2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Guldencim maşallah kocaman olmuş oğluşun...Benim de en son 22+1 de 840 gr dı kızım kiloları hep kızına almışsın aferin dedi doktorum :)Şimdi 24 deyim daha büyümüştür tombulum...

evet teyzesi büyümüş kızım,seninde oğlana maşallah oda büyümüşş

saol tatlımm bebişlerimiss büyüyooo hihoyyythihoyyyt

Guldencim maşallah kocaman olmuş oğluşun...Benim de en son 22+1 de 840 gr dı kızım kiloları hep kızına almışsın aferin dedi doktorum :)Şimdi 24 deyim daha büyümüştür tombulum...

ooo bidenemm maşşallah senin prensese tam ısırmalık bi bebiş olucak deseneee :jeyyar: hihoyyyt hihoyyyt

gülden gözün aydın canım maşallah bebişine

saoll canımm bütün bebişlere maşallah

canlarımm ben yatıyorumm
miğdem çok yanıoo bu arada :sinifsinif: napıcam bilmiommmafoldumben
nese hepinisi öptümmopuyorumnanaktan
Allah rahatlık versinn iyigecelerrr kendinizi ihmal etmeyinn iyi bakınnnn

son ii geceler benden olmuşş
ilk günaydın da bende n olsunnn aklinialirimsmile

anahtar bende kalmışş
dükkanı ben kapadım ben açtımm kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt

Herkese günaydınlar.Bu sabah kahvaltımı anca yapıyorum .Bilgisayarın karşısıda.Eşimle yapmadım yol ettim onu :umursamaz: Hiç bir iş yapasım yok ama kışlıkları yerleştirmem lazım gardolaba mafoldumben Eşim 12 de falan gelir yemeğe mutfağım darma duman .Bu soğukta hiç odadan dışarı çıkmak istemiyorum.Dünya kadar bulaşık var .Makinemi boşaltcam falan .Yemek yapıcam.mirmirmirmir
Hepinize bol enerjik , hayırlı ve mutlu günler diliyorum :CüvCüv:

Canım bu şekerin belirtisi var mı? Bana hiç tahlil yapmadılar ve çok şekerli yiyorum korkuyorum doğrusubilmiyorumkismile

şekerli şeyler yedikten sonra halsizleşiyorsan ve hamurlu şeyler yedikten sonra halsizleşiyorsan var demektir ben öleydi makarna yedikten sonra çok halsizleşiyordum 2-3 gündür yemiyorum şeker makarna hamur işi yemekten sonra gayet iyiyim artık uyuşukluk gelmiyor ellerime

günaydın cnmm
:bbo: canımmm çok kolay gelsinnn hava soğukken bende ööleyimmm -tatlicadiarzu-
benim mutfak toplu ama bulaşık mak dolu onu yerleştirmem lasımm :bbo:
sabah eşim gittikten sonra bişiiler atıştırdım ama hala açım süt filan bişiiler yesem ii olacak
bu arada tekrar söyliyim dün doktorum yoğurt ve peynir sütün yerini tutmas dedi günde en az 2 bardak süt içmelisin dedi yoksa ilerde kemik erimesi olabilirmişiss eyvahedigeldismile
süt içemiosan puding yiyebilirsin dedi çünkü sütün mayalanmamış halini tüketmemis gerekiomuşşş a.s aklınızda bulunsun arkadaşlarr kaydirigubbakcemile5

bu arada herkese günaydın

hoşgeldin cnmm günaydınnn

bilmiyorumkismile Şuan tatlı yiyorum bakalım birazdan halsizleşicem mi?Hiç dikkat etmemiştim .Sağol canım.
Dün gece bacağıma kramp girdi.Hiç olmamıştı.Uykumdan acıyla uyandım bacağımı ova ova anca geçti.

Hunny gözün aydın ayrıca.Oğluşunu görmüşsün ne güzel ben ne zaman görücem kızımı bilmiyorum.
Bende peynir yiyemiyorum ama süt yoğurt çok yiyorum.GÜnde bi kutuyu bile bitiririm :lepi: Böyle hafif serin olacak lıkır lıkır kafaya dikicen böyle allahh canım istedi delikafadulden .Koyayım da geleyim.

canım 100mg.düşük çıkar ınşallah.korkma benımde oyle oldu..ıdrar yollarımda bakterı çıkmıstı ..onada tek kullanımlık antıbıotık verdı..
tetenoz asınıda olmussun..bır gunde çok yogun seyler yasamıssın canım benım.

olurmu canım..maşallah çok ıyı kılosu..ıyı gıdıyorsun..:lepi:

canım senın bebişte maşallah..çok ıyısınız..
sut olarak tuketmek gerektıgını bılmıyordum..ben zaten gunde 2 bardak sut ıçıyorum..ama yogurt peynırde yıyorum...bunlarında kalsıyum yerıne gectıgını bılıyordum ben..ama bebege yarayan süt demekkı..
ay yeme kuzum sen o zaman..sekerın mı yukselıyordu acaba yıyıce..kes seker ve hamur ışini..

afıyet olsun..yarasın sütler bebişinie..

çıtosta doktora gıdecektı..dun 18:30 degılmıydı randevusu..yazmamıs dahja halennn..
citossssssssssssssssssssssssss..

hunny gözün aydın bebişini görmüşsün.
nevacım dualrım senınle emınımkı melegın bunu atlatıcak.sonucta doktor suphelenmıs kesın tanı koymamıs sıkma canını desemde uzuleceksın bende uzulmustum cunku ınsan herseyı takıyor kafasına
zap zolumunekankayizsmileup o tembellık bendede var gecen gün yazdıgım gıbı düşünüyorum öyleyse varım üşeniyorum öyleyse yarın ama o yarın bı turlu gelmıyor.....

günaydınnnn kızlarr...
güldenimm güzel haberler almışsın çok sevindim canım... 2 kilo normalmiş buzamanlarda korkma.. son aylar 2şer alıcaz diye duymuştum... oğluşum iyi demek iyi bakmışşş annessii...olumunekankayizsmile
şirvancımm annen ne güzel örmüş elifee... kıskanıyorum valla.. güle güle giydir canım...

sagol canım benım marıfetlıdır annem

Gecede kramplardan uyuyamadım ondan herhalde.Mutfağa gidicem birazdan 5 dk 5 dk daha diye oturuyorum.Hemen halledip gelmem lazım rahat rahat oturayım.Çok tatlı elifin beresiyle şapkası maaşallah. Bizde ören kimse yok.Lazım oldukça alıcam kızıma inşallah

Son düzenleme:

bende artık gecelerı hıc uyuyamıyorum ne olucak böyle bılmem en son nezaman uyanmadım uyudum hatırlamıyorum bıle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…