2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Çok hoşsun ya:)Bizde arada kaçamak yapıyoruz doktorumda herhangi bi uyarıda bulunmadı.

Kızlar bu arada şeker yüklemesi nası yapılıyor?Klasik parmaktan kan alınarak mı?

aç karınla gidiyorsun önce kolundan kan alıyorlar bir tüp
sonra şekerli su gibi bir sıvı içiriyorlar bir saat sonra tekrar kan alıyorlar

bize de doktor yasak koymadı
elifin dediği gibi sağlıklı olduğunu da düşünüyoruz
tabi eskisi kadar sık değil
haftada 2-3kez:asigim:

Son düzenleme:
Bana ebe hiç bişiy demedi de benim kocişin işleri çok ağır hep yorgun oluyor.Bir de havalar çok soğudu.Yıkanmak zor oluyor.Hamilelik değilde böyle şeyler çarpıyor bizi -tatlicadiarzu-

seni allah kahretmesinlülülülülülü
soğuk çarptı hee yazzzıkk:roflol::roflol:

kızlar şeker sonucum geldihihoyyyt
glukoz açlık 91
glukoz (1,saat)152
glukoz(2,saat)126
glukoz(3,saat)98 anladığım kadarıyla değerlerim normalin altında çok şükür bi sorun yok gibihihoyyyt
umarım dktr da sorun çıkarmaz:mymeka:
denizcim senin sonuçlar nasıl çıktı kuzum bilmiyorumkismile

Yerimi deşifre etmeyeyim diye öyle yaptım. Malum görümcemle eşimi çok çekiştiriyorum

Anladım hangi şehirde olursan ol artık heryer özel hastane doldu ssk fln da geçiyo uyguna muayne oluyo ama ulaşım zorluğu we maddi şartlarını bilemem tabi
sağlık ocağına gidiyosan sadece zaten imkan onlarda sınırlı genelde de pek ilgili davranmıyolar normaldir

bizim doktorumuzda sakıncası yok yapabilirsiniz dedi biz devam ediyoruz

ZAPZUP kızzz bn kaçırdımmı yazdğını senin sen görümceyi kovdunmu??*

Bu sonuclari kac gunde cikiyor.. Ben de bugun yaptiracagim ..

güldencim elfella evlilik yıldönümünüz kutlu olsun...

Hoşgeldin canım;

nasılsın? hava gerçekten dünden beri çok feci değil mi İzmir'de ??? Uykum geliyor yaaa, güneş açsın biraz...
evet sorma ayaktamı kalsam yıkılsammı bir karar veremedim.ama dün patlamaya hazır bomba gibiydim...sen nasılsın kızın nasıl...
begüm hoşgeldin canım.

hala için sıkılıomu canım dünkü gibi çok bozuk deil bgn hava
hoşbulduk canım.dün bütün sinirimi eşimden çıkardımklava:şimdi iyiyim çok şükür:lepi: zaten garibim dün artık senmi hamilesin benmi hamileyim anlamadım dedi :)
bizim burdada hava çok kötü içim sıkılıyor benimdeboshayallersmile
eşimde sonuçlarımı almaya gitti meraktan çatladım eyvahedigeldismile

canım ben dün öyleydim hava dün çok bunaştıcıydı.Allah ayrdımcın olsun o sıkıntı çok beter...

evet canımm normal gibi sonuçların bakalım ne dicek dr.n

bnde daha 100 lüğü yaptırmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…