- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #19.141
sağolasın
şeker bal pekmez reçel pasta kek kurabiye kuruyemiş kızartmalar kavrulmuş ve sos ilave edimiş yiyecekler meşrubatlar yasak
çayı şekersiz içecekmişim :bbo:
artık sabredeceğim
ama en azından yine şu kaşıntım geçseydi
halime şükür ama bi hayli sıkıntılı bi hamilelik dönemi geçiriyorum
RABBİM hepimize sağ salim kucağımıza almayı,O'nun yolunda hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin.inş. bu günler de geçecek
Lal ,şirinem ve vuslatyaren hepinize çok geçmiş olsun.Ben pek giremem 4 5 gün görümcem geliyor gene de ama elimden geldiğince okuyorum.Buraya yazınca dik dik bakıyor.Kimle konuşuyorum diye
Lal ,şirinem ve vuslatyaren hepinize çok geçmiş olsun.Ben pek giremem 4 5 gün görümcem geliyor gene de ama elimden geldiğince okuyorum.Buraya yazınca dik dik bakıyor.Kimle konuşuyorum diye
amma enteresan görümceymiş yawwww tam dövmelik kaydirigubbakcemile
sağolasın
şeker bal pekmez reçel pasta kek kurabiye kuruyemiş kızartmalar kavrulmuş ve sos ilave edimiş yiyecekler meşrubatlar yasak
çayı şekersiz içecekmişim :bbo:
artık sabredeceğim
ama en azından yine şu kaşıntım geçseydi
halime şükür ama bi hayli sıkıntılı bi hamilelik dönemi geçiriyorum
RABBİM hepimize sağ salim kucağımıza almayı,O'nun yolunda hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin.inş. bu günler de geçecek
amiiiiiiinnnnnnnnn.....ohhh ohhh daha ne kaldı kaşıntı neden oluyormuş ki benimde bazen acaip kaşıntım oluo heryerim kaşını ama bazen
evet canım çok iyi olurduşimdi sıcacık bir kaplıcada olup üstüne birde masaj yaptırmak vardı ohhhhhhhhhhhh düşüncesi bile süper tabi bunları yapmak için hamile olmamak lazım artık hamilelikten sonra kendimizi kaplıcalara atmalıyız bu bel boyun ağrılarından başka türlü kurtulunmaz
ya ben de gece sürekli uyanıp durdum neden anlamadım en son 4 gibi uyudum ama uykumu alamadımgeçmiş olsun canım uzan dinlen birazcık bebişlerdende kaynaklanabilir ağrılar
bendede bi tembellik var ya uyuşmuş gibi her tarafım hiç bişey yapasım yok sürekli yatmak istiyorum anlayamadım gitti
ay canım ben de önümüzdeki hafta taşınıyorum allah sana da bana da yardım etsin bir de çalışınca zor oluyo yakızlar merhaba.bayadır giremedim nete ev taşıma olayı yüzünden.bitik durumdayımm akıl karı değil taşınma ne zormuşşşdaha da tam yerleşemedim.yarın tekrar şeker kontrolüm var hayırlısıyla bişi çıkmaz inş.dua edin bana insülin kullanmak istemiyorum
canım yine mi görümcenBugünde hiç yazamadım.Kendinize iyi bakın kızlar.Eşim geldi.Yarın görüşmek üzere .Herkese mutlu akşamlar.
Kızlar eşim geldi şimdi görümcem yanımda kalsın diye çağırmış.Bir hafta gelip kalacakmış.Yarın gelecek.Şu an psikolojimi siz daha iyi biliyorsunuzdur.Görüşmek üzere
geçmiş olsun canım aman dikkat etAraniza Donebildigim Icin Cok Mutluyum Kizlar
Kasilmalariniza Cok Dikkat Edin!
Cok yogun stresli ve uzucu 4 gunun ardindan yaziyorum sizlere bu yazimi..
