- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #18.781
ayy canım ters yazdım elfella dicektim,kusura bakma nolurohaoldumsmile
kızlar saolun 3.senemize giriyoruz
cambaz bencede gittikçe zorlaşmaya başladı bende artık çok nefes nefese kalıyorum biraz bişeyler yapsam hemen dinlenme ihtiyacı duyuyorum
insan bi garip oluyo hafif bi bayır çıksam nefesim kesiliyo merdivenlerde de aynı sonlara doğru napıcaz bilmiyorum
neyseki bu zamanlarımız yaza gelmedi hiç çekilmezdi yoksa o nemli bunaltıcı hawalarda bu yorgunluk
Mrb arkadaşlar geçmişe göz attım ama o kdr fazla birikmiş ki sayfalar tamamlayamadım.Genel anlamda hepinizi iyi gördüm ne güzel.Evlilik yıldönümü olan arkadaşların bu özel gününü kutluyorum.Ben epeydir ailemin yanındayım forma bakamadım sonra da 1haftalık tatile çıktık falan derken ancak boşa çıktım.Kızlar hepiniz aşı oldunuz mu ben hala olamadım korkumdan
Mrb arkadaşlar geçmişe göz attım ama o kdr fazla birikmiş ki sayfalar tamamlayamadım.Genel anlamda hepinizi iyi gördüm ne güzel.Evlilik yıldönümü olan arkadaşların bu özel gününü kutluyorum.Ben epeydir ailemin yanındayım forma bakamadım sonra da 1haftalık tatile çıktık falan derken ancak boşa çıktım.Kızlar hepiniz aşı oldunuz mu ben hala olamadım korkumdan
Teşekkür ederim deniz.Uzun zamandır takip ediyor ama yazamıyordum.Hamileliğimin 2. ayında ayak yan bağlarımı yırttım.Sürekli ayaklarım havada yatar pozisyondaydım.Çok şükür sonunda geçti..O günlerde kadınlar kulübü en iyi arkadaşım oldu.Sizleri yıllardır tanıyor gibiyim:)
Selam canım yanlız değilsin bende olmadım.. dr da zorunlu tutmadı bakalım bu hafta ne dicek cumartesi randevumuz var. tekrar soracağım...eyvahedigeldismile
Teşekkür ederim deniz.Uzun zamandır takip ediyor ama yazamıyordum.Hamileliğimin 2. ayında ayak yan bağlarımı yırttım.Sürekli ayaklarım havada yatar pozisyondaydım.Çok şükür sonunda geçti..O günlerde kadınlar kulübü en iyi arkadaşım oldu.Sizleri yıllardır tanıyor gibiyim:)
hoşgeldin canım bildiğim kadarıyla hemen hemen hepimiz aşımızı olduk
hosgeldin canım.. ohh iyice gezmişsin dogum öncesi ne güzel.. aşıları sanırım cogumuz olduk ama her doktor mecbur demiyor.. ama o kadar korkulcak bisey yok:)
Selam canım yanlız değilsin bende olmadım.. dr da zorunlu tutmadı bakalım bu hafta ne dicek cumartesi randevumuz var. tekrar soracağım...eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?