2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar nasılsınız geçmişe bakamadım umarım herkes iyidirolumunekankayizsmile
bizde sabahtan öğle sonuna kadar hastanedeydik 100lük şeker yüklemeside yapıldı bana birde nstye girdim 1 saat boyunca oğluşumun kalp atışını dinledik şeker sonucumu yarın öğlene alıcam nst sonucum iyi çıktı çok şükür kasılmalarım normalmiş şimdilik erken doğum riskim yokmuş:Saruboceq:
çok yoruldum ama hastane çok yordu beni:gitme:

çitoscum geçmiş olsun, inşallah şeker sonucun da normal çıkar.

ne güzel ya, bebeişin kalp atışlarını da dinlemişsin :)

cnm sonuçların iyi olmasına sevindimm...hastane olayı ölüm zaten cnm ya valla hasta olmayan bile hastanede hasta olur hiç sevmiyorum ben hastanelerii...artık yorme kendini cnm dinlen akşam

bebişcanım benim çook teşekkür ederim
int aradım ama detaylı bi anlatım bulamadım
akıllı iple örmeyi düşünüyorum sadece yaka ve kolları ayırma kısmının anlatılması gerekiyo
elinden öperkaydirigubbakcemile3müsait olduğun bi zaman yazarsan gerçekten çoook sevinirim:hulya:Şeniz
cambazcım kız seninki en azından arayıp kutlamış benimki onu bilem yapmadısırnaşık şeyamaaaan çok da lolik:icecream:
benim menümde deee dünden kalmış barbunya ve yuvalama köfte var bi de salata yaparım yoğurt falan amaaan yeternaniknanik

Son düzenleme:

Canım inşallah şeker sonucunda normal çıkar :1hug:

hoşgeldin canım
iyi bak nst sonuçların güzel çıkmış
gözün aydın

belgünüm iyiyiz biz... ama bugün kasılmalarım var.. şirvanda da varmış aynı olay cumartesi günü doktorumuza sorucaz bakalım..dün gezmelerdeydik bizim bebişe de bir gezme iki çikolata olsun kendini kaybediyor ordan oraya hopluyor...:))) anasına çekicek zilli...benim yiğenim nasıl bakimmm?

nts sonucunun ii çıkmasına sevindim cnm inş yarın şekerde güzel çıkar geçmiş olsun baharcım

hayırdır inş benimde perş günü ani kasılmalarım oakdar olmuştuki hemen gittim allahtan bişi çıkmadı açılma falanda gözülmedi idrar yolları iltahağlanmasındanmış( dikkat et cnm kendine inş bişi çıkmaz cumartesi sor bakalım..bizim bebişte öle aman gezsin yesin içsinn analarının kuzuları olcak bunlar:):):):)yerimm bennn onuuuu emiiiiiiiiii olumunekankayizsmile senin yiğende iyi cnm hamdolsun işte bugün sakin iş başı yaptık ya çocukta şaşırdı galiba :):)arad tepikliyor kendini hatırlatıyor sonra dinleniyor..

benim yaptığım kurabiye tarifi:
150 gr oda sıcaklığında margarin,2 çay bardağı pudra şekeri,1 çay bardağı sıvıyağ,1 yumurta,1 paket kabartma tozu,1 paket vanilya,aldığı kadar un,hamuru çok sert olmayacak ama çok da yumuşak olmayacak.

beşiğimiz geldihihoyyyt ama eşim gelmeden kuramıycaz akşam olsada kursak beşiğiboshayallersmile

güle güle kullanın eelifes beşiği,sağlıkla inşallah

benimde karnım gerildi iyice henüz çatlak yok,lierac kullanıyorum her gün 1 kere.

akşam yemekte ne var kızlar ne pişirsem diye düşünüyorum da cokacimcoook

cumartesi gününden yapmıştım yemeklerimi,barbunya,pirinç pilavı,brokoli salatası ve karnıyarık var birazda lahana sarması kaldı,tabii hepsini birden yiyemeyiz,bugün barbunya ve pilav yeter.

citoscum nst sonucuna sevindim,gözün aydn .

