2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sağol dünürüm inşallahŞeniz

canım terliği evde giyicem bir de yanımda götürürüm,okulda giyerim diyorum.duramıyorum ağrıdan napim:gitme:

canım görevin ne yazık sana hergün kocaeli adapazarı arası çekilirmi trenlerde adapazarı pek güzel değil ama izmit gibi yer varmı sessiz sakin kendi halinde yazın eğlenceli

Son düzenleme:
merhaba herkese:gitme:
doktordan geldik şeker yüklemesi yapıldı 50 mg yüksek çıktı tahlil sonuçlarım haftayada 100mg olanı yapılcakmış dün akşam tatlı yiyip yattım ondanmı yüksek çıktı acaba haftaya kadar biraz dikkat ediyim bari fazla yemiyim şekerli şeyler mafoldumben idrar yollarımda enfeksiyon çıktı kanımda düşük mafoldumben hastaneden sonrada saglık ocagına gidip tetenoz aşımızı olduk bebişimin kalp atışlarını dinledik ebe zor yakaladı bizim kızı sürekli hareket etti zıpladı durdu hihoyyyt

Canım bu şekerin belirtisi var mı? Bana hiç tahlil yapmadılar ve çok şekerli yiyorum korkuyorum doğrusubilmiyorumkismile

canım terliği evde giyicem bir de yanımda götürürüm,okulda giyerim diyorum.duramıyorum ağrıdan napim:gitme:
hmm evet ağrı ben de de var ve gerçekten çok zor evde sorun değil de işte belim çok ağrıyo

canım görevin ne yazık sana hergün kocaeli adapazarı arası çekilirmi trenlerde adapazarı pek güzel değil ama izmit gibi yer varmı sessiz sakin kendi halinde yazın eğlenceli

memurum canım ben tayin aldırıcam en kısa zamnda doğum en güzel fırsat zaten
ben de izmiti çok seviyorum gerçekten çok eğlenceli trenle gitmiyorum canım tren saatleri bana uymuyor
özel araçla gidiyorum eşim özelde çalışınca benim tayin aldırmam gerekiyor

Selam kızlar..
nevacım çok geçmiş olsun.. moralini yüksek tut canım.. hepimizin başından mutlaka olumsuz birşeyler geçiyor ama Allahın izniyle sorunsuz atlatıyoruz.. Üzülme seninde öyle olacaktır.. dualarımız hepimiz için canım...

nevacımgeçmiş olsun bitanem inşallh sağ salim alırsın bebini kucağına...
doktora giden arkadaşalr iyi habelerle dönün inşallh
cambazcım geçmiş olsun bende bel ağrısı yok da hareketlerim çok kısıtlanmaya başladı halsizleşiyorum hemencik...
baharcım koy aldığın şeylerin resmini meraktan çatlıcamm

selam kızlar bizde gttik bgn kontrole şimdide annemdeyiz,

kızım büyümüş 30cm olmuş kilosuda 830 gr bana az gibi geldi ama dr. çok ii dedi haftasına göre.ama pek hareketli deildi çok sakindi bugün ağzını falan açıp kapatıyo eliyle yüzünü kapatıo cilve yapıo cadı.

bu arada doğumda büyük ihtimalle çınarlıda olucak bizim

slm kızlarr temizliği bitirdim hatta gezmeyede gittim geldimm

NEVA CIM çok geçmiş olsun umarım düzelir bian önce moralini yüksek tut dualarımız seninle
burcum gözün aydın bebişin iyimiş maşallah dr kilosu iyi dediyse iyidir kafana takma kiloyu zaten bebişler özellikle son aylarda alıyolar kiloları

kızlar bu arada haftasonu ankarada olacam büyük ihtimalle ankaralı anneler nerelerden alışveriş yaptınız bana bi yazarsanız sevinirim gidince bi gezeyim oraları

CANIM MAŞALLH BEBİŞİNE...kilosuda iyi bence bende 25+5 im benimde bebim 840gr falan geldi dr çok iyi beslemişsin dedi...gayet iyi yani kızınnn.kızlar zaten fazla kilolu olmuo cnm takma kafana

nevacım çok geçmiş olsun,inşallah herşey yoluna girer.Allah bebişine sağlık versin.

