- 13 Aralık 2008
- 6.330
- 47
- 163
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #18.261
aboww sekiz dikişle apandistmi olur ne biçim dktrmuş buakannehirbenim apandist dikişim 3 sezeryan dikişim 5 adet akannehiray canım hiç olmasın inş.
beni öyle kesmiş ki ozaman dr tam 8 dikişim var karnımın sağ tarafında ve dikiş yerlerinin altından başladı çatlaklar..
dr bile gördü ben sezeryanda bunun yarısı kadar kesiyorum dedi şaşırdı kadın :bbo:
benim çatlayacağım varmış demekki yavaş yavaş başladıboshayallersmile
evet cnm çatlaklıklar var benimde yağlasanda oluyor yağlamasanda ilkinde bu kadar olmamıştı bunda var ama çok takmıyorum doğum olunca sporla diyetle toparlarız inşallahaklinialirimsmilebirde ırsi sanırım bizim ailedede var annemde ablamda bilmiyorumkismileçok takma boşver cnm bebişlerimiz sağlıklı olsunda güzellik yarışmasına girmiycez sonuçta yazında mayo giyeriz gözükmez
aboww sekiz dikişle apandistmi olur ne biçim dktrmuş buakannehirbenim apandist dikişim 3 sezeryan dikişim 5 adet akannehir
ay canım hiç olmasın inş.
beni öyle kesmiş ki ozaman dr tam 8 dikişim var karnımın sağ tarafında ve dikiş yerlerinin altından başladı çatlaklar..
dr bile gördü ben sezeryanda bunun yarısı kadar kesiyorum dedi şaşırdı kadın :bbo:
benim çatlayacağım varmış demekki yavaş yavaş başladıboshayallersmile
bende dikiş hiç yoktu görünürde izbile kalmayacaktı ama ben kaşıdığım için mikrop kaptı estetikti dikişlerim ve küçüktü
estetik dikiş tutmamıştı bende ozaman o yüzden koca koca dikmişlerdi yorgan diker gibiakannehirakannehir
canım annemın tontoşuma ördüğü şapka ve bere kızlarrr
sirinem çok cici anneannesi ne güzel örmüş Elifine
hunny oğluşunu görmüş,gözün aydın canım maşallah
elif e anneannesi çok şeker takım örmüş güle güle kullansın
güldeşeker çatlamııışş inşallah daha çok olmaz:Saruboceq:
bu arada ben de taaamm 55 kilo olmuşum yani taam 7 kilo aldım
ama hala kemiklerim sayılıyo sadece göbüş çıktı ama o da kocaman deil nere gidiyo anlamadım vallaCADIARZU
Kızlar ya sonucu internetten alabiliyorduk şekersiz sudan önce alınan 75-110 aralığında olması gereken 77, sudan sonra aldıkları 140 tan küçük olması gerekende 160 çıkmış eyvahedigeldismile bende gebelik şekeri mi var şimdi napcam ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?