2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar izin aldm 3 gibi çıkcağım yarında pazar hihoyyyt girmemem bugün bir daha büyük ihtimal hepinizi öpüyorum iyi hafta sonları opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Slm arkadaslar...benim ikinci bebeğim olcak ..1,80 boy kilo 65 ....20 nisan son adet gunu ...25 ocak 2011 dogum tarihi...midem fena bulanıo çalısıyorum ..kızım 20 aylık daha ..saolsun annem bakıo gunduzleri..hamilelik dönemim her zmn zor geciyor..midesi bulanan arkadaslara bişiler sölemek istiyorum ..kendinizi bişiler yemek için zorlamayın ..suan bişi yemesenizde bebege bir zararı dokunmuyor..3 aydan sonra yediklerinize dikkat etmeniz gerekiyor...balık yemek istemiosanız yemeyin ...3 aydan sonra bulantılarınız kalmıcak ...şimdi kendinizi zorlarsanız 3 aydan sonra da yiyemessiniz ..aç kalmayın ..kuru ekmekde olsa yeyin ..ama sebze meyve için zorlamayın kendinizi .....aranızda olmak guzel...

hosgeldin aramıza:) hayırlı olsun sende sağlıkla alırsın ınsallah kucagına :)) bızımde senınle aramızda bır gun var :) bende 19 nısanda gördum son adetımı :)

hoşgeldin canım.son ocak annelerinden olcaksın gibi görünüyo.seni de minik kızını da öpüyorum.bebişin de hayırlısıyla doğar inşllahopuyorumnanaktan

kızlar merhaba geçen yılın ocak anneleri göbüşlerini koymuşlar biz ne zaman koymaya başlayacağız :)opuyorumnanaktan

kızlar merhaba geçen yılın ocak anneleri göbüşlerini koymuşlar biz ne zaman koymaya başlayacağız :)opuyorumnanaktan

koyalım bizde :))

her hafta atladıgınız gun göbişinizin fotografını çekip bel ölçünüzüde alın ilerde album yaparız ultrason görüntülerinide ekleyip :)) hamilelik günlüğü oluşturaLIM :)

bazı doktorlar cd yapıyolarmış ama o doktorlar kimdir nerdedir bilemiyorum:) bizim şimdiden minik bi albümümüz oldu ama henüz göbüşde bi farlılık olmadığı için ölçmeye gerek yok(en azından benim içinfisfisfis)

ne güzel olur.
ultrasonlar kaydedilebiliyor mu flaşa falan bilen var mı?

doktor çıktısını verıyor degıl mi kesenın bebişin? o fotografları taratabilirsin. evde yoksa bıle ınternet kafelerde scan ederler onları.

ne güzel loliss. bende şişkinlik hat safhada. henuz kılo almadım ama karnım akşamları öyle bır şişiyorki sanırsın 6 aylıkım :))))

bende de gaz oluyo:kedi: tabi kabızlık da var ama çok çabuk geçiyo tabi kiloyla da alakalı olabilir.gerçekten çok rahatsız edici bi durum her an patlamaya hazır bi bomba gibi dolaşmakdelikafadulden inşallah senin de çabuk geçer canıma.s.

elevite başlayan varmı aranızda? multıvıtamın? ben dun kullanmaya başladım..

ben kullanıyorum.ilk hamileliğimde sadece folik asit vermişti doktorum.şimdi elevit verdi bunun içinde bütün vitaminler mevcut.birde coraspin verdi kan sulandırıcı etkisi varmışa.s

Merhabalar ocak anneleri... Bu hafta basinda bulantilarim basladi demistim su an hic iyi degilim, normalde reflu hastaligim vardi ve daha cok depresti gece gunduz bulanti kusma bas donmesi, hic bisey yiyemiyorum. Dun geceyi acilde gecirdik bebegime baktilar 5 mm olmus ve kalp atislarini gorduk o biraz moral oldu ama boyle devam ederse nasil olacak hic bilmiyorum.

günaydın hanımlar.

benim gibi çok uyuyanınız var mı?heran uykum var.çok uyuduğum zamanda sersem gibi oluyorum.laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…