2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

anlamı tabi önemli canım ama şu dini olaylara ben pek takılmıyorum.. Fikir istersen bende burçehanı daha çok sevmiştim.. ama bu bence tamamen seninle ilgili içine en çok sinen ismi koymalısın.

Anlamlarından emin olamıyorum.101 günüm de kaldı .Panikledim iyice.Bugünde annem öyle arayıpta canımı sıkınca kafam takıldı.Forumda arapça tercüme yapabilen biri varmı acaba?

Son düzenleme:
hera ve begondi hoşgeldinizopuyorumnanaktan
heracım ben de iğneden çoook korkarım sanki içimde kırılcakmış gibi gelir hep
ama aşılarımı oldum ve inanki korkulcak hiç bişey yok
ben başimi çevirdim hi acı ve korku hissetmedim
sonuçta gerekli olmasa böyle bi zorunluluk tutmazlardı di mia.s
zap zup cum ben de kuran da geçen bi isim olsun istiyodum öylesi tabiki daha güzel
ama kötü bi anlamı olmaması çok daha önemli
mesela keziban çok yaygın bi isim ve kuranda da geçiyo hatta o adda bi sure bile var ama 'yalancı'demek
burçe ne demek

kız sonradan mı çıkcak anlamı
güzelmiş işte koy gitsin amaaaaaaaaaann ne düşünüyon boşver başkalarınıboshayallersmile

selam kızlar....
nasılsınız...herşey yolundamı?ben bu aralar topiğin ucunu kaçırdım.geçmişte neler oldu bilmiyorum.bugünkü geçmişe biraz bakıcam şimdi....bende herşey olunda bir sorun yok...
Havalara kızıyorum sadeceklava:

Hoşgeldin canım;

nasılsın? hava gerçekten dünden beri çok feci değil mi İzmir'de ??? Uykum geliyor yaaa, güneş açsın biraz...

selam kızlar yıldönümümüzü kutlayan herkese teşekkürler opuyorumnanaktan
dışarı çıktım kalp şeklinde pasta keki aradım market market gezdim ama bulamadım normalde şokta hep olurdu
ewe dönerken de yolu uzattım biras pazarın ıvır zıvır giyim taraflarını gezdim daha önce niye aklıma gelmemiş pazara göz atmak
kilotlu çorap aradım okadar mağazalarda pazarda çeşit çeşit war 3 lira, patikler 2-5 lira
2tane 5li takım aldım 7,5 ve 15 tl ye çok şeker hemde mağazalarda gördüğüm bi marka 1kilotlu çorap bide patik aldım
pazarlara da göz atmakta fayda war demekki

kizlar banada yardim .. 27 haftalik gebeyim ve bugune kadar kontrolleriniz nasil yapildi . hangi testler ve asilar yapildi yazarsaniz cok sevinirim... Ben amerikadayim buradaki kontroller cok farkli .. Endiselerim var . Mesela bu ayda neler yapilmasi gerekiyor ....

Kzlar simdi ben kac aylik oluyorum .... 27 haftalik gebeyim ...

canım27-31 hafta 7.ay oluyo
yani sen 7.ayına girmişin benim gibi
geçtiğimiz 6.ayda yani şeker kontrolü yapılcaktı hala geç kalmış sayılmazsın bende yeni yaptırdım
bu ay neler olcak şimdilik ben de bilmiyorum yarın kontrolüm var öğrencem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…