- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #1.841
ben ilk ay hiç içmedim ama yok yapamadım..herşey üstüme üstüme geliyodu.. şimdi günde 3 taneyi geçmiyorum ama vicdan azabından ölüyorum resmen.. bunuda bırakıcam biraz zaman geçsin
bnm bide düşük tehlikem war
hemen hemen aynıyız senınle. benımde bebegım gerıden geldıgı ıcın bende 6ya yenı gırdım. bende açken miğde ekşimesinden başka bıse hıssetmıyorum. azcıkda göğüslerim ve karnım şiş. uyku bastırması miğde bulantısı yok. şükredelim çok zor öyleside. bebegın ıyıdır merak etme. korkmanın faydası yokki. ıyı dusun bebegınde etkilenmesın. kalbi durunca kanama olmuyor zaten. mutlu olmaya iyi şeyler düşünmeye çalış...
ewdede rahat yokki herşey gözüme batıo.bugun mesela mecburen kalkıp süpürge yaptm.belimin ağrısıda arttı.bilmiorum nolucak.okadrda gerginimki sigara olayı yüzünden
Tugcecim tmam rahat ol da op kadar deil.. Hem kanaman var hem niye temizlik yapıyorsun.. Yat stirahat et bacım, böle kendne işkence edersen olmaz ama..
geçmiş olsun canım.belki tamamen bitmiştir bulantılarınopuyorumnanaktan inşallah:Saruboceq:
Geçmiş olsun cnm.. Hiç aç kalmamaya gayret edersen, bide yavaş yersen sanırım bi süre daha idare edebilirsin..
merhaba arkadaşlae bende 2011 ocak annesiyim hemde ikiz gebelik yaşıyorum..Allah bebişlerimizi sağlıcakla kucagımıza almayı nasip eder inşşş...
Tugcecim tmam rahat ol da op kadar deil.. Hem kanaman var hem niye temizlik yapıyorsun.. Yat stirahat et bacım, böle kendne işkence edersen olmaz ama..
teşekkürler vuslatyaren senıbkide hayırlı olsun. vuslat yaren koymayı dusundugun isimlerimi canım..şimdide cinsiyetlerini merak ediyorummm...gönlümdeki bir kız bir erkek ama tabi hayırlısı herşey kabülümüz tabiki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?