2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

umarım ruhsal huzuruna kavuşursun gelmeleri iyi güzelde gerçekten bazen sıkıyorlar...

Ya gelsin ama gitsin yani.Birde balayımda bilemem ne evliliğimin ilk 6 ayı onunla geçince artık nefret ediyorum.Kinim bundan yani.Ya canım düşünsene artık o kadar kalıyorki eşimi ihmal etmek istemiyorum.Makyaj yapıyorum.Süsleniyorum şık şık.Eh bi git artıkta yalnız kalalım di mi?

geçmiş olsun cnmm a.s. bu haftalarda normal diolar hepimisde var inşş çabuk atlatırıss
kurabiye tarifini bekliyoruss zemuszemus
bende yatayım biras uykum geldi kuzenim gelemicekmiş oğlu hastalanmış çıkmayayım dedi canım daha 1 yaşında inş geçerrr eyvahedigeldismile

ohhh negüzel kurabiye tarifleri verilmiş
bana bunlarr yasakkk
inanın gittiğim günde kekten bir tatlı çatalı aldım okadarrr
ben hiç yapmıyorum bu aralar bu tür şeyler.

malesef bende yiyemiyorum o nedenle yapmıyorum 20 gün sonra tekrar kontrolüm var mümkün olduğunca az kilo ve şeker seviyesini düşürmeliyimklava:

Ayy allah şifa versin şu bebekler hastalanınca için parçalanıyo yaa

evet kendi ugraşınca bi anlamı kalmıyor yaparken doyuyosun bide eşim çok iştahlı değil kendi kendime yerken iştahım kayboluyo annemlere ne zaman gitsem 2 gün bile olsa kilo alıyorum annem güzel yemek yapıyo :1hug: sende ye annende bol bol oh ne güzel
sendeki görümceyide anlamadım zor işin valla Allah yardımcın olsun takma fazla yokmuş gibi davran:hulya:

kızlar
sümeyye--seleme
sümeyye--sümeyra
yada
ahsen--asel
bu isimler nasıl sizce kızlarıma baştaki isimler hanım sahabe isimleri

ahsen ve asel güzel isimler bence.
vuslat sordummu bilmiyorum
senin ailendemi ikiz var yokse eşinin ailesindemi

benim çok eksiğim var kızlar ya
inş. bizde bayramdan sonra almayı düşünüyoruz bir çok eksiğini.

Eşime üzülmüyorum artık ayrılcaz diye birşey değil.Kaçıp kurtarcam kendimi :dilcikar:

hee kabartma tozunu unutmuşum
yağı elinle biraz yumuşatıo pudra şekerini ve daha sonra da diğier malzemeleri katıyoruz
sıra çok önemli değil aslında çok sert bi hamur olmasın yeter

:lepi: saol lolisimmm

oy oy maşşallah kuzunaaa

canım benim tarifte 40 tane filan çıkıo ama çerez gibi tüketiyorus bis delikafadulden

boşver canım sıkma canını :teselli: sana da iyi gelecekse kal annende kafan dağılmış olurr olumunekankayizsmile inş gider bugün de sende eşinle gidene kadar başbaşa vakit geçirirsinn oda sen gittikten sonra hasret gidersinn :dilcikar:
madem çok sevio abisini gelsin yemeğini yapsın bulaşığını çamaşırını yıkasın :mymeka: dimi ama :dilcikar:
ama bizi de ihmal etme annendeykende görüşelimm olumunekankayizsmile
inşş hayırlısıyla gider gelirsin cnmm opuyorumnanaktan

canımm iyigünlerde kullanınn cicilerinisi beşiğinisii opuyorumnanaktan
sorma canım yaa benim iştah hep açık ama hamile kalmadan önce kilo alamıodum valla şimdi alıyorumm eyvahedigeldismile benimde kilo aldığım belli olmuo ama sadece göbiş çıktı gerçi oda fazla belli olmuo sempatiksalakcinni
canım senin de kilon iyi fazla zorlama kendini ne canın istiyosa onu ye cokacimcoook olumunekankayizsmile

1 tepsi ondada yaklaşık 20-25 tane çıkıyor ama sıcak sıcak bisküvi gibi olduğu için çabuk tüketiliyor.

:lepi: bu tarifide yazdım en kısa zamanda deniycemmm
ama bu yetmes kıs bana delikafadulden sempatiksalakcinni

Ayy allah şifa versin şu bebekler hastalanınca için parçalanıyo yaa

:gitme: ay sorma yaa aklım orda zatenn.. canım inşş çabuk atlatır
bide görsen maşşallah çok tatlı hep gülüyo, boğazına düşkün ama 2 gündür yemiomuş bişey :sinifsinif: Allah ım sen koru meleklerimisi inşş hemen atlatırrr :sinifsinif:

zapzup cum biras hamileliktende kaynaklanıo takmamaya çalış başka şeylerle uğra o yokmuş gibi davrann :teselli: olumunekankayizsmile bak ne güsell bebişinn gelicek yakında :CüvCüv: onu düşünn opuyorumnanaktan
lolisimm kolay gelsin cnmm opuyorumnanaktan

bende yatayım biras sonra kalkar süpürgemi yaparım poğçaları akşam üzeri yapmaya karar verdim eşim gelince sıcak sıcak olsunn opuyorumnanaktan

hepinisi öptüm kıslarr ben kaçarr

kızlar kurabiyeler,poğaçalar valla canımı çektirdiniz,doktor da hamur işini keseceksin,fazla hızlı kilo alıyorsun dedi..ama bugün benim doğum günümmmmmmmmmm,yapsam yesem bugünlük affı olur dimiopuyorumnanaktan

iyiyi ki doğdun tatlım
bugün sen doğum günü çocuğusun yapıver bi kaçamak bişey olmaz aramızdasositososito

dogum günün kutlu olsun eşinle bebişinle nice saglıklı mutlu yıllara.s.

iyiyi ki doğdun tatlım
bugün sen doğum günü çocuğusun yapıver bi kaçamak bişey olmaz aramızdasositososito

teşekkür ederim kızlar,valla ikbalcim dayanamicam zaten ben hindistan cevizli kurabiyeyi çook severim,yapıcam birazdan.opuyorumnanaktan

Selam sevgili ocak anneleri.Uzun zamandır sıkı takipçinizim ama yazmaya fırsat bulamamıştım.Beni de listeye eklerseniz sevinirim.Yaş 28, sat 17 nisan ,tahmini doğum tarihi 22 ocak,cinsiyet erkek.
Hepinize hayırlı doğumlar,sağlıklı yavrucaklar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…