2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben dun cokkk kotuydum .. Sizlerede oluyorsa normal bu demekki .. Ortada birsey yokken esime satasmak istiyorum.. Bagirip vurup kirmak istiyorum.. Dun yaptim ama hala gecmedi bende ... Esime cokk sinirliyim niye sinirliyim onuda bilmiyorum.... Yaptigi hicbirsey yok adamin bana .. cokta yardimci olur .... suan olduresim geliyor mesala ....

canım burçehan daha güzel geliyor kulağa ama lina yabancı bir isimmiş gibi sanki
bize de doktor yasak koymadı
elifin dediği gibi sağlıklı olduğunu da düşünüyoruz
tabi eskisi kadar sık değil
haftada 2-3kez:asigim:
canım bizim hamilelikten önce 2 ya da 3 defaydı şimdi de başından beri hiç yok başından beri doktor yasakladı bize

kızlar ben 7. ayımı bitiridim.. doktorum bu ay itibariyle 2 haftada bir son ayda haftada bir görüşeceğiz dedi. peki her gitiğimizde vizite ücreti veriyormuyuz yoksa ayda bir keremi veriyoruz? ben bilemedimbilmiyorumkismile

bende 7yi bitirip 8e girdim 65 günüm kaldı ctesi gittim doktora 2haftada bir gelmene gerek yok bu ay için 1ay sonra gel sonra duruma göre haftada bir görüşücez dedi
bende anlamadım ücret konusunu özel hastane doktoruna gidiyorum şimdi haftada bire düşünce her hafta mı para wericez?

evet çitoscum ya 50 lik 162 çıktı bnde 100 lükte daha yaptırmadım
hımm seninkide bayağı yüksek çıkmış benim ilki 143 çıkmıştı inşallah seninde ikincide düşük çıkar cnmaklinialirimsmile

kaydirigubbakcemile3zaten ona yükleniyom hep o da hayırlısıyla bebiş doğsada ben sorucam sana diyor:1closedeyes:kaydirigubbakcemile3ama ben ağlıycam yaaa mafoldumben:çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Begümcüm, hastane olarak İzmir'deki en iyi özel hastane Kent Hastanesi diyebilirim. Özellikle bu sektörün içinde biri olarak. (Tıbbi cihaz satışı yapıyoruz.) Kullandıkları cihazların teknolojisi, çalışan doktorlar, hastane v.s. oldukça iyi.

Ama Çınarlı'da iyi bir hastane. Bence doğumda önemli olan hastanenin dış görüntüsünden v.s.'den daha önemlisi orada çalışan ekip.

Para problem değil diyorsan Kent Hastanesi'ni tercih et derim. Ama ikinci tercihin Çınarlı olabilir...

kızlar ben 7. ayımı bitiridim.. doktorum bu ay itibariyle 2 haftada bir son ayda haftada bir görüşeceğiz dedi. peki her gitiğimizde vizite ücreti veriyormuyuz yoksa ayda bir keremi veriyoruz? ben bilemedimbilmiyorumkismile

benim gittiğim hastanede 10 gün içinde tekrar gidersek ücret almıyor

canım ben muayenemi olunca 10 gün ücretsiz gitme hakkım var
10 günden sonra tekrar muayene ücreti isteniyor

aman canım eşine kızıp bağırma adamcağızın ne suçu var
benim de bir arkadaş var o da hamilelikten diyor eşime çok bağırıyorum diyor
ben de nedense aşırı eşime bağlandım

bize 3 hafta sonraya gün verdi wsorun olursa daha erken gidecemizide ekledi bilmiyorumkismileher gittiğinde verilmiyor cnm yoksa batarız aylık veriliyor burda öyle en azından izmirde nasıl bilmiyorum tabiakannehir

canım perşembe günü randevumuz 50 lik 160 çıkmıştı 100 lük yaptırmadık doktorum yönlendirsin istedim kafama göre bişi yapmayayım
ben seni 100lük yaptırdın sandım cnm anladımfisfisfis

ayy inşallah ayda bir ödeme yapıyoruzdur değilse yandık vallaakannehir

begümcüm eger maddiyat önemli değil diyorsan Kent yada Çınarlı arasında bir tercih yapmanı tavsiye ederim. Şu anda doğum için izmirin en iyi iki hastanesi bunlar. Çınarlının fiziki sartları pek iyi değil yani odaları küçük hastane cok yeni değil. Ama kent çok şık bir hastane. Ben önceleri Kent olsun demiştim ama doğumu epiduralle yapacagımdan doktorum daha cok çınarlıyı tavsiye etti. Benim için önemli olan doktorum o yüzden onun en rahat çalışabileceği ekip olsun isterim. bence bu konuda doktorunla karar ver.

aynı seyleri yasıyorum zaman zaman. herseye kızıyorum darılıyorum sonrada eşimden çıkarıyorum. O her şekilde alttan alıp benimle dalga geciyor bu sefer daha cok sinirleniyorum. istiyorumki oda bagırsın cagırsın kavga edelim.. duygusal bi dönem geciriyoruz günah keçiside onlar oluyor galiba. simdide sehir dısında 2 hafta ayrı kalıcaz.. bu seferde pişman oluyorum zamanımı bosa küs geçirdiğim için. umarım bu durum doğumdan sonra geçer

çitoscum insallah benimde öyledir bu gittiğimde öğreneceğim bakalım. dediğin gibi bende batarım artık..

hayran iyimiş yine senin 35 tl. bizimkine her gittigimde 150 veriyoruz.

Slm kızlarrr herkesler iyidir umarım bikaç gün Ankaradaydım geçmişe gidemicem epey birikmiş çünkü
çook şeyler kaynatmışsınız sanırım

normal normal canım :)))) daha öldürmek istemedim ama yolasım geliyor :))))
Ayyy senin bugün duygusallığın üstünde..kimse tutamaz seni zaten ağlada rahatla hiç durma....:gitme:
Yok canım para sorun değil...sadece bilmemezlik problem..banada çınarlı iyi değil dediler.ne bileyim çok kararsız kaldım.Bİz yoksa çınarlı istiyorduk evimize yakın olduğu için ilk tercihimiz orasıydı.kent hastanesi semt olarak nerde :)))

benim doktorum zaten eğitimci bir doktor olduğu için her hasteneye kendi ekibiyle gidiyormuş..30 haftadan sonra tam olarak konuşalım dedi ama seçeneklerin arasında kent ve çınarlı hastaneside vardı...

bizim doktorumuzda sakıncası yok yapabilirsiniz dedi biz devam ediyoruz

ZAPZUP kızzz bn kaçırdımmı yazdğını senin sen görümceyi kovdunmu??*
İş yaptırdım.O da gitti .Dolaylı yoldan -tatlicadiarzu-

akannehir 7 aydır hiç dikkat etmiyorum varya düşük tehlikem falanda yok zaten. Son aya kadar devam ederiz herhalde.Zaten aralığın 15inde istanbula gidince görüşemiycez eşimle doğuma kadar.Bazen bende korkuyorum acaba kızım korktumu falan diye.Uyanıksa siniyor bi köşeye kalıyor.Korktuğum oldu öyle çok

Son düzenleme:
kızlaar hani bi poğoça tarifi dolanıyodu topikte hayranındı yanlış hatırlamıyosam aradım bulamadım
yazabilirseniz çok sewinirim pastanın yanına kurabiye we poğoça yapıcam zaman yeterse
hem kocacımla kardeşçim yarın işe de götürürler kahvaltı olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…