- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #18.861
Bu sonuclari kac gunde cikiyor.. Ben de bugun yaptiracagim ..
Canım biz benim hamile kaldığımı öğrendiğimden beri ilk 3 ay bebeğe birşey olur diye çekindik yapmadık.SOnralarıda bebeğin kıpırdadığını hissediyorum ya o duygu çok garip ondan yapmıyoruz :) yani bu konularda konuşulmaz ki :) mutlaka birşeyler yapılıyor ama tam bir birleşme yapmıyoruz.eşimde istemiyor zaten o birleşmeyi...bebişe birşey olur diye korkuyoruz...bize doktor yasak koymadı hatta risksiz normal gebeliklerde düzenli ilişkinin normal doğum için de iyi olacağını söyledi ama gebelik için önerilen pozisyonlarda olması şartıyla
kızlar şeker sonucum geldihihoyyyt
glukoz açlık 91
glukoz (1,saat)152
glukoz(2,saat)126
glukoz(3,saat)98 anladığım kadarıyla değerlerim normalin altında çok şükür bi sorun yok gibihihoyyyt
umarım dktr da sorun çıkarmaz:mymeka:
denizcim senin sonuçlar nasıl çıktı kuzum bilmiyorumkismile
canım aç olman gerekiyo bunu için hemen çıkyo sonuçlar
Bize doktor o konuda hicbirsey soylemedi... Walla biz hamile kaldigimdan beridir yapmiyoruz...
buurcuum canım dün sormuşsun ben yeni gördüm.. kısmetse doğumu çınarlıda yapmayı düşünüyorum.. sen?
buurcuum canım dün sormuşsun ben yeni gördüm.. kısmetse doğumu çınarlıda yapmayı düşünüyorum.. sen?
evet canım bnmde büyük ihtimal çınarlı olucak.şimdiye kadar herkes orayı tavsiye etti bana kötü bişeyde dymadım hiç hastane hakkında.
Kontrol olayların tam yapılamadığı için bence en iyisini yapıyosunuz özellikle risk içerebilecek bi durum mesela kist, erken doğum riski fln varsa bildiğim kadarıyla pek önermiyolar
Anladığım kadarıyla zaten uygun şartlarda muayne olamadığın için endişelisin bide ilişkiden bişey olurmu stresi daha kötü üzerdi seni
aramıza daha sık gel, günün nasıl geçtiğini anlamazsın, yalnızlığını bi nebze olsun azaltırız belki
bizede yasak koymadı dktr ama ben kendi yasağımı kendim koydum zemuszemus9 ay sabır ediversin kocik bunca zaman ettikleriyle idare etsinsempatiksalakcinnibize de doktor yasak koymadı
elifin dediği gibi sağlıklı olduğunu da düşünüyoruz
tabi eskisi kadar sık değil
haftada 2-3kez:asigim:
ben dün sabahtan verdim bugün sonucu aldıkboshayallersmileBu sonuclari kac gunde cikiyor.. Ben de bugun yaptiracagim ..
evet gülsemmi ağlasımmı bilemedim birde bugün doğum stresi sardı içimi herşey yolundamı gidecek diye annemi özledim karma karışığım yanimafoldumbengüldencim elfella evlilik yıldönümünüz kutlu olsun...
evet sorma ayaktamı kalsam yıkılsammı bir karar veremedim.ama dün patlamaya hazır bomba gibiydim...sen nasılsın kızın nasıl...
hoşbulduk canım.dün bütün sinirimi eşimden çıkardımklava:şimdi iyiyim çok şükür:lepi: zaten garibim dün artık senmi hamilesin benmi hamileyim anlamadım dedi :)
canım ben dün öyleydim hava dün çok bunaştıcıydı.Allah ayrdımcın olsun o sıkıntı çok beter...
senindemi 50lilik yüksek çıkmıştı cnmbilmiyorumkismilekaçırdım galiba:kedi:evet canımm normal gibi sonuçların bakalım ne dicek dr.n
bnde daha 100 lüğü yaptırmadım.
sibushcum selam...
buurcuum, bende çınarlı'da yapacaktım ama doktorumu değiştirdiğim için Kent Hastanesi'nde olacak. 4500 TL dediler...( hesapladığımızdan daha pahalı olacak ama önemli olan kızımın sağlığı, yeter ki o iyi olsun....
