2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar gunde 2 ceviz 3-4 tane badem bide yer fıstıgı da yemek gerekmiş. sabah kahvaltılarınıza mutlaka ekleyın derim :) ben 8 haftaya gırdıgımde dıyetısyene gıtmeyı düşünüyorum. küçüklükten gelen beslenme bozuklugum var(

canım lütfen üzülme ben iyiyim artık sadece bir an endişeye kapıldım bebeğim için ama iyiyim şimdi...kıyamam sana opuyorumnanaktan

evet cevizde çok önemli ilk başlarda baya bir yazmıştık okumayan arkadaşlar olabilir
bebeğin beyin ve göz gelişimi için omega3 çok önemliymiş buda balık ceviz ve koyu yeşil yapraklı sebzelerde ıspanak semiz otu gibi mevcutmuş

arkadaşlar ben çıkıyorum biraz uzanacağım.. gribim hala geçmedi.. ilaç kullanmadığım için de uzanmazsam daha da şiddetleniyor.. öpüyorum hepinizi.. size iyi muhabbetler

aslında hergün bir omega-3 hapı alınması gerekio ama oda çok kilo yapıoo doğduktan snrada bebeğe şurubu önerilio.

günaydın kızlar ya da daha doğrusu artık tünaydın kaydirigubbakcemile3 rahatsız olan herkese geçmiş olsun yeni gelenler de hoşgeldiniz aramıza olumunekankayizsmile bebişler ne kadar oldu hadi biraz da bundan bahsedelilm.benim sıpa malum 1 hafta geriden geliyo ve 11.69 mm sizinkiler ne durumda

ben uzun süre migren agrısı çekmıstım Allaha cok şükür bulantım var ama migren yok başı agrıyan arkadasları iyi anlıyorum migren bazı hastalanrda hamılelıkte sıddetlenır bazılarında tamamen yok olurmus size önerim şu ingiliz nanesi yağı alıp başınıza alnınıza masaj yapın benımkıler ılacla falanda gecmıyordu bu bıraz ıyı gelıyor geçmiş olsun şimdiden

canım nasıl birşey o yağ,aktarlarda satılır heralde dimi?

13 mayıstan beri kullanıyorum eleviti folik aside de zaten hamile kalmayı düşündüğümden beri kullanıyorum

Biz elevit kulanmıoruz..Doktorumuz öyle bişey demedi.. Ama kansızlık varmış ben de birazcık.. Kan hapı kullanıyoruz bizde.. Zaten ilk hamileliğim düşükle (kalbi durmuştu) sonuçlandıgı için bi sürü ilaç kullanıorum.. ( bebe asprini-pıhtılaşma için iğne-folik asit- progestan-kan hapı) naniknanik

senı çok iyi anlıyorum :)) benımde ılkınde kalbı durmustu( o yuzden bu hamılelıgımde hamıle kalmak ıstedıgım andan berı kan hapıyla folıt asıt b12 vıtamını alıyordum bende :)) şimdi doktorum kalp atışlarını duyunca kan hapıyla elevıtı kullanıyorum şimdi. senın pıhtılaşma yuzunden durdu sanırım kalbı? bana kromozom eksikliği demişlerdi..

aslında hergün bir omega-3 hapı alınması gerekio ama oda çok kilo yapıoo doğduktan snrada bebeğe şurubu önerilio.

merhaba canım öylesine bi bakıyım geçmişi tazeleyim derken yazını gördüm bende 2010 ocak annelerindenim gerçi doğum 25 aralıkta oldu ama
gebelik şekerim yüzünden diyetisyene gittim ve düşük kalorili bi diyetle gebeliğimi geçirdim malesef yinede çok şükür
diyetisyenim bana GNC nin omega 3 ü fish body oilini yazdı doğumdan sonrada kullanıcan dedi kilo yapacağını söylediğimde hayır yapmıyo tok karnına al dedi
hergün 1 tane içtim hatta doğumdan sonra emzirirkende 2 kutu bitirdim fakat ben gebeliğimin ilerleyen zamanlarında başladım
senin gibi kilo yapacağını ve tadının kötü olacağını düşnmüştüm oysaki değil
kinci hamileliğimde Allah nasip ederse en baştan kullanmayı düşünüyorum kesinlikle tavsiye ederim paylaşayım istedim

hepinize sağlıklı hamilelikler sağlıcakla kavuşun inşallahh

yok canım geç değil ben tam 6 haftalıkken gitmiştim 4 günlük geç döllenmeymiş zaten benimde

:)) benımde 4 gun geriden gelıyor. doğumu bıraz gecıktırıyormus yada gebelık süresince o farkı kapatıyormus bebek. hamılelık haftasını hesaplamak karısık oluyor bıraz o sınır bozucu :))))

Ya aslında biz önceden muayene olduk..pıhtılaşma gibi b sorun yoktu.. Doktor hamilelik sırasında oluşmuş olabilir dedi..Tamammen tasadüfen ögrendim kalbinin durdugunu rutin bi kontrol sırasında yanii, kanamam falan yoktu.. Şİmdi henüz kalp atışını duymadık o yüzden belki de vermemiştir eleviti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…