2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cadaloz canım ben cuma verdim dün çıktı
duruma göre değişebilir bazı özel hastaneler 1-2saat sonra bile verebiliyo
çitosum senin de gözün aydın iyi çıkmiş sonuçların
ben kaçıyorum kızlar ezan okunur şimdi namzımı kılıp biraz uzanıyım gece de hiç uyumaddım ikindiden sonra da uyunmaz ama dinlenirim en azından

bize doktor yasak koymadı hatta risksiz normal gebeliklerde düzenli ilişkinin normal doğum için de iyi olacağını söyledi ama gebelik için önerilen pozisyonlarda olması şartıyla
Canım biz benim hamile kaldığımı öğrendiğimden beri ilk 3 ay bebeğe birşey olur diye çekindik yapmadık.SOnralarıda bebeğin kıpırdadığını hissediyorum ya o duygu çok garip ondan yapmıyoruz :) yani bu konularda konuşulmaz ki :) mutlaka birşeyler yapılıyor ama tam bir birleşme yapmıyoruz.eşimde istemiyor zaten o birleşmeyi...bebişe birşey olur diye korkuyoruz...

canım geçmiş olsun.sonuçların iyi gözüküyor

Bize doktor o konuda hicbirsey soylemedi... Walla biz hamile kaldigimdan beridir yapmiyoruz...

Kontrol olayların tam yapılamadığı için bence en iyisini yapıyosunuz özellikle risk içerebilecek bi durum mesela kist, erken doğum riski fln varsa bildiğim kadarıyla pek önermiyolar
Anladığım kadarıyla zaten uygun şartlarda muayne olamadığın için endişelisin bide ilişkiden bişey olurmu stresi daha kötü üzerdi seni
aramıza daha sık gel, günün nasıl geçtiğini anlamazsın, yalnızlığını bi nebze olsun azaltırız belki

buurcuum canım dün sormuşsun ben yeni gördüm.. kısmetse doğumu çınarlıda yapmayı düşünüyorum.. sen?

sibushcum selam...

buurcuum, bende çınarlı'da yapacaktım ama doktorumu değiştirdiğim için Kent Hastanesi'nde olacak. 4500 TL dediler... ( hesapladığımızdan daha pahalı olacak ama önemli olan kızımın sağlığı, yeter ki o iyi olsun....

çınarlı'da kuzenim doğum yaptı, hastane çok çok güzel değil ama anestezistleri çok iyi ve ebeler çok ilgili...zaten 1 gece kalıcaz, gerisi önemli değil bence...

Begümcüm, iyiyim tatalım çok sağol. Kızım iyi artık begüm teyzesi. daha da iyi olacak. annesi gibi benim kızım inatçı :)) kist falan vız gelir tırıs gideeerrrr

evet canım bnmde büyük ihtimal çınarlı olucak.şimdiye kadar herkes orayı tavsiye etti bana kötü bişeyde dymadım hiç hastane hakkında.

benim doktorum izmirin en iyi anestezi uzmanlarının ve kadın doğum kadrosunun orda olduğunu ısrarla söyledi gecen ayda arkadasım dogum yaptı orda cok memnun kaldı:) senin doktorun kimdi bu arada?

Evet canim yaa . Kontroller tam olmadigi icin elimizden geldigi kadar titizleniyoruz.. Bazen esime de uzuluyorum ama ne yapabilirim .. Adam korkusundan bana dokunamaz oldu.. Burayi cok sevdim hergun gelrim artikk .... :))

bize de doktor yasak koymadı
elifin dediği gibi sağlıklı olduğunu da düşünüyoruz
tabi eskisi kadar sık değil
haftada 2-3kez:asigim:
bizede yasak koymadı dktr ama ben kendi yasağımı kendim koydum zemuszemus9 ay sabır ediversin kocik bunca zaman ettikleriyle idare etsinsempatiksalakcinni

