gelir. :Saruboceq:
belgün'cüm bilgiler için teşekkürler cnm.ama bende hiç kasılma falan yok.sadece akıntıyla karışık kanama var.inşallah verdiği ilaçlar işe yararda oğlum vaktinde gelir:Saruboceq:
eee kanama neden olmuş cnm hapşurduğun için olamaz herhalde CADIARZU geçmiş olsun cnm dikkat et kendine.. inş bebişlerimiz vaktinde ve sağlıkla gelirler
cnm normalde benim akıntım çok fazla oluyor.baya şiddetli hapşırmışım demekki iltihaplı bölgede kanamaya neden olmuş.bebekle yada rahimle ilgili bir tehlike yok dedi.hatta rahimde açılman yok bu iyi birşey dedi :bbo:CADIARZU
cnm normalde benim akıntım çok fazla oluyor.baya şiddetli hapşırmışım demekki iltihaplı bölgede kanamaya neden olmuş.bebekle yada rahimle ilgili bir tehlike yok dedi.hatta rahimde açılman yok bu iyi birşey dedi :bbo:CADIARZU
canım geçmiş olsun dikkat et kendineslm kızlar.bugün kötü birşey oldu.dün akşamdan beri soğuk algınlığı var bende sürekli hapşırıyorum.bugün sabahta bir hapşırdım kanamam oldu ve ara ara devam ediyor.hemen doktora gittik bebeğimde bir sorun olmadığını söyledi.oğlum 1.100 gr olmuş yani 1 haftada 250 gr almış.celestone iğne verdi olası erken doğumda bebeğin akciğerinin gelişmesini sağlıyormuş bu iğne.birde hap verdi pre-par adında buda erken doğum önleyiciymiş.şu an için öyle bir tehliken yok ama yinede tedbirimizi alalım dedi.inşaallah oğlum vaktinde gelir. :Saruboceq:
ya benim akıntım çok oluyo bi de hafif adet sancısına benzer bir ağrı oluyo sorun yoktur inşallahErken doğum tehdididinin en önemli belirtisi rahimde düzenli aralıklarla ortaya çıkan kasılmalardır. Bu kasılmalar ender durumlarda ağrısız da olabilirler.
Kasılmalarınızın olup olmadığını anlamak için avcunuzun içini karnınıza hafifçe dokundurun. Avucunuzun altında rahiminizin "toplanıyor" hissi yaratması kasılma belirtisidir. Bu esnada ağrı duyulması şart değildir. Bu kasılmaların sıklığını ve süresini ölçün. Saatte dört kez ya da daha sık ortaya çıkan kasılmalarda mutlaka doktorunuza haber verin.
Erken doğum tehdidinin diğer önemli belirtileri arasında pelviste dolgunluk hissi, adet sancısına benzer kramp tarzı ağrılar, pozisyon değiştirmekle geçmeyen bel ağrıları, vajinal akıntının artması ya da niteliklerinin değişmesi (daha sümüksü, daha sulu ya da kanlı akıntı ortaya çıkması), ishalle beraber olan ya da tek başına ortaya çıkan bağırsak krampları yeralır. Bu durumda yine kasılmalarınızı elle kontrol edin. Bu ek belirtiler kasılma olmadan tek başlarına erken doğum tehdidi açısından bir anlam taşımazlar. Ancak bu belirtilerden biri varsa ve kasılmalarınızın olup olmadığından emin değilseniz yine doktorunuza başvurmalısınız.
Acaba bu ip ne işe yarıyor ki? Belki de bununla kaçabilirim buradan...
(işte kordonuyla oynayan yaramaz bir bebek:)) )
canım ben de hapşırırken çok korkuyorumcnm normalde benim akıntım çok fazla oluyor.baya şiddetli hapşırmışım demekki iltihaplı bölgede kanamaya neden olmuş.bebekle yada rahimle ilgili bir tehlike yok dedi.hatta rahimde açılman yok bu iyi birşey dedi :bbo:CADIARZU
artık durumlar farklılaştımı ne benimde arada karnım ağrıyor ve arasıra o göbeğime elimi koyunca öle belirtiler oluyor korktum şimdi artık daha yavaş hareket etcem kimseyi dinlemeyip haldur huldur koşturuyordum bide erken doğum felan Allah korusun bebişimi ve bebişlerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?