2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bugün 18:30da randevum dilekcim gelince yazarım olumunekankayizsmile
dün bebişini gören arkadaşlar gözünüz aydın a.s.
darısı başıma bende hayırlı haberlerle dönerim inşallah:Saruboceq:
herkese günaydın ve de hayırlı cumalarrrropuyorumnanaktan
rabbim bu mübarek günün hürmetine kalbimizdeki ve dilimizdeki tüm dualarımızı kabul eder inşallah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı ve kolayca doğum yapmamızı nasip eder inşallahhhhh:Saruboceq:

Merhaba arkadaşlar , bugün kontrolüm vardı maşallah bebeğin gelişimi falan herşey yolunda ama tek problem enfeksiyon , 7 iğne oldum ama hala düzelmemiş monural saşe ye devam edecem yeniden idrar kültürü verdim sonucuna göre ilaçta değişim olabilir dedi. şeker yüklemesi yaptıracam umarım ondada bir problem çıkmaz , kasık ağrılarım sezeryana bağlı olarak karnın büyüdükçe dikişlerindende olabilir dedi. 28 haftalık olunca da önlem amaçlı ciğer geliştirici iğneyi yaparız dedi. 15 gün sonra tekrar kontrole çağırdı ..
Bizde haberler böyle..

saol canımm gördümm :1rolleyes: ama hep elleri yüzündeydi utandı :kedi:
ohh canım yarasın bebişine bende şimdi aldım kaynatıp içeyim bari delikafadulden

canım annemın tontoşuma ördüğü şapka ve bere kızlarrr

canımm iyi günlerde giysin elif prensesimisss opuyorumnanaktan ne şirin olmuş ellerine sağlık annenin

saol canımm benimmopuyorumnanaktan

:roflol: bu arada lafına çok güldümm düşünüyorum varım üşeniyorum yarın :roflol: :lepi:

saol canım dünürümmm opuyorumnanaktan
2 kilo 1 ayda normalde ben 2 haftada aldımm :kedi: aman napiiimmm paşam istiyo bende yiyiyomm sempatiksalakcinni zaten kilosuda normal gidio maşşallah doktorumda kısmadı aklinialirimsmile
iyi bakmammmııı :CüvCüv: cokacimcoook canlarımıs onlar bizimmm kızımıda öptümmm opuyorumnanaktan artık nası öptüm bilmiom iyi bak annesiii opuyorumnanaktan

Gece devamlı yağmur yağdı.Su sesinden tuvaletim gelip durdu.Eşim bile kalktı tuvalete.Şarşarşarşar .

:roflol: şar şar bizde de durumlar aynı delikafadulden

aminn canım herkese hayırlı cumalar dualarımız kabul olur inşş hepimiz hayırlısıyla kolayca kucağımısa alırıs inşş
inşş canım sende güsell haberlerle dönersinn opuyorumnanaktan

inşş atlatırsın cnmm zemuszemus
çok çok geçmiş olsunnn olumunekankayizsmile
inş güsel haberler verirsin de bunlara gerek kalmass kaydirigubbakcemile5

Gunaydın güzel anneler bursada çok yağmur var bugün de tatil okullar evdeyim...
günaydın cnm dün haberlerde izledim bursayı sel almış geçmiş olsun cümleten burdada yağış var ara ara boshayallersmile

slm özlenen geçmiş olsun sanada a.s.bebeğinde iyiymiş gözün aydın cnmhihoyyytdikiş olan yerlerimde benimde sızı var gerdirdikçe acıyor vazelin sürüyorum sık sıkbenneyaptımki

günaydın güzel annelerbayanssulusmile

gözün aydın canım bebişin gayet iyimiş
inş. enfeksiyonda düzelir bian önce

sorma canım bu sabah haberlerin de de özellikle bursa lıların dikkat etmesini söyledilerrr eyvahedigeldismile ama Allah dan benim ewim sel bölgesinde değil ewimde sıcacık oturuyorum Allah ım zor durumda olanlara yardımm etsinn :sinifsinif:
Allah hayırlı yağmur versinn

günaydın kızlar.
burdada gece boyunca yağmur yağdı şimdide güneş açtı.sabah 6 gibi sağ bacağıma kramp girdi ağlayarak uyandım eşim sağolsun hemen masaj falan yaptı geçti.sanırım magnezyumu düzenli kullansam iyi olacak.

bu arada özlenen2010 gözün aydın bebeğin iyiymiş.umarım enfeksiyon sorununda ortadan kalkar.

zaten şeker testinde sınırda çıkınca artık yemiyorum hamur işi ve şekerden artık uzak duracağım e bölelikle kiloda almamış olurum illa doktordan duymam gerekiyormuş bunları halbuki farkındaydım böle bişey çıkacağının artık şeker yoooooooooooookkk

Benim üstümde halsizlik var ama uykusuzluktan galiba.Şekerli yiyince öyle fenalık bassa anlardım.Galiba şimdilik o kadar tehlikeli şeker yok ama doktora gidince yaptırıcam inşallah şeker tahlili

kızlar düzenli kullanınca magnezyumu faydası oluyo gerçekten
gerçi ben bi gün magnezyum bi gün kalsiyum alıyorum ancak öyle kurtuldum kramplardan yoksa her sabah hersabah canım çıkıyodu..
şimdi neyseki hemen anlayıp hareket ettiriyorum ayağımı olmuyo epey zamandır ama ilaçlarımı hiç aksatmıyorum..

canım annemın tontoşuma ördüğü şapka ve bere kızlarrr
anaaa ben bunu yeni görüyom daha çok güzel olmuş güle güle giysin bebişinzemuszemus

amin cnm çok zor allahım yardım etsin artık :1no2:

citos sana sorayım sendede ameliyat var
çatladın mı ?
ben yaklaşık 12 yıl önce apandist ameliyatı olmuştum şimdi dikiş yerlerinden ufak ufak çatlamaya başladım yağda sürüyorum kremde ama devam ediyo hala..
başka bi yerdede yok sadece dikiş kısımlarında ..

inş.. kimsecikler çatlamazz:umursamaz:

bendede var apantist ameliyatı ama çatlama felan yok ameliyat yerimde gerçi göbişimde 3 tane çatlak var oda kilo alıp vermekten herzaman çıkan çatlaklarım

evet cnm çatlaklıklar var benimde yağlasanda oluyor yağlamasanda ilkinde bu kadar olmamıştı bunda var ama çok takmıyorum doğum olunca sporla diyetle toparlarız inşallahaklinialirimsmilebirde ırsi sanırım bizim ailedede var annemde ablamda bilmiyorumkismileçok takma boşver cnm bebişlerimiz sağlıklı olsunda güzellik yarışmasına girmiycez sonuçta yazında mayo giyeriz gözükmez

bendede var apantist ameliyatı ama çatlama felan yok ameliyat yerimde gerçi göbişimde 3 tane çatlak var oda kilo alıp vermekten herzaman çıkan çatlaklarım

ay canım hiç olmasın inş.
beni öyle kesmiş ki ozaman dr tam 8 dikişim var karnımın sağ tarafında ve dikiş yerlerinin altından başladı çatlaklar..
dr bile gördü ben sezeryanda bunun yarısı kadar kesiyorum dedi şaşırdı kadın :bbo:

benim çatlayacağım varmış demekki yavaş yavaş başladıboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…