2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkürler özgeycim a.s.

bende iznim bitince süt izinlerimide toplu kullanmak isticem bakalım ne dicekler. oda bitince iş başı yaparım artık. inş yardımcı olurlar banada el kadar bebeğimi bırakmak istemiyorum hemen

ayy ne çok yormuşlar seni bir şeker yüklemesi yaaa pes..akıntı olayına gelince evet tehlike oluşturduğunu bende duydum benim günde iki günlük ped gidiyor hatta üçüncüde yatana kadar gider diyebilirim sıvı halinde su gibi olunca tehlike oluyor galiba. o gizli suyun gelmeside olabilirmiş.... ohaoldumsmile ben doktoruma söledim cnm fitil verdi alttan tabi ben kullanmadım geçmedi yine söledim oda fitili kullanmalısın dedi ona göre fitil geçirmezse duruma bakacak başka tahliller isticek fitil geçirirse eğer anlıcazki sadece üşütmekten o yüzden doktoruna bir sor istersen cnm

amanda amannn fotolar eklicekmişşş hadi eklede cicileri görelim canım. bende artık alışverişe başlamak istiyorummmmmmmmm

bende dün bir kaç parça daha cici aldım kızıma akşam eklerim müsait olursam

ekle canım yine kimbilir nasıl güzel ciciler aldınnn kaydirigubbakcemile3

ayy canım benim çok güzel bir tarifim var ıslak kek. geçen pazarda benim sitemişti sabah hemencik yapmıştım. evde olsam verirdim sana tarifini.

kendime face hesabı açtım sizi eklemek için DENİZ AKBABA
kociş kullanmamı istemiyordu kk daki arkadaşlar için dedim sadece tamam dedi

benide ekle canım benideeee 2011 ocak anneleri grubunda varım

kızlar
hangi hastane hangi doktora devam ediyorsunuz
memnun musunuz?
anadolu yakasında olup da doktor ve tabii ki hastane tavsiye edebilicek olan var mi?
normal düşünüyorum bu arada...

ben özel ataköy hastanesi Dalga dalgıçoğluna gidiyorum çok memnunum anadolu yakasındakileri bilmiyorum hiç.

ayy bişi dicemmm bende düne kadar hep kirpi diye bakıyordum resmineee:))))dün akşam facede gördüm resimlere abkarken farkettim aslında kirpi değilmiş:)ayrıca fotoları çekende güzle çekmiş çok başarılı .. bende baktım bir kaç kişiye herkese bakamadım dün gece maşallah herkes manken gibi dediğin gibiiiii en güzel anneler bizizzzzz:)

a.s. güzel oldu grup işi canım

slm kızlar.bugün kötü birşey oldu.dün akşamdan beri soğuk algınlığı var bende sürekli hapşırıyorum.bugün sabahta bir hapşırdım kanamam oldu ve ara ara devam ediyor.hemen doktora gittik bebeğimde bir sorun olmadığını söyledi.oğlum 1.100 gr olmuş yani 1 haftada 250 gr almış.celestone iğne verdi olası erken doğumda bebeğin akciğerinin gelişmesini sağlıyormuş bu iğne.birde hap verdi pre-par adında buda erken doğum önleyiciymiş.şu an için öyle bir tehliken yok ama yinede tedbirimizi alalım dedi.inşaallah oğlum vaktinde gelir. :Saruboceq:

Erken doğum tehdididinin en önemli belirtisi rahimde düzenli aralıklarla ortaya çıkan kasılmalardır. Bu kasılmalar ender durumlarda ağrısız da olabilirler.

Kasılmalarınızın olup olmadığını anlamak için avcunuzun içini karnınıza hafifçe dokundurun. Avucunuzun altında rahiminizin "toplanıyor" hissi yaratması kasılma belirtisidir. Bu esnada ağrı duyulması şart değildir. Bu kasılmaların sıklığını ve süresini ölçün. Saatte dört kez ya da daha sık ortaya çıkan kasılmalarda mutlaka doktorunuza haber verin.

Erken doğum tehdidinin diğer önemli belirtileri arasında pelviste dolgunluk hissi, adet sancısına benzer kramp tarzı ağrılar, pozisyon değiştirmekle geçmeyen bel ağrıları, vajinal akıntının artması ya da niteliklerinin değişmesi (daha sümüksü, daha sulu ya da kanlı akıntı ortaya çıkması), ishalle beraber olan ya da tek başına ortaya çıkan bağırsak krampları yeralır. Bu durumda yine kasılmalarınızı elle kontrol edin. Bu ek belirtiler kasılma olmadan tek başlarına erken doğum tehdidi açısından bir anlam taşımazlar. Ancak bu belirtilerden biri varsa ve kasılmalarınızın olup olmadığından emin değilseniz yine doktorunuza başvurmalısınız.

