- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #18.621
Şey yapmaya karar verdik.Şimdi ben ayakta çok duramıyorum .İlerki aylarda alışveriş çok zor olur diye ya bu haftasonu ya haftaya gidip bayrama kadar kalıp alışverişimi tamamlıycam.Eşim bayramda gelecek bayramı orada geçiricez.(biz burda kaldığımızda ailesi gelip bizde kalıyo.Geçen bayram beş gün kaldılar.Görümcem 2 hafta kaldı perişan oldum.Bi de onların misafirleride bize geldi.Biz bayramı orada geçiririz.Onlarda ne yaparsalar yaparlar.)Bayram sonrası dönüp aralığın 20 sinde falan gidicem tekrar doğuma.Bayramdan sonra gidip hep kalmayı düşünüyordum ama öyle çok fazla olacak.canım eşinden ayrı okadar uzun süre nasıl ayrı kalacaksın
son ayında gitseydin bari.
özlersin diye düşündüm
beşiğimiz geldihihoyyyt ama eşim gelmeden kuramıycaz akşam olsada kursak beşiğiboshayallersmile
kızlarr bu arada çatlamaya başlayan varmı??? benim göbiş cok gerildi bu aralar her sabah korkuyla kalkıyorum.. catlak bir andamı olusuyor yoksa önceden anlasılıyormu?? (henuz catlak olusmadı ama bol selülitli bacaklara sahip oldum )
merhaba güzel annelerrrr.... ben geçmişi hiç göremiyorum zaten facebookta acılmıyo:sinifsinif:
ben dün gece hiç uyuyamadım .. bacaklarım inanılmaz agrıyor yatınca.. nedendir acep?? eh sabah annemler işe gittikten sonra yattım (annemlerde kalıorum 2 hafta bu arada) daha 1 saat önce kalktım kızımı ve kendimi doyurdum. köpişimi çişe çıkardım geldim.. burası yağmurlu cok sinir oldum.. daha gecen hafta camları sildirmiştim.. Vee hic aklıma gelmedi panjurları kapatıp gelmek.. napalım artık ...
bende böyle işte kızlar annemde tembellik yapıyorum.. bol sütlü nescafe içiyorum camdan dışarı izliyorum:)) yagmurun keyfide bir baskaa
suhancım bir andamı cıktı bu ufak çizgi?? önceden hissettinmi???
mügecim calısıyor olmak bu havada dahada sıkıcı olabilir ama inan evde oturmakta bi zamandan sonra hiç eglenceli olmuyor ki ben hayatım boyunca hiç evde oturmadım hamileliğe kadar.
ben iki günde filan bir kahve içiyorum.. sevgili doktorcugum yasam düzenini degiştirme demişti ondan yüz buluyorum iştekremide mustela aldım ben lierac cok jel kıvamında geldi. ama cok sık sürmüyorum...
Şey yapmaya karar verdik.Şimdi ben ayakta çok duramıyorum .İlerki aylarda alışveriş çok zor olur diye ya bu haftasonu ya haftaya gidip bayrama kadar kalıp alışverişimi tamamlıycam.Eşim bayramda gelecek bayramı orada geçiricez.(biz burda kaldığımızda ailesi gelip bizde kalıyo.Geçen bayram beş gün kaldılar.Görümcem 2 hafta kaldı perişan oldum.Bi de onların misafirleride bize geldi.Biz bayramı orada geçiririz.Onlarda ne yaparsalar yaparlar.)Bayram sonrası dönüp aralığın 20 sinde falan gidicem tekrar doğuma.Bayramdan sonra gidip hep kalmayı düşünüyordum ama öyle çok fazla olacak.
Güle güle kullanın inşallah canım .Allah kolaylık versin.
Bende iş yapmaya çalışıyorum.Görümcem oralı olmuyor.Üst katı süpürcem şimdi oturuyor öyle bakalım yardım edecek mi?
suhan bundan sonra bende hergün sürecegım artık.. ben lierac aldım ilk ama jel kıvamında cılt hemen emdiği için psikolojik olarak nemlendirmiyo geldi bende mustela aldım. doktorun ilk tercihi lieractı:)
başakcım hosgeldin... hangi krem o? herseyi deniyebilirim..korkulu rüyam oldu çatlak
loliş bende gecenlerde baktım biraz bi ceket begendim kışlık b&g magazasında 130 tl dediohaoldumsmile bide sadece 3- 4 ay giyebileceği bişeydi.. abartmışlar bazı yerler..
ben geldim
cuma günü sağlık ocağına tahlil vermiştim onun sonucunu aldım
demir nerdeyse yoklaelaelaelaelae
açlık kan şekeri yerlerde sürünüyo
çıldırciiiimmmkafamçokkarıştı
ilacımı da hiç aksatmıyorum neden böle oluyo kii yaaa:çok üzgünüm:
hoşgeldin bebishimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?