- 10 Ocak 2010
- 1.323
- 265
- 323
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #1.741
iyilik canım işte bulantı olmamasına takıldım bir anda ama şimdi iyiyim.. ve zerre kadar bulantım yok.. kokulara karşı da hiç hassasiyetim yok.. sadece gögüsleerim çok şiş ve rüyamda canımın istediği yiyeceklari görüyorum hep bundan başka hiç bir belirti yok bende... sende var mı
iyi hafta sonları kızlar... midesi çok bulanan arkadaşlara tavsiyem tuzlu bi şeyler bulundurun yanınızda kraker gibi. gerçekten oldukça etkili. bir de süt içemeyenler varmış kesinlikle kalsiyum çok önemli. bebek sizin depolarınızı kullanıyor ve siz depoların tükenmesine izin vermemelisiniz kendiniz için. kardeşim diyet uzmanı ilk hamileliğimde hamilelik şekerim çıkmıştı ve diyet uygulamıştım oradan aklımda kalanları paylaşabilirim sizinle. mesela 1 bardak süt 2 bardak ayrana eş değer. ve günde 2 bardak süt içmelisiniz. şu an oğlum 1 yaşında kemik gelişimi çok iyi 8 aylık adım atıyordu. hamilelik dönemimde çok dikkatli beslenmiştim çok şükür sağlıklı bi oğlum var. ilk 3 aydan sonra bu bulantılar da geçecek. kahverengi akıntı çok normal eğer dr'nuz tehlike yok diyorsa kesinlikle ona güvenin kendinizi eve hapsetmeyin ama içim rahat etmiyor diyorsanız bi doktora daha görünün
Allaha şükür kahverengi akıntım da yok... civciv sarısı geliyor hep
iyilik canım işte bulantı olmamasına takıldım bir anda ama şimdi iyiyim.. ve zerre kadar bulantım yok.. kokulara karşı da hiç hassasiyetim yok.. sadece gögüsleerim çok şiş ve rüyamda canımın istediği yiyeceklari görüyorum hep bundan başka hiç bir belirti yok bende... sende var mı
merhaba bende ocak annesiyim beni de aranıza alır mısınız ? bebişim 23 ocakta bize merhaba diyecekmiş.
slm kızlar yenice dktrumuzdan geldik allahıma binlerce kez şükürler olsun bebişim gayet iyiymiş:teytey:kalp atışlarını bu sefer kuvvetli duyduk gümbür gümbürdü maşallah kuzuma :asigim:23mm olmuşuz delikafadulden3 hafta sonrada 2li tarama testi olucaz çok mutluyum darısı sizin başınıza :Saruboceq:
şu bulantılardan bir önce kurtuluruz umarım.benim bulantım çok olmuyordu ama 2 gündür çok rahatsız edici hal aldı.özellikle sabah yataktan kalkınca çıkaracakmışım gibi oluyor ama mide boş olunca başarısız eylem :2:
ya acaba bebeğim sağlıksız mı.. off hiç bulantı olmaması normal mi acaba.. gerçi anneminde pek olmamış bulantıları
gunaydınnn kızlar dun geceyı cok kotu gecırdık dua edın bızımiçin iyileşelım aksam sonunda kusa kusa kan geldı bogazımdan cok korktuk neysekı suan daha ıyı gıbıyım
nevacım dediğin oğru.. normalde ben hiç bir kokudan fazla tiksinmezdim ve hiç bir seyden de midem bulanmazdı.. 25 yasındayım hayatımda belki 1 belki 2 kez bulanmıştır midem.. onu da hatırlamıyorum bile..o zaman ben şanslı hamişlerdenim.... bebiş sağlıklı olsunda başka bir sey istemem.. bulantı zor Allah yardımcıları olsun....
balık yiyemeyen arkadaşlar semiz otu yiyebilir
Semizotunun içerdiği omega 3 doymamış yağlar, balıklarınkiyle kıyaslanabilecek düzeydedir:
aa denizcim werdiğin bilgi gerçekten çok güzel insan herzamn balık yiyemio olmuo çalışınca bide eve gidp yapmak çok zorkaydirigubbakcemile3 ama semiz otu süperr salatasına bayılırım
balık yiyemeyen arkadaşlar semiz otu yiyebilir
Semizotunun içerdiği omega 3 doymamış yağlar, balıklarınkiyle kıyaslanabilecek düzeydedir:
canbazcım ben hala hamile olduğuma inanamıyorum ki bulantım yok bişi hissetmiyorum.... 5 gün önce keseyi gördük o zaman gerçekten hamileyim hissine kapıldım.. o his de 1 gün sonra geçti :)))) önümüzdeki çarşamba kalp atışları için gitcez.. bakalım hamile olduğumu ne zaman idrak edeceğim..
süpersin denizcim,tavsiyene uyacağım mutlaka vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?