- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #18.701
iyiyim canım,sen nasılsın.Bugün izmirde hava çok bunlatıcıydı.Sıkıntıdan ağlayacaktım resmen ama şimdi iyiyim....:)hoşgeldin canım
nasılsın
aman canım dikkat et bu aralar hasta olmamamıs lasımm bebişlerimizin bize ihtiyacı varr
ewet üşütünce gaz sorunu oluo maalesef inşş hemencik geçerr..olumunekankayizsmile
hoşgeldin cnmm nasılsınn olumunekankayizsmile
valla boş durmuyo parmaklarr delikafadulden sayfalar hemen ilerlio ben bile 1-2 saar girmeyeyim 5-6 sayfa geçio :1shok:
herkesler iyi buarada kurabie tariflerini kaçırdınn sempatiksalakcinni
iyi akşamlar kızlar,aranızda idrar yolu enfeksiyonu sebebiyle antibiotik kullanan var mı,varsa hangi antibiotiği kullanıyor?doktor bana cipro diye bir ilaç verdi.benim ilaç içme korkum var.bu yüzden bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Selam kızlar dün burda yeni açılan bi mothercare var oraya gittik kızımızın küvetini aldık pembiş kelebekli falan çok şirin...Çok az eksiğimiz kaldı artık.Dün akşam kayınvalidem geldi eşim 8 aylık doğmuş da onu anlatınca heyecanlandım bi an...Bu arada c. tesi görümcemle birlikte onlar da mothercare gitmişler alşverişe.Görümcemin kızına aldıklarını anlatıyo bana içimden dedim sen de bi çorap alsaydın bari bizim kıza...İnsan hiç mi özenmez ya az önce eşimle de konuşmaya çalıştım acaba ben mi çok şey bekliyorum annenden diye sordum he he diyip geçiştiriyo ben daha da sinir oluyorum...Ya aslında şu an aldıklarımı bi görseniz 3 bebek büyür yani onlarla ama olay zaten bi şey almak değil küçücük bile olsa gönül alması önemli benim için...Boş yere kendimi üzüyorum işte...
Çok geçmiş olsun.canım bende çıktı.dr bana bu ilaçları verdi,sen yinede kendi doktoruna sor bence kullanacaksanda öyle kullan....bu ilaçlar suda eritilerek kullanılıyor.belki yutmayacağın için korkunuda azaltır.
monorol şaşe/pürünol şaşe
iyiyim canım,sen nasılsın.Bugün izmirde hava çok bunlatıcıydı.Sıkıntıdan ağlayacaktım resmen ama şimdi iyiyim....:)
hoşbulduk :) aaaa ne tarifi verildi.Bende mügecan hani ağlayan pasta tarifi vermişti ya onu yaptım çok güzel oldu.Hatta eşim mado filan halt etmiş böyle bir tatlı yok dedi :)))))
Çok geçmiş olsun.canım bende çıktı.dr bana bu ilaçları verdi,sen yinede kendi doktoruna sor bence kullanacaksanda öyle kullan....bu ilaçlar suda eritilerek kullanılıyor.belki yutmayacağın için korkunuda azaltır.
monorol şaşe/pürünol şaşe
Üzme canım boşversene...Allah size güç versin herşeyinizi kendiniz yapabilin....Ya bide sende alamasaydın.Bizimkilerde bana hiç birşey aldırmıyor alma diiyp diyip duruyorlar ama kendileride almıyorlar.doğuracam çocuğun hiç birşeyi olmayacak.Biz alıcaz diye diyorlar sadece o kadar :)Selam kızlar dün burda yeni açılan bi mothercare var oraya gittik kızımızın küvetini aldık pembiş kelebekli falan çok şirin...Çok az eksiğimiz kaldı artık.Dün akşam kayınvalidem geldi eşim 8 aylık doğmuş da onu anlatınca heyecanlandım bi an...Bu arada c. tesi görümcemle birlikte onlar da mothercare gitmişler alşverişe.Görümcemin kızına aldıklarını anlatıyo bana içimden dedim sen de bi çorap alsaydın bari bizim kıza...İnsan hiç mi özenmez ya az önce eşimle de konuşmaya çalıştım acaba ben mi çok şey bekliyorum annenden diye sordum he he diyip geçiştiriyo ben daha da sinir oluyorum...Ya aslında şu an aldıklarımı bi görseniz 3 bebek büyür yani onlarla ama olay zaten bi şey almak değil küçücük bile olsa gönül alması önemli benim için...Boş yere kendimi üzüyorum işte...
