- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #1.701
ayrıca destek olan tümmm ocak annişlerine çooook teşekkürler.sizi çok seviyorum.rabbim sizi de bebişlerinizi de korusun:enbuyukkk:
merhaba bende ocak annesiyim beni de aranıza alır mısınız ? bebişim 23 ocakta bize merhaba diyecekmiş.
slm kızlar yenice dktrumuzdan geldik allahıma binlerce kez şükürler olsun bebişim gayet iyiymiş:teytey:kalp atışlarını bu sefer kuvvetli duyduk gümbür gümbürdü maşallah kuzuma :asigim:23mm olmuşuz delikafadulden3 hafta sonrada 2li tarama testi olucaz çok mutluyum darısı sizin başınıza :Saruboceq:
slm kızlar yenice dktrumuzdan geldik allahıma binlerce kez şükürler olsun bebişim gayet iyiymiş:teytey:kalp atışlarını bu sefer kuvvetli duyduk gümbür gümbürdü maşallah kuzuma :asigim:23mm olmuşuz delikafadulden3 hafta sonrada 2li tarama testi olucaz çok mutluyum darısı sizin başınıza :Saruboceq:
merhaba bende ocak annesiyim beni de aranıza alır mısınız ? bebişim 23 ocakta bize merhaba diyecekmiş.
kızlar maşallah yaaa:)))) valla yetişemiyorum ben mesajlara:))) gerilerden takip ediyorum..
iki ayı bıraktık geride göbek değilde acayip siskinlik var ben kendimi bebek diye kandırmaya calısıyorum annemde saolsun destek oluyor:)))
canım aynı seyi yaşamısız.. benim doktorda harfıyen aynı seyleri soyledi.. hemen doktor degıstırdım.. sımdı kalbi gümbür gümbür, pıtır pıtır hareketli))) aradaki farkıda kapattı sayılır bebişim..
Kızlar iyiki burda bulduk birbirimizi valla bana cok iyi geliyorsunuz.. kocişim şehir dışında doktorumda seyehati yasakladı 12 hafta yanına gidemiorum o cok yogun yanıma gelemior.. Kocamın cekmesi gereken nazı annem cekiyor:)) ayyy zır zır aglıyacagım yine((
,hoşgeldin canım :) kaç haftalık bebişin :)bende katıldım artık selam bayanlar
bende katıldım artık selam bayanlar
gunaydınnn kızlar dun geceyı cok kotu gecırdık dua edın bızımiçin iyileşelım aksam sonunda kusa kusa kan geldı bogazımdan cok korktuk neysekı suan daha ıyı gıbıyım
geçmiş olsun cnm inşallah en kısa sürede geçer bulantıların :Saruboceq:
canım hiç korkma.ama bidahada yapma.uzan dinlen..b
sen küçük halı yıkamışın ben koca koca yolluklarımı yıkadım ve kendi kendime astım.duvar sildim.koltularımı da tabii.buarada sandalyeden düştüm.ve ben bunların hepsini yaparken hamileymişim.öğrendiğimde kalçamda koca bi morluk vardı.
cnm geçmiş olsun sanada.dr um jimerde jale hn.ben hiç iş yapmıyorum.sürekli yatıyorum 15 gündür.anca 2 günde bir yemek yapıyorum.düşük tehlikesi yok diyo dr um ama kanamalarım kahve akıntılaım oluyo.korkutuyo bizleri.rabbim hayırlısıyla vercek bebeklerimizi bize.böle hamilelik geçiren çokmuş.
sen hangi dr a gidiyosun.ben sıkıntıdan patlıyorum evde.kendi kendime bütün gün.allahım sabır versin bizlere.
bnmde war çok koyu kahwerengi akıntılarım aynen sizler gibi bnde endişe içindeymm.allah hepimize kuwwet bebbişlerimize sağlık wersn.sempatiksalakcinni
cnm hiç korkma ve dinlen.bebişlerimiz bizleri bırakmıcaklar.çünkü rabbim onlara ömür ve sağlık nasip etcek.kendini üzersen bebişide üzersin unutma.
cnm bu günleri bi atlatsak hayırlısıyla.benimde dr um düşük tehlikesi yok diyo ama akıntılar aklımı alıyo.gerçi böle hamilelik geçirenler çokmuş.bizimkilerde biraz nazlılar galiba.zaten kız olursa naz koycam adını.hayırlısıyla o günlerde gelcez
malesef bende süt içemeyenlerdenim bulantım çok az olmasına rağmen süt içtiğim zaman istifra etmemek için zor tutuyorum kendimi
gunaydınnn kızlar dun geceyı cok kotu gecırdık dua edın bızımiçin iyileşelım aksam sonunda kusa kusa kan geldı bogazımdan cok korktuk neysekı suan daha ıyı gıbıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?