- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #18.661
dünden kalma mercimek yemeği ve bulgur pilavı var... ikisinide canım istemiyor... akşam iş çıkışı annemi alıp ana-kız yagmurlu havada fırın makarna yiyesim var:)
suhancım bir andamı cıktı bu ufak çizgi?? önceden hissettinmi???
mügecim calısıyor olmak bu havada dahada sıkıcı olabilir ama inan evde oturmakta bi zamandan sonra hiç eglenceli olmuyor ki ben hayatım boyunca hiç evde oturmadım hamileliğe kadar.
ben iki günde filan bir kahve içiyorum.. sevgili doktorcugum yasam düzenini degiştirme demişti ondan yüz buluyorum iştekremide mustela aldım ben lierac cok jel kıvamında geldi. ama cok sık sürmüyorum...
akşam yemekte ne var kızlar ne pişirsem diye düşünüyorum da cokacimcoook
ooohhh sefanız olun gezin anne kız bende dün annemdeydim bi güzel baktı bana
kocişim duymasın :))) sağol canım benim afiyet olsun sizebizde sucuklu kuru fasulye + pilav + turşu var . buyur denizcim bekleriz :))
kıslar ben yine geldimmmm....yemeğim ocakta....dünden patlıcan dolmam var,yarına vaktim olmaz die bugünden taze fasulye yapıyorummm....bir de velilerimden biri enfes gözlemeler getirmiş saolsunnncokacimcoook
kocikim de geldi artıkımmm ne canı isterse ondan yeriz
selam kızlar...
belgünüm geçmiş olsun anca geçmişe döndümde hasta olduğunu okudum..Daha iyisin di mi? canım benim yaa dikkat et kendine...cicilerini de güle güle giydir kızımıza... resimlerini eklede biz de görelim meraktan çatlarız valla...
cambaz sevdiklerinle daha nice mutlu yıllara canımm. hihoyyyt
kızlarr bu arada çatlamaya başlayan varmı??? benim göbiş cok gerildi bu aralar her sabah korkuyla kalkıyorum.. catlak bir andamı olusuyor yoksa önceden anlasılıyormu?? (henuz catlak olusmadı ama bol selülitli bacaklara sahip oldum )
ben geldim
cuma günü sağlık ocağına tahlil vermiştim onun sonucunu aldım
demir nerdeyse yoklaelaelaelaelae
açlık kan şekeri yerlerde sürünüyo
çıldırciiiimmmkafamçokkarıştı
ilacımı da hiç aksatmıyorum neden böle oluyo kii yaaa:çok üzgünüm:
BAŞAKCIM;
koycaktımfaceyede biliosun bazıları görürde kemkümolur canım sıkılırdiefaceye koyamıourm,aklıma geldiama..sabret inşallah akşama cici topiğine koyucam resimleri ördüklerimide...kızımın yüzörtüsünü oyalıorum bugünde..o bitincede oğlumun hırkasına başlıcam,öğlesonu uykularımı bile aksattım yani düşün bu kadar kaptırdım kendimi:))koca günyetmio bana:))
çamaşır var asılcak..ev süprülcek..uykum var,aklım burda,yazmambiranevvelle bitsinde istiorum:bbo:
sibush'um hoşbulduk bebemmmmm:içelim:
belgunum erkekler aynı derim yine doğru çıktı :lepi:
benim eşimde hep erken derdi dün dışarı çıkmıştı aradı beni hadi gel biras gezelim dedi bende hemn gittim bebek için saat 4 den gece 10 a kadar gesdik :1shok: ben sonra alırıs dedim hemen çok masraf yapmayalım dedikçe gerekliyse alalım dedi :asigim: bende aşırıya kaçmadan bikaç bişii aldım hem fiyatlara baktık kimini hafta içi ben alıcam uygun yerlerden
ama kayınvaldem gelicekti beraber alırıs dedi gerçi ne alıcaksak 100 lira yeter diodu :1shok: aman napalım bieronunu filan ben alıcam zaten o gider plastik olanını alır ne alıosa ucuza kaçıo bende 3 ay giydiricem die sesimi çıkarmadım ama biberon da filan olmasslmaz: çünkü uzun süre kullanılacak ve hijyen açısından cam olması lazımm
buarada eşim oto koltuğunun siparişinide verdi pembesi bide turuncusu vardı illa mavi olacakmış neyse 1 hafta içinde gelicek oda ayy çok içime sindi :asigim:
biz beşiğine arabasına da baktık
enazından benim annemler arabasını alırıs dediler buraya gelince ama kayınvaldem beşiğini hiç ses çıkarmıo doğsunda bakarıs diolar acale etmemek lasımmış okula giderken alırıs artık kötükedihüso ee eşimde biz alırıs boşver dio aman biz alınca utanırlar belki napiimm Allah eşime kolaylık versin guclubacismile
buarada kendi derdime daldımcicilerinis hayırlı olsun canımm iyigünlerdegiydirmek nasip olsunn olumunekankayizsmile
