2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

tamam kuzucum daha önce netten resmini bulup eklemiştim cici topiğine ama yerleşsin haftasonu çekicem mutlaka hatta kızımın cicilerinide çekicem bir aksilik olmazsa.sen nasılsın cnmcım

canım inşallah bebişin hızlı davranmaz zamanın da gelir Allah yardımcımız olsun hepimizin bebeği vaktinde gelir inşallah

lal çok geçmiş olsun inşallah sorunsuz bi şekilde gününde alırsın bebeğini kucağına...
sheker_cat ne yaptın şeker sonucunu gösterdin mi?
ben bugün bir endokrin bölümüne gittim.değerlerim sınırdaydı.bana sabah akşam insülin yazdı.daha doktor anlatırken öyle bir ağlamaya başladım ki anlatamam.çok üzüldüm elimde değil.eve gelene kadar arabayı nasıl sürdüm nasıl geldim bilmiyorum.
aramızda insülin kullanan var mı?
gerçi ben gazi de bir hocayı tanıyorum ona telefon ettim oda hemen başlama 10gün çok dikkatli diyet yap sonra akşamları şekeri ölçüp yaz bana bildir ona göre karar veririz dedi.
200den yukarı çıkanlara yazıyorlarmış insülini genelde.bilgisi olan varsa lütfen banada akıl versin.öğleden beri ağlıyorum elim yüzüm şişti(

Herkese merhabalar...
Bende 2011 Ocak annesi olacağım nasipse..Yine yeniden anne
Bu sene şubat ayında doğum yaptım..Ve ışık hızıyla yeniden hamile kaldım..
Başlarda çok bunaldığım için buralara uğramadım..Ama artık kabullendim durumu ve de alıştım..İkiz bebiklerim olcakmış gibi düşünüyorum..İki bebeğimi de aynı anda emzirmeyi planlıyorum,bu durumu Türkiye'de duyurmayı,hamileyken emzirmenin bebeklere zarar vermediğini herkese anlatabilmeyi diliyorum..
Çocuk Gelişimciyim,25 yaşındayımm.Pek tabi şu an çalışmıyorum evdeyim..
Evden bi kaç anaokuluna eğitim danışmanlığı yapıyorum
02 Ocak 11 doğumlu bi kızım olucak nasipse..Süpriz bi bebik olduğu için daha ismi belli değil..Beni de listeye yazar mısın??

Sevgiler Özlem..

günaydın kızlarrr
maşallahh negüzel sohbetler edilmişşş
ben hiç oturamıyorum bilğisayarın başında

lal ve şirinemm çok ama çok geçmiş olsunnn
dualarımız sizle.

ben de doktura ay başında gidecegim ayy sanki zaman geçmiyor
diyete hala devam ediyorum.

bu arada arkadaşım doğum yapmıştı geçen martta konuştuk
kaç kilon kaldı falan diye 17 kiloya yakın almış helede son ay 3 kiloya yakın almış
ama arkadaşım diyorki ben günde mutlaka 3 lt su içiyordum
bunu için suda toplamış vücudum.kalıcı olmadı kilom diyor
doğumda 10 kilo gitti diyor
şuan eski kilosuna gelmişş.
ama arkadaşımın çok hareketlii onunda etkisi oldu diyor
darısı bizlere.

bebegin hayırlı uğurlu olsun canım
gerçekten ikiz gibi büyüteceksin.
hoşgeldin aramızaa.

