- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #19.201
ahsen bende kız olduğu için altta alıyor zannediyordum ama demekki alakası yok
az kalmış denizciğim aramızda bir hafta var sen öndesin benim doğum tarihi 11 ocak ama benimki daha erlen olacak sezeryan olduğu için.doktor 10 gün önce alabiliriz dedi bakalım kızlar belkide yılbaşı bebeği olur:)))birde canım bunu hangi siteden yapıyorsunuz bende yapmak istiyorumda.
az kalmış denizciğim aramızda bir hafta var sen öndesin benim doğum tarihi 11 ocak ama benimki daha erlen olacak sezeryan olduğu için.doktor 10 gün önce alabiliriz dedi bakalım kızlar belkide yılbaşı bebeği olur:)))birde canım bunu hangi siteden yapıyorsunuz bende yapmak istiyorumda.
canım baskılar ondandır.benim buda çok aşağıda hatta kız aşağıda olur derler bizde annemle kız diyorduk buda erkek oldu:)))gamyoncuiremsugamyoncuiremsu
Tatlım ben görümcem bizde kaldığı için kutlayamıyordum az kaldı.Nasıl gönderdim evden son anda bilmiyorum.Önemli olan gönüllerin bir olması.Bir iki gün önce birlikte kutlayın aynısı olmaz ama olsun.Üzülme ya eşinde üzülüyor hani umursamasa etmese üzülürdün de bu olağan üstü bir durum.Sıkma tatlı canınıopuyorumnanaktan
canım sizde cumartesi kutlayın pazartesi niyetine bunun için sıkma canını bence biz bazen doğum günlerimizi hafta sonuna gelsin diye erkenden kutlarız mesala
teşekkürler gireyim bende bir ocak cumartesiye geliyor dr fark isteyebilir ama bir konuşayım.küçükinsan sitenin adı oraya kayıt olduk kendi sayfamızda bebeğimi tıklayınca geliyor canım
sezaryen olacaksa ayarlanabilir sizin ama ben yerinde olsam 1 ocak isterdim
canım küçük insan.com a tıkla ordan iye girişi yapıp bebeğim ikonuna tıklayınca çıkıo opuyorumnanaktan
bebegin hayırlı uğurlu olsun canım
gerçekten ikiz gibi büyüteceksin.
hoşgeldin aramızaa.
canım ..umarım vaktınde gelsın bbegın..çok acelecı davranmıs..annesını korkutmus..
doktorun dedıgı gıbı yat.ve sadece wc ye kalk..geçmiş olsn ..
canım benım ya...uzulme..herseyın bır çozumu var..
ılaç kullanırsın doguma kadar....burda ınusılın ıgnesı kullanan arkadasımda vardı yanılmıyorsam..allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın..sen 10 gun dıkkat et dıyetıne..belkıde yuksek cıkmayacak bu kez..geçmıs olsun canım..
off..allah yardımcın olsun..hoşgeldın aramıza...
evet canım çok iyi olurdu
ya ben de gece sürekli uyanıp durdum neden anlamadım en son 4 gibi uyudum ama uykumu alamadım
ay canım ben de önümüzdeki hafta taşınıyorum allah sana da bana da yardım etsin bir de çalışınca zor oluyo ya
canım yine mi görümcen
geçmiş olsun canım aman dikkat et
hoşgeldin canım aaa ben bilmiyordum emzirilebildiğini
günaydın
su geldiği zaman anlarız herhalde ya... idrarla karıştırılıyormuş çoğu zaman ama suyun geldiği zaman idrar gibi tutamıyormuşsun, engel olamıormuşsun yani...
saol canım normalde şehir dışına çıkmaz yani yılda 1 kez belki oda tam zamanını buldu hemde 4 gün akannehir
cumarteside bi arkadaşa davetliyiz canımcım pazar gidecek zaten artık gelince kutlarız kutlamak değilde yanımda olsun isterdim ilk yıldönümümüzdü ama olmadı
bebişimin kontrolude vardı onu cumartesiye aldık neyseki:asigim:
Hoşbulduk kızlar..
