- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #19.101
selam kızlar gecmısı cok okuyamadan yazayım dedım sabah erkenden hasteneydeydık bırkac gundur karnımdakı sertlesmler devam ettı sabah arka arkaya bırkac kere olunca endıselendım doktoru aradım gıttık ultrasonda baktı sonra kasılma varmı dıye dogum haneye gonderıp nst yaptrnıma bısey baglayıp kalp atıslarına ve kasılmalara baktılar yarım saatı gecık durduk ama ordayken hıc kasılma olmadı ebeyle konustum sonra onlar ıcın 15 dakıkada bır gelen kazılmalar onemlıymıs ole dedı sabah arka arkaya bıkac kere oldu dedım ama dogumu tetıklese arka arkaya rıtmık olurdu dedı dınlenmemı onerdı.bu cumartesı rutin kontrole gıdıces ıyıce konusucaz bakalım dr ıle ama acıl bır durum olsa ılac baslarlardı heralde hemen .buarada nst dogum hanede yapıldı ve yan odamda bır kız doguruyordu.okadar cok bagırdıkı benım korkudan tansıyonum dustu ılk defa boyle bıseyle karsılastım ayrıca yenı dogan bebıs daha yıkanmadan önumden gectı.ılk aglamalarını duydum cok tuhaf bısey.ama gercekten kokrtum.buarada bızım kızımızda 1350 gram olmus boyuda 40 cm uzun gıdıyor dedı doktor umarım dogmak ıcınde acele etmess kuzumda zamanında gelır
istemiyolar aç tok farketmiyo bildiğim kadarıyla ben tok girmiştim
insallah canım ya etkılenmemek elımızde degıldı gercekten kasılmalar ara ara oluyordu ama sabah arka arkaya olunca kokrtum bebekten bıraz uzun gıdıyormus belkı oda sebep olmustur bırden buyuyunce karnım alısamamıstır belkı bakalım cumartesı gunu dıkkatlıce sorucam doktoruma o rahatlatır bızı
iyi akşamlar kıslarr ben bişey soracaktım ben yarın kısmetse ayrıntılı ultrasona girecemm karın aç tok fark edermi başka şeyler istiyorlarmı acil cvp lütfen
selam ac yada tok olman onemlı degıl canım
Maşallah canım kızın kocaman olmuş.Zaman zaman benim de karnımda sertleşmeler oluyo ama çok sık olmadığı için ciddiye almadım hiç...Ben de c. tesi şeker yüklemesi için gittiğimde doktoruma sorucam...
çok saol canım yaa o zaman tok giderim bende açlığa dayanamam kıslarr bu arada ilk 5 ayda kaç kilo aldınız
ne demek canım herzaman
evet sabahları açlığa dayanmak gerçekten zorr insanın nasıl midesi kazınıyo..
ben ilk 5 ay 1,5 kilo almıştım sonra 2 kilo daha aldım bakalım bu ay kaç kilo almışım bi 2 daha almışımdır sanırım
bebişler büyüdükce endişelerimizde artıyo işte anne olabilmek böyle bişey galibaolumunekankayizsmile
yinede kendine sıkıntı yapma cumartesi rahatlatır seni dr un
canım çok teşekkür ederimmm bu arada ne güsel az kalmışş fıstıklarınızın gelmesine vakit geçmiyorr bir an evvel o gün gelse keşke
ınsallah canım ya cogumuz zor gunler atlattık ama buna cok şükür hepimiz saglıkla inşallah hepimiz saglıkla alırız kucagımıza
Araniza Donebildigim Icin Cok Mutluyum Kizlar
Kasilmalariniza Cok Dikkat Edin!
Cok yogun stresli ve uzucu 4 gunun ardindan yaziyorum sizlere bu yazimi..
Aylardir hep hafif kasilmalar yasiyordum karnim sertlesiyordu geciyordu pek umursamiyordum.. En son bu pazar bebegimin hareketlerini hissedemeyecek kadar uyustu karnim ve acile gittik.. Bebek dogum kanalina cok yaklasmis dediler ve kasilmalarim dogumu baslatacak kadar siddetlenmis béni derhal hastaneye aldilar. Gece gunduz makineye baglayip kasilmalari olctuler ilaclar verdiler surekli kontrol altinda tutuldum.. Verdikleri ilaclar yan etki yapti onlari degistirdiler. Hangi yontemle dogum yapacagima normalde 8. ayda bakilacagi halde béni one aldilar ve épidural normal olmasina karar verdi doktorum. Ben bu 4 gunu hem aglayarak hem dua ederek gecirdim hep hastanede tutabiliriz dediler ama en buyuk sansim ki hic acilmam yokmus o nedenle evde tedavi olmam icin biraktilar. Tuvalet icin bile yataktan kalksam kasilmam oluyor cok endiseliyim daha bebegim bugun 26 haftalik oldu.. Dua edin melegimi icimde tutabileyim... Su an ne yazdigimi bile bilmiyorum cunku ilaclar son derece agir ve uyusturuyor surekli basim donuyor. En son ebeyle konustuk cikmadan once 35. haftaya kadar dursa yeterli bizim icin10 hafta daha sabredin dedi.. Rabbim buyuk yarattigi cani yasatacak olan kendisi..
