2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende mustela kullanıyorum ve çok memnunum...ben hem yoğun nemlendiricisini hem de çatlak kremini kullanıyorum. herkeşe tavsiye ederim :))

ya ben de önceden kahve içerdim, çok da severim ama bebeğe zararlı diyorlar ya psikolojik olarak içemiyorum vicdan azabı yapıyorum :) biliyourm benim ki de iy değil ama elimde değil :))

kıslar ben yine geldimmmm....yemeğim ocakta....dünden patlıcan dolmam var,yarına vaktim olmaz die bugünden taze fasulye yapıyorummm....bir de velilerimden biri enfes gözlemeler getirmiş saolsunnncokacimcoook
kocikim de geldi artıkımmm ne canı isterse ondan yeriz

doğumgünümü kutlayan canım arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,sizi çook seviyorum yaaaaaaaolumunekankayizsmile buarada şeker sonuçlarım temiz çıktı çok şükür ama hemoglobinim düşükmüş demir hapına başladık.valla hangisini içeceğimi şaşırdım,elevite de tekrar başladı doktor.calsium,elevit,demir,magnezyum valla kafam karışıyo artık hangisini içtim,hangisini içmedim diyezemuszemus
denizcim benim akşama menümde doğumgünüm vesilesiyle pasta türü şeyler olacak,bu akşamlık böylezemuszemus
kızlar ben çatlak kremi lierac kullanıyorum bizim burdaki eczane kampanya yapmış fiyatı da 55e düşmüş.ama ben her banyoda bebe yağı kullanıyorum bol bol ohhh mis gibi oluyo göbüşümopuyorumnanaktan
bu arada kaynanam aradı doğum günümü kutladı,hiç sormuyo bişeye ihtiyacınız var mı alıncak yapılcak var mı diye.ben de dedim odamızı aldık,bi beşiği kaldı dedim,hıııııı dedi geçti çok ilgiliydi yani sağolsun:bbo: ben almadım bişe sen gel buraya öyle alalım diyo,alalım dediği de benim paramla alıncak yani yine,heyy allam dedim içimden.kaynanamı çekiştiresim tuttu kızlar yaaaaaaalaelaelaelaelae

bizde sucuklu kuru fasulye + pilav + turşu var . buyur denizcim bekleriz :))
kocişim duymasın :))) sağol canım benim afiyet olsun size

sizi de afiyet olsun canım ben ne pişirsem bulamadım

daha iyiyim cnm çok sağolasın aldıklarımın resimlerini nette aradım bulamadım evde eşimin teliyle çekicem artık tek tek öle eklicem sen nasılsın kuzucum yiğenim nasıl??

benimde geriliyor ama henüz çatlamadı inş hiç çatlamaz kızlarrrr

cnm dikkat et kendine söledinmi doktoruna

birsürü işin varmış cnm yaaaaa allah kolaylık versin.. çok yorma kendini..akşamada cicileri ekliceksin galiba bekliyoruzzzzz

evet cnm galiba hemen hepsi aynı bu erkeklerin.. aynı zamanlarda karar veriyorlar aynı konularda demek:))))) banada ihtiyaç varsa alalım dedi eşim cmt akşamı bende aşırıya kaçıpta ilk alışverişidne gözünü korkutmak istemedim:))) kıyafet falan neysede ana ihtiyaçlar biberonu falan kendin al cnm bende öle düşünüyorum ii bişi olsun kendim görim alim biri alacaksada beraber alırız ancak öle olur. oto koltuğunuzda hayırlı olsun cnm şimdiden güle güle kullanın.. canım belki beşiği alırlar almıcaz dememişler sonuçta dimi acele etmemek lazım diyorlarmış belki alırlar ama doğduktan sonra değilde en azından doğumdan önce alınması daha ii çocuk doğup eve gittiğinizde nerde yatacakmış sorsaydın kayınvaldiene eşininde dediği gibi baktınız alan yok siz alırsınız son ay beşiğini olmazsa ama almadanda eşin söler biz beşik bakmaya gidiyyoruz falan der belirtir bakalım nedicekler..valla bazen bende sinir oluyorum ama boşvermek en iisi galiba sonuçta kimseye güvenerek çocuk yapmıyoruz bazısı yapar bazısı yapmaz herkesin kendine kendi vicdanına kalmış iş yapanda kendi torununa yapar yapmayanda..yapandanda allah razı olsun yapmayandan da.. bu arada teşekkür ederim canımcım opuyorumnanaktan

