- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #18.581
umarım ruhsal huzuruna kavuşursun gelmeleri iyi güzelde gerçekten bazen sıkıyorlar...
slm arkadaşlar,nasılsınız
bende bir sırt ağrısı var bir türlü geçmeyen birde kalça ağrısı onun dışında iyi sayılırım.
dün koçtaş'tan şifonyer aldık,demonte,eşim 2 saat uğraştı ama değdi çok güzel oldu,küçük odamıza koyduk,oğlumun kıyafetlerini ütüleyip koyacağım,dün birde katı meyve sıkacağı aldık hem kendimiz için hem oğlumuz için,alışverişin ucu kaçtı yani anlayacağınız,Allah ödeme kolaylığı versin ,sağlıklı olsun önemli olan bu.
aslında benimde yaptığım pratik bir kurabiye var tarifini unuttum uzun zamandır yapmıyorum,hamur işi yemediğim için,pudra şekeri,margarin yoğurt vs. konuluyor,eve gidince tarifine bakıp yazayım, ağızdan dağılan ve beğenilen güzel bir kurabiye tarifi.
29 ekimde Eminönüne gideceğim eşimle,havuzlu hanı bir dolaşalım bakalım,neler var gerçi eksiğimiz kalmadı ama gezince bulurum bir şeyler.
ohhh negüzel kurabiye tarifleri verilmiş
bana bunlarr yasakkk
inanın gittiğim günde kekten bir tatlı çatalı aldım okadarrr
ben hiç yapmıyorum bu aralar bu tür şeyler.
geçmiş olsun cnmm a.s. bu haftalarda normal diolar hepimisde var inşş çabuk atlatırıss
kurabiye tarifini bekliyoruss zemuszemus
bende yatayım biras uykum geldi kuzenim gelemicekmiş oğlu hastalanmış çıkmayayım dedi canım daha 1 yaşında inş geçerrr eyvahedigeldismile
Benimde öyle tatlım .Bu ara yeni iştahım açılıyor.Bi de kendim için birşeyler yapıp uğraşınca anlamı kalmıyor.Şimdi anneme gittiğimde hazır hazır gelecek herşey önüme yerim herhalde. Eskiden eşimde kalıyordu aklım boğazımdan geçmiyordu da artık lök lök yiycem inşallah madem o kadar seviyor gelsin kardeşi baksın abisine :dilcikar::dilcikar:
kızlar
sümeyye--seleme
sümeyye--sümeyra
yada
ahsen--asel
bu isimler nasıl sizce kızlarıma baştaki isimler hanım sahabe isimleri
evet kendi ugraşınca bi anlamı kalmıyor yaparken doyuyosun bide eşim çok iştahlı değil kendi kendime yerken iştahım kayboluyoannemlere ne zaman gitsem 2 gün bile olsa kilo alıyorum annem güzel yemek yapıyo :1hug: sende ye annende bol bol oh ne güzel
sendeki görümceyide anlamadım zor işin valla Allah yardımcın olsun takma fazla yokmuş gibi davran:hulya:
hee kabartma tozunu unutmuşum
yağı elinle biraz yumuşatıo pudra şekerini ve daha sonra da diğier malzemeleri katıyoruz
sıra çok önemli değil aslında çok sert bi hamur olmasın yeter
saol canım sende alışweriş yapmışsın güle güle kullanın bebişinle
aldığım herşeyi annemlerde bıraktım bidahaki sefere yüklerim
sahi ctesi günü de daha waktimis olmasına rağmen burdayken doktora gidelim dedi eşim
kızımızı gördük 1450 gr olmuş boyu da 39-40 cm kadarmış
yüzünü gösterdi yine biras ama ellerini yüzüne kapıyo gözlerini ovuşturuyo ayy harika bi duygu
anladııım denemeye değer şusıralar pek yapmıyorum hamurişi malum kilo almamak için ama merak ettim belki denerim
canım peki bu ölçülerden kaç adet kadar çıkıyo biz kalabalık diiliz bitmiyo çok yapınca genelde yarım ölçü yapıyorum ben kurabiye fln
Bu haftasonu istanbula gidip annemde kalıcam bayrama kadar.Eşim bilet alacaktı bugün.Dedim eğer görümcem bir hafta kalırsa bu haftasonu gitmiycem biraz seeninle vakit geçirelim dedim. Gider o ya dedi ama eşime diycem bugün.Ben gittiktenten sonra kalmasını da istemiyorum da gerçe ocağı falan batırıyor.Ben temizleyipte gidicem çünkü.Artık eşime diycem bugün ben kendim bunalıyorum bi odanın içinde bi de o.Çok özlüyorsan ben yokken kalsın burada hasret giderin ben bunalıyorum diycem.Bilgisayarında devamlı yanında size bakamıyorum bile iyice bunalıyorum.Yazınca size ne yapıyorum diye meraklanıyo.Bugün evi temizliycem tuvalet falan girişicem eşimde öğle yemeğine gelmeyecekmiş.Dua edin yalvarıyorum çeksin gitsin bugün
günaydın herkese
anca kalkıp kahvaltı ettim maşallah herkes alışveriş yapmış ciciler almış bende bi iki parça birşey alabildim anca görümcem bi patik almış aklinialirimsmile :1ninca: neyse bebişimin bi patiği oldu çok alışveriş yapmamıs lazım çokboshayallersmile
ohaoldumsmile bugün beşiğimiz gelcek mutlu bir gün bizim için:ecrin_bebek:hihoyyyt
hunnycim kilonu sormamın sebebi biz senle aynı kilodaydık bende 53 kilo oldum ama karnım çok yok bide artık iştahımda yok senin maşallahın varzorla yemek yiyorum desem yeri bebiş olmasa mutfaga ugramıycam nerdeyse doktora dicem belki iştah açıcı birşeyler der:gitme:
1 tepsi ondada yaklaşık 20-25 tane çıkıyor ama sıcak sıcak bisküvi gibi olduğu için çabuk tüketiliyor.
Ayy allah şifa versin şu bebekler hastalanınca için parçalanıyo yaa
kızlar kurabiyeler,poğaçalar valla canımı çektirdiniz,doktor da hamur işini keseceksin,fazla hızlı kilo alıyorsun dedi..ama bugün benim doğum günümmmmmmmmmm,yapsam yesem bugünlük affı olur dimiopuyorumnanaktan
nice mutlu yıllara canım inşallah a.s.
kızlar kurabiyeler,poğaçalar valla canımı çektirdiniz,doktor da hamur işini keseceksin,fazla hızlı kilo alıyorsun dedi..ama bugün benim doğum günümmmmmmmmmm,yapsam yesem bugünlük affı olur dimiopuyorumnanaktan
dogum günün kutlu olsun eşinle bebişinle nice saglıklı mutlu yıllara.s.
iyiyi ki doğdun tatlım
bugün sen doğum günü çocuğusun yapıver bi kaçamak bişey olmaz aramızdasositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?