- 1 Haziran 2009
- 1.751
- 0
- 156
- 41
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #18.121
günaydınnn kızlarr...
güldencim ve burcum hadi bakalım hayırlısıyla görün bebişlerinizi..Güzel haberlerinizi bekliyoruz... Bizim daha 1 haftamız var.. Sanırım artık 2 hafta da bir görücez...
bende haftaya bugün göreceğim 2 haftaya düştü benim ki hihoyyyt
Kızlar herkese günaydın;
İşlerim çok yoğun o yüzden geçmişi okuyamadım. Umarım herkes iyidir.
Gülay'ın bebeğinin son durumundan haber var mı? İnşallah herşey yolundadır...
Bu akşam bizimde kontrolümüz var 18:30'da. Ne olur dualarınızı eksik etmeyin. Kistleri küçülsün, yok olup gitsinler hatta !!! Kızımız iyi olsun. hayırlısı ile sağlıkla doğsun, sağlıkla yaşasın...
Hepinizi öpüyorum kocaman
Kızlar herkese günaydın;
İşlerim çok yoğun o yüzden geçmişi okuyamadım. Umarım herkes iyidir.
Gülay'ın bebeğinin son durumundan haber var mı? İnşallah herşey yolundadır...
Bu akşam bizimde kontrolümüz var 18:30'da. Ne olur dualarınızı eksik etmeyin. Kistleri küçülsün, yok olup gitsinler hatta !!! Kızımız iyi olsun. hayırlısı ile sağlıkla doğsun, sağlıkla yaşasın...
Hepinizi öpüyorum kocaman
slm kızlarr
herkesler kuzucuklarını görmeye gidiyomuş bugün ne güzel
iyi haberlerle dönün inş.
benim daha 10 günüm var yaaohaoldumsmile
bugün artık kesin kararlıyım temizlik yapıcam yinede size bakmadan geçemedim
günaydın kızlar bebişleri görecek olanlara bebeğinizi bol bol görün adını çkarın benim bir hafta sonra kontrolüm bende çok özledim...
vücudumun kırgınlığını bir türlü atlatamadım hergün boğazlarını yağlıyorum rahatlatıyor biraz sanırım çok zor bir kış geçireceğim şimdiden hasta oldum
merhaba kızlar çok yoğun çalışıyorum birşeyler yazmak bile zor geliyor hep okuyorum sizleri. sizler her gün paylaşıyosunus duygularınızı. bugün oğlumu görmeye gidicez teyzeleri. artık oğlum 28 haftayı bitirdi. sizlerde benim gibi heyecanlısınız dimi? deniz teyzesi oğlumun adı ÖMER ERDEM olacak eklersen sevinirim. herkese güzel bir gün diliyorum.
merhaba kızlar çok yoğun çalışıyorum birşeyler yazmak bile zor geliyor hep okuyorum sizleri. sizler her gün paylaşıyosunus duygularınızı. bugün oğlumu görmeye gidicez teyzeleri. artık oğlum 28 haftayı bitirdi. sizlerde benim gibi heyecanlısınız dimi? deniz teyzesi oğlumun adı ÖMER ERDEM olacak eklersen sevinirim. herkese güzel bir gün diliyorum.
günaydın kızlaar
bugün herkes bebişini görmeye gidiyo ne güzeelboshayallersmile
bu arada deniz teseeee bizim adımızı da eklesene yaa
MİRAY GÖRKEMkaydirigubbakcemile2zemuszemus
mügecim inşallah en güzel haberlerle dönersin canımm. Umarım kisti kaybolmuştur küçük meleğimizin...
güldenim oğluşumun resmini istiyorummm. Gelir gelmez ekle.. kocaman olmuştur o şimdi....
denizcim 2 hafta olayına geçtik doğuma ne kadar az kaldı dimi?? hem sevinç hem de heyecan bir arada....
güldeşeker yorma kendini bu günler tehlikeli zamanlarımız perde asmaya, halı silmeye sakın girişme ...
beyficey sana da çok geçmiş olsun.. bende limonlu ıhlamur içiyorum kendimize dikkat etmemiz lazım ....
mügecim inşallah en güzel haberlerle dönersin canımm. Umarım kisti kaybolmuştur küçük meleğimizin...
güldenim oğluşumun resmini istiyorummm. Gelir gelmez ekle.. kocaman olmuştur o şimdi....
denizcim 2 hafta olayına geçtik doğuma ne kadar az kaldı dimi?? hem sevinç hem de heyecan bir arada....
güldeşeker yorma kendini bu günler tehlikeli zamanlarımız perde asmaya, halı silmeye sakın girişme ...
beyficey sana da çok geçmiş olsun.. bende limonlu ıhlamur içiyorum kendimize dikkat etmemiz lazım ....
saol güldencim
yavaş yavaş yapmaya çalışacam 3 gündür becerip bi başlayamadım
kalkıyorum artık bitirince uğrarım yine..
saol canımm perdelerde var aslında ama onları kociş evdeyken yapmayı planlıyorum biraz daha yaklaşsın doğum diye bekliyorum temiz olurlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?