2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kzlar simdi ben kac aylik oluyorum .... 27 haftalik gebeyim ...

Hatırladığım kadarıyla bugüne kadar yaptırdığım testler :

Tam Kan Sayımı (hamile kalmadan önce de yaptırmıştım)

İkili tarama

Üçlü tarama

28. hafta bitene kadar yapılması gereken şeker yüklemesi var. Önce 50 mg. şeker yüklemesi yapılıyor. 140'ın üzerinde çıkarsa 100 mg olanı da yaptırıyorsun.

Hemogram tahlili (kan)

Bugüne kadar ayda bir yapılan ultrason muayenleri ve detaylı organ taraması

Ben de bugun kontrole gidecegim . Seker yuklemesi yapilacak .. Dunden beridir aglamaktan gozlerim sisti .. Burada ilgilenmiyorlar .. Ne olup bitiyor ben anlamiyorum bile.. Yanimda sadece esim var . Konusacak kimsemde yok ... Kontrole gittikten sonra beni bilgilendirirmisin lutfenn

Ben türkiyedeyim de noluyo tatlım üzülme .Benimde takip eden doktorum yok buradan neler yapılmasını öğrenip doktora gidip kendim istiyorum artık.

canım benim tabiki anlatırım doktorun söylediklerini
sen üzme kendini gel bize anlat rahatlarsınolumunekankayizsmile

bizim burdada hava çok kötü içim sıkılıyor benimdeboshayallersmile
eşimde sonuçlarımı almaya gitti meraktan çatladım eyvahedigeldismile

Cok tesekkur ediyorum ....bugun seker yuklemesi yapilacak ...Hemogram tahlili yapilmadi . bana .... bide burada her ay ultrason yokk (

cadoloz hoşgeldin canım
ewet mügecan ın dediği testler isteniyor doktor geçen ay da hemogram istemişti bidahaki ayki kontrol için de tekrar hemogram istedi
bide bazı durumlarda idrar tahlili isteyebiliyolar iltihaptan şüphelenirlerse
her ay da ultrasondan kalp atışını, kordon kan akışını,organların boylarını fln ölçüyo doktorum suyun az-çok olup olmadığına fln bakıyo

Hoşbldk lolisscim bende anlayamıyorum kendimi neden bu kdr korkuyorum heyecan yaşıyorum psikoloğum klasik çocukluk dönemine bağlıyor:)Bakalım artık bu hafta kontrolümüz var ve sanırım olucam eşim taviz vermiyor bu konuda.Buraya kdr kaçışım galiba

canım benim tabiki anlatırım doktorun söylediklerini
sen üzme kendini gel bize anlat rahatlarsınolumunekankayizsmile

2 ay oldu ben daha ultrasona girmedim.. Doguma kadar da girmiycem... Bazen o kadar stres oluyorm ki anlatamam...Aylik kontrollerim 5 dk ayakta yapilan kontrollerle geciyor ... Dun stresten esimle surekli kavga ettim.. Biara onu evden kovdum bile (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…