- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #1.881
ok canım sagol ama ben bu adresi direk adres bölümüne mi yazıp gırıcem bıraz uzun geldide yoksa sitenin içinde biryerde mi
herkese merhaba.Dün doktora gittim bebeğim 6 haftalık olmuş.kalp atışlarını gösterdi ama ben göremedim.Bebek sağlıklıymışama ben çok kötüyüm.Sabahtan öğleye kadar çok kötü bulantı oluyor.Sürekli bir şeyler yiyorum.Bazen dayanamıyorum.Sürekli uyumak istayorum.Sizlerdede bu kadar ağır mı geçiyor?
evet ediorum zatem.inan çok kötüyüm ya kendimi hç ii hisstmiorum ruhsal açıdan.galiba biraz bunalıma giriorum.zatn panik atak hastasıyım.hep ağlamak istiorumm:gitme:
merhaba kızlar :) mormalde bulantılar sabah olurmuş ama bende tam tersi akşama yakın başlıyo gece zor oluyo hiç birşey yiyesim gelmiyo ne deseler midem kalkıyo hemen bide kabızım :kedi: nasıl geccek bilmiyorum böle 49dum 44 oldum bebek alıyo bütün gıdaları neyse bebişim saglıklı büyüsünde :CüvCüv:
kızlar canınız bişeyler çekiyo mu?ya da özellikle ne yemek istiyosunuz?cokacimcoookbelki dah erken bu soruyu sormak için ama naapıyım çok heycanlıyım hersey hemen olsun istiyorum
benim canım özel olarak hiçbirşey çekmedi daha ama sadece kısırı severek yiyorum:)))
ben yesemde yemesemde bulanıyo yemesem daha kötü birşeyler olunca en azından midem çıkartırken boş mideye göre daha az zorlanıyo bigün agzımdan çıkcak diye korkuyorum midemakannehirçıkartırken çok zorlanıyomusun?
kızlar canınız bişeyler çekiyo mu?ya da özellikle ne yemek istiyosunuz?cokacimcoookbelki dah erken bu soruyu sormak için ama naapıyım çok heycanlıyım hersey hemen olsun istiyorum
türkiyedeki arkadaşlar şanslılar benim bulundugum yer şuan felaket sıcak dışarı çıkamıyoruz sıcaktan gerçi her yer klimalı ama insan dışarıyı özlüyo valla.canım bişey çekse şuan çıkıp alamıyorum türkiyede olsam öylemi gözunu sevdiğim ülkem..ama dayanamayıp bu ayın sonunda 1 aylıgana gelıcem inşşş.... az önce bende eşime canımın çektiklerini sayıyodum:CüvCüv:saymıyım şimdi sizinde canınız çekercokacimcoook
kızlar şu çizelgeyi bana bi arkadaş yaptı
tabi herkes bilgisini paylaşmak istemiyor...
ben yapıyorum
ama bilgisayar formatıyla uyumlu değil diye yapamıyorum
yardımcı olacak bir kişi varsa mesaj atsın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?