- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #18.641
şekercim senin işin cidden zor... size maddi&manevi sırtlarını dayamışlar anladığım kadarıyla. ama sen onları artık kafana takma bence. sana bir dost tavsiyesi :)) bu günlerinin tadını çıkar. bırak seni üzenler ne hali varsa görsünler... bak sen anne olacaksın, bebeğin sağlıklı... boşveeerrr gerisinii....
opuyorumnanaktan
ben geldim
cuma günü sağlık ocağına tahlil vermiştim onun sonucunu aldım
demir nerdeyse yoklaelaelaelaelae
açlık kan şekeri yerlerde sürünüyo
çıldırciiiimmmkafamçokkarıştı
ilacımı da hiç aksatmıyorum neden böle oluyo kii yaaa:çok üzgünüm:
hoşbulduk balımmmmmmmmm
çoook şükür KAVUŞTURANA :lepi:
kız daha naapıyımhiç şaşırmadımlolişimnedenseeCADIARZU
o kiloyla sende hiçbişey olmaması çok normal bencee
ana olcak toy gibi gezio:roflol:
canım her sabah aç karna en az 5 kaşık pekmez yiyorumsenağlamaSağol canım .Zaten size de derdimi anlatamasam ne yaparım bilmiyorum.Görümcem yardım ediyor.Alt katı üst katı da silip süpürüyoruz :jeyyar:
Pekmez falan ye bari canım.Bende çok kansızım öyle yapıyorum artık.Serum yemek istemiyorum bir daha :gitme: Sevmeye sevmeye yiyorum pekmez
bEN İşlerime devam edeyim akşam görüşürüz
başakçım duydum ben onu ama kullanan kimse bulamamıştım forumda filan:)) ama mutlaka deniyeceğim...
loliş ve bebish hosgeldiniz canlarım:) loliş bendede demir ve kan eksikliği çıktı doktor demir hapını günde ikiye cıkardı... sütüde günde 1 bardak içiyordum 2 bardak iç dedi...
kolay gelsinSağol canım .Zaten size de derdimi anlatamasam ne yaparım bilmiyorum.Görümcem yardım ediyor.Alt katı üst katı da silip süpürüyoruz :jeyyar:
kızlar kurabiyeler,poğaçalar valla canımı çektirdiniz,doktor da hamur işini keseceksin,fazla hızlı kilo alıyorsun dedi..ama bugün benim doğum günümmmmmmmmmm,yapsam yesem bugünlük affı olur dimiopuyorumnanaktan
evet aynen öle ben anlatmaya çalıştım fakat pek de iyi anlatamadım hihoyyyt
Selam sevgili ocak anneleri.Uzun zamandır sıkı takipçinizim ama yazmaya fırsat bulamamıştım.Beni de listeye eklerseniz sevinirim.Yaş 28, sat 17 nisan ,tahmini doğum tarihi 22 ocak,cinsiyet erkek.
Hepinize hayırlı doğumlar,sağlıklı yavrucaklar diliyorum
Herkesee kocaman günaydınn kızlarr güzel bol bereketli bir hafta diliyorum hepinize. nasılsınız herkes iyidir inş. geçmişi henüz okuyamadım. önce günaydın diyim dedim. biz iyiyiz allaha şükür ilaçlarımı kullandım bugün son içicem bitiyor daha iyiyim ama ayıptır sölemesi isale çevirdi üfff ızdırap gibi..bugün perhizimede başladım bakalım bir hafta nasıl geçecek. cmt akşama kadar dinlendim raporluydum zaten yattım yuvarlandım. çok canım sıkıldı ayy dedim ben işe gitmek istiyorummm:) eşim geldi akşam 6 gibi yemeğimizi yedik hadi dedi çıkalım biraz çok sıkılmıştım bizim orda bir avm açılmış anne ve bebek mağazaları sadece oraya gittik baya bakındık bücürük vardı girdik ayy kızlarrr bir güzel şeler vardı kaybolduk içinde bayıldık bayıldık sonra bir hastane çıkışı beğendik okadar tatlı kiiii kırmızı beyazz rengii... kurdeleleri varr önünde bulursam sitesinden eklerim kızlar..böle bakakaldım eşim istiyorsan alalım dedi bende ama bize birtane hediye gelmişti set deyince olsun bunuda alabiliriz dedi. ben şaşırdım tabiiiii ciddimisin sen dedim okadar sevindimki.. çünkü hep erken erken diyordu alalım dedim sende beğendiysen..ben anlamam ama güzel dedi aldık çok sevinerek aldım öle mutlu oldumki çıkıncada babası kızına ilk hediyesini aldı dedi:))) :asigim: açılışı yaptık anlıcanız