2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar bugün bebeğim hiç hareket etmedi sizdede oluyormu öle şeyler....

benimkide bikaç gündür çok hareketsizdi dün iş çıkışı sağlık ocağına gittim 2. aşımı da olcaktım. orda kalbini duyduk rahatladım aslında başta baya bi duyamadık hemşirenin yüz ifadesi değişti bi acile git istersen dedi ayy ölüyorum sandım. sonra son kez deneyelim dedi vee bebeğimin kalbini duyunca derin bi ohh çektik. ama harketsiz olması pek iyi değil canım yani şimdiye kadar hareketleri nasıldı birden bi değişiklik mi oldu yoksa zaten hep hareketsiz bi bebek mi bu önemliymiş. benimki birden yavaşladı hareketleri o yüzden korktum bir de kasılmalarım çokmuş heralde o yüzden oldu benim. hemşire işe gitme bu halde dedi doktorumu aradım dinlen dedi. bugün evdeyim yarın da doktor kontrolüm var dinlenince biraz kendine geldi yavrum. farkında olmadan yoruyoruz kendimizi galiba. sen de dinlen bi de bol bol su iç.

Bana da aynı şey oldu.Bebeğin bir gün boyunca kıpırdamaması bile normalmiş.İki günden sonra kımıldamazsa korkmak gerekirmiş. dedibilmiyorumkismile
Bende çok yoruluyorum bazen .Bi de benim tansiyonum çok düşüyor ozaman bebeğim kımıldamıyor .Halsiz kalıyorum bebeğim.Artık ne zaman onunda etkilendiğini falan anlıyabiliyorum.

zap_zup sizin şu poaçalardan da çok canım çekti ama yapamıcam galiba karnım hala taş gibi. kasılma varken böle oluyo dinlenmem lazım iyileşince hemen yapcam ama :)))

zap_zup sizin şu poaçalardan da çok canım çekti ama yapamıcam galiba karnım hala taş gibi. kasılma varken böle oluyo dinlenmem lazım iyileşince hemen yapcam ama :)))

Boşver dinlen canım.Bildiğin poğaça amann boşver napcan:dilcikar: Ben tuzlu hiç sevmiyorum zaten canın çekmesin dinlende yaparsın inşallah

canım kuru tek kullanımlık mayayı ben yarım su bardağı ılık suda ağzı kapalı bekletiyorum
ben de yarın doktora gidicem 3 buçukta

maşallah oğluna inşallah şifa da bulur canım
ya kızlar bugün bebeğim hiç hareket etmedi sizdede oluyormu öle şeyler....
evet çok yorulunca oluyor canım
çok sevindim canm senin adına
erkeklerin gönlüne girmek mideden geçiyor boşa söylenmiş söz değil galibakaydirigubbakcemile3
oh canım benim de canım çekti ben de bugün yapayım bari

kızlar çok felaket yağmur yağıyor burda ya
öğle yemeğine çıkayım dedim ayaklarımın içi hep su doldu iş yerinde klimanın üstüne koydum orda kurutuyom botumu valla

Kızlar size danışsam gene iyi olacak.Islak kek istiyor canım ama bir paket margarinle yapmak istemiyorum öyle kk'dan tarif buldum ama yarısı sıvı yağ yarısı margarin olsun istiyorum.Sırf katı yağ nasıl yapar sırf sıvı yağ nasıl yapar bilmiyorum ondan yarı yarıya katayım bari dedim ama yarım paket margarin ne kadar sıvı yağ eder acaba?napsam bilemedim bilmiyorumkismile

öğle yemeğine çıkayım dedim ayaklarımın içi hep su doldu iş yerinde klimanın üstüne koydum orda kurutuyom botumu valla

Ayy allah yardım etsin.Sana ve dışarda olan herkese :Saruboceq: Ben evde oturduğum halde içim üşüyor.Birde yağmur sesini duydukça tuvaletim geliyor .Yoruldum artık git gel git gel akannehir

Canım ben ıslak keke olarak bu tarifi yapıyorum. Üzerine krem şanti ve çikolata sos da eklersen tam bir pasta oluyor :) Sadece keki de yapabilirsin. Çikolata sosu da hazır çikolata soslardan da hazırlayabilirsin.

Şimdiden afiyet olsun...

