2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

malesef bndede yok cnm böle zor oluo sen bana özel msjla msn i yoollasna

çok saol canım bende eşdeğer şeyler arastırıyordum ınternette. 2 bardak ayran=1 bardak süt:)) allahtan ayran içebiliorum. yumurtanında beyazını yıyebılıyorum sarısı kustaracak gıbı edıyor benı. peynir de yıyemıyorum haftada bır balık tuketmeye çalışıyorum. vejeteryandım ben şimdi zorlaya zorlaya yemeye çalışıyorum:)

slm kızlar,iyi hafta sonları,
bende bulantılardan müzdaribim,1 ay sonra inşallah bulantılardan eser kalmaz,bulantı konusuna fazla takılmayın,normalde de midem çok hassas bulantım olurdu ara sıra ,en ufacık kokuyu alırım o yüzden biraz da bünyeyle ilgili,içinizi ferah tutun a.s.

bende hep rüyamda yemek görüyorum
daha hamileliğiniz çok yeni,bir kaç hafta sonra belirtiler daha da farklılaşıyor.

merhaba bende ocak annesiyim beni de aranıza alır mısınız ? bebişim 23 ocakta bize merhaba diyecekmiş.

canım aramıza hoşgeldin,hayırlı uğurlu olsun

çok sevindim canım darısı başımıza,kocaman olduğu günleri de görürsünüz inşallah hayırlısıylakaydirigubbakcemile3

benim de bir gün bulanıyorsa ertesi gün iyiyim,bir an önce geçer inşallahakannehir

ya acaba bebeğim sağlıksız mı.. off hiç bulantı olmaması normal mi acaba.. gerçi anneminde pek olmamış bulantıları

canım herkesin bulantısı olacak diye bir şey yok ki.benim eşimin işyerinde bir bayan arkadaşı da hamile onun hiç bulantısı olmuyormuş her akşam geliyor bana senin niye bulanıyor,anlamadım gitti diyo,kötü örnek yani benim içinkaydirigubbakcemile3 belki de senin bebişin bizimkilerden daha sağlıklı olacak belli olmaz ki,sıkma canını sakın

nevacım dediğin oğru.. normalde ben hiç bir kokudan fazla tiksinmezdim ve hiç bir seyden de midem bulanmazdı.. 25 yasındayım hayatımda belki 1 belki 2 kez bulanmıştır midem.. onu da hatırlamıyorum bile..o zaman ben şanslı hamişlerdenim.... bebiş sağlıklı olsunda başka bir sey istemem.. bulantı zor Allah yardımcıları olsun....

gunaydınnn kızlar dun geceyı cok kotu gecırdık dua edın bızımiçin iyileşelım aksam sonunda kusa kusa kan geldı bogazımdan cok korktuk neysekı suan daha ıyı gıbıyım

geçmiş olsun canım,inşallah bu günleri de atlatacağız ,1 ay sonra umarım her şey daha iyi olacak :1hug:

evet canım bencede şanslı hamişlerdensiniz,kuzenimin de bulantısı hiç olmamıştı,martta doğum yaptı sağlıklı bir oğlu var çok şükür :icecream:

canbazcım ben hala hamile olduğuma inanamıyorum ki bulantım yok bişi hissetmiyorum.... 5 gün önce keseyi gördük o zaman gerçekten hamileyim hissine kapıldım.. o his de 1 gün sonra geçti :)))) önümüzdeki çarşamba kalp atışları için gitcez.. bakalım hamile olduğumu ne zaman idrak edeceğim..

balık yiyemeyen arkadaşlar semiz otu yiyebilir
Semizotunun içerdiği omega 3 doymamış yağlar, balıklarınkiyle kıyaslanabilecek düzeydedir:

balık yiyemeyen arkadaşlar semiz otu yiyebilir
Semizotunun içerdiği omega 3 doymamış yağlar, balıklarınkiyle kıyaslanabilecek düzeydedir:

aa denizcim werdiğin bilgi gerçekten çok güzel insan herzamn balık yiyemio olmuo çalışınca bide eve gidp yapmak çok zorkaydirigubbakcemile3 ama semiz otu süperr salatasına bayılırım

ben balık yiyebiliyorum ama malesef hakkaride balık yok (((( normalde hazır dondurulmuş balık alıyorduk ama şimdi onun vitamini aynı mıdır acaba

aa denizcim werdiğin bilgi gerçekten çok güzel insan herzamn balık yiyemio olmuo çalışınca bide eve gidp yapmak çok zorkaydirigubbakcemile3 ama semiz otu süperr salatasına bayılırım

ne demek canım paylaşım için burdayız birde yeşillikleri iicene yıkayın sirkeli su ile ya da limon suyu ile ölsün mikroplar kötükedihüso

canım çok üzüldüm ben endıselendırdıgım için senı. ama yanlıs anlamıssın. doktorun senı yonlendırır. bır tehlıke olsa sağlıksız olsa bebeğin allah korusun doktorlar kesenın boyutlarından, şeklinden yorum yapabılıyor. az çok anlayabılıyor. sen üzme kendını. herkesın hamılelıgı farklı. benımde yok bulantım allaha şükür. açken kötü oluyorum bıraz sadece. ama öyle genel bir söylem vardır bulantısı çok olanın düşük riski azalır diye. düşük riskin oldugundada belirtiler var. tek ayrım bulantı değil. kanama olur lekeler olur.. bir sürü şey. birine uyan tanım ötekıne uymaz. sen doktoruna güven. keseyı de görmussun ne güzel. ınsallah kalp atıslarınıda duyarsın bu hafta :)

kızlar bir bilgi de ben vereyim.migreni olan arkadaşlar malum bu dönemde migren ağrıları daha da artıyor,ilaç da alamıyoruz. eğer kafanıza patates sararsanız görün 1 saat içinde ağrınızın azaldığını hissedeceksiniz,aklınızda olsun,ben yapıyorum işe yarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…