2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

amiiiiiiinnnnnnnnn.....ohhh ohhh daha ne kaldı kaşıntı neden oluyormuş ki benimde bazen acaip kaşıntım oluo heryerim kaşını ama bazen

Lal ,şirinem ve vuslatyaren hepinize çok geçmiş olsun.Ben pek giremem 4 5 gün görümcem geliyor gene de ama elimden geldiğince okuyorum.Buraya yazınca dik dik bakıyor.Kimle konuşuyorum diye

sağol canım
sen de onu takmamaya çalış o yokmuş gibi davran içinden ne geliyosa öyle yap senin evin nasılsa rahatsız oluyosa gelmesin
stres yapma ki bebiş de kötü etkilenmesin

amma enteresan görümceymiş yawwww tam dövmelik kaydirigubbakcemile

Tatlım eşim evde yalnız kalmıyım bu ara diye çağırmış.banaohaoldumsmile Ne gerek vardı yaa dedim.Bu ara burası güvenli değil dedi. Ben gideyim bu haftasonu anneme ozaman dedim ama geçti anca haftaya olur dedi:1shok: Dün diyecektim ben bıktım artık.İstemiyorum diye de hadi tadımız kaçmasın dedim.Sustum
Bal ayımda ilk aylarımda hep yanımdaydı.Eşim iş için şehir dışına çıktığında bile bizde kaldı.Hatta birlikte yaşayacaktık İstanbulda oturuyor olsaydık.Eşimle ayrılma noktasına geldim onun yüzünden.Gördüke yaptığı şeyler,ogünler aklıma geliyor.Deli olyorum.Ben ne zaman sil baştan yapıp unutsam ailesi illa beni öfkelendirecek gene birşeyler yapıyorlar

Son düzenleme:

aslında genel anlamda zararlı sayılan herşey yasak . dediğin gibi biraz daha sabır. zaten az bir vaktimiz kaldı.

amiiiiiinnnnn canıım...

gunaydın kızlar hepınıze tesekkur ederım dunden berı tekrralamadı su sertlesmeler umarım olmasda doktor bol su onerdı buarada aklınızda olsun

amiiiiiiinnnnnnnnn.....ohhh ohhh daha ne kaldı kaşıntı neden oluyormuş ki benimde bazen acaip kaşıntım oluo heryerim kaşını ama bazen

benim bu yeni bişey değil canım ağustos ayında başlamıştı ilaç verdi hamileliğin sonuna kadar günde 4tane içiyorum
ama şimdi hapa rağmen kaşıntı başladı tekrar
karaciğer enz yükseldiği için kaşıntı oluyo bende alt ast falan bunlar normalin çok üstüne çıkıyo karaciğer zorlanınca da kaşınıom işte

evet canım çok iyi olurdu
geçmiş olsun canım uzan dinlen birazcık bebişlerdende kaynaklanabilir ağrılar

bendede bi tembellik var ya uyuşmuş gibi her tarafım hiç bişey yapasım yok sürekli yatmak istiyorum anlayamadım gitti
ya ben de gece sürekli uyanıp durdum neden anlamadım en son 4 gibi uyudum ama uykumu alamadım
ay canım ben de önümüzdeki hafta taşınıyorum allah sana da bana da yardım etsin bir de çalışınca zor oluyo ya

canım yine mi görümcen
geçmiş olsun canım aman dikkat et

hoşgeldin canım aaa ben bilmiyordum emzirilebildiğini

günaydıııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın

gunaydın kızlar hepınıze tesekkur ederım dunden berı tekrralamadı su sertlesmeler umarım olmasda doktor bol su onerdı buarada aklınızda olsun

canım geçmiş olsun çok. kendine dikkat et. yorulma.

su çok önemli diyorlar gerçekten. bende 1-2 hafta öncesine kadar günde 2.5 lt kesin su içiyordum. ama havalar soğuduğundan beri o kadar çok içemiyorum. bir de göbeğimde artık epey büyüdü. mideme baskı yapıyor. ne fazla yemek yiyebiliyorum ne de su içebiliyorum... (

hepinize kırıldım birşeyler yazdım sanki özellikle cevap verilmiyo gibi :umursamaz: bundan sonra ugramıycam buraya

Yapma canım benim gözden kaçmıştır.Bana da çok oluyor.Hatta bi şey söylemişim öyle koca sayfada tek kalmış oluyor.Kırılınacak birşey değilki burası birazda kalabalıklaşınca mesajlar birbirine karışıyor bazen hele.

bende sabah kalkınca ole koca bır bardak ıctım ama dedıgın gıbı mıdeme baskı artı zorluyor cok artık eskısı gıbı degıl ama zamanını beklesınlerde

Canım ya bu kasılmalar nasıl oluyor.Ben hiç kasılmıyorum galiba. Bi tek iki gün önce iki kez sancı girdi karnıma okadar.:gitme: Olmaması mı normalmiş bu kasılmaların.

niye kırıldın kıss gözden kacmıstır benımde bazen yazdıklarım böle kaynıyo arada oluyo yanı uzulme hemen bende bır uyku setı bır nevresım takımı bırtanede yorgan aldım kış için tabı bırde battanıyeler polar ve el orgusu

Canım ya bu kasılmalar nasıl oluyor.Ben hiç kasılmıyorum galiba. Bi tek iki gün önce iki kez sancı girdi karnıma okadar.:gitme: Olmaması mı normalmiş bu kasılmaların.

canım karnın sertlesıyo böle tas gıbı oluyo bırazda tansıyonum dusuyo benım öle anlıyorum elını koyunca sankı altında toplanmıs gıbı oluyo bebek cok akfse anne cok aktıfsede oluyormus ebeyede gosterdım karnıma dokundu ama o an yoktu zaten 15 dakıkada bır olursa bızım ıcın onemlı dedı umarım onemlı degıldır bıcoguzmuzda oluyor galıba

Benim kasılmam olmuyor ozaman.Bebek arada sağa oturuyor.Arada sola.Yoksa bir sertleşme falan hiç olmuyor.

Kızlar görümcem mesaj attı .Kalktın mı geliyorum diye :sinifsinif: Uyuyorum bi iki yıl uyanmıycam demek istiyorum yaaa

Son düzenleme:
Günaydın kizlar bu sabah korktum biraz tuvalette bı iki damla kan gördüm de günlerdir kanısını sorunu yasadım da biraz zorlandı heralde ondan oldu ben de kanı görünce panikledim tabii hemen esimi aradım hastaneyi o da doktorla konuşmuş korkmasın hiç ağrısı yoksa ama su gelip gelmediğini kontrol etsin artık kan degil de su gelirse önemli demiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…