- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #19.161
Günaydın kizlar bu sabah korktum biraz tuvalette bı iki damla kan gördüm de günlerdir kanısını sorunu yasadım da biraz zorlandı heralde ondan oldu ben de kanı görünce panikledim tabii hemen esimi aradım hastaneyi o da doktorla konuşmuş korkmasın hiç ağrısı yoksa ama su gelip gelmediğini kontrol etsin artık kan degil de su gelirse önemli demiş...
ay amm sinir görümce yawLal ,şirinem ve vuslatyaren hepinize çok geçmiş olsun.Ben pek giremem 4 5 gün görümcem geliyor gene de ama elimden geldiğince okuyorum.Buraya yazınca dik dik bakıyor.Kimle konuşuyorum diye
Tatlım eşim evde yalnız kalmıyım bu ara diye çağırmış.banaohaoldumsmile Ne gerek vardı yaa dedim.Bu ara burası güvenli değil dedi.Ben gideyim bu haftasonu anneme ozaman dedim ama geçti anca haftaya olur dedi:1shok: Dün diyecektim ben bıktım artık.İstemiyorum diye de hadi tadımız kaçmasın dedim.Sustum
Bal ayımda ilk aylarımda hep yanımdaydı.Eşim iş için şehir dışına çıktığında bile bizde kaldı.Hatta birlikte yaşayacaktık İstanbulda oturuyor olsaydık.Eşimle ayrılma noktasına geldim onun yüzünden.Gördüke yaptığı şeyler,ogünler aklıma geliyor.Deli olyorum.Ben ne zaman sil baştan yapıp unutsam ailesi illa beni öfkelendirecek gene birşeyler yapıyorlar
canım benim de bir çok yazım havada kalıyo kimsenin cevaplamadığı ikinciye hatta üçüncüye sorduğum çok olmuşturhepinize kırıldım birşeyler yazdım sanki özellikle cevap verilmiyo gibi :umursamaz: bundan sonra ugramıycam buraya
Günaydın kizlar bu sabah korktum biraz tuvalette bı iki damla kan gördüm de günlerdir kanısını sorunu yasadım da biraz zorlandı heralde ondan oldu ben de kanı görünce panikledim tabii hemen esimi aradım hastaneyi o da doktorla konuşmuş korkmasın hiç ağrısı yoksa ama su gelip gelmediğini kontrol etsin artık kan degil de su gelirse önemli demiş...
ay amm sinir görümce yaw
canım görümceni bir gün kenara çekip durumu ona izah etsene gelmene karşı değilim ama eşimle bazen yalnız kalmak istiyorum ama çok uzun süre kaldığın için özelimiz olmuyor diye zaten tek odadayız falan de kırılır bir daha da kalmaya bu kadar çok gelmez ben olsam söylerdim o düşünmüyorsa madem
tarafımdan
ay ne güzel yaabuarada dun ultrasonda kızımın saclarını gordum
ay canım geçmiş olsunGünaydın kizlar bu sabah korktum biraz tuvalette bı iki damla kan gördüm de günlerdir kanısını sorunu yasadım da biraz zorlandı heralde ondan oldu ben de kanı görünce panikledim tabii hemen esimi aradım hastaneyi o da doktorla konuşmuş korkmasın hiç ağrısı yoksa ama su gelip gelmediğini kontrol etsin artık kan degil de su gelirse önemli demiş...
buarada dun ultrasonda kızımın saclarını gordum
Eşime sıkılıyorum diye anlatmama rağmen evde tek kalmayayım diye çağırmış.Eşimi paylamam lazım.Çekcem gitcem bu hafta annemlere yaa hakkaten bıktım yani
canım eşine söylediysen inat olsun diye çağırmaz bence
bana kalırsa görümcen abisine geleyim mi diye sormuş eşin de hayır gelme diyemez tabi gel demiştir. çünkü eşin rahatsız olduğunun farkında
ama baktın olacak gibi değil dediğin gibi annene geçersin aman görümcenin gelmesi annene gitmene engel değil ki görümcene ben şu gün anneme gidiyorum dersin o da hala kalamaz herhalde
bir de neden hala sende kalmakta bu kadar ısrarcı olduğunu anlamıyorum
buarada dun ultrasonda kızımın saclarını gordum
adilemir çok teşekkürler canım umarım sağ salim alırız bebeklerimizi kucağımıza.bu aslında benim 2.hamileliğim ama ilkinde en ufak bi sorun yaşamadığım için üst üste gelen bu sorunlar beni çok üzdü.
biraz kendimi toparlamam gerek evde bi oğlum var karnımda bi oğlum var ben ağladıkça ikiside üzülüyor.
Geçen dünyanın işini yaptırdım .Kendi geleceğini sanmıyorumi.Dün getirecekmiş.Yok ben banyo falan yapıcam yarın gelirim demiş görümcem.Eşimle konuşucam artık inceldiği yerden kopsun yani
çok şeker ya saçıdamı varmış onun şimdiden
evet bebegın suyu gelınce bazı anneler anlamıyormus çünkü bizim komsunun 5 aylık bebişi vardı suyu azar azar gelmıs anlamamıs kaybettı bebişini(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?