Simdilik bu kadar cevap veremeyebilirim arkadaslr dualarinizi eksikl etmeyin kendinize ve bebeginize cok dikkat edin.
canım gecmıs olsun bende bugun bu kasılma sıkayetı ıle dr gıttım nst bagladılar neysekı bı sorun yokmus ama yınede endıselıyım ınsallah sorunsuz zamanında dogar bebeklerımızAraniza Donebildigim Icin Cok Mutluyum Kizlar
Aylardir hep hafif kasilmalar yasiyordum karnim sertlesiyordu geciyordu pek umursamiyordum.. En son bu pazar bebegimin hareketlerini hissedemeyecek kadar uyustu karnim ve acile gittik.. Bebek dogum kanalina cok yaklasmis dediler ve kasilmalarim dogumu baslatacak kadar siddetlenmis béni derhal hastaneye aldilar. Gece gunduz makineye baglayip kasilmalari olctuler ilaclar verdiler surekli kontrol altinda tutuldum.. Verdikleri ilaclar yan etki yapti onlari degistirdiler. Hangi yontemle dogum yapacagima normalde 8. ayda bakilacagi halde béni one aldilar ve épidural normal olmasina karar verdi doktorum. Ben bu 4 gunu hem aglayarak hem dua ederek gecirdim hep hastanede tutabiliriz dediler ama en buyuk sansim ki hic acilmam yokmus o nedenle evde tedavi olmam icin biraktilar. Tuvalet icin bile yataktan kalksam kasilmam oluyor cok endiseliyim daha bebegim bugun 26 haftalik oldu.. Dua edin melegimi icimde tutabileyim... Su an ne yazdigimi bile bilmiyorum cunku ilaclar son derece agir ve uyusturuyor surekli basim donuyor. En son ebeyle konustuk cikmadan once 35. haftaya kadar dursa yeterli bizim icin10 hafta daha sabredin dedi.. Rabbim buyuk yarattigi cani yasatacak olan kendisi..
Simdilik bu kadar cevap veremeyebilirim arkadaslr dualarinizi eksikl etmeyin kendinize ve bebeginize cok dikkat edin.
sirvancımm kuzun büyümüş maşallhhh.inşallh acele etmez bebiler sağsalim zamnında alırız kucağımıza....benimde cnm 2-3gündür kasıklarımda kasılma ve seertlik oluo çok korkuorummm geliverir bizimki diye:2:selam kızlar gecmısı cok okuyamadan yazayım dedım sabah erkenden hasteneydeydık bırkac gundur karnımdakı sertlesmler devam ettı sabah arka arkaya bırkac kere olunca endıselendım doktoru aradım gıttık ultrasonda baktı sonra kasılma varmı dıye dogum haneye gonderıp nst yaptrnıma bısey baglayıp kalp atıslarına ve kasılmalara baktılar yarım saatı gecık durduk ama ordayken hıc kasılma olmadı ebeyle konustum sonra onlar ıcın 15 dakıkada bır gelen kazılmalar onemlıymıs ole dedı sabah arka arkaya bıkac kere oldu dedım ama dogumu tetıklese arka arkaya rıtmık olurdu dedı dınlenmemı onerdı.bu cumartesı rutin kontrole gıdıces ıyıce konusucaz bakalım dr ıle ama acıl bır durum olsa ılac baslarlardı heralde hemen .buarada nst dogum hanede yapıldı ve yan odamda bır kız doguruyordu.okadar cok bagırdıkı benım korkudan tansıyonum dustu ılk defa boyle bıseyle karsılastım ayrıca yenı dogan bebıs daha yıkanmadan önumden gectı.ılk aglamalarını duydum cok tuhaf bısey.ama gercekten kokrtum.buarada bızım kızımızda 1350 gram olmus boyuda 40 cm uzun gıdıyor dedı doktor umarım dogmak ıcınde acele etmess kuzumda zamanında gelır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?