cnm çok güzel o küvet biliyorummmm.güle güle kullansın güzel kızınnn.cnm benim ne görümcem ne de kayınvaldemmmm sormadı bile bişi ihtiyaç mı diye düşün yANİİİ...bi çöp bile almadılarrr.sinir oluyorum bendeeeee
begümcüm hoşgeldin sende cnm
oo afiyet olsun cnmm
istersen yazayım tarifleri 3 kurabiye tarifi var artı bide benim tarif var zemuszemus ama ben mügecan ın tarifi kaçırmışım bilmiyorumkismile
ewet doktorum bana da onu verdi iyi gelio hem tek kullanımlık hem tadı gazoz gibi çok güsell bende onu tavsiye ederimm zemuszemus
green pearl inşş cnm çabuk atlatırsın bende çok ağrı yapıodu geçmiş olsun cnmmm
canım yazsana tarifleri yaparım.geçen gün hayranın poğaça tarifinide yaptım.yeni şeyler yapmak hoşuma gidiyor.cokacimcoookFakat benim fırınım fanlı fırın uyuz oluyorum.davul fırın alıcam hiç birşey davul fırındaki gibi güzel olmnuyor.Hele fanlı turbo fırında hiç olmuyor.klava:
Üzme canım boşversene...Allah size güç versin herşeyinizi kendiniz yapabilin....Ya bide sende alamasaydın.Bizimkilerde bana hiç birşey aldırmıyor alma diiyp diyip duruyorlar ama kendileride almıyorlar.doğuracam çocuğun hiç birşeyi olmayacak.Biz alıcaz diye diyorlar sadece o kadar :)
hoşbulduk başakcım :)[/QUOTE
Amaaaan yok be canım öyle üzüldüğüm falan yok çok şükür durumumuz iyi herşeyini aldık çocuğumun hem de en güzel yerlerden aldık hep, ama insan bu dönem çok hassas oluyo zaten benim istediğim sadece biraz ilgi....evlenirken bi faydalarını görmedik eşimle birlikte herşeyimizi kendimiz aldık yaptık onlar misafir gibi sadece gelip gittiler aman üstümüzü kalır diye düğün zamanı hiç sormadılar bile doğumda da aynısı olucak işte aksi olsaydı
canım yazsana tarifleri yaparım.geçen gün hayranın poğaça tarifinide yaptım.yeni şeyler yapmak hoşuma gidiyor.cokacimcoookFakat benim fırınım fanlı fırın uyuz oluyorum.davul fırın alıcam hiç birşey davul fırındaki gibi güzel olmnuyor.Hele fanlı turbo fırında hiç olmuyor.klava:
bende arçelik turbo var hiç güzel olmuyor.Bende önceden emanet davul fırın vardı.onda yaptılarım muhteşem oluyordu.alıcam ama fena taktım kafayı :)cnm bende boschun fırını var ne yapsam davullll gibi oluo maşallhhhcokacimcoook
:) bizde herşeyimizi kendimiz yaptık öylesi daha tatlı oluyor.Haklısın ama insan üzülür.bende bizimkileri anlamadım benimle ilgileniyorlarmı yoksa geçiştiriyorlarmı bir türlü karar veremedim :))))))Amaaaan yok be canım öyle üzüldüğüm falan yok çok şükür durumumuz iyi herşeyini aldık çocuğumun hem de en güzel yerlerden aldık hep, ama insan bu dönem çok hassas oluyo zaten benim istediğim sadece biraz ilgi....evlenirken bi faydalarını görmedik eşimle birlikte herşeyimizi kendimiz aldık yaptık onlar misafir gibi sadece gelip gittiler aman üstümüzü kalır diye düğün zamanı hiç sormadılar bile doğumda da aynısı olucak işte aksi olsaydı
saol begün cümm ...
tarifi aldım 2 gün geçsin de ööle deniyim bunu da =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?