çınarlı'da kuzenim doğum yaptı, hastane çok çok güzel değil ama anestezistleri çok iyi ve ebeler çok ilgili...zaten 1 gece kalıcaz, gerisi önemli değil bence...
Begümcüm, iyiyim tatalım çok sağol. Kızım iyi artık begüm teyzesi. daha da iyi olacak. annesi gibi benim kızım inatçı :)) kist falan vız gelir tırıs gideeerrrr
bende hep kent hastanesini istiodum ilk haftamda hatta orçun beyden randevumu bile almıştım ama bize baya bi uzak olduğu için eşim vazgeçti ordan.sibushcum selam...
buurcuum, bende çınarlı'da yapacaktım ama doktorumu değiştirdiğim için Kent Hastanesi'nde olacak. 4500 TL dediler...( hesapladığımızdan daha pahalı olacak ama önemli olan kızımın sağlığı, yeter ki o iyi olsun....
çınarlı'da kuzenim doğum yaptı, hastane çok çok güzel değil ama anestezistleri çok iyi ve ebeler çok ilgili...zaten 1 gece kalıcaz, gerisi önemli değil bence...
Begümcüm, iyiyim tatalım çok sağol. Kızım iyi artık begüm teyzesi. daha da iyi olacak. annesi gibi benim kızım inatçı :)) kist falan vız gelir tırıs gideeerrrr
benim doktorum izmirin en iyi anestezi uzmanlarının ve kadın doğum kadrosunun orda olduğunu ısrarla söyledi gecen ayda arkadasım dogum yaptı orda cok memnun kaldı:) senin doktorun kimdi bu arada?
Namık hocayla devam ediceksiniz sanırım.. aman canım kızın iyi olsunda nerde olduğu cokda önemli değil.. Kent abartmış fiyatları Kahraman Bey çınarlıya 3000tl kent olursa 4000tl demişti.. Kent bana çok uzak kalıyoo
canım bende şimdi face de burcuya bu soruyu sordu.Çınarlı iyi dimi yaaa ben çok kararsızım ama bilmiyorum.Hangi hastanede yapıcam ben doğum yaaaabuurcuum canım dün sormuşsun ben yeni gördüm.. kısmetse doğumu çınarlıda yapmayı düşünüyorum.. sen?
Aman aman maşallah bebişin iyi olsun.....aynen insan kendini hiç hiç düşünmüyor yeterki bebişler iyi olsun....sibushcum selam...
bizede yasak koymadı dktr ama ben kendi yasağımı kendim koydum zemuszemus9 ay sabır ediversin kocik bunca zaman ettikleriyle idare etsinsempatiksalakcinni
ben dün sabahtan verdim bugün sonucu aldıkboshayallersmile
evet gülsemmi ağlasımmı bilemedim birde bugün doğum stresi sardı içimi herşey yolundamı gidecek diye annemi özledim karma karışığım yanimafoldumben
senindemi 50lilik yüksek çıkmıştı cnmbilmiyorumkismilekaçırdım galiba:kedi:
kızlar şeker sonucum geldihihoyyyt
glukoz açlık 91
glukoz (1,saat)152
glukoz(2,saat)126
glukoz(3,saat)98 anladığım kadarıyla değerlerim normalin altında çok şükür bi sorun yok gibihihoyyyt
umarım dktr da sorun çıkarmaz:mymeka:
denizcim senin sonuçlar nasıl çıktı kuzum bilmiyorumkismile
kızlar ben 7. ayımı bitiridim.. doktorum bu ay itibariyle 2 haftada bir son ayda haftada bir görüşeceğiz dedi. peki her gitiğimizde vizite ücreti veriyormuyuz yoksa ayda bir keremi veriyoruz? ben bilemedimbilmiyorumkismile
kızlar ben 7. ayımı bitiridim.. doktorum bu ay itibariyle 2 haftada bir son ayda haftada bir görüşeceğiz dedi. peki her gitiğimizde vizite ücreti veriyormuyuz yoksa ayda bir keremi veriyoruz? ben bilemedimbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?