- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #18.241
bende artık gecelerı hıc uyuyamıyorum ne olucak böyle bılmem en son nezaman uyanmadım uyudum hatırlamıyorum bıle
bugün 18:30da randevum dilekcim gelince yazarım olumunekankayizsmilecanım 100mg.düşük çıkar ınşallah.korkma benımde oyle oldu..ıdrar yollarımda bakterı çıkmıstı ..onada tek kullanımlık antıbıotık verdı..
tetenoz asınıda olmussun..bır gunde çok yogun seyler yasamıssın canım benım.
olurmu canım..maşallah çok ıyı kılosu..ıyı gıdıyorsun..:lepi:
canım senın bebişte maşallah..çok ıyısınız..
sut olarak tuketmek gerektıgını bılmıyordum..ben zaten gunde 2 bardak sut ıçıyorum..ama yogurt peynırde yıyorum...bunlarında kalsıyum yerıne gectıgını bılıyordum ben..ama bebege yarayan süt demekkı..
ay yeme kuzum sen o zaman..sekerın mı yukselıyordu acaba yıyıce..kes seker ve hamur ışini..
afıyet olsun..yarasın sütler bebişinie..
çıtosta doktora gıdecektı..dun 18:30 degılmıydı randevusu..yazmamıs dahja halennn..
citossssssssssssssssssssssssss..
Hunny gözün aydın ayrıca.Oğluşunu görmüşsün ne güzel ben ne zaman görücem kızımı bilmiyorum.
Bende peynir yiyemiyorum ama süt yoğurt çok yiyorum.GÜnde bi kutuyu bile bitiririm :lepi: Böyle hafif serin olacak lıkır lıkır kafaya dikicen böyle allahh canım istedi delikafadulden .Koyayım da geleyim.
canım annemın tontoşuma ördüğü şapka ve bere kızlarrr
hunny gözün aydın bebişini görmüşsün.
nevacım dualrım senınle emınımkı melegın bunu atlatıcak.sonucta doktor suphelenmıs kesın tanı koymamıs sıkma canını desemde uzuleceksın bende uzulmustum cunku ınsan herseyı takıyor kafasına
zap zolumunekankayizsmileup o tembellık bendede var gecen gün yazdıgım gıbı düşünüyorum öyleyse varım üşeniyorum öyleyse yarın ama o yarın bı turlu gelmıyor.....
günaydınnnn kızlarr...
güldenimm güzel haberler almışsın çok sevindim canım... 2 kilo normalmiş buzamanlarda korkma.. son aylar 2şer alıcaz diye duymuştum... oğluşum iyi demek iyi bakmışşş annessii...olumunekankayizsmile
şirvancımm annen ne güzel örmüş elifee... kıskanıyorum valla..güle güle giydir canım...
Gece devamlı yağmur yağdı.Su sesinden tuvaletim gelip durdu.Eşim bile kalktı tuvalete.Şarşarşarşar .
bugün 18:30da randevum dilekcim gelince yazarım olumunekankayizsmile
dün bebişini gören arkadaşlar gözünüz aydın a.s.
darısı başıma bende hayırlı haberlerle dönerim inşallah:Saruboceq:
herkese günaydın ve de hayırlı cumalarrrropuyorumnanaktan
rabbim bu mübarek günün hürmetine kalbimizdeki ve dilimizdeki tüm dualarımızı kabul eder inşallah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı ve kolayca doğum yapmamızı nasip eder inşallahhhhh:Saruboceq:
Merhaba arkadaşlar , bugün kontrolüm vardı maşallah bebeğin gelişimi falan herşey yolunda ama tek problem enfeksiyon , 7 iğne oldum ama hala düzelmemiş monural saşe ye devam edecem yeniden idrar kültürü verdim sonucuna göre ilaçta değişim olabilir dedi. şeker yüklemesi yaptıracam umarım ondada bir problem çıkmaz , kasık ağrılarım sezeryana bağlı olarak karnın büyüdükçe dikişlerindende olabilir dedi. 28 haftalık olunca da önlem amaçlı ciğer geliştirici iğneyi yaparız dedi. 15 gün sonra tekrar kontrole çağırdı ..
Bizde haberler böyle..
günaydın cnm dün haberlerde izledim bursayı sel almış geçmiş olsun cümleten burdada yağış var ara ara boshayallersmileGunaydın güzel anneler bursada çok yağmur var bugün de tatil okullar evdeyim...
slm özlenen geçmiş olsun sanada a.s.bebeğinde iyiymiş gözün aydın cnmhihoyyytdikiş olan yerlerimde benimde sızı var gerdirdikçe acıyor vazelin sürüyorum sık sıkbenneyaptımkiMerhaba arkadaşlar , bugün kontrolüm vardı maşallah bebeğin gelişimi falan herşey yolunda ama tek problem enfeksiyon , 7 iğne oldum ama hala düzelmemiş monural saşe ye devam edecem yeniden idrar kültürü verdim sonucuna göre ilaçta değişim olabilir dedi. şeker yüklemesi yaptıracam umarım ondada bir problem çıkmaz , kasık ağrılarım sezeryana bağlı olarak karnın büyüdükçe dikişlerindende olabilir dedi. 28 haftalık olunca da önlem amaçlı ciğer geliştirici iğneyi yaparız dedi. 15 gün sonra tekrar kontrole çağırdı ..
