- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #1.721
bnmde war çok koyu kahwerengi akıntılarım aynen sizler gibi bnde endişe içindeymm.allah hepimize kuwwet bebbişlerimize sağlık wersn.sempatiksalakcinni
güle güle kullan canım malesef ben almadım benim hamileliğim riskli olduğu için hiç heves edemiyorum
güle güle gy tatlım..aynn bnm hamileliğimde riskli olduğundan içimden hiç bşeye bakmak gelmioki bişey olrda içimde kalır die
geçmiş olsun canımtek tesellin kusması çok olanın bebeği sağlıklı olur düşük riski olmaz derler.. ne kadar teselli olur bılemedim ama çok çok geçmiş olsun...
bnm doktorum düşük tehlikesi war ama kanaman altta olduğu için çok da önmli diil bebeğe yakın değil dedi.bn yatmıorum zaten işe geliorum ama çok ağır falan kaldrmıorum dokrtm öle dedi
bnm doktorum düşük tehlikesi war ama kanaman altta olduğu için çok da önmli diil bebeğe yakın değil dedi.bn yatmıorum zaten işe geliorum ama çok ağır falan kaldrmıorum dokrtm öle dedi
dikkat et canım çalışırken hamilelik zor ama dikkat ettikten sonra hiç bir sey olmaz Allahın izniyle.... tugce senin mide bulantıların başladı mı aramızda bir gün var ya.. ya benimki hiç başlamadı.. bir arkadaş yazmış ya bulantı olması bebeğin sağlıklı olduğu anlamına geliyor diye... benim hiç bulantım olmadı yaa.. bir an korktum
ya acaba bebeğim sağlıksız mı.. off hiç bulantı olmaması normal mi acaba.. gerçi anneminde pek olmamış bulantıları
günaydın tugcecim.. galiba bir tek sen varsın
ilk düşük yaptım çok bulantım vardı. ikincide çok az oldu ve bebeğimi çok şükür sağlıkla kucağıma aldım. böyle şeyleri düşünüp de boşuna üzme bence kendini
dikkat et canım çalışırken hamilelik zor ama dikkat ettikten sonra hiç bir sey olmaz Allahın izniyle.... tugce senin mide bulantıların başladı mı aramızda bir gün var ya.. ya benimki hiç başlamadı.. bir arkadaş yazmış ya bulantı olması bebeğin sağlıklı olduğu anlamına geliyor diye... benim hiç bulantım olmadı yaa.. bir an korktum
günaydnn cnmmm nbr
ağrıların var mı senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?