2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ah canım ya ne cektık bız böle bazıları hıcbısey anlamadım hamılelegımden dıyor sasıp kalıyorum bızım bır komsu 4 aylık oldugunda farkettı adetlerıde duzensızmıs bız 4 ay ıstıfra ettık( o şanslı annelerden olamadık malesef amelıyattı ıstıfraydı suydu buydu derken nerdeyse bıtıyo ınsallah hayırlısı ile bır alsak kucagımıza bebıslerımızı

inşallah sağ salim alır kucağımıza unuturuz herşeyi
zaten ALLAHIM sağlıkla sıhhatle bunları da verirse 3 çocuğum olacak,bi daha tövbeler tövbesi kolay kolay çocuk düşünmem ALLAH bunları hayırlı evlat salih kul olarak yetiştirmeyi nasip etsin
cidden ben de çok heves ettim hamileliği rahat geçirenlere
millet gibi karnımı kucaklayıp keyfimce gezemedim bi türlükaydirigubbakcemile

evet canım ya ama bunlarada hamdolsun daha beterınden korusun Allahım meleklerımızıde bızıde benım sımdıden gozum kokrtu dun aksam eşime Elife kardes yapmaya nıyetım yok bu Aşkın ızdırabını hep ben cekıyorum dedım:)) oda kardessız kalsın kızımız madem dedı bırde duygu sömurusu yapıyo bızım cektıklerımızı bır cekseler acaba yaparlarmıydı.helede senınle ben cok ugrastık yahu hala aklımda şu ıkı amelıyat donemı ve korkuları Allahtan bebıslerımız saglıklı saglıkla bı dogsunlarda zamanında buna şükür

hemen vereyim canımmzemuszemus

yanlız biraz fazla yağlı ama ağızda hemencik dağılıoo ben yaparım arada çok güselll opuyorumnanaktan

6 su bardağı un
1 paket margarin

2 çay bardağı şeker
1 çay bardağı sıvı yağ
1 çay bardağı yoğurt
1 kabartma tozu
2 yumurtanın sarısı

önce un ve margarini iice birbirine yedir zemuszemus sonra diğer malzemelerle karıştır kafamçokkarıştı
yanlız yumurtanın beyazlarını atma lmaz: şekil verdikten sonra yumurta akına ve şeker yada cevize filan bula ööle tepsiye diz aklinialirimsmile sonra 160 derecelik fırında pişir üstü hafif kızarınca pişmiş demektirr sositososito
afiyet olsun canımm opuyorumnanaktan​

ay ben bu kurabiyeyi kahvaltıda bile yiyiyorum gece kalkıp yiyiyorum delikafadulden

sorma bende doktora sordum gece çok hareket edio acaba üstüne mi yatıyorum sıkışıomu die doktorum ööle bi güldü ki :1shok: yok dedi daha yeri rahattır sıkışmas dedi hareket etmesi iyimiş kasları gelişiomuş zemuszemus ama korktum doğunca düz duvara tırmanır dedi :jeyyar: sempatiksalakcinni
bende gece hareketlerine kalkıyorumm boyna tepiklio delikafadulden dönüp duruyo kayıyo filan hep hareketli
doğduktan sonra 2 ay bööle gidermiş yani gündüz uyku gece uyanık -tatlicadiarzu-

bende anlamıyorum yaaa nasıl anlamaslar :1shok: ben daha ilk günüm geçtiği gün anlamıştım 1 hafta sonrada yataklara düştüm bulantıdan gözümü hastanede açtım kolumda serumlar 4. ay bitene kadar bööle geçti
şükür ki şimdi bulantu yok :Saruboceq:
amann sağlıklı bi şekilde doğsunlarda Allah ım kucağımıza almayı nasip etsin de çekiyorus herşeyi gelip geçio zemuszemus opuyorumnanaktan

bence hiçbir erkek anlamaz anlayamaz
boşuna cennet anaların ayakları altındadır denilmemiş analık kutsal ve bayana verilmiş
erkekler tahammülsüz ve de bi erkeğin hamile kalma gibi durumu olsa yaşadığı ilk sıkıntıda çocuğu aldırırdı bence
huunycim tşkkürler tarif için bu arada şeker pudra şekeri dimi

oy oy oyyy dünürüm de gelmişşş günaydın cnmmm opuyorumnanaktan bugün nasılıss?? olumunekankayizsmile

