2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar maşallah yaaa:)))) valla yetişemiyorum ben mesajlara:))) gerilerden takip ediyorum..
iki ayı bıraktık geride göbek değilde acayip siskinlik var ben kendimi bebek diye kandırmaya calısıyorum annemde saolsun destek oluyor:)))

ayrıca destek olan tümmm ocak annişlerine çooook teşekkürler.sizi çok seviyorum.rabbim sizi de bebişlerinizi de korusun:enbuyukkk:

canım aynı seyi yaşamısız.. benim doktorda harfıyen aynı seyleri soyledi.. hemen doktor degıstırdım.. sımdı kalbi gümbür gümbür, pıtır pıtır hareketli))) aradaki farkıda kapattı sayılır bebişim..

Kızlar iyiki burda bulduk birbirimizi valla bana cok iyi geliyorsunuz.. kocişim şehir dışında doktorumda seyehati yasakladı 12 hafta yanına gidemiorum o cok yogun yanıma gelemior.. Kocamın cekmesi gereken nazı annem cekiyor:)) ayyy zır zır aglıyacagım yine((

gözün aydın :)

canım benim çok sevindim sonuna kadar yolunda gider inşallah opuyorumnanaktan

maşallah bebişine inşallah benimki de kısa zamanda kapatır arayı.kapatmazsa da azıcık minik olur annesi gibi dert diil yani

günaydın kızlar.ne güzel hafta sonu geldi,biraz dinlenebileceğim.hepinize iyi hafta sonları.

gunaydınnn kızlar dun geceyı cok kotu gecırdık dua edın bızımiçin iyileşelım aksam sonunda kusa kusa kan geldı bogazımdan cok korktuk neysekı suan daha ıyı gıbıyım

bnmde war çok koyu kahwerengi akıntılarım aynen sizler gibi bnde endişe içindeymm.allah hepimize kuwwet bebbişlerimize sağlık wersn.sempatiksalakcinni

gunaydınnn kızlar dun geceyı cok kotu gecırdık dua edın bızımiçin iyileşelım aksam sonunda kusa kusa kan geldı bogazımdan cok korktuk neysekı suan daha ıyı gıbıyım

geçmiş olsun canım tek tesellin kusması çok olanın bebeği sağlıklı olur düşük riski olmaz derler.. ne kadar teselli olur bılemedim ama çok çok geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…