2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam,

kurabiyenin orjinali oydu zaten pembe ve üzerinde yenebilen inciler vardı ortalarında birer adet çok şık duruyor.

Benimkine de alışveriş listemi gösterip duruyorum devamlı ondan olacak kaydirigubbakcemile3 Kırmızı kırmızı diye tutturdum gitmiş mavi almış. kaydirigubbakcemile3 O kadar emzirmek için bak böyle düğmeli dedim ona da dikkat edememiş. boshayallersmile Erkekler işte tatlım yaa

selam,

kurabiyenin orjinali oydu zaten pembe ve üzerinde yenebilen inciler vardı ortalarında birer adet çok şık duruyor.

Çok bayıldım canım .Hiç rastlamamıştım sen söyleyesiye.Bende istanbula gidince eşim bayrama gelecek ya ozaman ona öyle cicili şeyler yapmak istiyorum.Orada boş olucam böyle şeylere vaktim olur herhalde :hulya:

herkese günaydın,

benim için sinir bozucu bir gün eşimle atıştım gene ailesi yüzünden susamıyorum bebeğe kıyafet alıyorlarmış istemiyorumki ben onlardan bişey ailemde oda takımı almak istiyor eşimin ailesinden bir masayı ödemelerini istedik yapmadılar şimdi bende kendi aileme oda takımı aldırmak istemiyorum annemle konuşuyorduk eşim dinlemiş eve gittik kavga ettik artık ciddi derecede kızdım konuşmayacağım onunla tepkimi göstereceğim susmıycam da.uyzu şeyler onlara neyse benim bebeğimin eşyaları yardım edin dediğimiz zaman etmezler şimdi yalakalık yapıyorlar

Haklısın canım boşver canını sıkma.Bizimkilerde öyle bi de pişkin pişkin annesi alır demişler.Sonra bi iki kıyafet alıp pişkin pişkin gelirler.Eşinin dilini en iyi sen bilirsin.Ona göre tepkini belli et bence.Bana düğünde de aynı şeyleri yaptılar.İkinci kez olunca susup alttan alamadım.Allah sabır versin.İnşallah hayırlısıyla kolaylıkla çözülür.

afiyet, bal, şeker olsun canımcım :))

dua etmeye devam o zaman... önce bebişlerimize sonra birbirimize :)

çok teşekkür ederim canım.dün doktor randevumuz vardı.bebişimizi gördük.herşey yolunda çok şükür.bir tek şu enfeksiyon işi canımı sıktı.

bu arada herkese günaydın.

Günaydınn kızlarr...
güldencimmm evlilik yıldönünüz mü canımmm Allah eşinle bebişinle daha nicee uzun seneler kutlamak nasip etsin.. Hep böyle mutlu olun canım...
GreenPearl canım çok sevindim bebiş iyimiş..Ama sende kendini dikkat et, ayaklarını sıcak tut geçmiş olsun...

Günaydınlar hepinize zemuszemus . Canlarım ya burada biri bana yoğurtlu çorba tarifi vermişti.Dokuz buçuktan beri arıyorum.Bulamadım.Pirinçli basit birşeydi.Yumurtasızdı pirinçli.Bilen var mı acaba?

ben değildim ama yayla çorbası olabilir mi acaba yoğurt çorbası da deniliyor pirinçli de oluyor pirinçsizde....

ben değildim ama yayla çorbası olabilir mi acaba yoğurt çorbası da deniliyor pirinçli de oluyor pirinçsizde....

bilmiyorumkismile Pirinçli yayla çorbası da olabilir.İki ay önce miydi yoksa ramazanda mı hatırlamıyorum.(Yoksa ikisi de aynı şeymi oldu:1shok:,) Ben hatta demiştim eşim mercimek çorbasından başka birşey yemez.Hatta dolma tarifi almıştım falan.Sonra birisi bu çorba tarifini vermişti bilmiyorumkismile Yumurtasızdı güzel olmuştu.Nasıl yazmamışım bilmiyorum yaa :1no2:

günaydın sabah şekerleri
amma kaynatmışınız haaadelikafadulden
ayy bütün gece döndüm durdum yine
sabah kalkmıycam dedim yine kalktım bu açlık bei öldircek-tatlicadiarzu-

herkese günaydın opuyorumnanaktan

hunnyy canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
bir sonra ki sene inşallah herkes bebişleriyle kutlayacak

:lepi::lepi: Buldumm Buldumm .Kaç sayfa okudum bilmiyorum taa 500 lere kadar okudum geldim.932. sayfada buldum hihoyyyt
Daha nice senelere hep birlikte inşallah.Kaç ay olmuş.Günler su gibi akıp geçiyor.Allah çocuklarımızdan bahsettiğimiz günleri de gömeyi nasip etsin

Son düzenleme:

hadi gözün aydın sevindim...:lepi::enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…