Listelerle kim ilgileniyor?Listede kızımı görmek istiyorum bendeopuyorumnanaktan
Su idrarla karıştırılabiliyor kızlar...Yani daha doğrusu su kesesi patlarsa anlaşılır ama bazı durumlarda üstten delik oluyor ve de sızma oluyor.Anlaşılmayan idrarla karıştırılan bu.Hatta son zamanlarda idrarınızı da tutamadığınız oluyorNe bu şimdi su muydu idrar mıydı anlayamıyorsunuz...
Ama şöyle bi tiyo verilebilir...Her zaman pamuklu ped ya da ütülenmiş bez kullanın derim ben..Öyle miydi böyle miydi diye içiniz içinizi yiyeceğine..
Su kesesi patladığında anlaşılır,bi an da foş diye gelir..İki kerede geldiği de olur bu da anlaşılır..Sızma olduğundan şüpheleniyorsanız pamuklu bezi kokladığınızda hemen anlaşılır.İdrar gibi kokmaz kokusuz renksiz..Su dökülmüş gibi...
Bi arkadaşta kasılmaları sormuştu galiba..Şu anda alıştırma kasılmaları başladı artık..Hissetmemenizde mümkün.Hissetmemeniz olmadığı anlamına da gelmez.Çok belirgin sancılar kasılmalar beklemeyin bu dönemde..Bunların olması çok iyi sayılmaz aslına bakarsanız.İlk doğumumda doğum haftasına kadar sancı filan hiç bilmedimm.Normal yani gayet hissetmemeniz...
tünaydın kızlar
zeyl hoşgeldin canım
yeni ve deneyimli bi anne hepimize ii gelir valla çooooooooooooookk hoşgeldin:asigim:a.s.
aa evet ilk olduğundan böylesin anladım canım bizimde bu sene ilkti ve şansımıza pazara geldi
ay acaba kocişin sana sürpriz mi yapacak ki inşallah öyledir
Çoook hoşbulduk canım evet bu kadar yenisini bulunmaz sanırımkaydirigubbakcemile3
40 ım çıkar çıkmaz adrese teslim ikinci postakaydirigubbakcemile3
Şaka bi yana müdahalesiz ve pozitif doğum üzerine çok kafa yoruyorum her bebik normal şartlarda dünyaya gelmeyi hakediyor biz elimizden geldiğinde çabalamalıyız normal doğum konusunda...
Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz canlarolumunekankayizsmile
Çoook hoşbulduk canım evet bu kadar yenisini bulunmaz sanırımkaydirigubbakcemile3
Şaka bi yana müdahalesiz ve pozitif doğum üzerine çok kafa yoruyorum her bebik normal şartlarda dünyaya gelmeyi hakediyor biz elimizden geldiğinde çabalamalıyız normal doğum konusunda...
slm kızlarr herkesler iyidir umarım
geçmişe gitmedim henüz rahatsızlanan arkadaşlara çook geçmiş olsunn
canım çok sıkkın bugün pazartesi evlilik yıldönümümüz ancak eşim burda olamıyo iş için pazar günü şehir dışına çıkmak zorunda..durdu durdu tam zamanını buldu genel müdürlük eşimde çok üzgün onada bişey diyemiyorum teselli ediyorum onuda kendimce ama içim içimi yiyoo nasıl sıkıldım yaa:gitme:
cnm hoşgeldin aramıza a.s.
