2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet hep erkeklerin aileleri sorun yapcak bişiy yok kendimiz söylüyor kendimiz üzülüyoruz geçer inşallah bu günlerde..inş....

Sizin de yıldönümünüz kutlu olsun canım nice mutlu senelere .
Bende de nefes nefese kalma hatta oksijene doyamama hissi var.Dün ayakta kaldım bugün heryanım ağrıyor.Bugünde mutfağı halletmem lazım buzdolabını temizliycem falaN.eŞim hala öğle yemeğine gelmedi onu bekliyorum.

Teşekkür ederim deniz.Uzun zamandır takip ediyor ama yazamıyordum.Hamileliğimin 2. ayında ayak yan bağlarımı yırttım.Sürekli ayaklarım havada yatar pozisyondaydım.Çok şükür sonunda geçti..O günlerde kadınlar kulübü en iyi arkadaşım oldu.Sizleri yıllardır tanıyor gibiyim:)

Mrb arkadaşlar geçmişe göz attım ama o kdr fazla birikmiş ki sayfalar tamamlayamadım.Genel anlamda hepinizi iyi gördüm ne güzel.Evlilik yıldönümü olan arkadaşların bu özel gününü kutluyorum.Ben epeydir ailemin yanındayım forma bakamadım sonra da 1haftalık tatile çıktık falan derken ancak boşa çıktım.Kızlar hepiniz aşı oldunuz mu ben hala olamadım korkumdan

hoşgeldin canım bildiğim kadarıyla hemen hemen hepimiz aşımızı olduk

aramıza hoşgeldin begondikaydirigubbakcemile5
eelifes seninde evlilik yıldönümün kutlu olsun canıma.s.
benimde son 3 gündür sık sık idrara çıkma problemim var wcye gidiyorum 10 dakika geçmeden yine gitme ihtiyacı duyuyorum hep mesanem doluymuş patlıycakmış hissi var acaba idrar yolumda üşütmemi var perşembe günü sonuçlarımı göstermeye gitcem dktra olmazsa onuda söylüycem:uhm:

Son düzenleme:

Selam canım yanlız değilsin bende olmadım.. dr da zorunlu tutmadı bakalım bu hafta ne dicek cumartesi randevumuz var. tekrar soracağım...eyvahedigeldismile

hoşgeldin aramıza.. cok geçmiş olsun ama geçmiş zaten:))

hosgeldin canım.. ohh iyice gezmişsin dogum öncesi ne güzel.. aşıları sanırım cogumuz olduk ama her doktor mecbur demiyor.. ama o kadar korkulcak bisey yok:)

Selam canım yanlız değilsin bende olmadım.. dr da zorunlu tutmadı bakalım bu hafta ne dicek cumartesi randevumuz var. tekrar soracağım...eyvahedigeldismile

Bende olmadım.Yarın bi gidip sorsam ki sağlık ocağına acaba bilmiyorumkismile Bugün kendimi pek bi garip hissediyorum bitkin falan eşim gelirse belki bugün giderim.Erteledikçe kalıyor.

Hoş geldin geçmiş olsun canım

hosgeldin canım.. ohh iyice gezmişsin dogum öncesi ne güzel.. aşıları sanırım cogumuz olduk ama her doktor mecbur demiyor.. ama o kadar korkulcak bisey yok:)

hşbldk cnm gezdik vallahi belki bir daha ailemin yanına gidemem düşüncesiyle baya tadını çıkardım.Benim doktorumda bana bıraktı ama ona görede önlem olarak aşı olmam gerekiyormuş ve benm inanılmaz derecede iğne fobim var.Şu ana kdr ki tüm aşılarımda bayıldım kan verirkende yatarak veriyorumPsikoloğa gidiyorum sadece bu nedenle ve tabi ki doğum fobisi nedeniyle

Ya kızlar Lina ismi de hoşuma gitti.Ailem resmen baskı yapıyor.Bak çocuğa düzgün isim koy sonra ahirette hak ister falan filan.Anlamları için biryerde iyi diyor bir yerde kötü.Konu başlığımı açayım diye de düşündüm ama ilk sizin fikirlerinizi alayım dedim.Telefonda konuştum şimdi.Bi akrabamız arapça okuyor o işte bLina yok demiş bilmem ne kırk saat dırdır yedim

Son düzenleme:
Canım isim tabi ki önemli ve bence güzel bir anlamı olmalı,kulağada hoş gelmeli tabi ki.Burçehan daha bi güzel geldi bana linaya göre.Lina yabancı isim gibi biraz da nacizane fikrim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…