2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Herkesee kocaman günaydınn kızlarr güzel bol bereketli bir hafta diliyorum hepinize. nasılsınız herkes iyidir inş. geçmişi henüz okuyamadım. önce günaydın diyim dedim. biz iyiyiz allaha şükür ilaçlarımı kullandım bugün son içicem bitiyor daha iyiyim ama ayıptır sölemesi isale çevirdi üfff ızdırap gibi.. bugün perhizimede başladım bakalım bir hafta nasıl geçecek. cmt akşama kadar dinlendim raporluydum zaten yattım yuvarlandım. çok canım sıkıldı ayy dedim ben işe gitmek istiyorummm:) eşim geldi akşam 6 gibi yemeğimizi yedik hadi dedi çıkalım biraz çok sıkılmıştım bizim orda bir avm açılmış anne ve bebek mağazaları sadece oraya gittik baya bakındık bücürük vardı girdik ayy kızlarrr bir güzel şeler vardı kaybolduk içinde bayıldık bayıldık sonra bir hastane çıkışı beğendik okadar tatlı kiiii kırmızı beyazz rengii... kurdeleleri varr önünde bulursam sitesinden eklerim kızlar..böle bakakaldım eşim istiyorsan alalım dedi bende ama bize birtane hediye gelmişti set deyince olsun bunuda alabiliriz dedi. ben şaşırdım tabiiiii ciddimisin sen dedim okadar sevindimki.. çünkü hep erken erken diyordu alalım dedim sende beğendiysen..ben anlamam ama güzel dedi aldık çok sevinerek aldım öle mutlu oldumki çıkıncada babası kızına ilk hediyesini aldı dedi:))) :asigim: açılışı yaptık anlıcanız ama abartma lütfen hayatım 7.ay bir bitsin yada doğuma bir ay kala falan bakarız elimizde ne var ne yok ona göre çıkıp birkerede toplu alırız hepsini merak etme dedi hele kıyafet olarak sadece ana ihtiyaçlarını al ilk 3 ay için..zaten birsürü hediye geliyor maşallah 3 aydan sonra kendin alırsın kızınla doya doya dedi. öle anlaştık. dünde arkadaşımla avm de gezdik bol bolll herşeye baktık fiyat bilgileri edindik benettondan çok güzel bir eşortman takım aldım kızımaaa 3-6 ay arası ama kalıplar çok büyük değil ilk doğduğundada giyebilir dedi orda çalışan bayan. baya giyer dedi okadar çok istemiştimki eşortman takımı adidasta falan daha pahalıydı mesela benettonda indirim vardı..altınada bir spor ayakkabı alcam inşş minik kızımaaa:))) bu akşamda bir aksilik çıkmazsa beşiğimiz gelecekkk yerleştircez bakalım. bugünde iş başı yaptım yoğun bir şekilde 5 günün ardından:))) bende havadisler böle kızlarr..şimdi yemeğe gidiyorummm hepinizi çok öptüm opuyorumnanaktan

kızlar herkese günaydın;

kurabiye tarifleri dolanıyor ortalıkta bakıyorum :)) Bende bu sabah şeker yüklemesi yaptırdım. Açlık şekerim 76, tokluk kan şekerim de 95.

bende işyerime yanımda un kurabiyesi getirmiştim.şekerim de düşük çıktığına göre akşamüstü sütümün yanında bu kurabiyeleri afiyetle yiyebilirim :)))

bizde haftasonu annemle beraber hello baby'e gittik. bebetto'nun alt açmasını aldık. çilek şeklinde (altı naylon). güvenli yan yatış yastığı aldık. chicco'nun 30 ml'lik cam biberonunu aldık. (su, meyve suyu, rezene çayı falan içirmek için) Dalin'in 6 lt yumuşatıcısı 11 TL idi. (2 lt'si marketlerde 7.50 TL) Ondan aldık. Birde UniBaby yenidoğan iin 3'lü ıslak mendil aldık. Aaa birdeee 1 aylık olana kadar giyebileceği pembe bir yelek aldık.

Bizim eksiklerimiz çok şükür yavaş yavaş azalmaya başladı. Darısı başınıza kızlar... Halı, avize, kapı süsü v.s. kaldı. Onları da hallettik mi süper olacak.

Belgüncüm çook geçmiş olsun. Hasta mıydın sen ? Dikkat et kendine şekercim...
Kızın da yeni cicilerini güle güle kullansın, iyi günlerde inşallah... Eşofman takımlara bende bayılıyorum. Bende aldım kızıma :)) Adidas'ta da beğendik bir takım ama onu seneye almayı planlıyorum kısmetse. En azından yürümeye başlamış olduğunda daha güzel olur. O kadar para vericez. Çocuk da tadını çıkarsın di mi ama :)) Beşiğinizi de güle güle kullanın canım. Ayrıca afiyet olsun :) Arayı fazla uzatma, bekliyoruz :))

canımcımm ah sormaaa hastalandım çarş şeker yüklemem vardı perş işe geldim fenalaştım kasık ağrım çoktu hemen doktorumu aradım gittik tahliller falan iki gün rapor verdi doktor ilaçlar verdi şimdi çok şükür iyiyim. sağol cnm senin prensesde güle güle kullansın cicileriniiiiiiiiiiii az kaldı sizin eksikler bitiyor inş. şekerinede dikkat et cnm.. adidasta bende beğendim dün bir takım ama büyük olduğundan almim dedim hatta birde çok tatlı peöbe bir mont vardııı sarısıda vardıı çok şekerlerdi adidasta yine ama ancak seneye işte dediğin gibi.. benettondaki hem 50 tl idi hemde küçüktü yani en azından bir yaşına kadar beklemek zorunda kalmayacağımız ve hemen giydirebileceğimiz için aldım hemen çokta mutlu oldum..:))))altınada adidasta yine beğendim minicik spor ayakkabı onu aldımmı tamamdır:))

selam kızlar,

gece 12de yattım sabaha karşı 3 buçukta bi uyandım bidahada uyuyamadım bnde kk açtım yani okmadığım topik kalmadı heralde sabaha kadar.sabah 8 de kocişi gnderdim işe bi yattım daha yeni kalktım.

ohhh mis gibi kurabiye tarifleri verilmiş.

