2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Cancer gecmis olsun canim ins bebegin uzmez seni..

Facebookta gruba katildim kizlar..
burdan da yazayim da gormeyen arkadaslar bilsin yabanci degilim neslihan ben.. Zaten benden baskada neslihan yok saniirm :)

günaydın kızlar zemuszemus

ayakta fazla kalınca ya da yürüyünce benimde sağ kalçam çok ağrıyor özellikle hafta sonları alışveriş merkezlerine gittiğimde eve döndüğümde kendimi zor atıyorum yatağa .

Selam günaydın kızlar.Benim başdönmem durmayınca sağlık ocağına gittik.Tansiyonumu ölçüp serum taktılar.tam 5 saatte bitti serum.Kolum o kadar ağrıdıki pıt pıt pıt damlıyor.Hiç bitmeyecek sandım.Bugün daha iyiyim.Uykusuzluktan bitkin düştüm galiba .Hepinize mutlu günler

günaydın canım çok geçmiş olsunn..tansiyon düşüklüğünden kaynaklanıyodu ozaman başdönmen.. yat bol bol dinlen bugün..

geçmiş olsun canım benim kuzenimde hamileyken çekti bu kalça ağrısını doğumdan sonra düzeldi ama şimdi gayet iyi bazı hamilelerde olurmuş

inş. şeker testinde iyi çıkar...

Günaydın güzel anneler
rahatsız olan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun yarından sonra kızımızı göreceğiz inşallah çookk özledim çokk :asigim:

günaydınnn güzell anneler...
cancerimm çok geçmiş olsun canım.. dikkat et kendine ayakta fazla durma..
benimde akıntım var ama normalmiş bu sıralar..
kızlar benim göbeğim bir oyana bir buyana kayıyor gibiiiohaoldumsmile korktum valla.. bebek mi geziyor ki....
bende facede bütün arkadaşlara baktım hepiniz birbirinden güzelsiniz.. sizi tanımak gerçekten çok güzel kızlarr..
bu arada bennnn hediyemiiiiii aldımm kaydirigubbakcemile2 ben çok beyendim...umarım göndereceğim arkadaşda beyenir.....opuyorumnanaktan

belgüncüm tarifi yazdım,hatta belgünün ıslak keki diye yazdım defterekaydirigubbakcemile5 bi deneyecem eminim çok güzel oluyordur,sağol canımkaydirigubbakcemile3

kızlar geçmiş olsun herkese
tabi bana da ben de nezle oldum,inşallah gribe çevirmez,salya sümük yatıyorum vallahimirmirmirmir
suhan ne güzel hediyeni almışsın,ben daha almadım ,hafta sonu bakıcam.

ooo hızlı arkadaşlar var aramızda canım çekiliş topiğinde paylaşırsan sevinirim

kızlar geçmiş olsun herkese
tabi bana da ben de nezle oldum,inşallah gribe çevirmez,salya sümük yatıyorum vallahimirmirmirmir
suhan ne güzel hediyeni almışsın,ben daha almadım ,hafta sonu bakıcam.

Geçmiş olsun inşallah daha ilerlemez.Benimde bademciklerim çok hassas korkuyorum hasta olucam diye

Geçmiş olsun inşallah daha ilerlemez.Benimde bademciklerim çok hassas korkuyorum hasta olucam diye

canım zaten havalar tam hastalık havası,dikkat etmek lazım,ilaç da alamıyoruz.be de bir de kuru kuru öksürük var,öksürmemeye çalışıyorum ama daha da kötü oluyorum,bilmem nasıl geçicekmafoldumben

belgünün ıslak kek tarifii bende öyle kaydettim... şugünler tatlı canım istiyor yapim bende....belgünüm sağol canımmmmmm...

günaydııın
hasta olan herkese geçmiş olsun
bu arada ıslak keki ben de bööle yaparım pek bi gzel olur cokacimcoookher misafire aynı kek

günaydın herkesee
zapzup geçmiş olsun canım
burcum o kalça ağrısı bende de oluyo çok gezip çok yürür ayakta kalırsam o gece üzerine yatamayacak kadar ağrıyo kalçam ama dinlenince geçiyo

cnm çok geçmiş olsun sana bir daha olmaz inşllah

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan boğazım ağrımaya başladııııııııııııı... akşam eşim hastalanmak üzere modlarındaydı yemek yerken farkettim dedim hastamısın sen dedi döşüm ağrıyor birazda solgundu dedim hasta olcaksın ona sağlam bir mısır çorbası yedirdim yanında mısır ekmeğiyle ohhh sonra yemeğini verdim 3 tabak yemek yedi valla bol havuçlu ve turplu salata yaptım (canınız çekerse hemen yiyinnnn ) bol limonlu onuda yedirdim sonra o uzandı ezeli izlemeye koyuldu bende mutfağı toparladım su canavarı ben ellerim sudan çıkmıyor... laelaelaelaelae sonra bir güzel çayı demledim biryanda da ıhlamuru koydum ocağa kısık ateşte. canım çok kabak tatlısı istemişti buldum pazarda azcık aldım dün akşam onuda koydum ocağa eve giderkende cnm dilber dudağı çekmişti almıştım azcık ve boll meyve aldım bitmiş evde onları bir güzel yıkadım koydum meyve kaseme sonra çayımızı tatlımızı meyvemizi aldım gittim bende içeri..ama mutfaktan kaç saatte çıkamadım gaza gelmişim:) eşimin çayına bir güzel limon sıktım içti önce ondan, yatmaya yakında ıhlamurunu koydum birazda bal limon kattım içine onuda içirdim döşünede havlu koydum üzerine sıcak su torbası koydum üzerinide örttüm hasta olmasın diye ıhlamurdan sonrada meyvesini doğradım bu arada kabağı taşırdım şerbetini yanık kokuları sardı eviiii allahtan zamanında yetiştim yangın çıkcakmış nerdeyse bir baktım ocaktan alevler çıkıyor küçük küçükk tencerenin altına şerbet yapışmış taşınca oda alevleşmiş. açtım tüm camları tabi ben aldım soğuğu bir anda.. bir yandan ocağı temizlemeye çalışıyorum biryanda da kabağın tenceresini değişiyorum diğerini temizle üffffffffff o sırada elektrik kesildimiiiiiiiiiiiiiiiii akannehir nasıl cinnet geçirmedim sakin kaldım bilmiyorum valla. neyseki elektrik yarım saat sonra geldi mutfağımı tekrardan toparladım tencerelerimi temizledim ocağımı temizlemeye çalışsamda şerbet yapışmış hala çok az kaldı ıslak bıraktım gece sabaha kadar sabah baktım biraz erimiş ama hala var sabah yine üzerini biraz ıslatıp çıktım akşam gittiğimde bakıcam inş erir o şeker yoksa nasıl çıkarcam bilmiyorum telle denedim tel yapıştı düşünün artık kaydirigubbakcemile3 süngere yapışan o şeker süngerin sert tarafını çekti aldı resmen. kazımakta istemiyorum kazırsam ocağım çizilcek bu sefer neyse ezel yalan oldu bu arada tabi. sonra da yattım zaten..ama şimdi düşünüyorumda neden kocama okadar bakarken bende ona yaptığım nimetlerden faydalanmadım ki bir ıhlamurda kendi içer insan dimi yaa sabah bir kalktım boğazlarım ağrıyor...evden çıkmadan burnumdan yaşlar sızmaya başlamıştı bile. allahım hasta olmamalıyım olmamalıyızzz hiç birimizzz kızlarr dikkat edin kendinize. saatlerce mutfakta kalırsan pisboğazlığın uğruna olacağı buydu :2: delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…