- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 35
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #18.561
benzetme harıka canım elektırık telıne dızılmıs kuslar:)))) bayıldımmm hamıleyken cok sıkıntılı oluyor ınsan
kolay gelsin canım gözünaydın kurtulman yaklaştı yani inşallah yeni gelen de çabuk kawrar da çok uğraştırmaz
Günaydın kızlar.Benim için pekde günaydın değil.Görümcem bizde kaldı.Dünde ben yattım uzandım.Mutfağımı falan toparlamış.Bugün devamlı iş yapıcam inşallah.Ya daha küçük bi odaya taşıdık eşyalarıı ya biz.Bir tane çekyat var zaten.Koca ggece elektrik teline dizilmiş kuşlar gibi oturduk.Çok sıkılıyorum ya.Bi geldimi gitmiyo.Ne yapayım ben onla hergün hergünki.Kocam bile bukadar yanımda kalsa ondanda bıkacak psikolojideyim.Neyse yere yatak yaptık.Orda yattı. oda daracık zaten.Ya bi git evine di mi?Gece sinirden ağladım yattığım yerde için için.
He ayrıca o kurabiyeler hakkaten kömür gibiydi.Altları kapkara.Üstünün 1/+ ü yenir anca.Zaten burada kaldığında da öyle.Bir iş yapacak bir yeri yapar bir yeri yıkar.
Günaydın kızlar geçen cumartesiden beri istanbulda annemlerdeydim iki üç gün kalıcam diye gittim 8 gün kaldım kaydirigubbakcemile3 eşimle dün geldik ewimize özlemişim ewimi
annemde kaldığım günler tatil köyünde gibi hissediyorum yemek derdi yok, iş derdi yok annemle teyzem sürekli beni nası gezdirseler hoştutsalar diye uğraşıyolar sağolsunlar
gitmişken kalan eksik listemden baya bişiy hallettim annem,teyzem,kardeşim de hediyeler almış kızıma orda da iki dolap eşyası oldu zemuszemus
geçen haftaki migros kampanyasından faydalanıp bezlerini aldım,12 tl ye kalın çok sewimli pembe bi battaniye aldım yine migrostan
ebebekten de sebamet set,unibaby 12li ıslak mendil(kampanyası wardı),göğüs pedi ve kremi,emzirme sütyeni we atleti,emzik fln aldım
bide fatih çarşamba pazarına gittik çok uygun we çok güzel şeyler wardı alt açma setini,havlusunu, battaniye, çeşit çeşit kilotlu we kısa çoraplar annemle teyzem aldı
bende 2 tane lohusa pijaması aldım bi pembe bi mor biri 20 biri 15 tl ye aldım çok içime sindi bide hastanede doğuma giderken giymek için 5 tl ye gecelik aldım
kardeşim de c&a den minicik bi mont almış pembe ilk doğduğunda giydirmem için we pembe süslü bi patik
bereketli geçti yine anne ziyaretim
Selamm tatlımmm günaydınn kızlar...
iyi sayılırım ama bulantım var gibi.. kahvaltımı güzelce yaptım ama şimdi de bulanmaya başladı bakalım gidişat ne gösterecek..
sende alışveriş yapmışsın çok sevindim canım, oğluşum güle güle kullansın... bende daha çıkıp alışveriş yapacağım işim çok ama vakit bulamıyorum ki..
bu arada yağmur geçmiş olsun canım mutlaka dinlen...Allah hepimizin bebişlerini gününde elimize almayı nasip etsin...
ben kusicim galibaa..:bbo:
herkese selam,
çok sıkıcı bir hafta başı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Günaydın kızlar geçmişi okuyamadım herkes iyidir umarım
bugün yerime geçecek eleman başladı onunla ilgileniyorum bu aralar yoğunum maalesef
günaydın güzel annişleropuyorumnanaktan
günlerdir sabah erken kalkıyodum bugün kocik de işe gitti
bool booool uyumayı düşünüyodum
ama açlık başa bela tabi
vuslat canım bak bu da benim kurabiyem çok kolay ve lezzetli
1 paket margarin
1 su bardağı pura şekeri
1 paket vanilya
aldığı kadar un
o zaman bize takıl cnmm :jeyyar:
inşş haftanın devamı güsel geçer olumunekankayizsmile
oooo hayırlı olsun cnmm inş sende ewdekiler kervanına katılacaksınn alkisalkisalkis
sonra canın sıkıldıkça ye ve gelsin kilolarr cokacimcoook delikafadulden
kolay gelsin cnm buarada olumunekankayizsmile
canım yapılışı nasıl hepsini aynı anda mı karıştırıosun kabartma tozu yok mu ki :sm_confused:
inş. devamı iyi geçer sabah sabah bütün cinlerim tepeme çıktı sırtım ağrıyor oda çabası bende kurabiye tarifi vermek istiyorum süper oluyor diğer kurabiyelerin 1-2 farklı malzemelelisi
1 paket margarin ( ben eritiyorum)
