- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #18.541
günaydın kızlar
4 saatlik uyku ile ayakta durmaya çalışıyorum
bu kaşıntı beni yedi bitirdi
bugün fakülteye gidecektim ama kalabalık olur diye gitmedim yarın gitcem ineczacı bi arkadaş şekerden de kaşıntı olabilir dedi bi gideyim bakalım ne dicekler
hunny kurabiye yapmak benim de 1 haftadır aklımda ama hala yapcam
nasıl bi kurabiye tarifini versene
ah canım ya ne cektık bız böle bazıları hıcbısey anlamadım hamılelegımden dıyor sasıp kalıyorum bızım bır komsu 4 aylık oldugunda farkettı adetlerıde duzensızmıs bız 4 ay ıstıfra ettık( o şanslı annelerden olamadık malesef amelıyattı ıstıfraydı suydu buydu derken nerdeyse bıtıyo ınsallah hayırlısı ile bır alsak kucagımıza bebıslerımızı
inşallah sağ salim alır kucağımıza unuturuz herşeyi
zaten ALLAHIM sağlıkla sıhhatle bunları da verirse 3 çocuğum olacak,bi daha tövbeler tövbesi kolay kolay çocuk düşünmem ALLAH bunları hayırlı evlat salih kul olarak yetiştirmeyi nasip etsin
cidden ben de çok heves ettim hamileliği rahat geçirenlere
millet gibi karnımı kucaklayıp keyfimce gezemedim bi türlükaydirigubbakcemile
kızlar
sümeyye--seleme
sümeyye--sümeyra
yada
ahsen--asel
bu isimler nasıl sizce kızlarıma baştaki isimler hanım sahabe isimleri
günaydın kızlar
4 saatlik uyku ile ayakta durmaya çalışıyorum
bu kaşıntı beni yedi bitirdi
bugün fakülteye gidecektim ama kalabalık olur diye gitmedim yarın gitcem ineczacı bi arkadaş şekerden de kaşıntı olabilir dedi bi gideyim bakalım ne dicekler
hunny kurabiye yapmak benim de 1 haftadır aklımda ama hala yapcam
nasıl bi kurabiye tarifini versene
aynen canım ya bende telas yapıyorum ole bı saga bır sola donup duruyorum bırde tam derın uykudayım bır acıyorum gözümü sırt üstü yatmıs dön bakalım sola zaten 5 kere tuvalete kalkıyoruz bıde bu sağ sol olayları uyku dıye bısey kalmadı bızde.bazen yan yatınca öle bır ıtlıyorkı böbregımın oldugu tarafa nerdeyse eli ayağı ordan dısarı cıkcak dıyorum ya sıkıstı ya sıkıldı dönuyorum bu sefer dıger tarafı ıtelıyo yeri daralmaya basladı sanırım zaten bana benzıyorsa cok sıkılıyordur ben elımı ayagımı kıpırdatamadan duramam fenalık basar sımdı sana yazarken bıle ayagımı sallıyorum düşün yanıdelikafaduldensositososito
ah canım ya ne cektık bız böle bazıları hıcbısey anlamadım hamılelegımden dıyor sasıp kalıyorum bızım bır komsu 4 aylık oldugunda farkettı adetlerıde duzensızmıs bız 4 ay ıstıfra ettık( o şanslı annelerden olamadık malesef amelıyattı ıstıfraydı suydu buydu derken nerdeyse bıtıyo ınsallah hayırlısı ile bır alsak kucagımıza bebıslerımızı
bence hiçbir erkek anlamaz anlayamaz
boşuna cennet anaların ayakları altındadır denilmemiş analık kutsal ve bayana verilmiş
erkekler tahammülsüz ve de bi erkeğin hamile kalma gibi durumu olsa yaşadığı ilk sıkıntıda çocuğu aldırırdı bence
huunycim tşkkürler tarif için bu arada şeker pudra şekeri dimi
oy oy oyyy dünürüm de gelmişşş günaydın cnmmm opuyorumnanaktan bugün nasılıss?? olumunekankayizsmile
bence hiçbir erkek anlamaz anlayamaz
boşuna cennet anaların ayakları altındadır denilmemiş analık kutsal ve bayana verilmiş
erkekler tahammülsüz ve de bi erkeğin hamile kalma gibi durumu olsa yaşadığı ilk sıkıntıda çocuğu aldırırdı bence
huunycim tşkkürler tarif için bu arada şeker pudra şekeri dimi
Günaydın kızlar geçmişi okuyamadım herkes iyidir umarım
bugün yerime geçecek eleman başladı onunla ilgileniyorum bu aralar yoğunum maalesef
Günaydın kızlar.Benim için pekde günaydın değil.Görümcem bizde kaldı.Dünde ben yattım uzandım.Mutfağımı falan toparlamış.Bugün devamlı iş yapıcam inşallah.Ya daha küçük bi odaya taşıdık eşyalarıı ya biz.Bir tane çekyat var zaten.Koca ggece elektrik teline dizilmiş kuşlar gibi oturduk.Çok sıkılıyorum ya.Bi geldimi gitmiyo.Ne yapayım ben onla hergün hergünki.Kocam bile bukadar yanımda kalsa ondanda bıkacak psikolojideyim.Neyse yere yatak yaptık.Orda yattı. oda daracık zaten.Ya bi git evine di mi?Gece sinirden ağladım yattığım yerde için için.
He ayrıca o kurabiyeler hakkaten kömür gibiydi.Altları kapkara.Üstünün 1/+ ü yenir anca.Zaten burada kaldığında da öyle.Bir iş yapacak bir yeri yapar bir yeri yıkar.
benzetme harıka canım elektırık telıne dızılmıs kuslar:)))) bayıldımmm hamıleyken cok sıkıntılı oluyor ınsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?