- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #18.881
canım bende şimdi face de burcuya bu soruyu sordu.Çınarlı iyi dimi yaaa ben çok kararsızım ama bilmiyorum.Hangi hastanede yapıcam ben doğum yaaaa((
Aman aman maşallah bebişin iyi olsun.....aynen insan kendini hiç hiç düşünmüyor yeterki bebişler iyi olsun....
bak sen kent hastanesi deyince aklıma geldi.Bana orasıda seçeneklerde sunuldu.izmirde en iyi hastane hangisi yaaa.valla parası önemli değil,sadece iyi hastane istiyorum.İzmir cahili olmamın sebepleri....
Ayyyy canım sen aynı benim dünkü durumum gibisin.ortalığı yıkmak ne var ne yok fırlarmak istiyordum acayip bunalımdım.Eşim dün akşam aşkım işim uzayacak dedi.ki.... ben zaten istediğim zaman internetten kamera sistemi olduğu için iş yerini izleyebiliyorum,ona rağmen adamı cildim resmen kan kusturdum...sonra biraz rahatladımkaydirigubbakcemile3oda bana senin şu hamileliğin bitseinde ben sana ne yapacağımı biliyorum dedieyvahedigeldismilesende kocana bulaş canım çok iyi geliyor :lepi:
canım burçehan daha güzel geliyor kulağa ama lina yabancı bir isimmiş gibi sankiBurçe türkçe de takım yıldızıymış.
Arapça da cenneteki en küçük çiçek diyor.Annem açıköğretimde arapça okuyan akrabamıza sormuş.O da burçe yok.Burç var demiş.Şimdi bunun aslı var mı içime şüphe düştü.Ya böyle güzel sanıpta koyarsam ya ilerde kötü saçma birşey çıkarsa eyvahedigeldismile
canım bizim hamilelikten önce 2 ya da 3 defaydı şimdi de başından beri hiç yok başından beri doktor yasakladı bizebize de doktor yasak koymadı
elifin dediği gibi sağlıklı olduğunu da düşünüyoruz
tabi eskisi kadar sık değil
haftada 2-3kez:asigim:
kızlar ben 7. ayımı bitiridim.. doktorum bu ay itibariyle 2 haftada bir son ayda haftada bir görüşeceğiz dedi. peki her gitiğimizde vizite ücreti veriyormuyuz yoksa ayda bir keremi veriyoruz? ben bilemedimbilmiyorumkismile
hımm seninkide bayağı yüksek çıkmış benim ilki 143 çıkmıştı inşallah seninde ikincide düşük çıkar cnmaklinialirimsmileevet çitoscum ya 50 lik 162 çıktı bnde 100 lükte daha yaptırmadım
kaydirigubbakcemile3zaten ona yükleniyom hep o da hayırlısıyla bebiş doğsada ben sorucam sana diyor:1closedeyes:kaydirigubbakcemile3ama ben ağlıycam yaaa mafoldumben:çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlamasenağlamacanım bende şimdi face de burcuya bu soruyu sordu.Çınarlı iyi dimi yaaa ben çok kararsızım ama bilmiyorum.Hangi hastanede yapıcam ben doğum yaaaa((
Aman aman maşallah bebişin iyi olsun.....aynen insan kendini hiç hiç düşünmüyor yeterki bebişler iyi olsun....
bak sen kent hastanesi deyince aklıma geldi.Bana orasıda seçeneklerde sunuldu.izmirde en iyi hastane hangisi yaaa.valla parası önemli değil,sadece iyi hastane istiyorum.İzmir cahili olmamın sebepleri....
Ayyyy canım sen aynı benim dünkü durumum gibisin.ortalığı yıkmak ne var ne yok fırlarmak istiyordum acayip bunalımdım.Eşim dün akşam aşkım işim uzayacak dedi.ki.... ben zaten istediğim zaman internetten kamera sistemi olduğu için iş yerini izleyebiliyorum,ona rağmen adamı cildim resmen kan kusturdum...sonra biraz rahatladımkaydirigubbakcemile3oda bana senin şu hamileliğin bitseinde ben sana ne yapacağımı biliyorum dedieyvahedigeldismilesende kocana bulaş canım çok iyi geliyor :lepi:
kızlar ben 7. ayımı bitiridim.. doktorum bu ay itibariyle 2 haftada bir son ayda haftada bir görüşeceğiz dedi. peki her gitiğimizde vizite ücreti veriyormuyuz yoksa ayda bir keremi veriyoruz? ben bilemedimbilmiyorumkismile
canım ben muayenemi olunca 10 gün ücretsiz gitme hakkım varkızlar ben 7. ayımı bitiridim.. doktorum bu ay itibariyle 2 haftada bir son ayda haftada bir görüşeceğiz dedi. peki her gitiğimizde vizite ücreti veriyormuyuz yoksa ayda bir keremi veriyoruz? ben bilemedimbilmiyorumkismile
Ben dun cokkk kotuydum .. Sizlerede oluyorsa normal bu demekki .. Ortada birsey yokken esime satasmak istiyorum.. Bagirip vurup kirmak istiyorum.. Dun yaptim ama hala gecmedi bende ... Esime cokk sinirliyim niye sinirliyim onuda bilmiyorum.... Yaptigi hicbirsey yok adamin bana .. cokta yardimci olur .... suan olduresim geliyor mesala ....