benim kayınvalide ankarada ama 2 aydır burada kızında kalıyor,doğuma kadar burda olacakmış hatta çocuğun kırkı çıkana kadar burada olacakmış ama kendisi zaten bakıma muhtaç bebeğimle ilgilenebileceğini sanmıyorum ara sıra eşim bebeği görmeye getirir,onun dışında hiç bir şey almad,eksiğiniz var mı diye sormadı,duyduğum kadarıyla oğluma bir künye bana da altın bir bilezik takacakmış kendi bilir onu bile istemiyorum ondan,cahilce davranmasın yeter çünkü kafa yapılarımız çok farklı yeni doğmuş bebeğe pazı haşla ver diyor daha neler yani anne sütünden başka bir şey vermem diyorum sevmiyorum böyle abuk sabuk şeyler söylemesine aman neyse bunları yapmayacağımı o da biliyor maksat tavsiye vermek olsun lülülülülülü

Saol cnmm iz de hala inanamıyoruz..Bu arada diger isimlerini yazamadıgı arkadaşlar sizlere de ayrı ayrı tşk edyorummmm..Rabbim hepimizn bebişlerini salıkla kucagııza versin inş

İiiki dogdunn cnmmcımmm.. Ye bugünlük bişi olmazzzz.. cokacimcoook
Çok sevindim cnm mşllah bebişine de sana da.. Bu arada mşllh 30 haftalık olmuşşş laelaelaelaelae

hunnyy görüşürüz canımcım afiyet olsun şeker bal olsun yarasın yiğenime:)))öptüm

saolasın cnmmm olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan yedik çayımısıda içtik kociş maça bakıo bende bi size bakayım dedim yoksa uyuyup kalıcaktımm mirmirmirmir
ama herkesler yemekde galibaa :sm_confused:

oh canım maşşallah sonuçlar güsel çıkmışş
amann hastane ye sağlam gidende hasta olup çıkıyo kafamçokkarıştı
bende de oluo o kasılmalar ama normal sanırımm doktorumda bişii demedi aksi bi durum olsaydı muhakkak uyarırdı zemuszemus
ne güsel oğluşunun kabinin sesini dinlemişsinn boshayallersmile
inşş yarında güsel haberler verirsinn... olumunekankayizsmile

canımmm bizim kiler gezençi olucak galibaa benim oğlanda dün gezdik sakindi ama ewe geldik bi hareket bi kıpırdamalarr delikafadulden hep gezsek iyi :jeyyar:

kızlar ya karnım acayip gergin korkuyorum kötü bir şey olacak diye
sorun yoktur inşallah
ama bebekler tepikleyip duruyo

kızlar ya karnım acayip gergin korkuyorum kötü bir şey olacak diye
sorun yoktur inşallah
ama bebekler tepikleyip duruyo

korkma canımm normaldir bebişler büyüdüğü için haliyle gerilioo

buarada hep kulaklarını çınlattım poğçalarsüper oldu cokacimcoook olumunekankayizsmile saol canımm
perşembe yapmıştım cuma öğlen bitti
bakalım bu akşam yaptım bunlar ne zaman bitecek delikafadulden

ben yedikçe inş senin bebişlerede kan can olurr opuyorumnanaktan
tabi bana kilo olacağı kesinn sempatiksalakcinni doktor yasakladıkça ben abartıyorum galiba

ben de çok beğenmiştim bu tarifi
süper gerçekten
amin inşallah canım bu aralar magnezyumu aksattım onun için olabilir belki de şimdi yine içiyorum iyi gelecek mi bakalım
ayaklarımı üşütmüş de olabilirim gaz vardır belki de çünkü çok üşümüştü ayaklarım geçen

Herkese merhabalar.bir kaç gündür giremedim umarım herkes iyidir.Geçmişi okuyamadım.topiğe bir kaç gün girmeyince geçmişi takip etmek mümkün değil.
hihoyyyt

aman canım dikkat et bu aralar hasta olmamamıs lasımm bebişlerimizin bize ihtiyacı varr
ewet üşütünce gaz sorunu oluo maalesef inşş hemencik geçerr..olumunekankayizsmile

Herkese merhabalar.bir kaç gündür giremedim umarım herkes iyidir.Geçmişi okuyamadım.topiğe bir kaç gün girmeyince geçmişi takip etmek mümkün değil.
hihoyyyt

hoşgeldin cnmm nasılsınn olumunekankayizsmile
valla boş durmuyo parmaklarr delikafadulden sayfalar hemen ilerlio ben bile 1-2 saar girmeyeyim 5-6 sayfa geçio :1shok:
herkesler iyi buarada kurabie tariflerini kaçırdınn sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…