AĞLAYAN PASTA

Malzemeler;
*4 yumurta
*1 su bardağı şeker
*1 su bardağı un
*4 yemek kaşığı süt
*1 paket kakao -100 gr
*1 paket vanilya
*1 paket kabartma tozu
*1 paket kremşanti
*1 su bardağı soğuk süt
*1,5 su bardağı süt
Sos için;
*2 çay bardağı süt
*3/4 çay bardağı tozşeker
*1 tatlı kaşığı nişaşta
*1 çorba kaşığı kakao
*200 gr çikolata
Hazırlanışı;
1.Yumurta ve şekerimizi mikser ile çırpalım.Sütümüzü de ilave edip bir kere daha çırpalım.
2.Üzerine un,kakao,kabartma tozu ve vanilyayı ekleyip tekrar çırpalım.
3.Dikdörtgen bir borcama karışımımızı döküp 180 derece fırında kekimizi pişirelim. Kekimiz piştikten sonra biraz soğumaya bırakalım.
4.Kekimiz ılındıktan sonra üzerine 1,5 su bardağı sütümüzü dökelim. 5.Kremşanti ile 1 su bardağı sütümüzüde çırpıp kekimizin üzerine güzelce yayalım.
6.Buzdolabında en az 3-4 saat bekletelim.
7.Bu arada sos için süt ile şekeri birlikte kaynatalım.
8.Küçük bir kapta nişaşta ile kakaoyu az su ile eritelim.
9.Kaynamış sütün içerisine döküp karıştıralım.
10.Üzerine çikolatayı küçük küçük kırıp ilave edelim.
11. Tüm malzemeyi iyice karıştırarak çikolataların erimesini sağlayalım. Piştikten sonra soğutalım.
12.Servis yaparken pastamızı kare kare kesip üzerine sos döküp sunalım Afiyet olsun.

canım kek konusunda pek becerim yok daha oraya el atamadım

Ayy allah yardım etsin.Sana ve dışarda olan herkese :Saruboceq: Ben evde oturduğum halde içim üşüyor.Birde yağmur sesini duydukça tuvaletim geliyor .Yoruldum artık git gel git gel akannehir
canım şimdi botlarım kısmen kurudu ya su geçirmeyen bir bot almalıyım ben ama bu yağmura da hiç bir bot dayanmazki

hmm deneyeyim bu tarifi

canım ınşallah kıstlerı yok olmustur ..
inşallah suprız haberle donersın bıze..

saol canımm perdelerde var aslında ama onları kociş evdeyken yapmayı planlıyorum biraz daha yaklaşsın doğum diye bekliyorum temiz olurlar..
bende perdelerı 1 ay kala yıkamayı planlıyorum..

oy maşallah ılerıden gıdıyor bebişin..
ve gecmıs olsun canım..uzun zamandır goremedım senı..rastlasamadık galıba..
sen ne zaman ogrendın bu durumu.doktorun sana gecmı soyledı..
ınşallah doguma kadar bırseyı lamaz canım..
ben duymustum bu rahatsızlıgı..ınşallah hemencecık gecer kuzum..allah saglık versın bıtanem..

nerede oturuyorsun canım..burda cıselıyor yagmur..
Ne kadar yağ koymak lazım ki acaba bilmiyorumkismile
ben keklerımı zeytın yagı yaparım..yoksa sıvı yag..
yarım su bardagından fazla koymam..kıvamı guzle olur..

Cok saol cnm benim, beni düşündügün için.. Ben şimdlik iyim şükür ama büyük gün cmt inş..Yarın da burdaki dktora gidip şeker testini kan testlerimi flan yaptırcam inş.. Hem bebişimi de görmüş olurum inş.. Bol bol duaarınız beklioyurm.. Benim de dualarım sizlerle.. Kistler konusunda da Allah yardımcın olsun inş ama kalbini ferah tut o şekilde kist sorunu olup doguran tanıdıklarım var..Sen de atlatcaksın inş.

Nevacım kendini üzme.. Belki rahatca atlatacak ama senin stersin olumsuz etkileyebilir.. O yüzden hep iyi düşün cnmm.. Ve Rabbine güven o ol dedikten sonra herşeyyy olur...
:enbuyukkk:

Ayy mügecan gitti napıcam şimdi ben yaa yarısını sıvıyağ yarısını margarin koymak istiyorum.Zeytinyağım yok.Böyle elleyince vıcvıc olmasını istemiyorumm senağlama

gulaycım.bende senı merak edıyordum..gecen cumartesı sanıyordum kontrolunu hatta..
burdada sordum yazdfımı dıye..
sende cumartesı goruceksın kuzunu yanı...
bırdaha doktora gıtmedınmı..
gecen yazında ıdrar torbası doluydu..
demekkı bırseyler degısmıs artık.

Ayy mügecan gitti napıcam şimdi ben yaa yarısını sıvıyağ yarısını margarin koymak istiyorum.Zeytinyağım yok.Böyle elleyince vıcvıc olmasını istemiyorumm senağlama

ben asagıda yazdım..yarısını margarın olarak erıtıp sogutup koy.yarısınıda sıvı yag koy..
yada margarınsız yarım bardak sıvı yag koy..
iki turlude olur bence..

ben asagıda yazdım..yarısını margarın olarak erıtıp sogutup koy.yarısınıda sıvı yag koy..
yada margarınsız yarım bardak sıvı yag koy..
iki turlude olur bence..

Ayy sağol canım.Ben onu zeytinyağ için yazdın sandım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan Kalkıp yapıcam şimdi görüşürüz kaydirigubbakcemile2

kocaelide oturuyorum canım ben ama adapazarında çalışıyorum şu an işteyim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…