2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canım .Zaten size de derdimi anlatamasam ne yaparım bilmiyorum.Görümcem yardım ediyor.Alt katı üst katı da silip süpürüyoruz :jeyyar:

Pekmez falan ye bari canım.Bende çok kansızım öyle yapıyorum artık.Serum yemek istemiyorum bir daha :gitme: Sevmeye sevmeye yiyorum pekmez

bEN İşlerime devam edeyim akşam görüşürüz

Son düzenleme:
başakçım duydum ben onu ama kullanan kimse bulamamıştım forumda filan:)) ama mutlaka deniyeceğim...

loliş ve bebish hosgeldiniz canlarım:) loliş bendede demir ve kan eksikliği çıktı doktor demir hapını günde ikiye cıkardı... sütüde günde 1 bardak içiyordum 2 bardak iç dedi...

hiç şaşırmadımlolişimnedenseeCADIARZU
o kiloyla sende hiçbişey olmaması çok normal bencee
ana olcak toy gibi gezio:roflol:
kız daha naapıyım
aldım ya işte7 kilonaniknanik

canım her sabah aç karna en az 5 kaşık pekmez yiyorumsenağlama

hoşbulduk canımm
ben de günde 2 kez alıyorum demir hapı avuç avuç içcem bundan sonra heraldelaelaelaelaelae
süt de gnde yarım litreye yakın içiyorum
ayran ve yoğurdu hiç söylemiyorum artık

Son düzenleme:
BAŞAKCIM;
koycaktımfaceyede biliosun bazıları görürde kemkümolur canım sıkılırdiefaceye koyamıourm,aklıma geldiama..sabret inşallah akşama cici topiğine koyucam resimleri ördüklerimide...kızımın yüzörtüsünü oyalıorum bugünde..o bitincede oğlumun hırkasına başlıcam,öğlesonu uykularımı bile aksattım yani düşün bu kadar kaptırdım kendimi:))koca günyetmio bana:))
çamaşır var asılcak..ev süprülcek..uykum var,aklım burda,yazmambiranevvelle bitsinde istiorum:bbo:
sibush'um hoşbulduk bebemmmmm:içelim:

canımmmm doğum günün kutlu olsunnn a.s. sevdiklerinle hep bi arada olman dileğiyle olumunekankayizsmile
bugün sana izin ye gitsin 1 günden bişii olmasss :jeyyar:

evet aynen öle ben anlatmaya çalıştım fakat pek de iyi anlatamadım hihoyyyt

:lepi: canım benim sende güsel anlattın :lepi:

canım hoşgeldin aramısa olumunekankayizsmile hihoyyyt

belgunum erkekler aynı derim yine doğru çıktı :lepi:
benim eşimde hep erken derdi dün dışarı çıkmıştı aradı beni hadi gel biras gezelim dedi bende hemn gittim bebek için saat 4 den gece 10 a kadar gesdik :1shok: ben sonra alırıs dedim hemen çok masraf yapmayalım dedikçe gerekliyse alalım dedi :asigim: bende aşırıya kaçmadan bikaç bişii aldım hem fiyatlara baktık kimini hafta içi ben alıcam uygun yerlerden
ama kayınvaldem gelicekti beraber alırıs dedi gerçi ne alıcaksak 100 lira yeter diodu :1shok: aman napalım bieronunu filan ben alıcam zaten o gider plastik olanını alır ne alıosa ucuza kaçıo bende 3 ay giydiricem die sesimi çıkarmadım ama biberon da filan olmass lmaz: çünkü uzun süre kullanılacak ve hijyen açısından cam olması lazımm
buarada eşim oto koltuğunun siparişinide verdi pembesi bide turuncusu vardı illa mavi olacakmış neyse 1 hafta içinde gelicek oda ayy çok içime sindi :asigim:
biz beşiğine arabasına da baktık
enazından benim annemler arabasını alırıs dediler buraya gelince ama kayınvaldem beşiğini hiç ses çıkarmıo doğsunda bakarıs diolar acale etmemek lasımmış okula giderken alırıs artık kötükedihüso ee eşimde biz alırıs boşver dio aman biz alınca utanırlar belki napiimm Allah eşime kolaylık versin guclubacismile

buarada kendi derdime daldım cicilerinis hayırlı olsun canımm iyigünlerdegiydirmek nasip olsunn olumunekankayizsmile

ooo canım maşşallah şeker meker yok hihoyyyt herşey yiyebilirsinnnn opuyorumnanaktan
afiyet olsunn
sende ciciler almışsın hayırlı olsun cnmm opuyorumnanaktan
bayağ tamamlamışsın sen darısı başımısa boshayallersmile

beşiğimiz geldihihoyyyt ama eşim gelmeden kuramıycaz akşam olsada kursak beşiğiboshayallersmile

boshayallersmile hayırlı olsun cnmm

bu arada eşim dün klavyeyi söküp temizlemişti
tuşlar basmıo doğru düzgün boğuşuorum resmen iyi mi??
:1shok:

:roflol: delikafadulden hoşgeldin cnmmm benimmm şükürr burdasınn , iyi işte parmakların güçlenirrr :roflol:

hiç şaşırmadımlolişimnedenseeCADIARZU
o kiloyla sende hiçbişey olmaması çok normal bencee
ana olcak toy gibi gezio:roflol:

:lepi: kızımmm bis formumuzu koruyorus
ebru şallıdan tüyoları aldık biss delikafadulden

oh oh iyi yapsın temizliği, en azından işin ucundan tutsun :dilcikar:

ben geldim geçmişi okudum ama aklımda bişi kalmadı ohaoldumsmile
baya iş gösterdim yeni elemana onunla uğraşıyorum

kolay gelsin cnmm inşş seni fazla yormass olumunekankayizsmile

tmm cnmm bekliyoruss akşama ne hamarat hatun oldun kıs sen ööle :hulya: zemuszemus
oh valla yüz örtüleri hırkalar yelekler filann maşşallah
topiğin en hızlı örgücüsü geldiiiii :hooray: :hulya:

heea ören bayan dio eşim:hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:

kıslar ben çıkıyorum yemek işleri beni beklerrrr....
tamam bebishimmm bekliom resimleriiii çok hamarat gördümm seni bu aralarrr darısı başımaaa:dance:

hoşbulduk opuyorumnanaktan

burda da öğlen bir kaç dakika biraz yağmur yağdı şimdi de kapalı içi sıkılıyor insanın evde olmak vardı neyse bir ayım kaldı

denizcim teşekkür ederim...
başakcım,kolay gelsinşimdidenafiyetolsunn:))
lolişim cici topiğine bnde çok beyeniorumama örmeyi bilmiorum boyundan başlamayelek demişsin,ben sana tarif ederim istersennn yada örerim ben sennkızına cnmbnm,patik örebilen biri için çokbasit,öğrendiğinde hak verirsin banaaa,bnde patikmatik beceremiorum bide üç parça normal yelek beceremem hiç

kızlar bnde yavaş yavaş çıkıcam yauyuycambiraz,yada dürtüniyim de bitiversin kızımın yazması:))
hepinizi öpüorummm...lolişim yazımıgörürsewn ciddiyim,cevapbeklerimhayatım...hadi hoşçakalınn..

dünden kalma mercimek yemeği ve bulgur pilavı var... ikisinide canım istemiyor... akşam iş çıkışı annemi alıp ana-kız yagmurlu havada fırın makarna yiyesim var:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…