- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #16.721
selam iyigeceler kızlar bugün güremedim hiç evde temizlik vardı.
ya benim bugün sağ kalçam ağrıo özellikle yürürken adım atarken falan baya bi ağrı oluo.böyle olan varmıki kızlar.
bu arada yarın sabahta şeker yüklememiz var.
Selam günaydın kızlar.Benim başdönmem durmayınca sağlık ocağına gittik.Tansiyonumu ölçüp serum taktılar.tam 5 saatte bitti serum.Kolum o kadar ağrıdıki pıt pıt pıt damlıyor.Hiç bitmeyecek sandım.Bugün daha iyiyim.Uykusuzluktan bitkin düştüm galiba .Hepinize mutlu günler
selam iyigeceler kızlar bugün güremedim hiç evde temizlik vardı.
ya benim bugün sağ kalçam ağrıo özellikle yürürken adım atarken falan baya bi ağrı oluo.böyle olan varmıki kızlar.
bu arada yarın sabahta şeker yüklememiz var.
cansevcim ıslak kek tarifimi veriyorum cnm
4 yumurta
2 su bardağı toz şeker
1 su bardağı sıvı yağ (bir parmak eksik)
1 su bardağı süt
bir paket kakao
3 bardak un kabartma tozu vanilya
Yapılışı: yumurtalar ve şekeri çırpıyorsun mikserde iyicene burda önemli olan bu karışımı uzun ve ii çırpmak cnm
sonra yağını sütünü ve kakaosunu ekliyorsun yine çırpıyorsun karışana kadar sonra bu karışımdan bir su bardağı ayırıyorsun bir kenara
kalan harca un kabartma tozu ve vanilyayı ekleyip birazda öle karıştırıyorsun unla harç iicene karışana kadar çırpman yeterli yağlanmış kalıbına döküyorsun cnm önceden ısıtılmış 150-175 derecede pişiriyorsun fırınının durumuna bağlı bazı fırın 150de güzel pişiriyor bazısı 175 dekek olduktan sonra kalıpta biraz beklet üzerine nemli bez örtebilirsin bir kaç dakika yeterli soğumasın kek. sonra kalıptan çıkarıp üzerine sıcakken ayırdığımız sosu döküyoruzzzz her tarafına yaya yaya afiyetle yemeye hazırız:))) bu arada dondurmayla servisi çok güzel oluyor ayrıca servis yaparken süslemek amaçlı üzerine hazır çikolata soslarından da döküyorum cnm ben .. hem çok pratik bir kek yaklaşık 20 dkkada hazırlıyorsun keki hemde çok lezzetli..belgünün meşhur kekidir herkese tavsiye ederim afiyet olsun opuyorumnanaktan bayanssulusmile
günaydınnn güzell anneler...
cancerimm çok geçmiş olsun canım.. dikkat et kendine ayakta fazla durma..
benimde akıntım var ama normalmiş bu sıralar..
kızlar benim göbeğim bir oyana bir buyana kayıyor gibiiiohaoldumsmile korktum valla.. bebek mi geziyor ki....
bende facede bütün arkadaşlara baktım hepiniz birbirinden güzelsiniz.. sizi tanımak gerçekten çok güzel kızlarr..
bu arada bennnn hediyemiiiiii aldımm kaydirigubbakcemile2 ben çok beyendim...umarım göndereceğim arkadaşda beyenir.....opuyorumnanaktan
kızlar geçmiş olsun herkese
tabi bana da ben de nezle oldum,inşallah gribe çevirmez,salya sümük yatıyorum vallahimirmirmirmir
suhan ne güzel hediyeni almışsın,ben daha almadım ,hafta sonu bakıcam.
Geçmiş olsun inşallah daha ilerlemez.Benimde bademciklerim çok hassas korkuyorum hasta olucam diye
kızlar geçmiş olsun herkese
tabi bana da ben de nezle oldum,inşallah gribe çevirmez,salya sümük yatıyorum vallahimirmirmirmir
suhan ne güzel hediyeni almışsın,ben daha almadım ,hafta sonu bakıcam.
ooo hızlı arkadaşlar var aramızda canım çekiliş topiğinde paylaşırsan sevinirim
canım zaten havalar tam hastalık havası,dikkat etmek lazım,ilaç da alamıyoruz.be de bir de kuru kuru öksürük var,öksürmemeye çalışıyorum ama daha da kötü oluyorum,bilmem nasıl geçicekmafoldumben
Selam günaydın kızlar.Benim başdönmem durmayınca sağlık ocağına gittik.Tansiyonumu ölçüp serum taktılar.tam 5 saatte bitti serum.Kolum o kadar ağrıdıki pıt pıt pıt damlıyor.Hiç bitmeyecek sandım.Bugün daha iyiyim.Uykusuzluktan bitkin düştüm galiba .Hepinize mutlu günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?