Günaydın kızlar.Benim için pekde günaydın değil.Görümcem bizde kaldı.Dünde ben yattım uzandım.Mutfağımı falan toparlamış.Bugün devamlı iş yapıcam inşallah.Ya daha küçük bi odaya taşıdık eşyalarıı ya biz.Bir tane çekyat var zaten.Koca ggece elektrik teline dizilmiş kuşlar gibi oturduk.Çok sıkılıyorum ya.Bi geldimi gitmiyo.Ne yapayım ben onla hergün hergünki.Kocam bile bukadar yanımda kalsa ondanda bıkacak psikolojideyim.Neyse yere yatak yaptık.Orda yattı. oda daracık zaten.Ya bi git evine di mi?Gece sinirden ağladım yattığım yerde için için.
He ayrıca o kurabiyeler hakkaten kömür gibiydi.Altları kapkara.Üstünün 1/+ ü yenir anca.Zaten burada kaldığında da öyle.Bir iş yapacak bir yeri yapar bir yeri yıkar.

Son düzenleme:

yok canım normal şeker
pudra şekeriyle denemedim hiç ama olur belki

Günaydın kızlar geçen cumartesiden beri istanbulda annemlerdeydim iki üç gün kalıcam diye gittim 8 gün kaldım kaydirigubbakcemile3 eşimle dün geldik ewimize özlemişim ewimi
annemde kaldığım günler tatil köyünde gibi hissediyorum yemek derdi yok, iş derdi yok annemle teyzem sürekli beni nası gezdirseler hoştutsalar diye uğraşıyolar sağolsunlar
gitmişken kalan eksik listemden baya bişiy hallettim annem,teyzem,kardeşim de hediyeler almış kızıma orda da iki dolap eşyası oldu zemuszemus
geçen haftaki migros kampanyasından faydalanıp bezlerini aldım,12 tl ye kalın çok sewimli pembe bi battaniye aldım yine migrostan
ebebekten de sebamet set,unibaby 12li ıslak mendil(kampanyası wardı),göğüs pedi ve kremi,emzirme sütyeni we atleti,emzik fln aldım
bide fatih çarşamba pazarına gittik çok uygun we çok güzel şeyler wardı alt açma setini,havlusunu, battaniye, çeşit çeşit kilotlu we kısa çoraplar annemle teyzem aldı
bende 2 tane lohusa pijaması aldım bi pembe bi mor biri 20 biri 15 tl ye aldım çok içime sindi bide hastanede doğuma giderken giymek için 5 tl ye gecelik aldım
kardeşim de c&a den minicik bi mont almış pembe ilk doğduğunda giydirmem için we pembe süslü bi patik
bereketli geçti yine anne ziyaretim

oy oy oyyy dünürüm de gelmişşş günaydın cnmmm opuyorumnanaktan bugün nasılıss?? olumunekankayizsmile

Selamm tatlımmm günaydınn kızlar...
iyi sayılırım ama bulantım var gibi.. kahvaltımı güzelce yaptım ama şimdi de bulanmaya başladı bakalım gidişat ne gösterecek..
sende alışveriş yapmışsın çok sevindim canım, oğluşum güle güle kullansın... bende daha çıkıp alışveriş yapacağım işim çok ama vakit bulamıyorum ki..
bu arada yağmur geçmiş olsun canım mutlaka dinlen...Allah hepimizin bebişlerini gününde elimize almayı nasip etsin...
ben kusicim galibaa..:bbo:

Geçmişe biras gözattım unuttuklarım warsa kusura bakmayın
Mügecan, gülay gözümüz aydın Allah hiçbirimizi bidaha bebişlerimizle sınamasın inşallah
Belgün çok geçmiş olsun canım iyisindir inşallah
Yağmur çok dikkat et kendine, inşallah gününe yaklaşana kadar sabreder bebişin

Günaydın kızlar geçmişi okuyamadım herkes iyidir umarım
bugün yerime geçecek eleman başladı onunla ilgileniyorum bu aralar yoğunum maalesef

bencede aldırırdı:) dayanamas ya erkekler 4 ay yarım patates yedım ben gunde oda haslanmıs gunde 7 kere kusuyordum nerde dayanıcaklar

benzetme harıka canım elektırık telıne dızılmıs kuslar:)))) bayıldımmm hamıleyken cok sıkıntılı oluyor ınsan

günaydın güzel annişleropuyorumnanaktan
günlerdir sabah erken kalkıyodum bugün kocik de işe gitti
bool booool uyumayı düşünüyodum
ama açlık başa bela tabi

vuslat canım bak bu da benim kurabiyem çok kolay ve lezzetli
1 paket margarin
1 su bardağı pura şekeri
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
aldığı kadar un

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…