Bu sonuclari kac gunde cikiyor.. Ben de bugun yaptiracagim ..
ben dün sabahtan verdim bugün sonucu aldıkboshayallersmile

evet gülsemmi ağlasımmı bilemedim birde bugün doğum stresi sardı içimi herşey yolundamı gidecek diye annemi özledim karma karışığım yanimafoldumben

evet canımm normal gibi sonuçların bakalım ne dicek dr.n

bnde daha 100 lüğü yaptırmadım.
senindemi 50lilik yüksek çıkmıştı cnmbilmiyorumkismilekaçırdım galiba:kedi:

Namık hocayla devam ediceksiniz sanırım.. aman canım kızın iyi olsunda nerde olduğu cokda önemli değil.. Kent abartmış fiyatları Kahraman Bey çınarlıya 3000tl kent olursa 4000tl demişti.. Kent bana çok uzak kalıyoo

bende hep kent hastanesini istiodum ilk haftamda hatta orçun beyden randevumu bile almıştım ama bize baya bi uzak olduğu için eşim vazgeçti ordan.
benim doktorum izmirin en iyi anestezi uzmanlarının ve kadın doğum kadrosunun orda olduğunu ısrarla söyledi gecen ayda arkadasım dogum yaptı orda cok memnun kaldı:) senin doktorun kimdi bu arada?

benim dr ayşe özbakkaloğlu alsancakta.oda bana çınarlıyı önerdi bi kaç hastane daha dedi ama büyük ihtimal orda olucak.son ayında daha detaylı konuşup kararlaştırırız dedi.

Evet canım Namık Hoca ile devam edeceğiz. Kent fiyatları gerçekten yüksek... Bize de çok uzak. Hatta sırf uzak olduğu için daha önce de Kent'i istememiştim ama kızım orayı seçti :)))

buurcuum canım dün sormuşsun ben yeni gördüm.. kısmetse doğumu çınarlıda yapmayı düşünüyorum.. sen?
canım bende şimdi face de burcuya bu soruyu sordu.Çınarlı iyi dimi yaaa ben çok kararsızım ama bilmiyorum.Hangi hastanede yapıcam ben doğum yaaaa((
Aman aman maşallah bebişin iyi olsun.....aynen insan kendini hiç hiç düşünmüyor yeterki bebişler iyi olsun....
bak sen kent hastanesi deyince aklıma geldi.Bana orasıda seçeneklerde sunuldu.izmirde en iyi hastane hangisi yaaa.valla parası önemli değil,sadece iyi hastane istiyorum.İzmir cahili olmamın sebepleri....

Ayyyy canım sen aynı benim dünkü durumum gibisin.ortalığı yıkmak ne var ne yok fırlarmak istiyordum acayip bunalımdım.Eşim dün akşam aşkım işim uzayacak dedi.ki.... ben zaten istediğim zaman internetten kamera sistemi olduğu için iş yerini izleyebiliyorum,ona rağmen adamı cildim resmen kan kusturdum...sonra biraz rahatladımkaydirigubbakcemile3oda bana senin şu hamileliğin bitseinde ben sana ne yapacağımı biliyorum dedieyvahedigeldismilesende kocana bulaş canım çok iyi geliyor :lepi:

kızlar ben 7. ayımı bitiridim.. doktorum bu ay itibariyle 2 haftada bir son ayda haftada bir görüşeceğiz dedi. peki her gitiğimizde vizite ücreti veriyormuyuz yoksa ayda bir keremi veriyoruz? ben bilemedimbilmiyorumkismile

canım perşembe günü randevumuz 50 lik 160 çıkmıştı 100 lük yaptırmadık doktorum yönlendirsin istedim kafama göre bişi yapmayayım

kızlar ben 7. ayımı bitiridim.. doktorum bu ay itibariyle 2 haftada bir son ayda haftada bir görüşeceğiz dedi. peki her gitiğimizde vizite ücreti veriyormuyuz yoksa ayda bir keremi veriyoruz? ben bilemedimbilmiyorumkismile

canım ayda bir kere ödeme yapıyorsun.iki kerede gitsen,üç kerede gitsen kontrole ayda bir ödeme yapıyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…