Bizde haberler böyle..
Merhaba arkadaşlar , bugün kontrolüm vardı maşallah bebeğin gelişimi falan herşey yolunda ama tek problem enfeksiyon , 7 iğne oldum ama hala düzelmemiş monural saşe ye devam edecem yeniden idrar kültürü verdim sonucuna göre ilaçta değişim olabilir dedi. şeker yüklemesi yaptıracam umarım ondada bir problem çıkmaz , kasık ağrılarım sezeryana bağlı olarak karnın büyüdükçe dikişlerindende olabilir dedi. 28 haftalık olunca da önlem amaçlı ciğer geliştirici iğneyi yaparız dedi. 15 gün sonra tekrar kontrole çağırdı ..
Bizde haberler böyle..
günaydın cnm dün haberlerde izledim bursayı sel almış geçmiş olsun cümleten burdada yağış var ara ara boshayallersmile
slm özlenen geçmiş olsun sanada a.s.bebeğinde iyiymiş gözün aydın cnmhihoyyytdikiş olan yerlerimde benimde sızı var gerdirdikçe acıyor vazelin sürüyorum sık sıkbenneyaptımki
canım 100mg.düşük çıkar ınşallah.korkma benımde oyle oldu..ıdrar yollarımda bakterı çıkmıstı ..onada tek kullanımlık antıbıotık verdı..
Tetenoz asınıda olmussun..bır gunde çok yogun seyler yasamıssın canım benım.
Olurmu canım..maşallah çok ıyı kılosu..ıyı gıdıyorsun..:lepi:
Canım senın bebişte maşallah..çok ıyısınız..
Sut olarak tuketmek gerektıgını bılmıyordum..ben zaten gunde 2 bardak sut ıçıyorum..ama yogurt peynırde yıyorum...bunlarında kalsıyum yerıne gectıgını bılıyordum ben..ama bebege yarayan süt demekkı..
Ay yeme kuzum sen o zaman..sekerın mı yukselıyordu acaba yıyıce..kes seker ve hamur ışini..
Afıyet olsun..yarasın sütler bebişinie..
çıtosta doktora gıdecektı..dun 18:30 degılmıydı randevusu..yazmamıs dahja halennn..
Citossssssssssssssssssssssssss..
anaaa ben bunu yeni görüyom daha çok güzel olmuş güle güle giysin bebişinzemuszemuscanım annemın tontoşuma ördüğü şapka ve bere kızlarrr
amin cnm çok zor allahım yardım etsin artık :1no2:sorma canım bu sabah haberlerin de de özellikle bursa lıların dikkat etmesini söyledilerrr eyvahedigeldismile ama Allah dan benim ewim sel bölgesinde değil ewimde sıcacık oturuyorum Allah ım zor durumda olanlara yardımm etsinn :sinifsinif:
Allah hayırlı yağmur versinn
citos sana sorayım sendede ameliyat var
çatladın mı ?
ben yaklaşık 12 yıl önce apandist ameliyatı olmuştum şimdi dikiş yerlerinden ufak ufak çatlamaya başladım yağda sürüyorum kremde ama devam ediyo hala..
başka bi yerdede yok sadece dikiş kısımlarında ..
inş.. kimsecikler çatlamazz:umursamaz:
evet cnm çatlaklıklar var benimde yağlasanda oluyor yağlamasanda ilkinde bu kadar olmamıştı bunda var ama çok takmıyorum doğum olunca sporla diyetle toparlarız inşallahaklinialirimsmilebirde ırsi sanırım bizim ailedede var annemde ablamda bilmiyorumkismileçok takma boşver cnm bebişlerimiz sağlıklı olsunda güzellik yarışmasına girmiycez sonuçta yazında mayo giyeriz gözükmezcitos sana sorayım sendede ameliyat var
çatladın mı ?
ben yaklaşık 12 yıl önce apandist ameliyatı olmuştum şimdi dikiş yerlerinden ufak ufak çatlamaya başladım yağda sürüyorum kremde ama devam ediyo hala..
başka bi yerdede yok sadece dikiş kısımlarında ..
inş.. kimsecikler çatlamazz:umursamaz:
bendede var apantist ameliyatı ama çatlama felan yok ameliyat yerimde gerçi göbişimde 3 tane çatlak var oda kilo alıp vermekten herzaman çıkan çatlaklarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?