ZAPZUP canım senin görümcen ne sinir şey öyle ya valla bnde olsa öyle napardım bilmiorum allah sabır versin canım.

BELGÜN valla canım bnm kocişte öyle dio hepsini toplu alalım die yavrumun 2 tane çıtçıtlı badisi ananesinin aldığı astronot tulumlarından başka bişeyi yok:gitme: gerçi örgülerimizede başlandı artık.

DENİZ hadi gözün aydın canım biraz olsun işlerin hafifler artık.

Ayy doğumgünün kutlu olsun tatlım yaa hihoyyyt
Kızlar aldığınız ciciler hayırlı olsun bebişlerinize inşallah bende gidince istanbuldan herşeyi tamamlıycam.Ya bi süre babanemde kalıcam.Onda net yok.Telefonumda da internet yok sizi özleyeceğim.Annemdeyken ama girerim nete size danışırım alacağım şeyleri falan.

Son düzenleme:

Sağol canım.Kalkıp iş yapıcam şimdi .Hiçte halim yok ama azıcık çalıştırayımda belki gider.kötükedihüso Kocişim zaten geç geliyo yalnız kalmak istiyorum çok mu isteğim :asigim: 29 ekimde gidecektim ama bu hafta gidicem gideceği yok bu kızın :dilcikar:

geçmiş olsun tekrar canım
ayyy ayıptır sölemesi şu sıralar ishal olmak çook iyi bişey gibi geliyo bana demir hapları mahvetti beni hep kabız hep kabızÇok üzgünüm çoook
bu arada biz de dün avm gezdik eşimle bebiş kıyafeti baktık ama ne kadar pahalı herşey yaaa çok moralim bozuldu
minicik tulumlar 30-35 lira:1shok:
eşim çok bebeğndiysen alalım dedi ama ben istemedim
daha ucuzunu alalım boşver diye
cimriliğim tututu yani-tatlicadiarzu-
bi de gittiğimiz avm de defile vardı mankenleri görünce çok moralim bozulcak zannediyodum hepsi inceciktir diye eşim gel azıcık bakalım diyo ben yok yaa boşver canım istemiyo diyorum
sonra ısrarına dayanamayıp izledik azcık
veee çoook mutlu oldum o kadar da zayıf diillermiş:dilcikar::dance:

oyy tarifler yapılıyor galibaaa
bana bunlar niye yasak yahuu
şimdi bir çikolata yemek isterdim yada lokumm
ama yiyemiyorum.

belguncum geçmiş olsun.

cambazzz doğum günün kutlu olsunnn

canım eşinden ayrı okadar uzun süre nasıl ayrı kalacaksın
son ayında gitseydin bari.
özlersin diye düşündüm

merhaba güzel annelerrrr.... ben geçmişi hiç göremiyorum zaten facebookta acılmıyo:sinifsinif:

ben dün gece hiç uyuyamadım .. bacaklarım inanılmaz agrıyor yatınca.. nedendir acep?? eh sabah annemler işe gittikten sonra yattım (annemlerde kalıorum 2 hafta bu arada) daha 1 saat önce kalktım kızımı ve kendimi doyurdum. köpişimi çişe çıkardım geldim.. burası yağmurlu cok sinir oldum.. daha gecen hafta camları sildirmiştim.. Vee hic aklıma gelmedi panjurları kapatıp gelmek.. napalım artık ...

bende böyle işte kızlar annemde tembellik yapıyorum.. bol sütlü nescafe içiyorum camdan dışarı izliyorum:)) yagmurun keyfide bir baskaa

bizdede hep gelen hediyelerdi bakalım topluca alıcaz ama tabi bu arada gözüme çarpan fırsatlar çıkarsa karşıma temel ihtiyaçlarından alırım yine ben diye düşünüyorum.. alırsınız cnm sizde olsun acelemiz yok..

canım ya benimde sabahleyin agrıyla uyanıyorum magnezyummu almak gerekir acaba ?şimdide komşuya gidip geldim az bi yokuş vardı zor çıktım nefessiz kaldım hiç yol yürüyemiyorum artık:sinifsinif:

beşiğimiz geldihihoyyyt ama eşim gelmeden kuramıycaz akşam olsada kursak beşiğiboshayallersmile

hadi gözünüz aydın cnm ayyytt kurduğunuzda çekte fotosunu ekle cnm görelim bizde rabbim iyi sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin inş.

cnm bacak ağrıları normal artık..bende dün gece bacak ağrısından saat kaça kadar uyuyamadım ve çok zor daldım..

:)))alemsin cnm yaaa boşverr onlar manken meslekleri buu bizse anne olcazz allahın izniyleee aldığımız gibi veririzde kiloları..bu arada gerçekten herşey çok pahalıı bend eçok şeye baktım baktım geri adım attım..

eelifes ben magnezyum almıyorum ama bu sefer gittiğimde doktoruma söyliyecegim.. zaten kendide bana 30 haftadan sonra heryerin agrıyacak demişti:)

belguncum dediğin gibi cok fena ya uyuyamıyorum bende..

loliş bende gecenlerde baktım biraz bi ceket begendim kışlık b&g magazasında 130 tl dediohaoldumsmile bide sadece 3- 4 ay giyebileceği bişeydi.. abartmışlar bazı yerler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…