deneyimli olman çok güselll opuyorumnanaktan şahsen ben bişii bilmiom -tatlicadiarzu-
artık sana sorarıs delikafadulden
bebişinde hayırlı olsun innş sağsağlim kucaklarımısa alırıss olumunekankayizsmile
ne güzel ikiz gibi olcaklar benim teyzemde öle oldu hemen değil ama 5 ay gibi bir zaman var arada ikiz gibiler hatta arkadan gelen erkek kızı geçti kocaman oldular ii oluyor ölede ikisi bir arada büyüyorlar çok güzel oyun arkadaşı
selam kızlar gecmısı cok okuyamadan yazayım dedım sabah erkenden hasteneydeydık bırkac gundur karnımdakı sertlesmler devam ettı sabah arka arkaya bırkac kere olunca endıselendım doktoru aradım gıttık ultrasonda baktı sonra kasılma varmı dıye dogum haneye gonderıp nst yaptrnıma bısey baglayıp kalp atıslarına ve kasılmalara baktılar yarım saatı gecık durduk ama ordayken hıc kasılma olmadı ebeyle konustum sonra onlar ıcın 15 dakıkada bır gelen kazılmalar onemlıymıs ole dedı sabah arka arkaya bıkac kere oldu dedım ama dogumu tetıklese arka arkaya rıtmık olurdu dedı dınlenmemı onerdı.bu cumartesı rutin kontrole gıdıces ıyıce konusucaz bakalım dr ıle ama acıl bır durum olsa ılac baslarlardı heralde hemen .buarada nst dogum hanede yapıldı ve yan odamda bır kız doguruyordu.okadar cok bagırdıkı benım korkudan tansıyonum dustu ılk defa boyle bıseyle karsılastım ayrıca yenı dogan bebıs daha yıkanmadan önumden gectı.ılk aglamalarını duydum cok tuhaf bısey.ama gercekten kokrtum.buarada bızım kızımızda 1350 gram olmus boyuda 40 cm uzun gıdıyor dedı doktor umarım dogmak ıcınde acele etmess kuzumda zamanında gelır
Araniza Donebildigim Icin Cok Mutluyum Kizlar
Kasilmalariniza Cok Dikkat Edin!
Cok yogun stresli ve uzucu 4 gunun ardindan yaziyorum sizlere bu yazimi..
Aylardir hep hafif kasilmalar yasiyordum karnim sertlesiyordu geciyordu pek umursamiyordum.. En son bu pazar bebegimin hareketlerini hissedemeyecek kadar uyustu karnim ve acile gittik.. Bebek dogum kanalina cok yaklasmis dediler ve kasilmalarim dogumu baslatacak kadar siddetlenmis béni derhal hastaneye aldilar. Gece gunduz makineye baglayip kasilmalari olctuler ilaclar verdiler surekli kontrol altinda tutuldum.. Verdikleri ilaclar yan etki yapti onlari degistirdiler. Hangi yontemle dogum yapacagima normalde 8. ayda bakilacagi halde béni one aldilar ve épidural normal olmasina karar verdi doktorum. Ben bu 4 gunu hem aglayarak hem dua ederek gecirdim hep hastanede tutabiliriz dediler ama en buyuk sansim ki hic acilmam yokmus o nedenle evde tedavi olmam icin biraktilar. Tuvalet icin bile yataktan kalksam kasilmam oluyor cok endiseliyim daha bebegim bugun 26 haftalik oldu.. Dua edin melegimi icimde tutabileyim... Su an ne yazdigimi bile bilmiyorum cunku ilaclar son derece agir ve uyusturuyor surekli basim donuyor. En son ebeyle konustuk cikmadan once 35. haftaya kadar dursa yeterli bizim icin10 hafta daha sabredin dedi.. Rabbim buyuk yarattigi cani yasatacak olan kendisi..
Simdilik bu kadar cevap veremeyebilirim arkadaslr dualarinizi eksikl etmeyin kendinize ve bebeginize cok dikkat edin.
lal çok geçmiş olsun inşallah sorunsuz bi şekilde gününde alırsın bebeğini kucağına...
sheker_cat ne yaptın şeker sonucunu gösterdin mi?
ben bugün bir endokrin bölümüne gittim.değerlerim sınırdaydı.bana sabah akşam insülin yazdı.daha doktor anlatırken öyle bir ağlamaya başladım ki anlatamam.çok üzüldüm elimde değil.eve gelene kadar arabayı nasıl sürdüm nasıl geldim bilmiyorum.
aramızda insülin kullanan var mı?
gerçi ben gazi de bir hocayı tanıyorum ona telefon ettim oda hemen başlama 10gün çok dikkatli diyet yap sonra akşamları şekeri ölçüp yaz bana bildir ona göre karar veririz dedi.
200den yukarı çıkanlara yazıyorlarmış insülini genelde.bilgisi olan varsa lütfen banada akıl versin.öğleden beri ağlıyorum elim yüzüm şişti(
Cinsiyeti: Kız
Geçen süre: 6 ay 20 gün
Kalan süre: 2 ay 15 gün
Doğum tarihi: 06.01.2011
Burcu: Oğlak
tam 2,5 ayımız kalmış
evet canım konyadayım ama ilçesindeyim sen neresindensin.
Cnm ben denizlideyim ailem ilçesinde konyanın neresindesin sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?