2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ay canım sabah sabah hiç güleceğim yoktu kuşlar gibi :roflol: :roflol:
ama gerçekten zor bi durum kafamçokkarıştı Allah kolaylık versinn
neyse ki bulaşıkları toplamış sempatiksalakcinni
bak oda yerde yatmış görüyosun ew müsait değil yatmaya bari ewine git dimi :dilcikar:

ohh canım ne güsell tatil yapmışsınn zemuszemus
cicilerinis de iyi günlerde giymek nasip olur inşş opuyorumnanaktan
foto bekliyorus senden deee kaydirigubbakcemile5

ah canım yaa geçmiş olsunn dikkat et kendine valla bulantı çok zor bende 2 gün miğdem bulandı ama hep yedimm cokacimcoook çok şükür geçti
saol cnmm bizde eşim vakit buldukça bakıcas artık zemuszemus
canım bolbol sıvı ve vitamin almaya bak olumunekankayizsmile inş bu kadarla geçer...

herkese selam,

çok sıkıcı bir hafta başı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

o zaman bize takıl cnmm :jeyyar:
inşş haftanın devamı güsel geçer olumunekankayizsmile

Günaydın kızlar geçmişi okuyamadım herkes iyidir umarım
bugün yerime geçecek eleman başladı onunla ilgileniyorum bu aralar yoğunum maalesef

oooo hayırlı olsun cnmm inş sende ewdekiler kervanına katılacaksınn alkisalkisalkis
sonra canın sıkıldıkça ye ve gelsin kilolarr cokacimcoook delikafadulden
kolay gelsin cnm buarada olumunekankayizsmile

canım yapılışı nasıl hepsini aynı anda mı karıştırıosun kabartma tozu yok mu ki :sm_confused:

slm arkadaşlar,nasılsınız
bende bir sırt ağrısı var bir türlü geçmeyen birde kalça ağrısı onun dışında iyi sayılırım.
dün koçtaş'tan şifonyer aldık,demonte,eşim 2 saat uğraştı ama değdi çok güzel oldu,küçük odamıza koyduk,oğlumun kıyafetlerini ütüleyip koyacağım,dün birde katı meyve sıkacağı aldık hem kendimiz için hem oğlumuz için,alışverişin ucu kaçtı yani anlayacağınız,Allah ödeme kolaylığı versin ,sağlıklı olsun önemli olan bu.

aslında benimde yaptığım pratik bir kurabiye var tarifini unuttum uzun zamandır yapmıyorum,hamur işi yemediğim için,pudra şekeri,margarin yoğurt vs. konuluyor,eve gidince tarifine bakıp yazayım, ağızdan dağılan ve beğenilen güzel bir kurabiye tarifi.

29 ekimde Eminönüne gideceğim eşimle,havuzlu hanı bir dolaşalım bakalım,neler var gerçi eksiğimiz kalmadı ama gezince bulurum bir şeyler.

hee kabartma tozunu unutmuşum
yağı elinle biraz yumuşatıo pudra şekerini ve daha sonra da diğier malzemeleri katıyoruz
sıra çok önemli değil aslında çok sert bi hamur olmasın yeter

sağol canım tarifin için ya hunny ninki yada bunu deniycem bakalım

şimdi hamuru ince açıyorsunuz sonra çay bardağı yardımıyla 5 tane yuvarlak kesiyorsunuz onları herbiri biraz aşağıda kalacak şekilde üst üste koyup rula yapıyorsunuz ortadan ikiye yesince gül oluyor ama tabi bunu birileri geldiği zaman yapıyorum öle göze hitap etsin diye

ohh canım ne güsell tatil yapmışsınn zemuszemus
cicilerinis de iyi günlerde giymek nasip olur inşş opuyorumnanaktan
foto bekliyorus senden deee kaydirigubbakcemile5

saol canım sende alışweriş yapmışsın güle güle kullanın bebişinle
aldığım herşeyi annemlerde bıraktım bidahaki sefere yüklerim
sahi ctesi günü de daha waktimis olmasına rağmen burdayken doktora gidelim dedi eşim
kızımızı gördük 1450 gr olmuş boyu da 39-40 cm kadarmış
yüzünü gösterdi yine biras ama ellerini yüzüne kapıyo gözlerini ovuşturuyo ayy harika bi duygu

maşallah

anladııım denemeye değer şusıralar pek yapmıyorum hamurişi malum kilo almamak için ama merak ettim belki denerim
canım peki bu ölçülerden kaç adet kadar çıkıyo biz kalabalık diiliz bitmiyo çok yapınca genelde yarım ölçü yapıyorum ben kurabiye fln

Bu haftasonu istanbula gidip annemde kalıcam bayrama kadar.Eşim bilet alacaktı bugün.Dedim eğer görümcem bir hafta kalırsa bu haftasonu gitmiycem biraz seeninle vakit geçirelim dedim. Gider o ya dedi ama eşime diycem bugün.Ben gittiktenten sonra kalmasını da istemiyorum da gerçe ocağı falan batırıyor.Ben temizleyipte gidicem çünkü.Artık eşime diycem bugün ben kendim bunalıyorum bi odanın içinde bi de o.Çok özlüyorsan ben yokken kalsın burada hasret giderin ben bunalıyorum diycem.Bilgisayarında devamlı yanında size bakamıyorum bile iyice bunalıyorum.Yazınca size ne yapıyorum diye meraklanıyo.Bugün evi temizliycem tuvalet falan girişicem eşimde öğle yemeğine gelmeyecekmiş.Dua edin yalvarıyorum çeksin gitsin bugün

günaydın herkese
anca kalkıp kahvaltı ettim maşallah herkes alışveriş yapmış ciciler almış bende bi iki parça birşey alabildim anca görümcem bi patik almış aklinialirimsmile :1ninca: neyse bebişimin bi patiği oldu çok alışveriş yapmamıs lazım çokboshayallersmile
ohaoldumsmile bugün beşiğimiz gelcek mutlu bir gün bizim için:ecrin_bebek:hihoyyyt
hunnycim kilonu sormamın sebebi biz senle aynı kilodaydık bende 53 kilo oldum ama karnım çok yok bide artık iştahımda yok senin maşallahın var zorla yemek yiyorum desem yeri bebiş olmasa mutfaga ugramıycam nerdeyse doktora dicem belki iştah açıcı birşeyler der:gitme:

1 tepsi ondada yaklaşık 20-25 tane çıkıyor ama sıcak sıcak bisküvi gibi olduğu için çabuk tüketiliyor.

umarım ruhsal huzuruna kavuşursun gelmeleri iyi güzelde gerçekten bazen sıkıyorlar...

Benimde öyle tatlım .Bu ara yeni iştahım açılıyor.Bi de kendim için birşeyler yapıp uğraşınca anlamı kalmıyor.Şimdi anneme gittiğimde hazır hazır gelecek herşey önüme yerim herhalde. Eskiden eşimde kalıyordu aklım boğazımdan geçmiyordu da artık lök lök yiycem inşallah madem o kadar seviyor gelsin kardeşi baksın abisine :dilcikar::dilcikar:

ohhh negüzel kurabiye tarifleri verilmiş
bana bunlarr yasakkk
inanın gittiğim günde kekten bir tatlı çatalı aldım okadarrr
ben hiç yapmıyorum bu aralar bu tür şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…