- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #18.721
iiakşamlar begümcümmm
ne tarifiböle gece gece yinekurabişler falancokacimcoook
gerçiuzun olunca belliolmuo aldıın kilolarsenn :=))
kizlarrrrrr yardimmmmm kimsecikler yokmu ?
Günaydın kızlar herkese mutlu günler diliyorum
günaydın cnmm hoşgeldinnnn
Ah canım bende de aynı dert vardı.Eşime çıtlatıp durdum.Birgün benim ailem için dırdır yapıyordu bende onun ailesi için yaptım.Kavga halinde değilde sakin sakin konuştuk.Sonra ailesine laf söylemiş biraz ama hala birşey almıyorlar.Benim ailemden bekliyorlar.Onlar alır ne gerek var demişler bile o derece.Umurumda bile değiller artık.Gitmiyorum hiç.Görümcem gelip duruyor genede.Selam kızlar dün burda yeni açılan bi mothercare var oraya gittik kızımızın küvetini aldık pembiş kelebekli falan çok şirin...Çok az eksiğimiz kaldı artık.Dün akşam kayınvalidem geldi eşim 8 aylık doğmuş da onu anlatınca heyecanlandım bi an...Bu arada c. tesi görümcemle birlikte onlar da mothercare gitmişler alşverişe.Görümcemin kızına aldıklarını anlatıyo bana içimden dedim sen de bi çorap alsaydın bari bizim kıza...İnsan hiç mi özenmez ya az önce eşimle de konuşmaya çalıştım acaba ben mi çok şey bekliyorum annenden diye sordum he he diyip geçiştiriyo ben daha da sinir oluyorum...Ya aslında şu an aldıklarımı bi görseniz 3 bebek büyür yani onlarla ama olay zaten bi şey almak değil küçücük bile olsa gönül alması önemli benim için...Boş yere kendimi üzüyorum işte...
Allaha şükür dualarımız kabul oldu gitti. kaydirigubbakcemile3zap zup canım görümcen gitti mi
slm kızlar nasılsınız geçmişe bakamadım umarım herkes iyidirolumunekankayizsmile
bizde sabahtan öğle sonuna kadar hastanedeydik 100lük şeker yüklemeside yapıldı bana birde nstye girdim 1 saat boyunca oğluşumun kalp atışını dinledik şeker sonucumu yarın öğlene alıcam nst sonucum iyi çıktı çok şükür kasılmalarım normalmiş şimdilik erken doğum riskim yokmuş:Saruboceq:
çok yoruldum ama hastane çok yordu beni:gitme:
:lepi::lepi:
Hoşbuldum canım geçmişi okumumaya çalışıyorum.Dün ne oldu hemen anlatayım.
Evi temizledik ettik.Zaten bir şeyi alıp duruladığı bile yoktu.İyi oldu yardım etti.Sonra daha bu hafta hep kalıcakmış ama bi arkadaşına söz vermiş.Bugün arkadaşı gelecekmişş.Dualarımız kabul oldu yani :lepi::lepi: Dün gece gitti.Bende bi oh çektim.Dün eşim şehre gitmişti işi için.Bana gecelik almış hastane için.Bi tane altlı üstlü mavi almış.(keşke kırmızı ya da pembe alsaydı ama buna da şükür.)Bi de boydan almış böyle ama önünde düğmesi yok çocuğu nasıl emzircem bilmem.Gene de düşünmesi yeter.Daha önce istediğim bi iki şeyide alıp süpriz yapmış.Görümcemde olmayınca güzel bi gece geçirdik allaha şükür. hihoyyyt
ooo canım bak ne güselll başbaşa kalabilmişsiniss opuyorumnanaktan
olsun cnm düşünmesi yeterli sende yedek olarak kullanırsın boydan olanı doğuma girerken kullanırsın sen bitane daha alırsın doğumdan çıkınca değiştirirsin batar filan lazım yani yerimseniben
bak ne güsel ew işlerine de yardım etmiş sen onu rahata alıştırmışsın belli ama artık eskisi gibi değill sen iki canlısın olumunekankayizsmile
ay canım buarada akşam eşime senin şu tele dizilmiş kuşlar gibi benzetmeni söyliycem yok gülmekten söyliyemedimm kaydirigubbakcemile3
sen çok yaşa emi olumunekankayizsmileAllah da daima senin yüzünü güldürsün inşş opuyorumnanaktan canım benim yaa inan çok hoşsunn kaydirigubbakcemile5
:Saruboceq: Allah hepimizin huzurunu eksik etmesin Hepimizin hep yüzü gülsün inşallah
:1hug: Artık size döküyorum içimi falan fevri hareket etmiyorum.Eskiden öyle bi an sinirle hareket ettiğim için hiç birşey yapamıyordum.Ya da içim içimi yiyordu. Bi de bebek oldunlaştırdı bi güven geldi kendime sanki :CüvCüv:
aminnn canımmmm olumunekankayizsmile
bende hamileliğimin ilk zamanlarında bunalıma girdim resmen aramıs soğudu gibi ama burda böyle sizle konuştukça anladımki hamileliktende oluo hem konuştukça rahatladım ve şimdi Allah a şükür iyiyiss
hem biliomusun bugün bizim ewlilik yıldönümümüs :asigim:
2 sene oldu yaa ve en büyük hediye aslında oğlumuss sağsağlim doğsunda :asigim:
küçük bi pasta alsam diorum ne yapabilirim bilmiyorum CADIARZU
güsel bi akşam yemeği filan inş elektriklerde giderde mum ışığında yeris
gece yoktu çünkü delikafadulden
Ay ne kadar güzel yaa tebrik ederim. a.s. Dün benim aklıma şey geldi .Hani ozgey kurabiyelerle gül yapmasını göstermiş ya öyle pembe pembe gül kurabiyeler yapsan mesela .Ya da kalp kalp büskivi :asigim: Ayy çok hoş bizimde 1 sene dört ay olmuş. hihoyyyt Bende hamileliğimin ilk başlarında tam bi depresyona girmişim.Bi de ailesi çok bunalttı. Gelir kalırlar bir hafta yerler içerler midem bulanır.Benim ailemede saygızsızlık yaptılar falan.Eşime çemkirip duruyordum.hihoyyyt Artık sakin sakin hallediyorum delikafadulden Mediamarkt reklamı varya ben aptal değilim diye .Bende öyle dedim bi an kendi kendime aldım ipleri elime kaydirigubbakcemile3
iyiyim canım,sen nasılsın.Bugün izmirde hava çok bunlatıcıydı.Sıkıntıdan ağlayacaktım resmen ama şimdi iyiyim....:)
hoşbulduk :) aaaa ne tarifi verildi.Bende mügecan hani ağlayan pasta tarifi vermişti ya onu yaptım çok güzel oldu.Hatta eşim mado filan halt etmiş böyle bir tatlı yok dedi :)))))
begümcüm pastayı beğenmene çok sevindim. benim eşimde bayılıyor bu pastaya :)) evimize yerleşir yerleşmez yapacağım bende tekrar :)opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?