- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #1.801
KIz hakkaten bizim kalpler karşılıklı çalışıo galiba :)))
gunaydınnn kızlar dun geceyı cok kotu gecırdık dua edın bızımiçin iyileşelım aksam sonunda kusa kusa kan geldı bogazımdan cok korktuk neysekı suan daha ıyı gıbıyım
gülay sennle aramızda bir gün war
Slm arkadaslar...benim ikinci bebeğim olcak ..1,80 boy kilo 65 ....20 nisan son adet gunu ...25 ocak 2011 dogum tarihi...midem fena bulanıo çalısıyorum ..kızım 20 aylık daha ..saolsun annem bakıo gunduzleri..hamilelik dönemim her zmn zor geciyor..midesi bulanan arkadaslara bişiler sölemek istiyorum ..kendinizi bişiler yemek için zorlamayın ..suan bişi yemesenizde bebege bir zararı dokunmuyor..3 aydan sonra yediklerinize dikkat etmeniz gerekiyor...balık yemek istemiosanız yemeyin ...3 aydan sonra bulantılarınız kalmıcak ...şimdi kendinizi zorlarsanız 3 aydan sonra da yiyemessiniz ..aç kalmayın ..kuru ekmekde olsa yeyin ..ama sebze meyve için zorlamayın kendinizi .....aranızda olmak guzel...
Slm arkadaslar...benim ikinci bebeğim olcak ..1,80 boy kilo 65 ....20 nisan son adet gunu ...25 ocak 2011 dogum tarihi...midem fena bulanıo çalısıyorum ..kızım 20 aylık daha ..saolsun annem bakıo gunduzleri..hamilelik dönemim her zmn zor geciyor..midesi bulanan arkadaslara bişiler sölemek istiyorum ..kendinizi bişiler yemek için zorlamayın ..suan bişi yemesenizde bebege bir zararı dokunmuyor..3 aydan sonra yediklerinize dikkat etmeniz gerekiyor...balık yemek istemiosanız yemeyin ...3 aydan sonra bulantılarınız kalmıcak ...şimdi kendinizi zorlarsanız 3 aydan sonra da yiyemessiniz ..aç kalmayın ..kuru ekmekde olsa yeyin ..ama sebze meyve için zorlamayın kendinizi .....aranızda olmak guzel...
kızlar merhaba geçen yılın ocak anneleri göbüşlerini koymuşlar biz ne zaman koymaya başlayacağız :)opuyorumnanaktan
ne güzel olur.
ultrasonlar kaydedilebiliyor mu flaşa falan bilen var mı?
bazı doktorlar cd yapıyolarmış ama o doktorlar kimdir nerdedir bilemiyorum:) bizim şimdiden minik bi albümümüz oldu ama henüz göbüşde bi farlılık olmadığı için ölçmeye gerek yok(en azından benim içinfisfisfis)
doktor çıktısını verıyor degıl mi kesenın bebişin? o fotografları taratabilirsin. evde yoksa bıle ınternet kafelerde scan ederler onları.
ne güzel loliss. bende şişkinlik hat safhada. henuz kılo almadım ama karnım akşamları öyle bır şişiyorki sanırsın 6 aylıkım :))))
elevite başlayan varmı aranızda? multıvıtamın? ben dun kullanmaya başladım..
yok duymadm cnm ayın 14 üünde çağırdı bni ozman duyucaz inş.senn ne zman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?