şekerin normal çıkmış canım ne güzel ye pastaları börekleri ohh yarasın
ne güzel gel alalım demiş bak kaynonoşun laelaelaelaelae delikafadulden

patatesli gözleme mi yoksa başak yaaa ((

patatesli gözleme istiyorum ben ...boshayallersmile

cnm benim kaynanam sormuyo bile bi ihtiyacı varmı dieee.....bi yelek bile örmedi bi çorap bile almadı
kocişim duymasın :))) sağol canım benim afiyet olsun size

sizi de afiyet olsun canım ben ne pişirsem bulamadım
cnm gel beklerizzz

ya bende veriyim menümü herşey çok lezetli oldu
mercimek çorbası
pırasa yemegi
barbunya pilaki sağlıklı şeyler yemem lazım kuru bişi yok artık banakötükedihüso

cambazcım bizimkilerde öyle annem birsürü şeyler aldı yelek ördü yorgan dikicek birkaç parça daha örecek geçen nevresim baktı bulamamış gittigi dükkanlarda :1hug:görümcem bi patik aldı bide cinsiyetini ögrenesiye kadar dayanamıyodu erkek olcak sanıyodu-tatlicadiarzu-

cambazzzz canımcımmm iyiki doğdun canım facedende kutlamıştım burdanda yazim.. bu arada şekerin normal çıkmış ne güzell. kayınvaliden alalım demiş sen gelince kız belki kendi alır öle düşünme yada belki durumları yoktur boşver kuzum yaaa

geçen akşam annem aradı abin bebek için battaniye aldı diye dün kaynanam gile gittik torunuma battaniye aldım dedi :)) ay dedim bizimkilerde almış, haberleşmeden alıyoruz başka eksiğini alırdım bilseydim dedi birini evde kullanırız anne dedim birinide dışarı çıkarken artık

CAMBAZ canım şekerin normal çıkmış ne güzel.

valla bnm kayınvalidemde öyle hiç sormaz eksik neyi var filan die zaten görümcemde hamile onla daha ilgililer.ama bn hayatımdan memnunum onların hiçbişeyine ihtiyacım yok allaha şükr kızına alsınlar bütün herşeylerini.

kızlar bizim menüde bu akşam dünden kalan yemeklerim var biraz semüzotu iki biber dolması birazda pilavvv ayy herşey pirinçlii dünde nohut yaptım onuda yarın öbür gün yeriz çarş günüde artık bakarızzz

akşam yemekte ne var kızlar ne pişirsem diye düşünüyorum da cokacimcoook

canım bende de poğça var hamuru mayaladım şimdi kabarmasını bekliyorum eşim gelince sıcak sıcak olucak opuyorumnanaktan
yanına ne yapsam bilemedimmçay yaparım kahvaltı türü yeris heralde eşim ööle sevio :1rolleyes: kurabiyelerimde var tabiii alkisalkisalkis

saol cnmm inşş iyi günlerde kulllanırıs hepimiss opuyorumnanaktan haftaya geldiğinde resmini yüklerim oto koltuğununn
öyle canım yaparsalar da sağolsunlar yapmassalarda olumunekankayizsmile
tabi söyleris alıyorus die kendileri bilirlerr taksitle öderiss alırsakda yeterki bebişim sağlıklı olsunda zemuszemus
e kayınvaldem yanına 100 lira alıp gelicek ya herşeyini alırıss artık zemuszemus :dilcikar:
bende ilk günden eşimin gözünü korkutmak istemedim :1rolleyes: sadece alıncakları dedim ama sonrada alsak olur filan al deyince aldım bende :asigim:
aman sağlık olsun herşey alınıo bak yavaş yavaş başladık opuyorumnanaktan

neyse kızlar ben kalkıyım poğçaları yapayım dizimde başladı gerçi 1-2 haftadır izleyemiodum fox da :jeyyar:
hadi hepinisi öptüm kıslarr opuyorumnanaktan görüşürüsss

hunnyy görüşürüz canımcım afiyet olsun şeker bal olsun yarasın yiğenime:)))öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…