ama abartma lütfen hayatım 7.ay bir bitsin yada doğuma bir ay kala falan bakarız elimizde ne var ne yok ona göre çıkıp birkerede toplu alırız hepsini merak etme dedi hele kıyafet olarak sadece ana ihtiyaçlarını al ilk 3 ay için..zaten birsürü hediye geliyor maşallah 3 aydan sonra kendin alırsın kızınla doya doya dedi. öle anlaştık. dünde arkadaşımla avm de gezdik bol bolll herşeye baktık fiyat bilgileri edindik benettondan çok güzel bir eşortman takım aldım kızımaaa 3-6 ay arası ama kalıplar çok büyük değil ilk doğduğundada giyebilir dedi orda çalışan bayan. baya giyer dedi okadar çok istemiştimki eşortman takımı adidasta falan daha pahalıydı mesela benettonda indirim vardı..altınada bir spor ayakkabı alcam inşş minik kızımaaa:))) bu akşamda bir aksilik çıkmazsa beşiğimiz gelecekkk yerleştircez bakalım. bugünde iş başı yaptım yoğun bir şekilde 5 günün ardından:))) bende havadisler böle kızlarr..şimdi yemeğe gidiyorummm hepinizi çok öptüm opuyorumnanaktan
kızlar herkese günaydın;
kurabiye tarifleri dolanıyor ortalıkta bakıyorum :)) Bende bu sabah şeker yüklemesi yaptırdım. Açlık şekerim 76, tokluk kan şekerim de 95.
bende işyerime yanımda un kurabiyesi getirmiştim.şekerim de düşük çıktığına göre akşamüstü sütümün yanında bu kurabiyeleri afiyetle yiyebilirim :)))
bizde haftasonu annemle beraber hello baby'e gittik. bebetto'nun alt açmasını aldık. çilek şeklinde (altı naylon). güvenli yan yatış yastığı aldık. chicco'nun 30 ml'lik cam biberonunu aldık. (su, meyve suyu, rezene çayı falan içirmek için) Dalin'in 6 lt yumuşatıcısı 11 TL idi. (2 lt'si marketlerde 7.50 TL) Ondan aldık. Birde UniBaby yenidoğan iin 3'lü ıslak mendil aldık. Aaa birdeee 1 aylık olana kadar giyebileceği pembe bir yelek aldık.
Bizim eksiklerimiz çok şükür yavaş yavaş azalmaya başladı. Darısı başınıza kızlar... Halı, avize, kapı süsü v.s. kaldı. Onları da hallettik mi süper olacak.
beşiğimiz geldihihoyyyt ama eşim gelmeden kuramıycaz akşam olsada kursak beşiğiboshayallersmile
bu arada eşim dün klavyeyi söküp temizlemişti
tuşlar basmıo doğru düzgün boğuşuorum resmen iyi mi??
:1shok:
hiç şaşırmadımlolişimnedenseeCADIARZU
o kiloyla sende hiçbişey olmaması çok normal bencee
ana olcak toy gibi gezio:roflol:
Sağol canım .Zaten size de derdimi anlatamasam ne yaparım bilmiyorum.Görümcem yardım ediyor.Alt katı üst katı da silip süpürüyoruz :jeyyar:
Pekmez falan ye bari canım.Bende çok kansızım öyle yapıyorum artık.Serum yemek istemiyorum bir daha :gitme: Sevmeye sevmeye yiyorum pekmez
ben geldim geçmişi okudum ama aklımda bişi kalmadı ohaoldumsmile
baya iş gösterdim yeni elemana onunla uğraşıyorum
BAŞAKCIM;
koycaktımfaceyede biliosun bazıları görürde kemkümolur canım sıkılırdiefaceye koyamıourm,aklıma geldiama..sabret inşallah akşama cici topiğine koyucam resimleri ördüklerimide...kızımın yüzörtüsünü oyalıorum bugünde..o bitincede oğlumun hırkasına başlıcam,öğlesonu uykularımı bile aksattım yani düşün bu kadar kaptırdım kendimi:))koca günyetmio bana:))
çamaşır var asılcak..ev süprülcek..uykum var,aklım burda,yazmambiranevvelle bitsinde istiorum:bbo:
sibush'um hoşbulduk bebemmmmm:içelim:
hg deniz
bndesana bakmıştım
ösele msj attımcevap bekliorumm
kolay gelsin cnmm inşş seni fazla yormass olumunekankayizsmile
tmm cnmm bekliyoruss akşama ne hamarat hatun oldun kıs sen ööle :hulya: zemuszemus
oh valla yüz örtüleri hırkalar yelekler filann maşşallah
topiğin en hızlı örgücüsü geldiiiii :hooray: :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?