- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #1.761
arkadaşlar ben çıkıyorum biraz uzanacağım.. gribim hala geçmedi.. ilaç kullanmadığım için de uzanmazsam daha da şiddetleniyor.. öpüyorum hepinizi.. size iyi muhabbetler
ben uzun süre migren agrısı çekmıstım Allaha cok şükür bulantım var ama migren yok başı agrıyan arkadasları iyi anlıyorum migren bazı hastalanrda hamılelıkte sıddetlenır bazılarında tamamen yok olurmus size önerim şu ingiliz nanesi yağı alıp başınıza alnınıza masaj yapın benımkıler ılacla falanda gecmıyordu bu bıraz ıyı gelıyor geçmiş olsun şimdiden
elevite başlayan varmı aranızda? multıvıtamın? ben dun kullanmaya başladım..
13 mayıstan beri kullanıyorum eleviti folik aside de zaten hamile kalmayı düşündüğümden beri kullanıyorum
13 mayıstan beri kullanıyorum eleviti folik aside de zaten hamile kalmayı düşündüğümden beri kullanıyorum
bana geç mi verdi acaba doktorum eleviti?. . 5+6 gunlukken verdi bana sana ne zaman verdi?
Biz elevit kulanmıoruz..Doktorumuz öyle bişey demedi.. Ama kansızlık varmış ben de birazcık.. Kan hapı kullanıyoruz bizde.. Zaten ilk hamileliğim düşükle (kalbi durmuştu) sonuçlandıgı için bi sürü ilaç kullanıorum.. ( bebe asprini-pıhtılaşma için iğne-folik asit- progestan-kan hapı) naniknanik
aslında hergün bir omega-3 hapı alınması gerekio ama oda çok kilo yapıoodoğduktan snrada bebeğe şurubu önerilio.
yok canım geç değil ben tam 6 haftalıkken gitmiştim 4 günlük geç döllenmeymiş zaten benimde
senı çok iyi anlıyorum :)) benımde ılkınde kalbı durmustu( o yuzden bu hamılelıgımde hamıle kalmak ıstedıgım andan berı kan hapıyla folıt asıt b12 vıtamını alıyordum bende :)) şimdi doktorum kalp atışlarını duyunca kan hapıyla elevıtı kullanıyorum şimdi. senın pıhtılaşma yuzunden durdu sanırım kalbı? bana kromozom eksikliği demişlerdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?