- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #18.841
Görümcemi kovmamın başlıca nedeni bu galiba bayanssulusmilebayanssulusmile
off ya anneme yazma oyalıcaktım tıgımı bulamıyorum sinir oldum nereye koydum bilmiyorumkismile acaba?
Bana ebe hiç bişiy demedi de benim kocişin işleri çok ağır hep yorgun oluyor.Bir de havalar çok soğudu.Yıkanmak zor oluyor.Hamilelik değilde böyle şeyler çarpıyor bizi -tatlicadiarzu-
canım sende de ülke kısmında diğer yazıyo hangi ildesin ki bu kadar az imkan war köy fln mı? ben seni yurtdışı sanıyodum
Çok hoşsun ya:)Bizde arada kaçamak yapıyoruz doktorumda herhangi bi uyarıda bulunmadı.
Kızlar bu arada şeker yüklemesi nası yapılıyor?Klasik parmaktan kan alınarak mı?
aç karınla gidiyorsun önce kolundan kan alıyorlar bir tüp
sonra şekerli su gibi bir sıvı içiriyorlar bir saat sonra tekrar kan alıyorlar
kızlar yaa size bişey:kedi:
sorcam kociklerle yaramazlık yapıyo musunuz hala
Yapma cnm ya bi saat arayla iki kez kan verme düşüncesi bile başımı döndürüyor off
bize doktor yasak koymadı hatta risksiz normal gebeliklerde düzenli ilişkinin normal doğum için de iyi olacağını söyledi ama gebelik için önerilen pozisyonlarda olması şartıyla[ /QU
Bize doktor o konuda hicbirsey soylemedi... Walla biz hamile kaldigimdan beridir yapmiyoruz...
Bana ebe hiç bişiy demedi de benim kocişin işleri çok ağır hep yorgun oluyor.Bir de havalar çok soğudu.Yıkanmak zor oluyor.Hamilelik değilde böyle şeyler çarpıyor bizi -tatlicadiarzu-
Ben bi de bayılıyorum kan verince.Kan tutuyor galiba.İstanbula annemin yanına gidince orada muayene olup yaptırıcam inşallah
Yerimi deşifre etmeyeyim diye öyle yaptım.Malum görümcemle eşimi çok çekiştiriyorum
kızlar şeker sonucum geldihihoyyyt
glukoz açlık 91
glukoz (1,saat)152
glukoz(2,saat)126
glukoz(3,saat)98 anladığım kadarıyla değerlerim normalin altında çok şükür bi sorun yok gibihihoyyyt
umarım dktr da sorun çıkarmaz:mymeka:
denizcim senin sonuçlar nasıl çıktı kuzum bilmiyorumkismile
evet sorma ayaktamı kalsam yıkılsammı bir karar veremedim.ama dün patlamaya hazır bomba gibiydim...sen nasılsın kızın nasıl...Hoşgeldin canım;
nasılsın? hava gerçekten dünden beri çok feci değil mi İzmir'de ??? Uykum geliyor yaaa, güneş açsın biraz...
hoşbulduk canım.dün bütün sinirimi eşimden çıkardımbegüm hoşgeldin canım.
hala için sıkılıomu canım dünkü gibi çok bozuk deil bgn hava
bizim burdada hava çok kötü içim sıkılıyor benimdeboshayallersmile
eşimde sonuçlarımı almaya gitti meraktan çatladım eyvahedigeldismile
kızlar şeker sonucum geldihihoyyyt
glukoz açlık 91
glukoz (1,saat)152
glukoz(2,saat)126
glukoz(3,saat)98 anladığım kadarıyla değerlerim normalin altında çok şükür bi sorun yok gibihihoyyyt
umarım dktr da sorun çıkarmaz:mymeka:
denizcim senin sonuçlar nasıl çıktı kuzum bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?