2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aboww sekiz dikişle apandistmi olur ne biçim dktrmuş buakannehirbenim apandist dikişim 3 sezeryan dikişim 5 adet akannehir

benim annemde çok az olmuş halalara çektim heralde bilmiyorumkismile
ya kırmızı kırmızı gözüküyolarya tuhafıma gidiyo ama dediğin gibi bebişler sağlıklı olsun yeterki biz çatlaklarla yaşamaya alışırızopuyorumnanaktan

aboww sekiz dikişle apandistmi olur ne biçim dktrmuş buakannehirbenim apandist dikişim 3 sezeryan dikişim 5 adet akannehir

ya hep şok olmuştuk görünce niye okadar kesti anlamadık..
hatta aynı dr benim eşiminde var 4 dikişi apandistten onunkini görmüş aa seni ne kadar kesmişler daha ufak yapılıyo bu ameliyatlar demişdelikafadulden yıllar sonra öğrenmiştim bunuda..

bende dikiş hiç yoktu görünürde izbile kalmayacaktı ama ben kaşıdığım için mikrop kaptı estetikti dikişlerim ve küçüktü

günaydın herkese,

bnde sbah kahvaltımı falan yaptım ama nasıl uykum vardı sonra girdim bidaha yattım yeni kalktım.

bugün çekiliş hediyesini almayı düşünüyorum,yarında gnderirim büyük ihtimal.

Herkese merhaba işe 10:30 da gelebildim şeker yüklemesi yapıldı sonuc saat 4 de çıkacakmış büroya geldim ama bağlantı sorunu vardı giremedim bilgisayarcı geldi halletti
umarım herkes iyidir biraz geçmişi okuyayım :)))

selamlar herkese
sabah sağlık ocağında kan verdim tahlil için
sonra kahvaltı yapıp ders çalıştım bu saat oldu kociki camiye gönderip geldim
geçmişe bi bakıyımsengözlerimebaksanab

hunny oğluşunu görmüş,gözün aydın canım maşallah
elif e anneannesi çok şeker takım örmüş güle güle kullansın
güldeşeker çatlamııışş inşallah daha çok olmaz:Saruboceq:
bu arada ben de taaamm 55 kilo olmuşum yani taam 7 kilo aldım
ama hala kemiklerim sayılıyo sadece göbüş çıktı ama o da kocaman deil nere gidiyo anlamadım vallaCADIARZU

mrb güzel anne adayları
geçmişi okumaya çalışıyorum
umarım herkes iyidir
biz çok şükür iyiyiz
şeker diyeti yapıyorum
bir çok şey yasak ve ben,m canım hep bunları istiyor
biraz zorlanıyorum açıkcası
inş. düzelir.

ne güzel işte fit bir annesin sen

Kızlar ya sonucu internetten alabiliyorduk şekersiz sudan önce alınan 75-110 aralığında olması gereken 77, sudan sonra aldıkları 140 tan küçük olması gerekende 160 çıkmış eyvahedigeldismile bende gebelik şekeri mi var şimdi napcam ben ya

canım sanırım öyle hoşgeldin şekersiz günlere :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…