- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #19.181
Arkadaslar hepinize cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz ve dualariniz icin..
Tesekkur butonunu kullandim ama sanirim sinirli sayida kullanabiliyorum tsk edemediklerim de oldu
Ben hic kalkmadan yatiyorum ve cok sukur ki fazla kasilmam olmadi sabaha kadar, o kadar korkuyorum ki yatakta sagdan sola donerken bile tedirginim kasilacak diye..
ilk defa esimi ise ugurlayamadim kapidan, kahvaltimi hazirladi evi toparladi hazirlandi gitti kuzum
Bebegim icin sabredecegiz baska yolu yok..
Telefondan baglandigim icin alinti yapamiyorum isimleri de aklimda tutamiyorum rahatsizlanan, sekeri yuksek cikan, kanamasi olan, kasilmalari olan ve daha unuttugum varsa herturlu problemi olan arkadaslarim gecmis olsun hepinizin yardimcisi olsun rabbim..
hepiniize saglikli guzel gunler a.s.
evet bebegın suyu gelınce bazı anneler anlamıyormus çünkü bizim komsunun 5 aylık bebişi vardı suyu azar azar gelmıs anlamamıs kaybettı bebişini(((
canım çok geçmiş olsun benim bunda yokta ilk bebeğimde kaşıntı son ayda olmuştu yara etmiştim vücudumu çok zor gerçekten Allah şifa versin.benim bu yeni bişey değil canım ağustos ayında başlamıştı ilaç verdi hamileliğin sonuna kadar günde 4tane içiyorum
ama şimdi hapa rağmen kaşıntı başladı tekrar
karaciğer enz yükseldiği için kaşıntı oluyo bende alt ast falan bunlar normalin çok üstüne çıkıyo karaciğer zorlanınca da kaşınıom işte
geçmiş olsun canım dikkat et kendine.sonlara yaklaştıkça zorlaşıyor kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsunGünaydın kizlar bu sabah korktum biraz tuvalette bı iki damla kan gördüm de günlerdir kanısını sorunu yasadım da biraz zorlandı heralde ondan oldu ben de kanı görünce panikledim tabii hemen esimi aradım hastaneyi o da doktorla konuşmuş korkmasın hiç ağrısı yoksa ama su gelip gelmediğini kontrol etsin artık kan degil de su gelirse önemli demiş...
maşallah canım güzel kızın olacak saçlı boylu poslu:)))vardı kıss bakınıyordu saga sola saclarıda boyuda babasına benzıycek sanırım
Arkadaşlar görümcemi gel gel diye eşim sıkmış.Geldi şimdi anlattı da .Ah bu kocamı var ya dövmek lazım.klava: Gidince istanbula hiç özlemiycem iyi oluyo yaa.Arkama bile bakmadan gitcem bayrama kadar ohh.Derdimi de dile getircem.Nasılsa oraya gidiyorum.Yanında olsam tribine katlanamam da .
aaa acaip riskli e doktor kontrollerinde görünüyor suyu doktora hiç gitmemişmi o arada korktum şimdi
Ya kızlar benim şeyime şeyime baskı yapıyor bazen bebek.Çıkmaya çalışacakmış gibi.Acıyor doğum kanalım.Normall mi sizce bu.Kasılma değilde böyle birşey oluyor.
herkese merhaba
iş yoğunluğundan yeni girebildim
o bendede oluyor canım kasıklarımda hatta daha aşağılarda baskı oluyor acıyor resmen benim bu oğlum aşağıda resmen.seninkide aşagıdaysa ondan oluyordur.
Cinsiyeti: Kız
Geçen süre: 6 ay 20 gün
Kalan süre: 2 ay 15 gün
Doğum tarihi: 06.01.2011
Burcu: Oğlak
tam 2,5 ayımız kalmış
Okadar aşağıdaki bol tshirt giyince belli bile olmuyor.Aşağı aşağı gidiyor.Karnım
canım karnının pozısyonunu doktora danıstınmı neden asagıdaymıs oakdar merak ettım sımdı
hoşbuldumm olumunekankayizsmilehoşgeldiinnn canıımmmmm :)
eşim herkese yılbaşı gecesi gelecek diyor öyle ayarladım delikafaduldenazıcık kalmış ilk doğuranlardan olacaksın bakalım içimizden yılbaşı bebeği çıkacakmı
az kalmış denizciğim aramızda bir hafta var sen öndesin benim doğum tarihi 11 ocak ama benimki daha erlen olacak sezeryan olduğu için.doktor 10 gün önce alabiliriz dedi bakalım kızlar belkide yılbaşı bebeği olur:)))birde canım bunu hangi siteden yapıyorsunuz bende yapmak istiyorumda.Cinsiyeti: Kız
Geçen süre: 6 ay 20 gün
Kalan süre: 2 ay 15 gün
Doğum tarihi: 06.01.2011
Burcu: Oğlak
tam 2,5 ayımız kalmış
Okadar aşağıdaki bol tshirt giyince belli bile olmuyor.Aşağı aşağı gidiyor.Karnım
slm kızlarr herkesler iyidir umarım
geçmişe gitmedim henüz rahatsızlanan arkadaşlara çook geçmiş olsunn
canım çok sıkkın bugün pazartesi evlilik yıldönümümüz ancak eşim burda olamıyo iş için pazar günü şehir dışına çıkmak zorunda..durdu durdu tam zamanını buldu genel müdürlük eşimde çok üzgün onada bişey diyemiyorum teselli ediyorum onuda kendimce ama içim içimi yiyoo nasıl sıkıldım yaa:gitme:
slm kızlarr herkesler iyidir umarım
geçmişe gitmedim henüz rahatsızlanan arkadaşlara çook geçmiş olsunn
canım çok sıkkın bugün pazartesi evlilik yıldönümümüz ancak eşim burda olamıyo iş için pazar günü şehir dışına çıkmak zorunda..durdu durdu tam zamanını buldu genel müdürlük eşimde çok üzgün onada bişey diyemiyorum teselli ediyorum onuda kendimce ama içim içimi yiyoo nasıl sıkıldım yaa:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?