2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sempatiksalakcinni
ben ilk ay hiç içmedim ama yok yapamadım..herşey üstüme üstüme geliyodu.. şimdi günde 3 taneyi geçmiyorum ama vicdan azabından ölüyorum resmen.. bunuda bırakıcam biraz zaman geçsin

bnm eşim mümkün diil izin wermio kendi içio.okadr sinir oluorumki anlatamam

Saolun arkadaşlar.. Bana da bebişlerinizle birlikte dua edin inş..

ewdede rahat yokki herşey gözüme batıo.bugun mesela mecburen kalkıp süpürge yaptm.belimin ağrısıda arttı.bilmiorum nolucak.okadrda gerginimki sigara olayı yüzünden

Tugcecim tmam rahat ol da op kadar deil.. Hem kanaman var hem niye temizlik yapıyorsun.. Yat stirahat et bacım, böle kendne işkence edersen olmaz ama..

merhaba arkadaşlae bende 2011 ocak annesiyim hemde ikiz gebelik yaşıyorum..Allah bebişlerimizi sağlıcakla kucagımıza almayı nasip eder inşşş...

Tugcecim tmam rahat ol da op kadar deil.. Hem kanaman var hem niye temizlik yapıyorsun.. Yat stirahat et bacım, böle kendne işkence edersen olmaz ama..

evet ediorum zatem.inan çok kötüyüm ya kendimi hç ii hisstmiorum ruhsal açıdan.galiba biraz bunalıma giriorum.zatn panik atak hastasıyım.hep ağlamak istiorumm:gitme:

Geçmiş olsun cnm.. Hiç aç kalmamaya gayret edersen, bide yavaş yersen sanırım bi süre daha idare edebilirsin..

sağol canım ya herşeyi deniyorum ama bulantı geklince nafile okulum 50km hergün bi elimde poşet bi elimde kolonya çantamda çubuk bi yandan da çok sıcak ölüyorum okulun bitmesine şafak sayıyorum resmen:bbo:

slm kızlar
kanaması olanlar dr gidin acilde ki dr larda yardımcı oluyor jinekologla görüşüyorlar
sigara olayını bitirin hiç bir bebek bencil bir anne istemez

vuslatyaren ALLAH kolaylık versin ben bulantılar yüzünden hergün iki serum alıyorum kraker ve haşlanmış patates yiyebiliyorum oda az bişey
serumdan iki gün sonra tekrar bulantı başlıyo

15 mayıstan beri raporluyum okula gitmiyorum bu haftada raporluyum
7 ay nasıl geçer bilmiyorum

evet ediorum zatem.inan çok kötüyüm ya kendimi hç ii hisstmiorum ruhsal açıdan.galiba biraz bunalıma giriorum.zatn panik atak hastasıyım.hep ağlamak istiorumm:gitme:

arkadaşlar ben 6.haftama kadar cok ıyidim sonra mnide bulantılarım başladı Allahtan cok şiddetli değil hiç kusma yaşamadım.fakat acıktıgım anda cıkaracak gıbı oluyorum işin kötüsü her 2 saatte bır acıkıyorum ve her seferınde ne yiyecegımi şaşırıyorum evin sadece mutfak kısmıyla ilgileniyorum artık butun zamanım orda gecıyor dıger yerlerı tamamennn boş vermiş durumdayım bazı arkadaşlar sigaradan dert yanmiş bende sigara kullanan bir insanım haamile oldugumu ogrendıkten sonra gunde 1 veya ikiye dusurdum en fazla fakat suan mide bulantılarım olması sebbıyle canım istemiyor ve tamaen bıraktım bide ikiz oldugunu ögrenınce sorumlulugum iki kat arttı...ama tıksınmeyınce cok zor bılıyorum Allah tiksinmeyen arkadaşlara yardım etsin........

teşekkürler vuslatyaren senıbkide hayırlı olsun. vuslat yaren koymayı dusundugun isimlerimi canım..şimdide cinsiyetlerini merak ediyorummm...gönlümdeki bir kız bir erkek ama tabi hayırlısı herşey kabülümüz tabiki..

slm kızlar nasılsınız bakalımzemuszemus
bizde kocikimle pikniğe gitmiştik yağmur yağınca piknik keyfimiz yarım kaldı

teşekkurler tuğçe.seninkide hayırlı olsun canım.sanırım panık atak hastasısın.bende hipertroid hastasıyım ve bu sebeple bendede panik bozukluk var geçen yıl cok ataklarım oldu ama bu yıl cok ıyım şukur..hamilelikten sonrada bı sorun yasamadım.dilerim ilerleyen zamanlarda yaşamam...seninki ne düzeyde ilaç kullanıyomuydun atakların sık mıydı..

yok isim olarak daha belli değil ama bi kızım var adı elif sıla o oğlumuz olursa adını yusuf enes koyacakmış.ben daha isim düşünmedim ama inşallah en az biri erkek olur tabi hayırlısıyla ve sağlıkla olsun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…