2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar.geçmişi biraz okudum cambazcım geçmiş doğum günün kutlu olsun cnm.hunyy seninde evlilik yıldönümün kutlu olsun tatlım.a.s.

Kızlar wifi lı güzel bi telefon almak istiyorum.Telefonumun şarzı yarım gün gidiyor.İyice eskidi.Bi de doğum için gidicem.Doğumdan sonra da istanbuldayım.Doğumdan sonra hemen girip anlatmak istiyorum olanları size.Msn falan umurumda değil buraya gireyim yeter. Dua edin ya siz dua edince kabul oluyor hep.
Ben mutfağımı toplayıpta geleyim kendinize iyi bakın.

Son düzenleme:
çitoscum geçmiş olsun, inşallah şeker sonucun da normal çıkar.

ne güzel ya, bebeişin kalp atışlarını da dinlemişsin :)
sağolasın mügecim evet tıkır tıkır saat gibi işliyordu maşallah kuzumaŞeniz

cnm sonuçların iyi olmasına sevindimm...hastane olayı ölüm zaten cnm ya valla hasta olmayan bile hastanede hasta olur hiç sevmiyorum ben hastanelerii...artık yorme kendini cnm dinlen akşam
sağolasın başakcım sorma bide haftabaşıydı ya çok kalabalıktı açlık bi yandan kalabalık bi yandan baygınlık geçirdim bi ara biraz uzandım orda kan alındıktan sonra çok şükür atlattım eve gelince bayağı uyumuşum şimdi iyi oldum:1rolleyes:

Canım inşallah şeker sonucunda normal çıkar :1hug:
sağol denizcim inşallah düşük çıkar bu sefereyvahedigeldismile

hoşgeldin canım
iyi bak nst sonuçların güzel çıkmış
gözün aydın
sağol lolişim inşallah hep mutlu haberlerle dönerizopuyorumnanaktan

çitos geçmiş olsun canım... nst nin iyi çıkmasına sevindim.. şekerde de umarım sorun çıkmaz rahat ol...
sağol uhancım inşallah iyi çıkar şekerimde:Saruboceq:

nts sonucunun ii çıkmasına sevindim cnm inş yarın şekerde güzel çıkar geçmiş olsun baharcım
sağol belgünüm çok şükür kasılmalar normalmiş bu haftalar korkulacak bişi çıkmadızemuszemus

citoscum nst sonucuna sevindim,gözün aydn .
sağol nevacımopuyorumnanaktan

Çok sevindim cnm mşllah bebişine de sana da.. Bu arada mşllh 30 haftalık olmuşşş laelaelaelaelae
sağol gülaycım evet 30 haftamızı doldurduk artık inşallah sorunsuz atlatırız şu hamileliği:Saruboceq:

sağol güldencim evet sağlam giren psikolojik deli çıkar hastaneden-tatlicadiarzu-bu arada okuduğum kadarıyla evlilik yıldönümünüz galiba CADIARZUnice nice mutlu senelere canım bebişinle ve kocikinle mutlu bir ömür geçirmen dileğiylea.s.
herkese günaydınlar ayrıca mutlu bir gün olması dileğiyle opuyorumnanaktan

sağol canım sende cicilerini güle güle giyopuyorumnanaktan

Günaydın herkesee
hunny canım aynı günde ewlenmişiz demek kocişlerimizle bebişlerimizle nice mutlu senelere inşallah...
bende bişiy yapsammı diye düşünüyorum ama çok da tembelim üşengecim
eşim pastalarımı çok sewer yapsam diyorum ama onun için de alışwerişe gitmek lasım kalp şeklinde yapıyorum süslüyorum hazırdan daha güzel we hafif oluyo
yanına da belki poğoça we kurabiye yaparım üşengeçliğim geçerse tabi

Canım sizinde evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun

kızlar hunny ve elfella evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.
geçmişe çok bakamadım kızlar kusura bakmayın,ben bugün hiç iyi değilim.yatsam yatamıyorum kalksam kalkamıyorum.ciğerlerime doğru bebek baskı yapıyor heralde,derin nefes alamıyorum gibi,ter içinde kaldım durduğum yerde.geceleri uyuyamıyorum da,off gittikçe daha zor olmaya başladı:gitme:

Son düzenleme:

benim evlilik yıldönümüm değil:sinifsinif:

evlilik yıldönümü olan arkadaşlarım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun sağlıklı huzurlu senelere bebişlerinizle...

günaydın kızlar,

evlilik yıldönümleri olan arkadaşlara bir ömür boyu çokkk mutlu olmalarıı diliyorum.

ÖZGEY canım genelde nedense eşlerin aileleri sorunlu oluo ama bnce onlar yüzünden eşinle kötü olma sen canım.

Sağol hunnycim hoşbulduk.Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.Elfella sizin de evlilik yıldönümünüzü kutluyorum.Nice mutlu senelere...
Deniz dünkü yoğunluktan beni listeye eklemeyi unuttun sanırım.Bir ara eklersen sevinirim.

kızlar saolun 3.senemize giriyoruz
cambaz bencede gittikçe zorlaşmaya başladı bende artık çok nefes nefese kalıyorum biraz bişeyler yapsam hemen dinlenme ihtiyacı duyuyorum
insan bi garip oluyo hafif bi bayır çıksam nefesim kesiliyo merdivenlerde de aynı sonlara doğru napıcaz bilmiyorum
neyseki bu zamanlarımız yaza gelmedi hiç çekilmezdi yoksa o nemli bunaltıcı hawalarda bu yorgunluk

özge canım şu aile mevzuları da olmasa zaten sewerek yapılan ewliliklerde sorun kalmiicak ama genelde oluyo maalesef
inşallah kolay çözersiniz tatsızlığı şöyle düşünmeye çalış ki sen eşinle kavga ederek zaten eline bişey geçmiyo daha çok kendin sinir oluyosun üzülüyosun karşı tarafın keyfi yine yerindedir
hem şimdi bebişin de war sakin olmaya çalış canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…