2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çok sevindim canım bebeğinin iyi olmasına.bende de halsizlik varmirmirmirmir ama bulantı yok çok şükür.olan arkadaşlar da henüz bi çare bulabilmiş değil malesef.allah yardımcınız olsun:Saruboceq:

merhabalar eğitimci..Allah bebeğini hayırlısıyla kucagına almak nasip etsin..benimde acıkınca bulantılarım cok oluyor. oyüzden surekli tok olmak zorundayım ve tabi ki gelsin kilolarrrr...

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza:))) ikiz anneleriiiii ben çok isterdim ikiz annesi olmayı ama ne benim ailemde ne eşimin ailesinde hiç yok genetik oluyormuş galiba:) ama olsun bu bi doğsun sağlıkla hemen ikinciyide istiyorum... Benim kocişde yaş itibariyle panik olmuştu :))
benim hiç bulantım yok diye diye kendime nazar değdirdim galiba şu anda acayip kötü miğdem ama zorluyorum kendimi çıkarmıyacağım:)))

kızlar canınız bişeyler çekiyo mu?ya da özellikle ne yemek istiyosunuz?cokacimcoookbelki dah erken bu soruyu sormak için ama naapıyım çok heycanlıyım hersey hemen olsun istiyorum

evet ediorum zatem.inan çok kötüyüm ya kendimi hç ii hisstmiorum ruhsal açıdan.galiba biraz bunalıma giriorum.zatn panik atak hastasıyım.hep ağlamak istiorumm:gitme:

Cnm seni anlıorum.. Ölçülü olmak koşuluyla agla bu hamilelikte normal..Ama pozitif düşünmeye çalış biraz da istersen.. Mesela komedi filmlr izleyebilirsin.. Benim epey kafam dagılıyo.. :)

Yaa mşllah .. Yeni gelen arkadaşlarla tam 3 tane ikiz annemizolmuşş Allah kolaylık versin arkadaşlar...SAğlıkla bebişlerinizi kucagınıza alın inş..

merhaba kızlar :) mormalde bulantılar sabah olurmuş ama bende tam tersi akşama yakın başlıyo gece zor oluyo hiç birşey yiyesim gelmiyo ne deseler midem kalkıyo hemen bide kabızım :kedi: nasıl geccek bilmiyorum böle 49dum 44 oldum bebek alıyo bütün gıdaları neyse bebişim saglıklı büyüsünde :CüvCüv:

Cnm bende de aynı.. Sabhları bulantılarım dayanılmayacak gibi değil.. Ama akşamlara ya istfira ediyorum ya da ii ce bulanıyorum.. Kilo vermedim ama aç kalırsam kesinn bulanıyorum..

ben yesemde yemesemde bulanıyo yemesem daha kötü birşeyler olunca en azından midem çıkartırken boş mideye göre daha az zorlanıyo bigün agzımdan çıkcak diye korkuyorum midemakannehirçıkartırken çok zorlanıyomusun?

Çıkartana kadar epey kötü oluyorum ama sonra büyük bi rahatlık.. Sanki az önce işkence ceken ben degil gibi.. Amam her akşam degil..

kızlar canınız bişeyler çekiyo mu?ya da özellikle ne yemek istiyosunuz?cokacimcoookbelki dah erken bu soruyu sormak için ama naapıyım çok heycanlıyım hersey hemen olsun istiyorum

Ya bu can çekmsinden başkabişey heralde .. Çünkü bugün namazdayken cnm öle bi istedi ki namazı bitirene kadar zorlandım..Hemen eşimi aradım, sanırım bu aşerme

türkiyedeki arkadaşlar şanslılar benim bulundugum yer şuan felaket sıcak dışarı çıkamıyoruz sıcaktan gerçi her yer klimalı ama insan dışarıyı özlüyo valla.canım bişey çekse şuan çıkıp alamıyorum türkiyede olsam öylemi gözunu sevdiğim ülkem..ama dayanamayıp bu ayın sonunda 1 aylıgana gelıcem inşşş.... az önce bende eşime canımın çektiklerini sayıyodum:CüvCüv:saymıyım şimdi sizinde canınız çekercokacimcoook

ben de o yüzden sölemedim :))

kızlar şu çizelgeyi bana bi arkadaş yaptı
tabi herkes bilgisini paylaşmak istemiyor...
ben yapıyorum
ama bilgisayar formatıyla uyumlu değil diye yapamıyorum
yardımcı olacak bir kişi varsa mesaj atsın lütfen

cnm sayfa 70 lerde bi , bi de sayfa 150liler de bi arkadaşımız ayrıntılı açıklanmıştı ben ona baka baka yapmıştım :) Bi dene isteersen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…