Canım ya, çok ama çok üzüldüm okuyunca. Çok büyük geçmiş olsun. Benimde başımdan geçenleri biliyorsundur. Bende 10 gün boyunca hergün ağladım. Ama bebeğim iyileşeceğine dair bize umut verdi. Bebeklerimiz çok güçlüler inan. Bizimde ağlayıp, üzülmeden onlara destek olmamız lazım. Bol bol dua et. Benimde dualrım seninle ve bebeğinle. Hayırlısı ile vaktiyle ve sağlıkla kavuşacağız hepimiz bebeklerimize....

oooo beşiğimiz de gelmiiiş :)) ne güzel ne güzel :) güle güle kullansın bebeiş :)))

canım ..umarım vaktınde gelsın bbegın..çok acelecı davranmıs..annesını korkutmus..
doktorun dedıgı gıbı yat.ve sadece wc ye kalk..geçmiş olsn ..

canım benım ya...uzulme..herseyın bır çozumu var..
ılaç kullanırsın doguma kadar....burda ınusılın ıgnesı kullanan arkadasımda vardı yanılmıyorsam..allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın..sen 10 gun dıkkat et dıyetıne..belkıde yuksek cıkmayacak bu kez..geçmıs olsun canım..
off..allah yardımcın olsun..hoşgeldın aramıza...

günaydın kızlar
rahatsız olan arkadaşlar geçmiş olsun sizlere
dün hastanedeydim çok şükür 100 mg.şeker yüklemem normal çıktı ama yine dikkatlı olmam lazım kepekli ekmek yicem artık dün bebişime kristal marka nevresim takımı aldım turuncu beşiğimize uygun annemde pamuk yorgan dikcek evimiz çok soguk başka birşey alamadım

günaydın hepinize arkidişlera.s.
lal canım çok geçmiş olsun.RABBİM senin de hepimizin de yardımcısı olsun inşallah.dualarım seninle inşallah bebeğin bebeklerimiz zamanında sorunsuzca doğarlar.sen de çok dikkat et stres yapmamaya çalış belki stres de olumsuz etkiler.
şirinem inşallah senin de kasılmaların normaldir drun korkacak bişey söylemez bu arada maşallah bebeğine de:nazar
belgüncüm beşiğiniz hayırlı olsun ALLAH bebğine içinde güle güle yatmayı nasip etsin
ben de salı tıp fak.hastanesine gittim iyiki de gitmişim hemşire 1saat diyabet eğitimi verdi 2200 cal bir diyet verdiler insüline malesef doğuma kadar devam edeceğim kaşıntımın şeker ile ilgisi yokmuş ilaca rağmen karaciğer enzimlerim yine yüksek:1no2: cuma da onun için tekrar tıp fak. hastanesine gitcem.

Günaydın herkesee bu sabah erkenciyim eşimin arkasından uyuyamadım açlıktan kalkıp kahwaltı ettim
biraz battaniyemi ördüm önceki günden beri belim we sırtım çok ağrıyo dünde başım tuttu sersem gibiyim
karnımı doyurdum şimdi yine uyku bastırdı hawa da kapalı biraz yatıp uyumayı deniicem görüşürüs

canım çok geçmiş olsun. kendine dikkat et... bu arada özellikle yasakladıkları bir besin var mı ?

geçmiş olsun canım inşallah bebeğin çok acele etmez 35e kadar sabreder sende elinden gelen dikkati göster.hepimiz zamanında kavuşuruz inşallah bebeklerimize allah yardımcımız olsun...

sözleşmeli öğretmen olup önceden doğum iznine ayrılan varsa yardımcı olabilir mi? izinleri falan nasıl ayarlıyoruz

canım çok geçmiş olsun. kendine dikkat et... bu arada özellikle yasakladıkları bir besin var mı ?

sağolasın
şeker bal pekmez reçel pasta kek kurabiye kuruyemiş kızartmalar kavrulmuş ve sos ilave edimiş yiyecekler meşrubatlar yasak
çayı şekersiz içecekmişim :bbo:
artık sabredeceğim
ama en azından yine şu kaşıntım geçseydi
halime şükür ama bi hayli sıkıntılı bi hamilelik dönemi geçiriyorum
RABBİM hepimize sağ salim kucağımıza almayı,O'nun yolunda hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin.inş. bu günler de geçecek

Lal ,şirinem ve vuslatyaren hepinize çok geçmiş olsun.Ben pek giremem 4 5 gün görümcem geliyor gene de ama elimden geldiğince okuyorum.Buraya yazınca dik dik bakıyor.Kimle konuşuyorum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…