1 paket kabartma tozu
1 yumurta
1 vanilya mis gibi kokuyor
5-6 kaşık pudra şekeri
karıştırıyorsun resmen kocaman oluyor üstü patlak patlak oluyor ve ben şöle bir şey yapıyorum misafirler için 3-4 tane çay bardağının büyüklüğünde halkalar üst üste koyuyorum sonra rulo yapıyorum kesiyorum gül oluyorlar
ve çokda lezzetli oluyor kaç gündğr aklımda ama şeker için yemiyorum maleseflmaz:
günaydın güzel annişleropuyorumnanaktan
günlerdir sabah erken kalkıyodum bugün kocik de işe gitti
bool booool uyumayı düşünüyodum
ama açlık başa bela tabi
vuslat canım bak bu da benim kurabiyem çok kolay ve lezzetli
1 paket margarin
1 su bardağı pura şekeri
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
aldığı kadar un
inş. devamı iyi geçer sabah sabah bütün cinlerim tepeme çıktı sırtım ağrıyor oda çabası bende kurabiye tarifi vermek istiyorum süper oluyor diğer kurabiyelerin 1-2 farklı malzemelelisi
1 paket margarin ( ben eritiyorum)
1 paket kabartma tozu
1 yumurta
1 vanilya mis gibi kokuyor
5-6 kaşık pudra şekeri
karıştırıyorsun resmen kocaman oluyor üstü patlak patlak oluyor ve ben şöle bir şey yapıyorum misafirler için 3-4 tane çay bardağının büyüklüğünde halkalar üst üste koyuyorum sonra rulo yapıyorum kesiyorum gül oluyorlar
ve çokda lezzetli oluyor kaç gündğr aklımda ama şeker için yemiyorum maleseflmaz:
bunun kesilişini anlayamadım yahuCADIARZU
ya şeker bende de var da eşim ve kızım için yapcam ben sadece tadına bakcam
ohh canım ne güsell tatil yapmışsınn zemuszemus
cicilerinis de iyi günlerde giymek nasip olur inşşopuyorumnanaktan
foto bekliyorus senden deee kaydirigubbakcemile5
saol canım sende alışweriş yapmışsın güle güle kullanın bebişinle
aldığım herşeyi annemlerde bıraktım bidahaki sefere yüklerim
sahi ctesi günü de daha waktimis olmasına rağmen burdayken doktora gidelim dedi eşim
kızımızı gördük 1450 gr olmuş boyu da 39-40 cm kadarmış
yüzünü gösterdi yine biras ama ellerini yüzüne kapıyo gözlerini ovuşturuyo ayy harika bi duygu
şimdi hamuru ince açıyorsunuz sonra çay bardağı yardımıyla 5 tane yuvarlak kesiyorsunuz onları herbiri biraz aşağıda kalacak şekilde üst üste koyup rula yapıyorsunuz ortadan ikiye yesince gül oluyor ama tabi bunu birileri geldiği zaman yapıyorum öle göze hitap etsin diye
anladııım denemeye değer şusıralar pek yapmıyorum hamurişi malum kilo almamak için ama merak ettim belki denerim
canım peki bu ölçülerden kaç adet kadar çıkıyo biz kalabalık diiliz bitmiyo çok yapınca genelde yarım ölçü yapıyorum ben kurabiye fln
Bu haftasonu istanbula gidip annemde kalıcam bayrama kadar.Eşim bilet alacaktı bugün.Dedim eğer görümcem bir hafta kalırsa bu haftasonu gitmiycem biraz seeninle vakit geçirelim dedim. Gider o ya dedi ama eşime diycem bugün.Ben gittiktenten sonra kalmasını da istemiyorum da gerçe ocağı falan batırıyor.Ben temizleyipte gidicem çünkü.Artık eşime diycem bugün ben kendim bunalıyorum bi odanın içinde bi de o.Çok özlüyorsan ben yokken kalsın burada hasret giderin ben bunalıyorum diycem.Bilgisayarında devamlı yanında size bakamıyorum bile iyice bunalıyorum.Yazınca size ne yapıyorum diye meraklanıyo.Bugün evi temizliycem tuvalet falan girişicem eşimde öğle yemeğine gelmeyecekmiş.Dua edin yalvarıyorum çeksin gitsin bugün
günaydın herkese
anca kalkıp kahvaltı ettim maşallah herkes alışveriş yapmış ciciler almış bende bi iki parça birşey alabildim anca görümcem bi patik almış aklinialirimsmile :1ninca: neyse bebişimin bi patiği oldu çok alışveriş yapmamıs lazım çokboshayallersmile
ohaoldumsmile bugün beşiğimiz gelcek mutlu bir gün bizim için:ecrin_bebek:hihoyyyt
hunnycim kilonu sormamın sebebi biz senle aynı kilodaydık bende 53 kilo oldum ama karnım çok yok bide artık iştahımda yok senin maşallahın varzorla yemek yiyorum desem yeri bebiş olmasa mutfaga ugramıycam nerdeyse doktora dicem belki iştah açıcı birşeyler der:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?