- 13 Aralık 2008
- 6.330
- 47
- 163
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #18.681
slm kızlar nasılsınız geçmişe bakamadım umarım herkes iyidirolumunekankayizsmile
bizde sabahtan öğle sonuna kadar hastanedeydik 100lük şeker yüklemeside yapıldı bana birde nstye girdim 1 saat boyunca oğluşumun kalp atışını dinledik şeker sonucumu yarın öğlene alıcam nst sonucum iyi çıktı çok şükür kasılmalarım normalmiş şimdilik erken doğum riskim yokmuş:Saruboceq:
çok yoruldum ama hastane çok yordu beni:gitme:
slm kızlar nasılsınız geçmişe bakamadım umarım herkes iyidirolumunekankayizsmile
bizde sabahtan öğle sonuna kadar hastanedeydik 100lük şeker yüklemeside yapıldı bana birde nstye girdim 1 saat boyunca oğluşumun kalp atışını dinledik şeker sonucumu yarın öğlene alıcam nst sonucum iyi çıktı çok şükür kasılmalarım normalmiş şimdilik erken doğum riskim yokmuş:Saruboceq:
belgünüm iyiyiz biz... ama bugün kasılmalarım var.. şirvanda da varmış aynı olay cumartesi günü doktorumuza sorucaz bakalım..dün gezmelerdeydik bizim bebişe de bir gezme iki çikolata olsun kendini kaybediyor ordan oraya hopluyor...:))) anasına çekicek zilli...benim yiğenim nasıl bakimmm?
geçmiş olsun cnmm a.s. bu haftalarda normal diolar hepimisde var inşş çabuk atlatırıss
kurabiye tarifini bekliyoruss zemuszemus
bende yatayım biras uykum geldi kuzenim gelemicekmiş oğlu hastalanmış çıkmayayım dedi canım daha 1 yaşında inş geçerrr eyvahedigeldismile
beşiğimiz geldihihoyyyt ama eşim gelmeden kuramıycaz akşam olsada kursak beşiğiboshayallersmile
kızlarr bu arada çatlamaya başlayan varmı??? benim göbiş cok gerildi bu aralar her sabah korkuyla kalkıyorum.. catlak bir andamı olusuyor yoksa önceden anlasılıyormu?? (henuz catlak olusmadı ama bol selülitli bacaklara sahip oldum )
akşam yemekte ne var kızlar ne pişirsem diye düşünüyorum da cokacimcoook
Saol cnmm iz de hala inanamıyoruz..Bu arada diger isimlerini yazamadıgı arkadaşlar sizlere de ayrı ayrı tşk edyorummmm..Rabbim hepimizn bebişlerini salıkla kucagııza versin inşcambazcgım masallah bebegıne..kılosu çok mıkemmellll olumunekankayizsmile
gulaycım..ınanamıyorum..ne kadar sevındım ..allahım çok sukur..hersey normale dondu..korkulacak tedırgın olacak hiçbırsey kalmadı..allah sukur...
elıfcım gecmıs olsun..lavman yapılmak zorunda kalmıssın..ınşallah bırdaha tekrarlamaz..yıyeceklerıne dıkkat et kuzum..bagırsaklar tembellık yapıyor senın..olumunekankayizsmile
çalıstırmak lazım..bol kayısı..su..
hayrancım..evınız hayırlı olsun..
yagmuscum gecmıs olsun..neden acele edıyor senın sıpan ya...yat kalkma sen kuzum..umarım gununu tamamlarda gelır bebegın..
cancercım geçmıs olsun..neden tamamen kesılmıyor..ne ınatcı kanamaymıs ya..allahım ınşallah bıter kanamalarında..
sıbush cum..allah kavustuırsun kocişinle
zapzupcum..gorumcen gelmısgalıba..yanmıs kurabıyemı getırmıs..nasıl bır tarıfmış kı ...lezzetı nasıldı..ben hafıf yanmş,kavrulmus seylerı severım..sizinkı kömürmü olmus hakkatten
kızlar kurabiyeler,poğaçalar valla canımı çektirdiniz,doktor da hamur işini keseceksin,fazla hızlı kilo alıyorsun dedi..ama bugün benim doğum günümmmmmmmmmm,yapsam yesem bugünlük affı olur dimiopuyorumnanaktan
Çok sevindim cnm mşllah bebişine de sana da.. Bu arada mşllh 30 haftalık olmuşşş laelaelaelaelaeslm kızlar nasılsınız geçmişe bakamadım umarım herkes iyidirolumunekankayizsmile
hunnyy görüşürüz canımcım afiyet olsun şeker bal olsun yarasın yiğenime:)))öptüm
belgünüm iyiyiz biz... ama bugün kasılmalarım var.. şirvanda da varmış aynı olay cumartesi günü doktorumuza sorucaz bakalım..dün gezmelerdeydik bizim bebişe de bir gezme iki çikolata olsun kendini kaybediyor ordan oraya hopluyor...:))) anasına çekicek zilli...benim yiğenim nasıl bakimmm?
kızlar ya karnım acayip gergin korkuyorum kötü bir şey olacak diye
sorun yoktur inşallah
ama bebekler tepikleyip duruyo
korkma canımm normaldir bebişler büyüdüğü için haliyle gerilioo
buarada hep kulaklarını çınlattım poğçalarsüper oldu cokacimcoook olumunekankayizsmile saol canımm
perşembe yapmıştım cuma öğlen bitti
bakalım bu akşam yaptım bunlar ne zaman bitecek delikafadulden
ben yedikçe inş senin bebişlerede kan can olurr opuyorumnanaktan
tabi bana kilo olacağı kesinn sempatiksalakcinni doktor yasakladıkça ben abartıyorum galiba
Herkese merhabalar.bir kaç gündür giremedim umarım herkes iyidir.Geçmişi okuyamadım.topiğe bir kaç gün girmeyince geçmişi takip etmek mümkün değil.
hihoyyyt
ben de çok beğenmiştim bu tarifi
süper gerçekten
amin inşallah canım bu aralar magnezyumu aksattım onun için olabilir belki de şimdi yine içiyorum iyi gelecek mi bakalım
ayaklarımı üşütmüş de olabilirim gaz vardır belki de çünkü çok üşümüştü ayaklarım geçen
Herkese merhabalar.bir kaç gündür giremedim umarım herkes iyidir.Geçmişi okuyamadım.topiğe bir kaç gün girmeyince geçmişi takip etmek mümkün değil.
hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?