2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slm teyzeler
bugün 2 serum daha taktılar pzt ye kadar ikişer seum takılacak
bugün bebişi gördüm 18 mm olmuşuz
gayet sağlıklı ama ben 3 kilo verdim günlerdir açım

herkese merhaba
öncelikle sigara içen arkadaşlar bi tane bile içmeyim. hatta içilen ortamda bile bulunmayın lütfen. hem ne güzel bir neden bırakmak için.
bu arada benimde geç döllenme 1 hafta geriden geliyoruz. doktorum gelişim normal olduğu sürece sorun yok 1 hafta geç doğum yaparsın o kadar dedi içimi rahatlattı.

Heyooo ben de gelebildim sonunda. herkese merhaba.
bizim de bugün dr kontrolumuz vardı. kan ve idrar testleri yapıldı. sonuçları bekliyorum. bebişim 22 mm olmuş.
loliss, ben de 48 kiloyum, boy da 165cm. annem bana hamile kaldıgında 45 kiloymus, 54 kg ile doguma girmis ve ben 4,5 kg dogmusum. bugune kadar ciddi bir saglık sorunu da yasamadım. o yuzden zayıf olmayı dert etme bence, önemli olan kilolu değil, saglıklı olmak. ultrasonda benim bebişim de 2 gün geride görünüyor. daha önce 3 gün geride görünüyordu. ama dr. bunun hiç önemli olmadıgını, yakalayabildigi goruntunun kalitesiyle bile ilgili olabileceğini söyledi. alt tarafı 2 cm bebiş, 1-2 mm fark ne kadar önemli olabilir ki!
bir sloganla bitirmek istiyorum şimdilik:
Yaşasın Tatilllll!!!!:teytey::teytey:

bezelye yutmuş solucan gibi benim göbüşüm de pıtladı. düşük belliler hariç pantalonlarım olmuyor. okulda giyecek bişey bulamıyorum. şimdilik birkaç parça şeyle idare edip, okullar kapanınca ciciler almak istiyorum...

benzetmeye bayıldım canım yaa,ben de öğretmenim şu okullar bi bitse diyorumohaoldumsmile

Loliscim sakın ha acele etme.. Ben ilk hamileliligimde yaşadım buna benzer bi durumu.. Gelişmiyor çocuk haftasonu gel alalım, şimdiye kadar şu kadar şu kadar olmalıydı, kalbi atmalıydı falan diye.. Ben yine de başka doktora gittim.. Diğer doktor böyle durumların olabilecegini, geç döllenmenin olabilecegibi 1-2 hafta daha bekleyelim dedi ve ben 1-1,5 hafta sonra gittim ve kalp atışını aldık bebeğin.. oyüzden zamana bırak..

slm kızlar yenice dktrumuzdan geldik allahıma binlerce kez şükürler olsun bebişim gayet iyiymiş:teytey:kalp atışlarını bu sefer kuvvetli duyduk gümbür gümbürdü maşallah kuzuma:asigim:23mm olmuşuz delikafadulden3 hafta sonrada 2li tarama testi olucaz çok mutluyum darısı sizin başınıza :Saruboceq:

gözün aydın canım hihoyyyt darısı dört gözle bekleyenlerin basına :Saruboceq:

ne güzel işte maşallah de kendıne nazar değirme :))

bana kaç aylık hamılesın dıyorlar 6 haftalık deyınce aaaaaa!!! diyorlar :)))) çok moral bozucu :))

Walla ben kaç haftalık demelerine bile fırsat vermiorum.. :)) Tombiştim tombişlerin kraliçesi olcam, rekor bende muhtemelen :)) :enbuyukkk:

citos'cum canım gözün aydın çok sevindim bebişinin iyi olmasına.umarım diğer arkadaşların kontrolleride mutlu sonuçlanır.:Saruboceq:

kızlar bendede var döbüş.benim diğer hamilelikten kısa süre sonra hamile kaldığım için ondan kalan sadece döbüş oldu.daha 2 aylıkken böyle olursa 7-8 aylıkken düşünemiyorum kendimi zaten boyumda kısa.şişe gibi yuvarlana yuvarlana giderim artık kaydirigubbakcemile3

yok canım ben artık dert etmiyorum normal bişry olduğuna kara verdimkaydirigubbakcemile2 sadece doktorun umursamazlığı beni delirtti.sempatiksalakcinniayrıca ben de kilomdan çok memnunum

ayrıca destek olan tümmm ocak annişlerine çooook teşekkürler.sizi çok seviyorum.rabbim sizi de bebişlerinizi de korusun:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…