2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bnmde war çok koyu kahwerengi akıntılarım aynen sizler gibi bnde endişe içindeymm.allah hepimize kuwwet bebbişlerimize sağlık wersn.sempatiksalakcinni

sanırım çoğumuzda kahverengi akıntı ve süt içememe durumu var. moral bozmaya kendımızı kötu hıssetmeye gerek o zaman. sadece dıkkat edelim kendimize ve bebişlerimize. ıstırahat edelim. ıyı şeyler düşünelim..:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

iyi hafta sonları kızlar... midesi çok bulanan arkadaşlara tavsiyem tuzlu bi şeyler bulundurun yanınızda kraker gibi. gerçekten oldukça etkili. bir de süt içemeyenler varmış kesinlikle kalsiyum çok önemli. bebek sizin depolarınızı kullanıyor ve siz depoların tükenmesine izin vermemelisiniz kendiniz için. kardeşim diyet uzmanı ilk hamileliğimde hamilelik şekerim çıkmıştı ve diyet uygulamıştım oradan aklımda kalanları paylaşabilirim sizinle. mesela 1 bardak süt 2 bardak ayrana eş değer. ve günde 2 bardak süt içmelisiniz. şu an oğlum 1 yaşında kemik gelişimi çok iyi 8 aylık adım atıyordu. hamilelik dönemimde çok dikkatli beslenmiştim çok şükür sağlıklı bi oğlum var. ilk 3 aydan sonra bu bulantılar da geçecek. kahverengi akıntı çok normal eğer dr'nuz tehlike yok diyorsa kesinlikle ona güvenin kendinizi eve hapsetmeyin ama içim rahat etmiyor diyorsanız bi doktora daha görünün

bnm doktorum düşük tehlikesi war ama kanaman altta olduğu için çok da önmli diil bebeğe yakın değil dedi.bn yatmıorum zaten işe geliorum ama çok ağır falan kaldrmıorum dokrtm öle dedi

bnm doktorum düşük tehlikesi war ama kanaman altta olduğu için çok da önmli diil bebeğe yakın değil dedi.bn yatmıorum zaten işe geliorum ama çok ağır falan kaldrmıorum dokrtm öle dedi

dikkat et canım çalışırken hamilelik zor ama dikkat ettikten sonra hiç bir sey olmaz Allahın izniyle.... tugce senin mide bulantıların başladı mı aramızda bir gün var ya.. ya benimki hiç başlamadı.. bir arkadaş yazmış ya bulantı olması bebeğin sağlıklı olduğu anlamına geliyor diye... benim hiç bulantım olmadı yaa.. bir an korktum

şu bulantılardan bir önce kurtuluruz umarım.benim bulantım çok olmuyordu ama 2 gündür çok rahatsız edici hal aldı.özellikle sabah yataktan kalkınca çıkaracakmışım gibi oluyor ama mide boş olunca başarısız eylem :2:

canım genelde bulantılar 7. haftadan sonra başlıyor , gerçi hiç bulantısı olmayıpta sağlıkla çocuk dünyaya getiren bir sürü kişi var . genelde bulantılar iiye işaret bebekler sağlıklı oluyor diyorlar ama nasip kısmet birazda , benim bundan önceki hamilelğimde 4 ay bulantı kusmam oldu , 34 haftalık doğum yaptım ve oğlumu kaybettim canım ,,

canım benimde bulantım yok ama bu bebeğin sağlıksız olması anlamına gelmiyor bende 7. haftadan sonra belki başlar dedim ama olmadı olmasınıda istemedim zaten bazen arada kokuya karşı oluyor o bile rahatsız ediyor bulantısı olan arkadaşlarında biran önce geçer inşallah

ya acaba bebeğim sağlıksız mı.. off hiç bulantı olmaması normal mi acaba.. gerçi anneminde pek olmamış bulantıları

ilk düşük yaptım çok bulantım vardı. ikincide çok az oldu ve bebeğimi çok şükür sağlıkla kucağıma aldım. böyle şeyleri düşünüp de boşuna üzme bence kendini

ilk düşük yaptım çok bulantım vardı. ikincide çok az oldu ve bebeğimi çok şükür sağlıkla kucağıma aldım. böyle şeyleri düşünüp de boşuna üzme bence kendini

ya ne bileyim birisi öyle yazmış onu okuyunca birden endişelendim.. sağol cevabın için.. biraz araştırdım herkeste olmayabiliyormuş bulantı... biraz içim rahatladı canım

yok cnm ya hiç başalamadı.bende endişelendm ama her anne dede oluck die bişi yok.sennde kahwerengi akıntın warmıyıd

günaydnn cnmmm nbr

iyilik canım işte bulantı olmamasına takıldım bir anda ama şimdi iyiyim.. ve zerre kadar bulantım yok.. kokulara karşı da hiç hassasiyetim yok.. sadece gögüsleerim çok şiş ve rüyamda canımın istediği yiyeceklari görüyorum hep bundan başka hiç bir belirti yok bende... sende var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…