- 8 Mart 2010
- 1.124
- 21
- 118
- 42
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #19.121
lal çook geçmiş olsun,allah acil şifalar versin,umarım bebeğin sabırsızlık etmez de dişini birascık daha sıkabilir.
şirvancım bebişin maaşallah çok güzel boyu da uzamış,inşallah geri kalan süreyi de sorunsuz atlatırsınız.
belgünümmmmmmmm beşiği haftasonu yerleştir hemen foto bekliyoruz..
başakk senin 32. hafta nezamn doluyordu canım,sen 37yi beklicek misin?
canım inşallah bebişin hızlı davranmaz zamanın da gelir Allah yardımcımız olsun hepimizin bebeği vaktinde gelir inşallahAraniza Donebildigim Icin Cok Mutluyum Kizlar
Kasilmalariniza Cok Dikkat Edin!
Cok yogun stresli ve uzucu 4 gunun ardindan yaziyorum sizlere bu yazimi..
Aylardir hep hafif kasilmalar yasiyordum karnim sertlesiyordu geciyordu pek umursamiyordum.. En son bu pazar bebegimin hareketlerini hissedemeyecek kadar uyustu karnim ve acile gittik.. Bebek dogum kanalina cok yaklasmis dediler ve kasilmalarim dogumu baslatacak kadar siddetlenmis béni derhal hastaneye aldilar. Gece gunduz makineye baglayip kasilmalari olctuler ilaclar verdiler surekli kontrol altinda tutuldum.. Verdikleri ilaclar yan etki yapti onlari degistirdiler. Hangi yontemle dogum yapacagima normalde 8. ayda bakilacagi halde béni one aldilar ve épidural normal olmasina karar verdi doktorum. Ben bu 4 gunu hem aglayarak hem dua ederek gecirdim hep hastanede tutabiliriz dediler ama en buyuk sansim ki hic acilmam yokmus o nedenle evde tedavi olmam icin biraktilar. Tuvalet icin bile yataktan kalksam kasilmam oluyor cok endiseliyim daha bebegim bugun 26 haftalik oldu.. Dua edin melegimi icimde tutabileyim... Su an ne yazdigimi bile bilmiyorum cunku ilaclar son derece agir ve uyusturuyor surekli basim donuyor. En son ebeyle konustuk cikmadan once 35. haftaya kadar dursa yeterli bizim icin10 hafta daha sabredin dedi.. Rabbim buyuk yarattigi cani yasatacak olan kendisi..
Simdilik bu kadar cevap veremeyebilirim arkadaslr dualarinizi eksikl etmeyin kendinize ve bebeginize cok dikkat edin.
Herkese merhabalar...
Bende 2011 Ocak annesi olacağım nasipse..Yine yeniden anne
Bu sene şubat ayında doğum yaptım..Ve ışık hızıyla yeniden hamile kaldım..
Başlarda çok bunaldığım için buralara uğramadım..Ama artık kabullendim durumu ve de alıştım..İkiz bebiklerim olcakmış gibi düşünüyorum..İki bebeğimi de aynı anda emzirmeyi planlıyorum,bu durumu Türkiye'de duyurmayı,hamileyken emzirmenin bebeklere zarar vermediğini herkese anlatabilmeyi diliyorum..
Çocuk Gelişimciyim,25 yaşındayımm.Pek tabi şu an çalışmıyorum evdeyim..
Evden bi kaç anaokuluna eğitim danışmanlığı yapıyorum
02 Ocak 11 doğumlu bi kızım olucak nasipse..Süpriz bi bebik olduğu için daha ismi belli değil..Beni de listeye yazar mısın??
Sevgiler Özlem..
Araniza Donebildigim Icin Cok Mutluyum Kizlar
Aylardir hep hafif kasilmalar yasiyordum karnim sertlesiyordu geciyordu pek umursamiyordum.. En son bu pazar bebegimin hareketlerini hissedemeyecek kadar uyustu karnim ve acile gittik.. Bebek dogum kanalina cok yaklasmis dediler ve kasilmalarim dogumu baslatacak kadar siddetlenmis béni derhal hastaneye aldilar. Gece gunduz makineye baglayip kasilmalari olctuler ilaclar verdiler surekli kontrol altinda tutuldum.. Verdikleri ilaclar yan etki yapti onlari degistirdiler. Hangi yontemle dogum yapacagima normalde 8. ayda bakilacagi halde béni one aldilar ve épidural normal olmasina karar verdi doktorum. Ben bu 4 gunu hem aglayarak hem dua ederek gecirdim hep hastanede tutabiliriz dediler ama en buyuk sansim ki hic acilmam yokmus o nedenle evde tedavi olmam icin biraktilar. Tuvalet icin bile yataktan kalksam kasilmam oluyor cok endiseliyim daha bebegim bugun 26 haftalik oldu.. Dua edin melegimi icimde tutabileyim... Su an ne yazdigimi bile bilmiyorum cunku ilaclar son derece agir ve uyusturuyor surekli basim donuyor. En son ebeyle konustuk cikmadan once 35. haftaya kadar dursa yeterli bizim icin10 hafta daha sabredin dedi.. Rabbim buyuk yarattigi cani yasatacak olan kendisi..