şekerin normal çıkmış canım ne güzel ye pastaları börekleri ohh yarasındoğumgünümü kutlayan canım arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,sizi çook seviyorum yaaaaaaaolumunekankayizsmile buarada şeker sonuçlarım temiz çıktı çok şükür ama hemoglobinim düşükmüş demir hapına başladık.valla hangisini içeceğimi şaşırdım,elevite de tekrar başladı doktor.calsium,elevit,demir,magnezyum valla kafam karışıyo artık hangisini içtim,hangisini içmedim diyezemuszemus
denizcim benim akşama menümde doğumgünüm vesilesiyle pasta türü şeyler olacak,bu akşamlık böylezemuszemus
kızlar ben çatlak kremi lierac kullanıyorum bizim burdaki eczane kampanya yapmış fiyatı da 55e düşmüş.ama ben her banyoda bebe yağı kullanıyorum bol bol ohhh mis gibi oluyo göbüşümopuyorumnanaktan
bu arada kaynanam aradı doğum günümü kutladı,hiç sormuyo bişeye ihtiyacınız var mı alıncak yapılcak var mı diye.ben de dedim odamızı aldık,bi beşiği kaldı dedim,hıııııı dedi geçti çok ilgiliydi yani sağolsun:bbo: ben almadım bişe sen gel buraya öyle alalım diyo,alalım dediği de benim paramla alıncak yani yine,heyy allam dedim içimden.kaynanamı çekiştiresim tuttu kızlar yaaaaaaalaelaelaelaelae
kıslar ben yine geldimmmm....yemeğim ocakta....dünden patlıcan dolmam var,yarına vaktim olmaz die bugünden taze fasulye yapıyorummm....bir de velilerimden biri enfes gözlemeler getirmiş saolsunnncokacimcoook
kocikim de geldi artıkımmm ne canı isterse ondan yeriz
cnm benim kaynanam sormuyo bile bi ihtiyacı varmı dieee.....bi yelek bile örmedi bi çorap bile almadıdoğumgünümü kutlayan canım arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,sizi çook seviyorum yaaaaaaaolumunekankayizsmile buarada şeker sonuçlarım temiz çıktı çok şükür ama hemoglobinim düşükmüş demir hapına başladık.valla hangisini içeceğimi şaşırdım,elevite de tekrar başladı doktor.calsium,elevit,demir,magnezyum valla kafam karışıyo artık hangisini içtim,hangisini içmedim diyezemuszemus
denizcim benim akşama menümde doğumgünüm vesilesiyle pasta türü şeyler olacak,bu akşamlık böylezemuszemus
kızlar ben çatlak kremi lierac kullanıyorum bizim burdaki eczane kampanya yapmış fiyatı da 55e düşmüş.ama ben her banyoda bebe yağı kullanıyorum bol bol ohhh mis gibi oluyo göbüşümopuyorumnanaktan
bu arada kaynanam aradı doğum günümü kutladı,hiç sormuyo bişeye ihtiyacınız var mı alıncak yapılcak var mı diye.ben de dedim odamızı aldık,bi beşiği kaldı dedim,hıııııı dedi geçti çok ilgiliydi yani sağolsun:bbo: ben almadım bişe sen gel buraya öyle alalım diyo,alalım dediği de benim paramla alıncak yani yine,heyy allam dedim içimden.kaynanamı çekiştiresim tuttu kızlar yaaaaaaalaelaelaelaelae
cnm gel beklerizzzkocişim duymasın :))) sağol canım benim afiyet olsun size
sizi de afiyet olsun canım ben ne pişirsem bulamadım
patatesli gözleme mi yoksa başak yaaa((
patatesli gözleme istiyorum ben ...boshayallersmile
akşam yemekte ne var kızlar ne pişirsem diye düşünüyorum da cokacimcoook
evet cnm galiba hemen hepsi aynı bu erkeklerin.. aynı zamanlarda karar veriyorlar aynı konularda demek:))))) banada ihtiyaç varsa alalım dedi eşim cmt akşamı bende aşırıya kaçıpta ilk alışverişidne gözünü korkutmak istemedim:))) kıyafet falan neysede ana ihtiyaçlar biberonu falan kendin al cnm bende öle düşünüyorum ii bişi olsun kendim görim alim biri alacaksada beraber alırız ancak öle olur. oto koltuğunuzda hayırlı olsun cnm şimdiden güle güle kullanın.. canım belki beşiği alırlar almıcaz dememişler sonuçta dimi acele etmemek lazım diyorlarmış belki alırlar ama doğduktan sonra değilde en azından doğumdan önce alınması daha ii çocuk doğup eve gittiğinizde nerde yatacakmış sorsaydın kayınvaldiene eşininde dediği gibi baktınız alan yok siz alırsınız son ay beşiğini olmazsa ama almadanda eşin söler biz beşik bakmaya gidiyyoruz falan der belirtir bakalım nedicekler..valla bazen bende sinir oluyorum ama boşvermek en iisi galiba sonuçta kimseye güvenerek çocuk yapmıyoruz bazısı yapar bazısı yapmaz herkesin kendine kendi vicdanına kalmış iş yapanda kendi torununa yapar yapmayanda..yapandanda allah razı olsun yapmayandan da.. bu arada teşekkür ederim canımcım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?