kızlar bu arada haftasonu ankarada olacam büyük ihtimalle ankaralı anneler nerelerden alışveriş yaptınız bana bi yazarsanız sevinirim gidince bi gezeyim oraları

Ankarada Acity'e,cepa,kentpark ve ankamall alışveriş merkezlerine bakabilirsin.mothercare,chicco,tokerbebe,c&a,joker bebe uğrayabileceğin mağazalar.şimdiden iyi alışverişler :)

nevacım çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah:Saruboceq:

bugün 2.doz aşımı oldum pazartesi de emzirme dersi vercekler sağlık ocağındaalkisalkisalkis

kızlarr bizde bugün saat 6 gittik kontrole eşimin işleri yoğun olduğundan
neyse ki geç oldu ama güç olmadı zemuszemus
benim paşam 906 gr olmuşş alkisalkisalkis
elleri hep yüzündeydi yüzünü göremedikk :kedi: uatndı sanırımm
buarada 2 haftada 2 kilo 100 gr almışım bilmiyorumkismile doktorum biras fazla ama olsun dedii sempatiksalakcinni
yani kontrolümüz gayet iyi geçti opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
darısı hepinisin başına olumunekankayizsmile

canım benim aldığım mayanın üzerinde sulandırmadan kullanın yazıodu bende hiç bekletmeden döktüm malzemelerin arasına sempatiksalakcinni ama güsel olduuu zemuszemus tekrardan teşekkür ederimmmm
eşimde çok beğendiii zemuszemus
ismide hayran pofuduk poğçaları

canım benimde belim ağrıyo bugün doktoruma dedim daha erken dedi kalsiyum al dedi günde 2 bardak süt içmelisin dedi
yoğurt ve peynir bunun yerini tutmas dedi çünkü mayalı dedi
yani mayasız almaalıymışıs süt içemiosan puding yiyebilirsin dedi a.s
aklında bulunsunn yerimseniben

canım geçmiş olsunn ama takma kafana olumunekankayizsmile
canım bende çok tatlı yiyiyodum ama şekerim normal çıktı
idrar yolu iltihabı bende de vardı bi toz verdi onu eritip içince söküyo ve şimdi kalmadı dikkat et özellikle ayaklarını üşütmemeye çalış yoksa tetiklerr...
benimde kanım düşük çıkıo ama kan hapı normal değerlere getirir dedi aksatmadan kullan kan haplarını...
yani kafana takma canım bunlar atlatılmıycak şeyler değil hepimiz yaşıyoruss olumunekankayizsmile
benimde ikinci aşım 1 kasımda :1rolleyes:
inşş hep güsel haberler veriris canımm opuyorumnanaktan

canım gözünaydınn maşşallah kızına koca kıs olmuşşş opuyorumnanaktan

nevacım çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah:Saruboceq:

bugün 2.doz aşımı oldum pazartesi de emzirme dersi vercekler sağlık ocağındaalkisalkisalkis

:lepi: ooo derslere başlanmışşş ne güselll aşılarda bitmiş gözünaydın cnmmm

saol canım ilk başta az gibi geldide normalımış yani.
CANIM MAŞALLH BEBİŞİNE...kilosuda iyi bence bende 25+5 im benimde bebim 840gr falan geldi dr çok iyi beslemişsin dedi...gayet iyi yani kızınnn.kızlar zaten fazla kilolu olmuo cnm takma kafana
ne bileyim canım 830 diyince burda bazı arkadaşlarınki kilosuna falan gelince dedim bnmki baya küçük kalmış ama dr.mda aynısını dedi kızlar daha narin oluo die gayet normalmiş fazla kilosunun olmasıda ii deilmiş böyle gidersek 3 kilo küsür falan doğarmış bakalım artık.

evet teyzesi büyümüş kızım,seninde oğlana maşallah oda büyümüşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…