bize 3 hafta sonraya gün verdi wsorun olursa daha erken gidecemizide ekledi bilmiyorumkismileher gittiğinde verilmiyor cnm yoksa batarız aylık veriliyor burda öyle en azından izmirde nasıl bilmiyorum tabiakannehirkızlar ben 7. ayımı bitiridim.. doktorum bu ay itibariyle 2 haftada bir son ayda haftada bir görüşeceğiz dedi. peki her gitiğimizde vizite ücreti veriyormuyuz yoksa ayda bir keremi veriyoruz? ben bilemedimbilmiyorumkismile
ben seni 100lük yaptırdın sandım cnm anladımfisfisfiscanım perşembe günü randevumuz 50 lik 160 çıkmıştı 100 lük yaptırmadık doktorum yönlendirsin istedim kafama göre bişi yapmayayım
Ben dun cokkk kotuydum .. Sizlerede oluyorsa normal bu demekki .. Ortada birsey yokken esime satasmak istiyorum.. Bagirip vurup kirmak istiyorum.. Dun yaptim ama hala gecmedi bende ... Esime cokk sinirliyim niye sinirliyim onuda bilmiyorum.... Yaptigi hicbirsey yok adamin bana .. cokta yardimci olur .... suan olduresim geliyor mesala ....
çitoscum insallah benimde öyledir bu gittiğimde öğreneceğim bakalım. dediğin gibi bende batarım artık..
hayran iyimiş yine senin 35 tl. bizimkine her gittigimde 150 veriyoruz.
hastanede mi bu kadar veriyorsun yoksa muayenesine mi gidiyorsun
normal normal canım :)))) daha öldürmek istemedim ama yolasım geliyor :))))Ben dun cokkk kotuydum .. Sizlerede oluyorsa normal bu demekki .. Ortada birsey yokken esime satasmak istiyorum.. Bagirip vurup kirmak istiyorum.. Dun yaptim ama hala gecmedi bende ... Esime cokk sinirliyim niye sinirliyim onuda bilmiyorum.... Yaptigi hicbirsey yok adamin bana .. cokta yardimci olur .... suan olduresim geliyor mesala ....
Ayyy senin bugün duygusallığın üstünde..kimse tutamaz seni zaten ağlada rahatla hiç durma....:gitme:hımm seninkide bayağı yüksek çıkmış benim ilki 143 çıkmıştı inşallah seninde ikincide düşük çıkar cnmaklinialirimsmile
kaydirigubbakcemile3zaten ona yükleniyom hep o da hayırlısıyla bebiş doğsada ben sorucam sana diyor:1closedeyes:kaydirigubbakcemile3ama ben ağlıycam yaaa mafoldumben:çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
Yok canım para sorun değil...sadece bilmemezlik problem..banada çınarlı iyi değil dediler.ne bileyim çok kararsız kaldım.Bİz yoksa çınarlı istiyorduk evimize yakın olduğu için ilk tercihimiz orasıydı.kent hastanesi semt olarak nerde :)))Begümcüm, hastane olarak İzmir'deki en iyi özel hastane Kent Hastanesi diyebilirim. Özellikle bu sektörün içinde biri olarak. (Tıbbi cihaz satışı yapıyoruz.) Kullandıkları cihazların teknolojisi, çalışan doktorlar, hastane v.s. oldukça iyi.
Ama Çınarlı'da iyi bir hastane. Bence doğumda önemli olan hastanenin dış görüntüsünden v.s.'den daha önemlisi orada çalışan ekip.
Para problem değil diyorsan Kent Hastanesi'ni tercih et derim. Ama ikinci tercihin Çınarlı olabilir...
ayy inşallah ayda bir ödeme yapıyoruzdur değilse yandık vallaakannehir
begümcüm eger maddiyat önemli değil diyorsan Kent yada Çınarlı arasında bir tercih yapmanı tavsiye ederim. Şu anda doğum için izmirin en iyi iki hastanesi bunlar. Çınarlının fiziki sartları pek iyi değil yani odaları küçük hastane cok yeni değil. Ama kent çok şık bir hastane. Ben önceleri Kent olsun demiştim ama doğumu epiduralle yapacagımdan doktorum daha cok çınarlıyı tavsiye etti. Benim için önemli olan doktorum o yüzden onun en rahat çalışabileceği ekip olsun isterim. bence bu konuda doktorunla karar ver.
İş yaptırdım.O da gitti .Dolaylı yoldan -tatlicadiarzu-bizim doktorumuzda sakıncası yok yapabilirsiniz dedi biz devam ediyoruz
ZAPZUP kızzz bn kaçırdımmı yazdğını senin sen görümceyi kovdunmu??*
benim doktor hastanede çalışmıyor malesefmuayenehanesine gidiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?