- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #18.801
Canım isim tabi ki önemli ve bence güzel bir anlamı olmalı,kulağada hoş gelmeli tabi ki.Lina yabancı isim gibi biraz da nacizane fikrim..
Ya kızlar ben şimdi burçehan istiyordum kızımın ismini.Lina ismi de hoşuma gitti.Ailem resmen baskı yapıyor.Bak çocuğa düzgün isim koy sonra ahirette hak ister falan filan.Anlamları için biryerde iyi diyor bir yerde kötü.Konu başlığımı açayım diye de düşündüm ama ilk sizin fikirlerinizi alayım dedim.Telefonda konuştum şimdi.Bi akrabamız arapça okuyor o işte burçenin anlavı yuva demiş.Lina yok demiş bilmem ne kırk saat dırdır yedim
Burçe türkçe de takım yıldızıymış.
Arapça da cenneteki en küçük çiçek diyor.Annem açıköğretimde arapça okuyan akrabamıza sormuş.O da burçe yok.Burç var demiş.Şimdi bunun aslı var mı içime şüphe düştü.Ya böyle güzel sanıpta koyarsam ya ilerde kötü saçma birşey çıkarsa eyvahedigeldismile
kız sonradan mı çıkcak anlamı
güzelmiş işte koy gitsin amaaaaaaaaaann ne düşünüyon boşver başkalarınıboshayallersmile
selam kızlar....
nasılsınız...herşey yolundamı?ben bu aralar topiğin ucunu kaçırdım.geçmişte neler oldu bilmiyorum.bugünkü geçmişe biraz bakıcam şimdi....bende herşey olunda bir sorun yok...
Havalara kızıyorum sadeceklava:
Hoşgeldin canım;
nasılsın? hava gerçekten dünden beri çok feci değil mi İzmir'de ??? Uykum geliyor yaaa, güneş açsın biraz...
Kzlar simdi ben kac aylik oluyorum .... 27 haftalik gebeyim ...
Kzlar simdi ben kac aylik oluyorum .... 27 haftalik gebeyim ...
7. ayın içindesiniz
bu haftalarda şeker yüklemesi yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?