2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar şu an 5+6 lık durumdayım ya.. Hiç bişi hissetmiyorum bebişime dair.. Bazen acaba ii mi diye korkuyorum.. Allah göstermesin de eger bişey olmuş olsaydı kanamalı bi düşük yaşardım degil mi??Bir fikriniz var mı??

canım endişelenme lütfen.ben hamile olduğumu öğrendiğimde 5 haftalıktı bebeğim ve hiç ihtimal vermiyodum.çünkü hiç belirti yoktu ki hala yok.ben de ilk önce endişelendim ama belirti yaşayanların ne sıkıntılar çektiğini burda görüyoruz.o yüzden ben keyfini çıkarıyorum sen de öyle yap bence:1hug:

mrb arkadaşlar nasılsınız kimsecikler yok haftasonu genelde böle oluyo burası.dün çok kötüydüm acilde serum takıldı akşam ve ilk defa bu sabah bulantısız geçti ne güzelmiş karnını rahatça doyurabilmek.ama bakalım etkisi kaç gün devam etcek:1no2:

geçmiş olsun canım.belki tamamen bitmiştir bulantılarınopuyorumnanaktan inşallah:Saruboceq:

İnşallah cnm.. Ben ilk hamileligimde bebegimi kalbi durdugu için 9 haftalıkken kaybettim ve kanamam bile yoktu.. O yüzden korkuyorum ister istemez..

Geçmiş olsun cnm.. Hiç aç kalmamaya gayret edersen, bide yavaş yersen sanırım bi süre daha idare edebilirsin..

İnşallah cnm.. Ben ilk hamileligimde bebegimi kalbi durdugu için 9 haftalıkken kaybettim ve kanamam bile yoktu.. O yüzden korkuyorum ister istemez..

ah canım benim yaa sen de haklısın o zaman.ama daha çok erken dert etme sen gönlünü ferah tutmaya çalış:1hug:

günaydn kızlarr.kahwerengi akıntılar çk çoğaldııı:gitme: korkuorum

canım korkma, dun benımde çok artmıstı hala 2 gun öncesine göre daha fazla. hatta dun bır ara hafıf pembeye döner gibi olmustu. hemen yatagıma gıdıp uzandım 3-4 saat. pembeleşmesi geçti. bildiğim kadarıyla sen işe gidiyosun değil mi? bence artık işten izin almanın zamanı gelmiş. evde tuvalet hariç kalkmadan yatman lazım . ben oturuyorum yatıyorum.. istirihat edeceksın...

hemen hemen aynıyız senınle. benımde bebegım gerıden geldıgı ıcın bende 6ya yenı gırdım. bende açken miğde ekşimesinden başka bıse hıssetmıyorum. azcıkda göğüslerim ve karnım şiş. uyku bastırması miğde bulantısı yok. şükredelim çok zor öyleside. bebegın ıyıdır merak etme. korkmanın faydası yokki. ıyı dusun bebegınde etkilenmesın. kalbi durunca kanama olmuyor zaten. mutlu olmaya iyi şeyler düşünmeye çalış...

ewdede rahat yokki herşey gözüme batıo.bugun mesela mecburen kalkıp süpürge yaptm.belimin ağrısıda arttı.bilmiorum nolucak.okadrda gerginimki sigara olayı yüzünden

günaydın hanımlar.

benim gibi çok uyuyanınız var mı?heran uykum var.çok uyuduğum zamanda sersem gibi oluyorum.laelaelaelaelae

Çok uyumakmı?????? ben nerdeyse hiç uyanmıyorum.. Akşam biraz geç yatıyorum 2yi filan buluyor.. Genelde 8 gibi kalkıyorum birkaç saat oyalanıyorum sonra tekrar yatıyorum 1e kadar:))) 3 gibi ogle uykusu 6 gibi uyanıyorum.. bir haftadır böyle sürekli uyuyorum uyudukça uyuyasım geliyor:))) işi bıraktım alışkında degilim evde oturmaya. bu hafta zorlada olsu kendimi dışarı atıcam:)

ewdede rahat yokki herşey gözüme batıo.bugun mesela mecburen kalkıp süpürge yaptm.belimin ağrısıda arttı.bilmiorum nolucak.okadrda gerginimki sigara olayı yüzünden

sigara benide acayip geriyo( son çare şu ince sigaraların en hafifinden aldım en azından yemeklerden sonra onlardan bi tane içip kandırıyorum kendimi doktor 3 ay bitene kadar tamam ama 3 aydan sonra onada izin yok dedi bazı hamişler ne güzel tiksiniyormuş kokusundan filan keske bende öyle olsam

ben ztn normaldede en düşük olan war viceroy onu içiodum.ama yarm paketi geçiordu tabi,şimdi 3 haftadr hç içmiorum gerçektn çok fena haldeym

ben ztn normaldede en düşük olan war viceroy onu içiodum.ama yarm paketi geçiordu tabi,şimdi 3 haftadr hç içmiorum gerçektn çok fena haldeym

ben ilk ay hiç içmedim ama yok yapamadım..herşey üstüme üstüme geliyodu.. şimdi günde 3 taneyi geçmiyorum ama vicdan azabından ölüyorum resmen.. bunuda bırakıcam biraz zaman geçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…