Aylardir hep hafif kasilmalar yasiyordum karnim sertlesiyordu geciyordu pek umursamiyordum.. En son bu pazar bebegimin hareketlerini hissedemeyecek kadar uyustu karnim ve acile gittik.. Bebek dogum kanalina cok yaklasmis dediler ve kasilmalarim dogumu baslatacak kadar siddetlenmis béni derhal hastaneye aldilar. Gece gunduz makineye baglayip kasilmalari olctuler ilaclar verdiler surekli kontrol altinda tutuldum.. Verdikleri ilaclar yan etki yapti onlari degistirdiler. Hangi yontemle dogum yapacagima normalde 8. ayda bakilacagi halde béni one aldilar ve épidural normal olmasina karar verdi doktorum. Ben bu 4 gunu hem aglayarak hem dua ederek gecirdim hep hastanede tutabiliriz dediler ama en buyuk sansim ki hic acilmam yokmus o nedenle evde tedavi olmam icin biraktilar. Tuvalet icin bile yataktan kalksam kasilmam oluyor cok endiseliyim daha bebegim bugun 26 haftalik oldu.. Dua edin melegimi icimde tutabileyim... Su an ne yazdigimi bile bilmiyorum cunku ilaclar son derece agir ve uyusturuyor surekli basim donuyor. En son ebeyle konustuk cikmadan once 35. haftaya kadar dursa yeterli bizim icin10 hafta daha sabredin dedi.. Rabbim buyuk yarattigi cani yasatacak olan kendisi..
Simdilik bu kadar cevap veremeyebilirim arkadaslr dualarinizi eksikl etmeyin kendinize ve bebeginize cok dikkat edin.
hoşgeldin canım aaa ben bilmiyordum emzirilebildiğiniHerkese merhabalar...
Bende 2011 Ocak annesi olacağım nasipse..Yine yeniden anne
Bu sene şubat ayında doğum yaptım..Ve ışık hızıyla yeniden hamile kaldım..
Başlarda çok bunaldığım için buralara uğramadım..Ama artık kabullendim durumu ve de alıştım..İkiz bebiklerim olcakmış gibi düşünüyorum..İki bebeğimi de aynı anda emzirmeyi planlıyorum,bu durumu Türkiye'de duyurmayı,hamileyken emzirmenin bebeklere zarar vermediğini herkese anlatabilmeyi diliyorum..
Çocuk Gelişimciyim,25 yaşındayımm.Pek tabi şu an çalışmıyorum evdeyim..
Evden bi kaç anaokuluna eğitim danışmanlığı yapıyorum
02 Ocak 11 doğumlu bi kızım olucak nasipse..Süpriz bi bebik olduğu için daha ismi belli değil..Beni de listeye yazar mısın??
Sevgiler Özlem..
günaydıngünaydıııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn
gunaydın kızlar hepınıze tesekkur ederım dunden berı tekrralamadı su sertlesmeler umarım olmasda doktor bol su onerdı buarada aklınızda olsun
hepinize kırıldım birşeyler yazdım sanki özellikle cevap verilmiyo gibi :umursamaz: bundan sonra ugramıycam buraya
canım geçmiş olsun çok. kendine dikkat et. yorulma.
su çok önemli diyorlar gerçekten. bende 1-2 hafta öncesine kadar günde 2.5 lt kesin su içiyordum. ama havalar soğuduğundan beri o kadar çok içemiyorum. bir de göbeğimde artık epey büyüdü. mideme baskı yapıyor. ne fazla yemek yiyebiliyorum ne de su içebiliyorum...(
gunaydın kızlar hepınıze tesekkur ederım dunden berı tekrralamadı su sertlesmeler umarım olmasda doktor bol su onerdı buarada aklınızda olsun
günaydın kızlar
rahatsız olan arkadaşlar geçmiş olsun sizlere
dün hastanedeydim çok şükür 100 mg.şeker yüklemem normal çıktı ama yine dikkatlı olmam lazım kepekli ekmek yicem artık dün bebişime kristal marka nevresim takımı aldım turuncu beşiğimize uygun annemde pamuk yorgan dikcek evimiz çok soguk başka birşey alamadım
Canım ya bu kasılmalar nasıl oluyor.Ben hiç kasılmıyorum galiba. Bi tek iki gün önce iki kez sancı girdi karnıma okadar.:gitme: Olmaması mı normalmiş bu kasılmaların.
Benim kasılmam olmuyor ozaman.Bebek arada sağa oturuyor.Arada sola.Yoksa bir sertleşme falan hiç olmuyor.canım karnın sertlesıyo böle tas gıbı oluyo bırazda tansıyonum dusuyo benım öle anlıyorum elını koyunca sankı altında toplanmıs gıbı oluyo bebek cok akfse anne cok aktıfsede oluyormus ebeyede gosterdım karnıma dokundu ama o an yoktu zaten 15 dakıkada bır olursa bızım ıcın onemlı dedı umarım onemlı degıldır bıcoguzmuzda oluyor galıba
buarada dun ultrasonda kızımın saclarını gordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?