2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar selam ben de nasip ise
ocak anne adayıyım....
allahım sağlıklı hamilelik nasip etsin hepimize.......

dışarı çıkınca bayılacak gibi oluyorum
bi garibim
yüzüm bembeyaz
tansiyon düşük
içimde sanki asansör var inip çıkıyooo

benimki de biri erkek olursa yusuf ömer koyacakmış:)))bizim sülalede yusuf patlaması yaşanıyo bu aralar boşver diyorum yusuf koymayalım yok diyo ben o mismi bekarken belirlemiştim diyo

arkadaşlar ben 3 kilo aldım şuana kadar çok ya acaba ikiz diye mi böyle ve benim göbişimde belirmeye başladı sizin nasıl.vuslat sen kaç kilo aldın şuana kadar?ikiz diyemi yoksa çok yiyorum diye anlamadımmafoldumben

sel bence ikiz diye çabuk kilo aldın canım
iyi dileklerine çok teşekkür ederim
şuana kadar belirgin mide bulantısı olmadı
sadece şuan gibi arada tiksinme mide bulantısı gibi oluyo
bundan sonra şiddetlenebilir mi bilmiyorum
ben de acaip şiş bi karın var...
dr a dedim
safra keseme baktı ameliyat olman şart taş dolu dedi
zaten karnım şişti meğerse o yapıyomuş önceleri de
ne garip ki hep dr elindeyim ama
bunu farkeden kadın doğumcum oldu

denız listeye bizide ekleyebilirsin canım bilgilerim yaş 26 -sat 6 nisan - tahmını dogum 11 ocak hamile kaldıgım kilo 58 şuan 61 oldummmm:ecrin_bebek:

adam ve selsel hoşgeldiniz buyrunnnnnnnnn ayyy ne güzel yaaa iki tane birden olcak çok şeker.allah sağlıklı sıhhatli etsin tüm yavrularımızı:Saruboceq:

sağol lolis hoşbulduk.amin canım hepimizinkini inş.evet iki tane birden banada ilk zaman cok tuhaf gelıyodu hiç beklemiyodum ama eşim hamile kalmayı planladıgımızdan beri ikiz diye dua edıyorum babalığa geç kaldım arayı kapatmam lazım diyodu.bende ona kızıyodum ben duamı edıyorum dıyodu sen de et..doktor ıkı kese gordugunu soyleyınce şok oldum ve normal yolla hamilelik çok içten dua etmiş benim kociş..başta zor olucak ama sonradan düşündüm ikinci cocuk derdim olmayacak inş ikisi birden buyuyüp gidecek....

ayyy çok güzel yaaa.aslında bizde çok istiyoduk ama kısmet böyleymişyerimseniben
hem benim bebişim biraz minik iki tane olsa hiç büyütemezdim heraldekaydirigubbakcemile3

hani şu hamilelik takip çizelgelerini:ecrin_bebek:

Lilypie - Tickers for Pregnancy, baby, kids, breastfeeding and parenting.canım bu adrese gir

yok yok bu olmadı ben link ekleyemedim sen en iyisi 70.sayfaya git orda deniz yazmiş bu linki bi önce nasıl yapıldığını da detaylı anlatmış

Son düzenleme:
herkese merhaba.Dün doktora gittim bebeğim 6 haftalık olmuş.kalp atışlarını gösterdi ama ben göremedim.Bebek sağlıklıymışama ben çok kötüyüm.Sabahtan öğleye kadar çok kötü bulantı oluyor.Sürekli bir şeyler yiyorum.Bazen dayanamıyorum.Sürekli uyumak istayorum.Sizlerdede bu kadar ağır mı geçiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…