2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gözün aydın lolişim bebişinede kocamannnn maşallah
cicilerin resmini isteriz cnm böyle kuru kuru anlatmakla olmazdelikafaduldennaniknaniknaniknaniknaniknanik

kızlar tembellik,halsizlik hepsi bndede var oturduğum yerden kalkması bile öyle zor gelioki bide hava kapalı olunca üstüne tuz biber oldu.

kızlar teşekkür butonu geri gelmiş ne güzel bundan sonra beğendimiz msjı basarız teşküresositososito

kızlar merhaba.bayadır giremedim nete ev taşıma olayı yüzünden.bitik durumdayımm akıl karı değil taşınma ne zormuşşşdaha da tam yerleşemedim.yarın tekrar şeker kontrolüm var hayırlısıyla bişi çıkmaz inş.dua edin bana insülin kullanmak istemiyorum

Allah yardım etsin canım.Kolaylıkla yerleşirsin inşallah.

ii bari zoru bitmiş kolayı kalmış,yerleşmekte kolay olur zaten yavaş yavaş.

şeker sonuçlarında normal çıkar inşallah canım.

Bugünde hiç yazamadım.Kendinize iyi bakın kızlar.Eşim geldi.Yarın görüşmek üzere .Herkese mutlu akşamlar.

Kızlar eşim geldi şimdi görümcem yanımda kalsın diye çağırmış.Bir hafta gelip kalacakmış.Yarın gelecek.Şu an psikolojimi siz daha iyi biliyorsunuzdur.Görüşmek üzere

Son düzenleme:
breathkolay gelsin tatlım,inşallah yavaş yavaş yerleşirsin,herşey yerini zamanla buluo
sen kendine ve bebeğine dikkat et..
ıspartayamı gidiceksin şleker için,sağlık ocağında falanmı yapılcak?
bnde aradım biraz önce okan hocamı,çok şükür değerlerim çok iyiymiş
kayınvalidemler kullanıo insülin ordan biliorum,inşallah gerek kalmaz hiçbirimizin kullanmasına çok zor oluo:çok üzgünüm:

yok cnm ıspartada yapılıcak yarın yine ısparta yolcusuyum.inş güzel çıkar dikkat ettim ama hayırlısı artık.

ıyı aksamlar kzılar..
ben 2 gundur yoktum..kayınvalıdem bendeydı..ikinci bebeişe park yatak aldık..

emırın buyuyen bebek karyolası var..ama onda yatıyor halen..1 yıl daha bebek karyolasına sıgar..
karyolasını terk etmez dıye ıkı numaraya park yatak aldık..hastane cıkısı.patık.ytulum vs..alısverıs yaptık..yarın yukleyebılırım resımlerı ınşallahhh..
herkes ıyımı..geçmıs 60 sayfa olmus..okuyamadam..ara ara baktım sayfalara....

selam kızlar gecmısı cok okuyamadan yazayım dedım sabah erkenden hasteneydeydık bırkac gundur karnımdakı sertlesmler devam ettı sabah arka arkaya bırkac kere olunca endıselendım doktoru aradım gıttık ultrasonda baktı sonra kasılma varmı dıye dogum haneye gonderıp nst yaptrnıma bısey baglayıp kalp atıslarına ve kasılmalara baktılar yarım saatı gecık durduk ama ordayken hıc kasılma olmadı ebeyle konustum sonra onlar ıcın 15 dakıkada bır gelen kazılmalar onemlıymıs ole dedı sabah arka arkaya bıkac kere oldu dedım ama dogumu tetıklese arka arkaya rıtmık olurdu dedı dınlenmemı onerdı.bu cumartesı rutin kontrole gıdıces ıyıce konusucaz bakalım dr ıle ama acıl bır durum olsa ılac baslarlardı heralde hemen .buarada nst dogum hanede yapıldı ve yan odamda bır kız doguruyordu.okadar cok bagırdıkı benım korkudan tansıyonum dustu ılk defa boyle bıseyle karsılastım ayrıca yenı dogan bebıs daha yıkanmadan önumden gectı.ılk aglamalarını duydum cok tuhaf bısey.ama gercekten kokrtum.buarada bızım kızımızda 1350 gram olmus boyuda 40 cm uzun gıdıyor dedı doktor umarım dogmak ıcınde acele etmess kuzumda zamanında gelır

canım güle güle kullansın oğluşun
yarın eklersin bakarız cicilerine

iyi akşamlar kıslarr ben bişey soracaktım ben yarın kısmetse ayrıntılı ultrasona girecemm karın aç tok fark edermi başka şeyler istiyorlarmı acil cvp lütfen

canım geçmiş olsun bu kasılmalar bendede oluyo ama ara ara
doğum zor gerçekten ama herkesinkide bir olmuyo etkilenmemek elde değil tabiki düşünmemeye çalış canım belkim bizler daha kolay doğururuzboshayallersmile

insallah canım ya etkılenmemek elımızde degıldı gercekten kasılmalar ara ara oluyordu ama sabah arka arkaya olunca kokrtum bebekten bıraz uzun gıdıyormus belkı oda sebep olmustur bırden buyuyunce karnım alısamamıstır belkı bakalım cumartesı gunu dıkkatlıce sorucam doktoruma o rahatlatır bızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…