2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy allah şifa versin canım benim :sinifsinif:

Lal ,şirinem ve vuslatyaren hepinize çok geçmiş olsun.Ben pek giremem 4 5 gün görümcem geliyor gene de ama elimden geldiğince okuyorum.Buraya yazınca dik dik bakıyor.Kimle konuşuyorum diye
ay amm sinir görümce yaw

canım görümceni bir gün kenara çekip durumu ona izah etsene gelmene karşı değilim ama eşimle bazen yalnız kalmak istiyorum ama çok uzun süre kaldığın için özelimiz olmuyor diye zaten tek odadayız falan de kırılır bir daha da kalmaya bu kadar çok gelmez ben olsam söylerdim o düşünmüyorsa madem
hepinize kırıldım birşeyler yazdım sanki özellikle cevap verilmiyo gibi :umursamaz: bundan sonra ugramıycam buraya
canım benim de bir çok yazım havada kalıyo kimsenin cevaplamadığı ikinciye hatta üçüncüye sorduğum çok olmuştur
bunda kırılacak bişey yok ki bu arada ben herkesten geri geldiğim içim siz bazı şeyleri benden daha önce yaşamış oluyorsunuz bu yüzden bilgi sahibi olmadığım için de sorular cevapsız kalabilir kendi tarafımdan

canım gecmıs olsun korkma kabızsan ondanda olmustur bazen benımde oluyor cok zorlanınca zeytınyaglı bır salata ye ılık su ıc kayısı ye bunlar işe yarıyo demır ve kan haplarıda kabızlık yapıyor buarada

Eşime sıkılıyorum diye anlatmama rağmen evde tek kalmayayım diye çağırmış.Eşimi paylamam lazım.Çekcem gitcem bu hafta annemlere yaa hakkaten bıktım yani

buarada dun ultrasonda kızımın saclarını gordum
ay ne güzel yaa
ay canım geçmiş olsun

günaydın güzel anneler...
lal, manolya ve şirinem hepinize de ayrı ayrı çok geçmiş olsun.... az kaldı kızlar biraz daha gayret....
belgünümm güle güle kullansın bebişin.. bakalım biz daha çıkmadık alışverişe neyapacağız bilmem...

Eşime sıkılıyorum diye anlatmama rağmen evde tek kalmayayım diye çağırmış.Eşimi paylamam lazım.Çekcem gitcem bu hafta annemlere yaa hakkaten bıktım yani

canım eşine söylediysen inat olsun diye çağırmaz bence
bana kalırsa görümcen abisine geleyim mi diye sormuş eşin de hayır gelme diyemez tabi gel demiştir. çünkü eşin rahatsız olduğunun farkında
ama baktın olacak gibi değil dediğin gibi annene geçersin aman görümcenin gelmesi annene gitmene engel değil ki görümcene ben şu gün anneme gidiyorum dersin o da hala kalamaz herhalde
bir de neden hala sende kalmakta bu kadar ısrarcı olduğunu anlamıyorum

Son düzenleme:
annişer bu arada internetten bebek şekerlerşne bakıyorumda istediğim hasır patikli bebek şekerini 1,70 e yapıyorlar eğer ben malzemelerini alırsam 100 tanesini 75 e mal ediyorum şöyle yapmayı planlıyorum

hasır patik içine tül ve lavanta üstüne mavi tüy ve nazarlık mıknatıslı gözünüzün önünde canlandırın sizce nasıl tabi renkler mavi:uhm: severim böyle şeylerle uğraşmayı

Geçen dünyanın işini yaptırdım .Kendi geleceğini sanmıyorumi.Dün getirecekmiş.Yok ben banyo falan yapıcam yarın gelirim demiş görümcem.Eşimle konuşucam artık inceldiği yerden kopsun yani

adilemir çok teşekkürler canım umarım sağ salim alırız bebeklerimizi kucağımıza.bu aslında benim 2.hamileliğim ama ilkinde en ufak bi sorun yaşamadığım için üst üste gelen bu sorunlar beni çok üzdü.
biraz kendimi toparlamam gerek evde bi oğlum var karnımda bi oğlum var ben ağladıkça ikiside üzülüyor.

aman yaaa, kendine dikkat et canım. çok geçmiş olsun.

su geldiği zaman anlarız herhalde ya... idrarla karıştırılıyormuş çoğu zaman ama suyun geldiği zaman idrar gibi tutamıyormuşsun, engel olamıyormuşsun yani...

İnşallah herşey yolunda gider canım.Allah evlatlarını da seni de korusun.

Teşekkür ederim kizlar kullandığımız ilaçlardan Kabizlik sorunu yasıyoruz ya onda oldu büyük ihtimal ama beni korkutmaya yetti tabi...
Mugecim bı cogumuzun ilk gebeliği oldugundan anlayamayabiliriz de cok dikkatli olmak lazım....

evet bebegın suyu gelınce bazı anneler anlamıyormus çünkü bizim komsunun 5 aylık bebişi vardı suyu azar azar gelmıs anlamamıs kaybettı bebişini(((

Arkadaşlar görümcemi gel gel diye eşim sıkmış.Geldi şimdi anlattı da .Ah bu kocamı var ya dövmek lazım. klava: Gidince istanbula hiç özlemiycem iyi oluyo yaa.Arkama bile bakmadan gitcem bayrama kadar ohh.Derdimi de dile getircem.Nasılsa oraya gidiyorum.Yanında olsam tribine katlanamam da .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…