Simdilik bu kadar cevap veremeyebilirim arkadaslr dualarinizi eksikl etmeyin kendinize ve bebeginize cok dikkat edin.
herkese iyi geceler kızlarrr iki gündür okadar yoğundumki iş yerinde yazamadım..umarım herkes iyidir geçmişi hepsini bitiremedim ama okuyabildiğim kadarıyla okudum..az sonra yatıcam...beşiğimiz geldi öle şeker ki yatak odasına koyduk bayada büyükmüş ya:))ama tam yerleştiremedik haftasonu tam olarak yerleştircez iinnnşş.yine annem gelecek sağolsun bakalım yine baya iş çıktı haftasonuna ama olsun naapalım tatlı teleşlar tatlı işler bunlar..özledim herkesiii
canım ..umarım vaktınde gelsın bbegın..çok acelecı davranmıs..annesını korkutmus..Araniza Donebildigim Icin Cok Mutluyum Kizlar
canım benım ya...uzulme..herseyın bır çozumu var..lal çok geçmiş olsun inşallah sorunsuz bi şekilde gününde alırsın bebeğini kucağına...
sheker_cat ne yaptın şeker sonucunu gösterdin mi?
ben bugün bir endokrin bölümüne gittim.değerlerim sınırdaydı.bana sabah akşam insülin yazdı.daha doktor anlatırken öyle bir ağlamaya başladım ki anlatamam.çok üzüldüm elimde değil.eve gelene kadar arabayı nasıl sürdüm nasıl geldim bilmiyorum.
aramızda insülin kullanan var mı?
gerçi ben gazi de bir hocayı tanıyorum ona telefon ettim oda hemen başlama 10gün çok dikkatli diyet yap sonra akşamları şekeri ölçüp yaz bana bildir ona göre karar veririz dedi.
200den yukarı çıkanlara yazıyorlarmış insülini genelde.bilgisi olan varsa lütfen banada akıl versin.öğleden beri ağlıyorum elim yüzüm şişti(
off..allah yardımcın olsun..hoşgeldın aramıza...Herkese merhabalar...
Bende 2011 Ocak annesi olacağım nasipse..Yine yeniden anne
Bu sene şubat ayında doğum yaptım..Ve ışık hızıyla yeniden hamile kaldım..
Başlarda çok bunaldığım için buralara uğramadım..Ama artık kabullendim durumu ve de alıştım..İkiz bebiklerim olcakmış gibi düşünüyorum..İki bebeğimi de aynı anda emzirmeyi planlıyorum,bu durumu Türkiye'de duyurmayı,hamileyken emzirmenin bebeklere zarar vermediğini herkese anlatabilmeyi diliyorum..
Çocuk Gelişimciyim,25 yaşındayımm.Pek tabi şu an çalışmıyorum evdeyim..
Evden bi kaç anaokuluna eğitim danışmanlığı yapıyorum
02 Ocak 11 doğumlu bi kızım olucak nasipse..Süpriz bi bebik olduğu için daha ismi belli değil..Beni de listeye yazar mısın??
Sevgiler Özlem..
günaydın hepinize arkidişlera.s.
lal canım çok geçmiş olsun.RABBİM senin de hepimizin de yardımcısı olsun inşallah.dualarım seninle inşallah bebeğin bebeklerimiz zamanında sorunsuzca doğarlar.sen de çok dikkat et stres yapmamaya çalış belki stres de olumsuz etkiler.
şirinem inşallah senin de kasılmaların normaldir drun korkacak bişey söylemez bu arada maşallah bebeğine de:nazar
belgüncüm beşiğiniz hayırlı olsun ALLAH bebğine içinde güle güle yatmayı nasip etsin
ben de salı tıp fak.hastanesine gittim iyiki de gitmişim hemşire 1saat diyabet eğitimi verdi 2200 cal bir diyet verdiler insüline malesef doğuma kadar devam edeceğim kaşıntımın şeker ile ilgisi yokmuş ilaca rağmen karaciğer enzimlerim yine yüksek:1no2: cuma da onun için tekrar tıp fak. hastanesine gitcem.
Araniza Donebildigim Icin Cok Mutluyum Kizlar
canım çok geçmiş olsun. kendine dikkat et... bu arada özellikle yasakladıkları bir besin var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?