2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.benim eşim de ikiz olmasını istemişti,hatta doktora ultrasonda bakarken kaç tane diye sormuştu ben de sürekli bişeyler yemek zorunda kalıyorum,aksi taktirde midem boşalır boşalmaz bulanmaya başlıyor.

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler :))

ben ilk falım sakızı aşermiştim :))) benımde miğde bulantım sadece açken var ama tugçe gıbı benımde bugun kanamam iyice arttı. agrımda var. hayrolsun ...

kabızlık çok kötu bende de oluyor zaten karnım şiş bıde tuvalete çıkamamak çok rahatsız edıyor benı. sigara yakıyorum o zman dayanamayıp bende sigara istemiyor canım yakınca boş geliyor tadı çok ama bi eksiklik var tabı.

arkadaşlar mrb bende bugün 8. haftayı tamamladım
bende çizelge yapmak istiyorum ama yapamadım yardımcı olurmusunuz ??
ingilizcem de fazla yok.

ben de aşerme filan da yok.valla kendimden şüphelenmeye başladım kızlar ne göbeğim çıktı,ne kusma,çok öyle mide bulantım filan da yok,aş maş da ermiyorum,maşallah mı desem,hayırdır inşallah mı bilemedim

(Lilypie - Tickers for Pregnancy, baby, kids, breastfeeding and parenting ) bu adresi kopyala adres sütununa yapıştır açılan sitede hazırlıyosun çizelgeni sonra en sonunda hazırlana çizelge adres olarak veriliyo onuda kopyalayıp profıl duzenleme varya kullanıcı panelınde oradaki çizelge sütununa yapiştıryosun..inşş anlamışşındır ama sen bu sayfayı aç zaten yanında sayfanın turkce cevırısı yap dıyo ona basınca turkce oluyo...

arkadaşlar mrb bende bugün 8. haftayı tamamladım
bende çizelge yapmak istiyorum ama yapamadım yardımcı olurmusunuz ??
ingilizcem de fazla yok.

canım bu tarz çizelgeleri gösteren bir siteye gir,ben mesela ticker factory diye bir siteden hazırladım.pregnancy hamilelik demek onla ilgili olan resimleri seçiceksin due date dediği yere de tahmini doğum yapacağın tarihi yazacaksın.sonrada en sonda çıkan http ile başlayıp,png ile biten adresi kendi kullanı panelindeki çizelge bölümüne yapıştırıvereceksin,çok mu zor anlattımohaoldumsmile

ne kadarlıksın canım 6.haftadan sonra başlıyo genelde cogu kişi oyle oluyomuş.bende oyle oldum..bende aynı senın gibi diyodum...şimdi aşeriyorum ama cok şiddetli değil şükür...

8. haftam benim,geçen hafta çok yoğun mide bulantım oldu gerçi ama artık iyiyim.benim çok migren ağrım oluyor hamilelik dönemimde.çok şükür bunun dışında iyiyim yani.

benimde çok miğde bulantılarım oluyo kahvaltı yapamıyorumm ama çıkardıktan sonra rahatlıyorum ve miğdemi boş bırakmamaya çalışıyorum..

o secımlerı yaptıktan sonra en son tarihleri secıyosun o sayfada gebelik haftalıgını secmeden önceki kutucuga yazıyosun ıcınden gelen cumleyı..

günaydın güzel anneler
geçmişi okuyamadım
okumayalı 80 sayfa yazmışsınız
inşallah iyisinizdir,bi sıkıntı yoktur
canlarım bende doktora gittim
teyzeleri 6+5 olmuşuz bizde
geç döllenme olmuş sanırım
doktor yiyebildiğini ye dedi
bulantı için kızarmış ekmek önerdi
kızlar hep peynir ekmek yiyorum nerdeyse
okadar üzülüyorum ki meyve bile tiksindiriyor
sizler nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…