- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #18.761
zap-zup,suhan, sağolun kızlar.
Ye ye de yarasın bebişine zemuszemus Saldım gitti ben.Şimdi yemiycemde ne zaman yiycem delikafadulden
sağolasın mügecim evet tıkır tıkır saat gibi işliyordu maşallah kuzumaŞenizçitoscum geçmiş olsun, inşallah şeker sonucun da normal çıkar.
ne güzel ya, bebeişin kalp atışlarını da dinlemişsin :)
sağolasın başakcım sorma bide haftabaşıydı ya çok kalabalıktı açlık bi yandan kalabalık bi yandan baygınlık geçirdim bi ara biraz uzandım orda kan alındıktan sonra çok şükür atlattım eve gelince bayağı uyumuşum şimdi iyi oldum:1rolleyes:cnm sonuçların iyi olmasına sevindimm...hastane olayı ölüm zaten cnm ya valla hasta olmayan bile hastanede hasta olur hiç sevmiyorum ben hastanelerii...artık yorme kendini cnm dinlen akşam
sağol denizcim inşallah düşük çıkar bu sefereyvahedigeldismileCanım inşallah şeker sonucunda normal çıkar :1hug:
sağol lolişim inşallah hep mutlu haberlerle dönerizopuyorumnanaktanhoşgeldin canım
iyi bak nst sonuçların güzel çıkmış
gözün aydın
sağol uhancım inşallah iyi çıkar şekerimde:Saruboceq:çitos geçmiş olsun canım... nst nin iyi çıkmasına sevindim.. şekerde de umarım sorun çıkmaz rahat ol...
sağol belgünüm çok şükür kasılmalar normalmiş bu haftalar korkulacak bişi çıkmadızemuszemusnts sonucunun ii çıkmasına sevindim cnm inş yarın şekerde güzel çıkar geçmiş olsun baharcım
sağol nevacımopuyorumnanaktancitoscum nst sonucuna sevindim,gözün aydn .
sağol gülaycım evet 30 haftamızı doldurduk artık inşallah sorunsuz atlatırız şu hamileliği:Saruboceq:Çok sevindim cnm mşllah bebişine de sana da.. Bu arada mşllh 30 haftalık olmuşşş laelaelaelaelae
sağol güldencim evet sağlam giren psikolojik deli çıkar hastaneden-tatlicadiarzu-bu arada okuduğum kadarıyla evlilik yıldönümünüz galiba CADIARZUnice nice mutlu senelere canım bebişinle ve kocikinle mutlu bir ömür geçirmen dileğiylea.s.saolasın cnmmm olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan yedik çayımısıda içtik kociş maça bakıo bende bi size bakayım dedim yoksa uyuyup kalıcaktımm mirmirmirmir
ama herkesler yemekde galibaa :sm_confused:
oh canım maşşallah sonuçlar güsel çıkmışş
amann hastane ye sağlam gidende hasta olup çıkıyo kafamçokkarıştı
bende de oluo o kasılmalar ama normal sanırımm doktorumda bişii demedi aksi bi durum olsaydı muhakkak uyarırdı zemuszemus
ne güsel oğluşunun kabinin sesini dinlemişsinn boshayallersmile
inşş yarında güsel haberler verirsinn... olumunekankayizsmile
canımmm bizim kiler gezençi olucak galibaabenim oğlanda dün gezdik sakindi ama ewe geldik bi hareket bi kıpırdamalarr delikafadulden hep gezsek iyi :jeyyar:
sağol canım sende cicilerini güle güle giyopuyorumnanaktanAh canım bende de aynı dert vardı.Eşime çıtlatıp durdum.Birgün benim ailem için dırdır yapıyordu bende onun ailesi için yaptım.Kavga halinde değilde sakin sakin konuştuk.Sonra ailesine laf söylemiş biraz ama hala birşey almıyorlar.Benim ailemden bekliyorlar.Onlar alır ne gerek var demişler bile o derece.Umurumda bile değiller artık.Gitmiyorum hiç.Görümcem gelip duruyor genede.
Allaha şükür dualarımız kabul oldu gitti. kaydirigubbakcemile3
Oğluşunun iyi olmasına çok sevindim.İnşallah şekerinde normal çıkar canım
Daha okuyamadığım mesajlar için herkesten özür diliyorum hepinizi çok seviyorum.Bugün rahat rahat burada yazarım artık özgürüm kaydirigubbakcemile3
Günaydın herkesee
hunny canım aynı günde ewlenmişiz demek kocişlerimizle bebişlerimizle nice mutlu senelere inşallah...
bende bişiy yapsammı diye düşünüyorum ama çok da tembelim üşengecim
eşim pastalarımı çok sewer yapsam diyorum ama onun için de alışwerişe gitmek lasım kalp şeklinde yapıyorum süslüyorum hazırdan daha güzel we hafif oluyo
yanına da belki poğoça we kurabiye yaparım üşengeçliğim geçerse tabi
kızlar hunny ve eelifes evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.
geçmişe çok bakamadım kızlar kusura bakmayın,ben bugün hiç iyi değilim.yatsam yatamıyorum kalksam kalkamıyorum.ciğerlerime doğru bebek baskı yapıyor heralde,derin nefes alamıyorum gibi,ter içinde kaldım durduğum yerde.geceleri uyuyamıyorum da,off gittikçe daha zor olmaya başladı:gitme:
benim evlilik yıldönümüm değil:sinifsinif:
Sağol hunnycim hoşbulduk.Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.Elfella sizin de evlilik yıldönümünüzü kutluyorum.Nice mutlu senelere...
Deniz dünkü yoğunluktan beni listeye eklemeyi unuttun sanırım.Bir ara eklersen sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?