2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah canım kızın kocaman olmuş.Zaman zaman benim de karnımda sertleşmeler oluyo ama çok sık olmadığı için ciddiye almadım hiç...Ben de c. tesi şeker yüklemesi için gittiğimde doktoruma sorucam...

bebişler büyüdükce endişelerimizde artıyo işte anne olabilmek böyle bişey galibaolumunekankayizsmile
yinede kendine sıkıntı yapma cumartesi rahatlatır seni dr un

sanırım baskalarındada oluyor topicte evet hepımız sorup ogrendıklerımızı burda paylaşırsak bılgılenmıs oluruz canım.ılk bebeklerımız oldugu ıcınde böle endıselenıyoruz.bırde anne ve bebek cok hareketlı oldugu zamanda oluyormus bu sertleşmeler ama doktorlar rıske atmıyor boyle bır sıkayet varsa nst sokuyorlar hemen erken dogum olma rıskıne karsı .Evet kocaman olmus kızım buarada bende cok heycanladım duyunca

çok saol canım yaa o zaman tok giderim bende açlığa dayanamam kıslarr bu arada ilk 5 ayda kaç kilo aldınız

ne demek canım herzaman
evet sabahları açlığa dayanmak gerçekten zorr insanın nasıl midesi kazınıyo..
ben ilk 5 ay 1,5 kilo almıştım sonra 2 kilo daha aldım bakalım bu ay kaç kilo almışım bi 2 daha almışımdır sanırım

Son düzenleme:

ayy maşalahh canımm yaa ben 6 kilo aldım((((((((
sonumm hayır olsun inşalahhhh
Rabbim hayırlısıyla meleklerimizi kucağımıza almayı nasib etsin inşalah

bebişler büyüdükce endişelerimizde artıyo işte anne olabilmek böyle bişey galibaolumunekankayizsmile
yinede kendine sıkıntı yapma cumartesi rahatlatır seni dr un

evet aynen öyle canım endıseler artıyor aman ıyı olsunlarda erken gelmesınler Allah korusun gercı bugun haberlerde gordum 380 gram dogmus bebiş şimdi 5 yasındaymıs ınanamadım yiyecek ekmegımız varsa yasıyoruz işte

Araniza Donebildigim Icin Cok Mutluyum Kizlar

Kasilmalariniza Cok Dikkat Edin!
Cok yogun stresli ve uzucu 4 gunun ardindan yaziyorum sizlere bu yazimi..
Aylardir hep hafif kasilmalar yasiyordum karnim sertlesiyordu geciyordu pek umursamiyordum.. En son bu pazar bebegimin hareketlerini hissedemeyecek kadar uyustu karnim ve acile gittik.. Bebek dogum kanalina cok yaklasmis dediler ve kasilmalarim dogumu baslatacak kadar siddetlenmis béni derhal hastaneye aldilar. Gece gunduz makineye baglayip kasilmalari olctuler ilaclar verdiler surekli kontrol altinda tutuldum.. Verdikleri ilaclar yan etki yapti onlari degistirdiler. Hangi yontemle dogum yapacagima normalde 8. ayda bakilacagi halde béni one aldilar ve épidural normal olmasina karar verdi doktorum. Ben bu 4 gunu hem aglayarak hem dua ederek gecirdim hep hastanede tutabiliriz dediler ama en buyuk sansim ki hic acilmam yokmus o nedenle evde tedavi olmam icin biraktilar. Tuvalet icin bile yataktan kalksam kasilmam oluyor cok endiseliyim daha bebegim bugun 26 haftalik oldu.. Dua edin melegimi icimde tutabileyim... Su an ne yazdigimi bile bilmiyorum cunku ilaclar son derece agir ve uyusturuyor surekli basim donuyor. En son ebeyle konustuk cikmadan once 35. haftaya kadar dursa yeterli bizim icin10 hafta daha sabredin dedi.. Rabbim buyuk yarattigi cani yasatacak olan kendisi..
Simdilik bu kadar cevap veremeyebilirim arkadaslr dualarinizi eksikl etmeyin kendinize ve bebeginize cok dikkat edin.

Rabbim yardımcınız olsun inşalahhhh

canım gecmıs olsun bende bugun bu kasılma sıkayetı ıle dr gıttım nst bagladılar neysekı bı sorun yokmus ama yınede endıselıyım ınsallah sorunsuz zamanında dogar bebeklerımız

sirvancımm kuzun büyümüş maşallhhh.inşallh acele etmez bebiler sağsalim zamnında alırız kucağımıza....benimde cnm 2-3gündür kasıklarımda kasılma ve seertlik oluo çok korkuorummm geliverir bizimki diye:2:

cnm çokkkk geçmiş olsun inşallh bebeğini vaktinde sağsalim alırsın kucağına...bugün bizde bi öğretmen arkadaşla bu konuyu konuştukk eşi 28.haftalıkken erken doğum yapmışş 1650gr doğmuş bebek...şimdi 4.sınıfa gidiyorrrrr....içini ferah tut korkma cnmmm allah seni ve bebeğini korusun

herkese iyi geceler kızlarrr iki gündür okadar yoğundumki iş yerinde yazamadım..umarım herkes iyidir geçmişi hepsini bitiremedim ama okuyabildiğim kadarıyla okudum..az sonra yatıcam...beşiğimiz geldi öle şeker ki yatak odasına koyduk bayada büyükmüş ya:))ama tam yerleştiremedik haftasonu tam olarak yerleştircez iinnnşş.yine annem gelecek sağolsun bakalım yine baya iş çıktı haftasonuna ama olsun naapalım tatlı teleşlar tatlı işler bunlar..özledim herkesiii

çok ama çok geçmiş olsun cnm allah yardımcın olsun inş. bebeğinide senide korusun vakitlice sağlıkla gelsin bebişin inş..dualarım seninle..üzülme cnm ağlama bebişin daha çok kasılmasın zorlanmasın..

lal çok geçmiş olsun canım
inşallah biraz dah içerde kalır sabırsız kızın:Saruboceq:
adilemir çook teşekkür ederim canım benim bebi biraz minikti biliyosun doktor söyleyince şaşırdım vallaopuyorumnanaktan
şirinem size de kocaman bi maşşallah

lal çook geçmiş olsun,allah acil şifalar versin,umarım bebeğin sabırsızlık etmez de dişini birascık daha sıkabilir.
şirvancım bebişin maaşallah çok güzel boyu da uzamış,inşallah geri kalan süreyi de sorunsuz atlatırsınız.
belgünümmmmmmmm beşiği haftasonu yerleştir hemen foto bekliyoruz..
başakk senin 32. hafta nezamn doluyordu canım,sen 37yi beklicek misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…