- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #18.741
Ay ne kadar güzel yaa tebrik ederim. a.s. Dün benim aklıma şey geldi .Hani ozgey kurabiyelerle gül yapmasını göstermiş ya öyle pembe pembe gül kurabiyeler yapsan mesela .Ya da kalp kalp büskivi :asigim: Ayy çok hoş bizimde 1 sene dört ay olmuş. hihoyyyt Bende hamileliğimin ilk başlarında tam bi depresyona girmişim.Bi de ailesi çok bunalttı. Gelir kalırlar bir hafta yerler içerler midem bulanır.Benim ailemede saygızsızlık yaptılar falan.Eşime çemkirip duruyordum.hihoyyyt Artık sakin sakin hallediyorum delikafadulden Mediamarkt reklamı varya ben aptal değilim diye .Bende öyle dedim bi an kendi kendime aldım ipleri elime kaydirigubbakcemile3
günaydın,
bizde işe geldik,kahvaltımızı yaptık işin başına oturduk,oğlum şimdiden çalışma hayatını öğreniyor :roflol: dünden beri pek bir sakin,alışkın değilim bu durumuna yoruldu mu ne derken kahvaltıdan sonra başladı hareketler hemde ayaklarını hissediyorum aşağıya baskı yapıyor velet kafamçokkarıştı
hunnycim bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun,nice güzel yıllara bebişinizle inşallah :Saruboceq:
zapzup eşin ne kadar düşünceli benimki bana benden habersiz bir şey alamaz daha doğrusu almayı beceremez aldıklarından biliyorum yani ,doğum hediyesini bile benim zevkime göre seçti ona kalsa kocakarı işi bir şeyler alır,benimde işime geliyor bu durum,benden habersiz aldığı tek şey çiçektir :icecream:
selam,
kurabiyenin orjinali oydu zaten pembe ve üzerinde yenebilen inciler vardı ortalarında birer adet çok şık duruyor.
herkese günaydın,
benim için sinir bozucu bir gün eşimle atıştım gene ailesi yüzünden susamıyorum bebeğe kıyafet alıyorlarmış istemiyorumki ben onlardan bişey ailemde oda takımı almak istiyor eşimin ailesinden bir masayı ödemelerini istedik yapmadılar şimdi bende kendi aileme oda takımı aldırmak istemiyorum annemle konuşuyorduk eşim dinlemiş eve gittik kavga ettik artık ciddi derecede kızdım konuşmayacağım onunla tepkimi göstereceğim susmıycam da.uyzu şeyler onlara neyse benim bebeğimin eşyaları yardım edin dediğimiz zaman etmezler şimdi yalakalık yapıyorlar
Ne zamandır rastlayamıyorum canım sana .Bende denedim .Fırınımın dandik olmasına rağmen (keklerimi önce kabartır sonra söndürür dibe yapışır.:)Sönmedi çok fazla ve o sosuyla falan çok lezzetli oldu.Tam istediğim gibiydi ya eti browni gibi olmuştu.Çok sağol canım opuyorumnanaktan Allah bebişinede sana da sağlık huzur mutluluk versin hihoyyyt
Gitti allaha şükür.Diyorum ya burada birbirimize dua edince hep kabul oluyor yaa :lepi: Yoksa gideceği yoktu
oo afiyet olsun cnmm
istersen yazayım tarifleri 3 kurabiye tarifi var artı bide benim tarif var zemuszemus ama ben mügecan ın tarifi kaçırmışım bilmiyorumkismile
ewet doktorum bana da onu verdi iyi gelio hem tek kullanımlık hem tadı gazoz gibi çok güsell bende onu tavsiye ederimm zemuszemus
green pearl inşş cnm çabuk atlatırsın bende çok ağrı yapıodu geçmiş olsun cnmmm
çok teşekkür ederim canım.dün doktor randevumuz vardı.bebişimizi gördük.herşey yolunda çok şükür.bir tek şu enfeksiyon işi canımı sıktı.
bu arada herkese günaydın.
gunaydın kızlar kaynatmıssınız yınee nasılsınız bakalım gecmıse bakıyorum ama oku oku bıtmıyor valla
günaydın canımm....kaydirigubbakcemile2
Günaydınlar hepinize zemuszemus . Canlarım ya burada biri bana yoğurtlu çorba tarifi vermişti.Dokuz buçuktan beri arıyorum.Bulamadım.Pirinçli basit birşeydi.Yumurtasızdı pirinçli.Bilen var mı acaba?
ben değildim ama yayla çorbası olabilir mi acaba yoğurt çorbası da deniliyor pirinçli de oluyor pirinçsizde....
günaydın sabah şekerleri
amma kaynatmışınız haaadelikafadulden
ayy bütün gece döndüm durdum yine
sabah kalkmıycam dedim yine kalktım bu açlık bei öldircek-tatlicadiarzu-
canım ya mercimek bana ağır geliyo yazın
yoğurtlu çorbada herkes başka çeşit yapıyo benimki pratik biraz
azcık pirinç haşlıyorum suda,sonra bir kase yoğurt içine biraz un koyup çırpıyorum haşlanan pirinçlerin suyundan yoğurt kasesinin içen alıp yoğurdu biraz ılık yapıyorum ki pirinçlere karıştırınca kesmesin,kaynadıktan sonra üzerine nane ve tereyağı eritip karıştırıyorum (kekik varsa kekikde koyabilirsin) okadarcık işte tuzuda unutmamak lazım :))
sonrasında afiyet olsun cokacimcoook
:lepi::lepi: Buldumm Buldumm .Kaç sayfa okudum bilmiyorum taa 500 lere kadar okudum geldim.932. sayfada buldum hihoyyyt
Daha nice senelere hep birlikte inşallah.Kaç ay olmuş.Günler su gibi akıp geçiyor.Allah çocuklarımızdan bahsettiğimiz günleri de gömeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?