- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #1.681
slm teyzeler
bugün 2 serum daha taktılar pzt ye kadar ikişer seum takılacak
bugün bebişi gördüm 18 mm olmuşuz
gayet sağlıklı ama ben 3 kilo verdim günlerdir açım
slm teyzeler
bugün 2 serum daha taktılar pzt ye kadar ikişer seum takılacak
bugün bebişi gördüm 18 mm olmuşuz
gayet sağlıklı ama ben 3 kilo verdim günlerdir açım
bezelye yutmuş solucan gibi benim göbüşüm de pıtladı. düşük belliler hariç pantalonlarım olmuyor. okulda giyecek bişey bulamıyorum. şimdilik birkaç parça şeyle idare edip, okullar kapanınca ciciler almak istiyorum...
ya kadının ağzından lafı cımbızla alıyoruz.ağzının içinde mıy mıy bişeyler diyip duruyo sorunca da yanlış anlamışın diye tersliyo.artık gitmicem zaaten ona.insan der di mi küçük görünüyo ama belki geç döllenmiştir falan ama bu söylemiyo iştekötükedihüsoklava:
slm kızlar yenice dktrumuzdan geldik allahıma binlerce kez şükürler olsun bebişim gayet iyiymiş:teytey:kalp atışlarını bu sefer kuvvetli duyduk gümbür gümbürdü maşallah kuzuma :asigim:23mm olmuşuz delikafadulden3 hafta sonrada 2li tarama testi olucaz çok mutluyum darısı sizin başınıza :Saruboceq:
kızlar hamile kıyafeti için daha erken değilmi?ben de hala göbek filan olmadı,kotlarımı filan giyebiliyorum..
ne güzel işte maşallah de kendıne nazar değirme :))
bana kaç aylık hamılesın dıyorlar 6 haftalık deyınce aaaaaa!!! diyorlar :)))) çok moral bozucu :))
slm kızlar yenice dktrumuzdan geldik allahıma binlerce kez şükürler olsun bebişim gayet iyiymiş:teytey:kalp atışlarını bu sefer kuvvetli duyduk gümbür gümbürdü maşallah kuzuma :asigim:23mm olmuşuz delikafadulden3 hafta sonrada 2li tarama testi olucaz çok mutluyum darısı sizin başınıza :Saruboceq:
Heyooo ben de gelebildim sonunda. herkese merhaba.
bizim de bugün dr kontrolumuz vardı. kan ve idrar testleri yapıldı. sonuçları bekliyorum. bebişim 22 mm olmuş.
loliss, ben de 48 kiloyum, boy da 165cm. annem bana hamile kaldıgında 45 kiloymus, 54 kg ile doguma girmis ve ben 4,5 kg dogmusum. bugune kadar ciddi bir saglık sorunu da yasamadım. o yuzden zayıf olmayı dert etme bence, önemli olan kilolu değil, saglıklı olmak. ultrasonda benim bebişim de 2 gün geride görünüyor. daha önce 3 gün geride görünüyordu. ama dr. bunun hiç önemli olmadıgını, yakalayabildigi goruntunun kalitesiyle bile ilgili olabileceğini söyledi. alt tarafı 2 cm bebiş, 1-2 mm fark ne kadar önemli olabilir ki!
bir sloganla bitirmek istiyorum şimdilik:
Yaşasın Tatilllll!!!!:teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?