Acaba bu ip ne işe yarıyor ki? Belki de bununla kaçabilirim buradan...
(işte kordonuyla oynayan yaramaz bir bebek:)) )

eee kanama neden olmuş cnm hapşurduğun için olamaz herhalde CADIARZU geçmiş olsun cnm dikkat et kendine.. inş bebişlerimiz vaktinde ve sağlıkla gelirler

belgün'cüm bilgiler için teşekkürler cnm.ama bende hiç kasılma falan yok.sadece akıntıyla karışık kanama var.inşallah verdiği ilaçlar işe yararda oğlum vaktinde gelir:Saruboceq:

canım çok geçmiş olsun oğluşun iyiymiş şükür dikkat et kendine fazla yorma sakın bol bol dinlen inşallah zamanında gelir bebişlerimiz bende çok korkuyorum

belgün'cüm bilgiler için teşekkürler cnm.ama bende hiç kasılma falan yok.sadece akıntıyla karışık kanama var.inşallah verdiği ilaçlar işe yararda oğlum vaktinde gelir:Saruboceq:

canım ben bu bilgileri yazarken sende rahatsızlandığını yazmışsın. genel anlamda yazmıştım canım seninki farklı bir durum canım tekrar geçmiş olsun

eee kanama neden olmuş cnm hapşurduğun için olamaz herhalde CADIARZU geçmiş olsun cnm dikkat et kendine.. inş bebişlerimiz vaktinde ve sağlıkla gelirler

cnm normalde benim akıntım çok fazla oluyor.baya şiddetli hapşırmışım demekki iltihaplı bölgede kanamaya neden olmuş.bebekle yada rahimle ilgili bir tehlike yok dedi.hatta rahimde açılman yok bu iyi birşey dedi :bbo:CADIARZU

ayy dikkat et canım benimde akıntım çok oluyor demek öle şiddetli hapşursak bizdede olabilir allah korusun hepimizi inş. neyse en azından bir tehike yok demiş çok şükür ilaçlar ii gelir inş.

cnm geçmiş olsun.dikkat et kendine.fazla hareket etmemeye çalış .doktor rahimle ilgili tehlike yok dediyse kafana da fazla takma.herkesin bebeği zamanında gelsin inş.1 gün bile önemliymiş çünkü

canım geçmiş olsun dikkat et kendine
hiçbiryere uzanma kanama bir ara bende de olmuştu ben wc ve yemek dışında ayağa kalkmamıştım

ya benim akıntım çok oluyo bi de hafif adet sancısına benzer bir ağrı oluyo sorun yoktur inşallah

canım ben de hapşırırken çok korkuyorum
hapşururken sanki bebekler fırlicakmış gibi geliyor bana

slm güzel anneler hafta sonu girmedim tabikide oku oku bitmedi sonunda şimdi bitirdim.
rahatsız olan arkadaşlar varmış hepsine tektek geçmiş olsun diyorum. toplu mesajı yapamıyorum o yüzden böyle yazıyorum. bebeğini görenlerde çok seviniyorum benim görmeme daha var. hafta sonu bebeğime park yatak aldım. güzel günlerde kullanırız inşallah birde yeni ciciler tabiki hepside birbirinden güzel bakıp bakıp seviyorum bebeğimi severmş gibi.

akıntını artması normalmiş son 3 ayımızda olduğumuz için ama kanlı akıntı tehlikeli olabilir ayağa kalkma sürekli yat dinlen cnm

artık durumlar farklılaştımı ne benimde arada karnım ağrıyor ve arasıra o göbeğime elimi koyunca öle belirtiler oluyor korktum şimdi artık daha yavaş hareket etcem kimseyi dinlemeyip haldur huldur koşturuyordum bide erken doğum felan Allah korusun bebişimi ve bebişlerimizi

görüşüüz denizcim opuyorumnanaktan bende dakikaları sayıyorummm bir an önce çıkmak istiyorummm yoruldum

koşturma canım dikkat et kendine bebeğine allah korusun hepimizi bebişlerimizi

hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar.doktorumun bebeğin gayet iyi korkulacak birşey yok demesi içimi rahatlattı ama yinede tedbiri elden bırakmamak gerek a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…