- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #18.221
Ankarada Acity'e,cepa,kentpark ve ankamall alışveriş merkezlerine bakabilirsin.mothercare,chicco,tokerbebe,c&a,joker bebe uğrayabileceğin mağazalar.şimdiden iyi alışverişler :)
evet teyzesi büyümüş kızım,seninde oğlana maşallah oda büyümüşş
Guldencim maşallah kocaman olmuş oğluşun...Benim de en son 22+1 de 840 gr dı kızım kiloları hep kızına almışsın aferin dedi doktorum :)Şimdi 24 deyim daha büyümüştür tombulum...
gülden gözün aydın canım maşallah bebişine
Canım bu şekerin belirtisi var mı? Bana hiç tahlil yapmadılar ve çok şekerli yiyorum korkuyorum doğrusubilmiyorumkismile
Herkese günaydınlar.Bu sabah kahvaltımı anca yapıyorum .Bilgisayarın karşısıda.Eşimle yapmadım yol ettim onu :umursamaz: Hiç bir iş yapasım yok ama kışlıkları yerleştirmem lazım gardolaba mafoldumben Eşim 12 de falan gelir yemeğe mutfağım darma duman .Bu soğukta hiç odadan dışarı çıkmak istemiyorum.Dünya kadar bulaşık var .Makinemi boşaltcam falan .Yemek yapıcam.mirmirmirmir
Hepinize bol enerjik , hayırlı ve mutlu günler diliyorum :CüvCüv:
bu arada herkese günaydın
şekerli şeyler yedikten sonra halsizleşiyorsan ve hamurlu şeyler yedikten sonra halsizleşiyorsan var demektir ben öleydi makarna yedikten sonra çok halsizleşiyordum 2-3 gündür yemiyorum şeker makarna hamur işi yemekten sonra gayet iyiyim artık uyuşukluk gelmiyor ellerime
canım 100mg.düşük çıkar ınşallah.korkma benımde oyle oldu..ıdrar yollarımda bakterı çıkmıstı ..onada tek kullanımlık antıbıotık verdı..merhaba herkese:gitme:
doktordan geldik şeker yüklemesi yapıldı 50 mg yüksek çıktı tahlil sonuçlarım haftayada 100mg olanı yapılcakmış dün akşam tatlı yiyip yattım ondanmı yüksek çıktı acaba haftaya kadar biraz dikkat ediyim bari fazla yemiyim şekerli şeyler mafoldumben idrar yollarımda enfeksiyon çıktı kanımda düşük mafoldumben hastaneden sonrada saglık ocagına gidip tetenoz aşımızı olduk bebişimin kalp atışlarını dinledik ebe zor yakaladı bizim kızısürekli hareket etti zıpladı durdu hihoyyyt
olurmu canım..maşallah çok ıyı kılosu..ıyı gıdıyorsun..:lepi:selam kızlar bizde gttik bgn kontrole şimdide annemdeyiz,
kızım büyümüş 30cm olmuş kilosuda 830 gr bana az gibi geldi ama dr. çok ii dedi haftasına göre.ama pek hareketli deildi çok sakindi bugün ağzını falan açıp kapatıyo eliyle yüzünü kapatıo cilve yapıo cadı.
bu arada doğumda büyük ihtimalle çınarlıda olucak bizim
canım senın bebişte maşallah..çok ıyısınız..kızlarr bizde bugün saat 6 gittik kontrole eşimin işleri yoğun olduğundan
neyse ki geç oldu ama güç olmadı zemuszemus
benim paşam 906 gr olmuşş alkisalkisalkis
elleri hep yüzündeydi yüzünü göremedikk :kedi: uatndı sanırımm
buarada 2 haftada 2 kilo 100 gr almışım bilmiyorumkismile doktorum biras fazla ama olsun dedii sempatiksalakcinni
yani kontrolümüz gayet iyi geçti opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
darısı hepinisin başına olumunekankayizsmile
canım benimde belim ağrıyo bugün doktoruma dedim daha erken dedi kalsiyum al dedi günde 2 bardak süt içmelisin dedi
yoğurt ve peynir bunun yerini tutmas dedi çünkü mayalı dedi
yani mayasız almaalıymışıs süt içemiosan puding yiyebilirsin dedi a.s
aklında bulunsunn yerimseniben
ay yeme kuzum sen o zaman..sekerın mı yukselıyordu acaba yıyıce..kes seker ve hamur ışini..şekerli şeyler yedikten sonra halsizleşiyorsan ve hamurlu şeyler yedikten sonra halsizleşiyorsan var demektir ben öleydi makarna yedikten sonra çok halsizleşiyordum 2-3 gündür yemiyorum şeker makarna hamur işi yemekten sonra gayet iyiyim artık uyuşukluk gelmiyor ellerime
afıyet olsun..yarasın sütler bebişinie..Hunny gözün aydın ayrıca.Oğluşunu görmüşsün ne güzel ben ne zaman görücem kızımı bilmiyorum.
Bende peynir yiyemiyorum ama süt yoğurt çok yiyorum.GÜnde bi kutuyu bile bitiririm :lepi: Böyle hafif serin olacak lıkır lıkır kafaya dikicen böyle allahh canım istedi delikafadulden .Koyayım da geleyim.
günaydınnnn kızlarr...
güldenimm güzel haberler almışsın çok sevindim canım... 2 kilo normalmiş buzamanlarda korkma.. son aylar 2şer alıcaz diye duymuştum... oğluşum iyi demek iyi bakmışşş annessii...olumunekankayizsmile
şirvancımm annen ne güzel örmüş elifee... kıskanıyorum valla..güle güle giydir canım...
hunny gözün aydın bebişini görmüşsün.
nevacım dualrım senınle emınımkı melegın bunu atlatıcak.sonucta doktor suphelenmıs kesın tanı koymamıs sıkma canını desemde uzuleceksın bende uzulmustum cunku ınsan herseyı takıyor kafasına
zap zolumunekankayizsmileup o tembellık bendede var gecen gün yazdıgım gıbı düşünüyorum öyleyse varım üşeniyorum öyleyse yarın ama o yarın bı turlu gelmıyor.....
Gecede kramplardan uyuyamadım ondan herhalde.Mutfağa gidicem birazdan 5 dk 5 dk daha diye oturuyorum.Hemen halledip gelmem lazım rahat rahat oturayım.Çok tatlı elifin beresiyle şapkası maaşallah. Bizde ören kimse yok.Lazım oldukça alıcam kızıma inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?