2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarr bu arada çatlamaya başlayan varmı??? benim göbiş cok gerildi bu aralar her sabah korkuyla kalkıyorum.. catlak bir andamı olusuyor yoksa önceden anlasılıyormu?? (henuz catlak olusmadı ama bol selülitli bacaklara sahip oldum )

selam kızlar...
belgünüm geçmiş olsun anca geçmişe döndümde hasta olduğunu okudum..Daha iyisin di mi? canım benim yaa dikkat et kendine...cicilerini de güle güle giydir kızımıza... resimlerini eklede biz de görelim meraktan çatlarız valla...
cambaz sevdiklerinle daha nice mutlu yıllara canımm. hihoyyyt

canım eşinden ayrı okadar uzun süre nasıl ayrı kalacaksın
son ayında gitseydin bari.
özlersin diye düşündüm
Şey yapmaya karar verdik.Şimdi ben ayakta çok duramıyorum .İlerki aylarda alışveriş çok zor olur diye ya bu haftasonu ya haftaya gidip bayrama kadar kalıp alışverişimi tamamlıycam.Eşim bayramda gelecek bayramı orada geçiricez.(biz burda kaldığımızda ailesi gelip bizde kalıyo.Geçen bayram beş gün kaldılar.Görümcem 2 hafta kaldı perişan oldum.Bi de onların misafirleride bize geldi.Biz bayramı orada geçiririz.Onlarda ne yaparsalar yaparlar.)Bayram sonrası dönüp aralığın 20 sinde falan gidicem tekrar doğuma.Bayramdan sonra gidip hep kalmayı düşünüyordum ama öyle çok fazla olacak.

beşiğimiz geldihihoyyyt ama eşim gelmeden kuramıycaz akşam olsada kursak beşiğiboshayallersmile

Güle güle kullanın inşallah canım .Allah kolaylık versin.

Bende iş yapmaya çalışıyorum.Görümcem oralı olmuyor.Üst katı süpürcem şimdi oturuyor öyle bakalım yardım edecek mi?

Son düzenleme:

sibushcum bende selülit yok daha ama dün karnımda 2 tane ufak kırmızı çizgi gördüm göbeğimin altında veee çatladığımı anladımakannehir bol bol krem sürmeye devam ediyorum ama başa gelen çekilir ne yapsak boş....

canım merhaba;

geceleri bende deliksiz uyku uyuyamıyorum. benim basaklarım değil de kalçam ağrıyor ve sadece sol tarafı. bebek için faydalı olduğundan da hep soluma yatmaya çalışıyorum. sabah kalktığımda zor basıyorum yere magnezyum içmemiz lazım galiba...

hava zaten senin de bildiğin gibi çooook sıkıcı burda bir de ben işteyim, çalışıyorum, hepten içim kararıyor...

benim içinde bir bardak nescafe iç bu arada. ben kahve içmiyorum, ama çook özledim...

sütlü sıcak çikolata ile idare ediyorum bende...

bu arada selülitli bacaklara bende sahibim artık :)) hatta sadece bacağımın üst kısımlarında değil dizimin altında bile var :)) doğumdan sonra giderler umarım !!!

çatlak kremini de ihmal etme, karnın geriliyorsa boool boooll sür şekercim...

opuyorumnanaktan

suhancım bir andamı cıktı bu ufak çizgi?? önceden hissettinmi???

mügecim calısıyor olmak bu havada dahada sıkıcı olabilir ama inan evde oturmakta bi zamandan sonra hiç eglenceli olmuyor ki ben hayatım boyunca hiç evde oturmadım hamileliğe kadar.

ben iki günde filan bir kahve içiyorum.. sevgili doktorcugum yasam düzenini degiştirme demişti ondan yüz buluyorum işte kremide mustela aldım ben lierac cok jel kıvamında geldi. ama cok sık sürmüyorum...

canım..hafif hafif kaşınıyordum ama dün krem sürerken kızarıklığı fark ettim. bende çok sık sürmüyordum 2 günde bir sürüyordum artık hergün sürmeye karar verdim.. ben lierac kullanıyorum..Çok da fazla kahve tüketmeyin kızlar günde 1 fincana kadar izin var unutmayın yasakkelime

şekercim senin işin cidden zor... size maddi&manevi sırtlarını dayamışlar anladığım kadarıyla. ama sen onları artık kafana takma bence. sana bir dost tavsiyesi :)) bu günlerinin tadını çıkar. bırak seni üzenler ne hali varsa görsünler... bak sen anne olacaksın, bebeğin sağlıklı... boşveeerrr gerisinii....

opuyorumnanaktan

suhan bundan sonra bende hergün sürecegım artık.. ben lierac aldım ilk ama jel kıvamında cılt hemen emdiği için psikolojik olarak nemlendirmiyo geldi bende mustela aldım. doktorun ilk tercihi lieractı:)

belgüncümdikkat et kendine cnm geçmiş olsun...
cambazcımmiyiki doğdun cnm bebeğinle ve eşinle nice mutlu yıllara...

kızlar umarım herkes iyidir fazla okuyamadım geçmişi...bende yeni geldim okuldann yağmurlu iç sıkıcı bir hava var uykum gelio benimde...

suhan bundan sonra bende hergün sürecegım artık.. ben lierac aldım ilk ama jel kıvamında cılt hemen emdiği için psikolojik olarak nemlendirmiyo geldi bende mustela aldım. doktorun ilk tercihi lieractı:)

canımmm benim karnımın gerilmesi çokkk can yakıcıydııı.ne vazelin ne bebe yağı ne de başka krem işe yaramadı.dr um bir krem verdi günde 1 kere sürüyorsun fazlada sürmene gerk kalmıyor ama harika hiçççç acısı kalmadıı karnımın ve 1 tane çatlak selülüt bile olmadı istersen ismini verebilirim çokkkk memnunummm.fiyatıda 30 tl

Son düzenleme:
selamlarrrr
bengeldimm
amabirazdan yemekyemeye gidicemmmmmm
nasılsınızzzzzzzbugün doğum günü olan güsel arkadaşlımın yaşgününü kocaman bir yürekle kutluorum......nice senelere mutlu ilesiyle birlik inşalahhh
cambazımm iyiki doğdun canm bnmmmm

ben geldim
cuma günü sağlık ocağına tahlil vermiştim onun sonucunu aldım
demir nerdeyse yoklaelaelaelaelae
açlık kan şekeri yerlerde sürünüyo
çıldırciiiimmmkafamçokkarıştı
ilacımı da hiç aksatmıyorum neden böle oluyo kii yaaa:çok üzgünüm:

loliş bende gecenlerde baktım biraz bi ceket begendim kışlık b&g magazasında 130 tl dediohaoldumsmile bide sadece 3- 4 ay giyebileceği bişeydi.. abartmışlar bazı yerler..

ayy hiç sorma canım yaa el kadar kumaş kullanıyolar dünya para:tomato:
bi de uzun süre giycek olsalar neyse 3 ay sürmez bile

hiç şaşırmadımlolişimnedenseeCADIARZU
o kiloyla sende hiçbişey olmaması çok normal bencee
ana olcak toy gibi gezio:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…