2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ahsen bende kız olduğu için altta alıyor zannediyordum ama demekki alakası yok

canım bizdede öyle derler kız aşağıda oğlan yukarıda olurmuş ama bende farklı oldu işte.ilk oğlum yukarıda idi çok reflü oluyordum buda aşağıda baskı yapıyor ama reflü daha kötüydüüü

küçükinsan sitenin adı oraya kayıt olduk kendi sayfamızda bebeğimi tıklayınca geliyor canım
sezaryen olacaksa ayarlanabilir sizin ama ben yerinde olsam 1 ocak isterdim

canım küçük insan.com a tıkla ordan iye girişi yapıp bebeğim ikonuna tıklayınca çıkıo opuyorumnanaktan

kızlarr herkese günaydınnn opuyorumnanaktan
bugün 11 e adar uyudumm :1shok:
iice dinlenmişimm zemuszemus
erken kalktığımda belim bacaklarım ağrıodu bilmiyorumkismile ama bugün çok şükür turp gibiyimmmm guclubacismile
geçmişe fazla bakamadım hatta hiç bakalmadım gibi inş herkes iyidir herşey yolundadır.... opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

saol canım normalde şehir dışına çıkmaz yani yılda 1 kez belki oda tam zamanını buldu hemde 4 gün akannehir
canım sizde cumartesi kutlayın pazartesi niyetine bunun için sıkma canını bence biz bazen doğum günlerimizi hafta sonuna gelsin diye erkenden kutlarız mesala

cumarteside bi arkadaşa davetliyiz canımcım pazar gidecek zaten artık gelince kutlarız kutlamak değilde yanımda olsun isterdim ilk yıldönümümüzdü ama olmadı
bebişimin kontrolude vardı onu cumartesiye aldık neyseki:asigim:

küçükinsan sitenin adı oraya kayıt olduk kendi sayfamızda bebeğimi tıklayınca geliyor canım
sezaryen olacaksa ayarlanabilir sizin ama ben yerinde olsam 1 ocak isterdim
teşekkürler gireyim bende bir ocak cumartesiye geliyor dr fark isteyebilir ama bir konuşayım.
canım küçük insan.com a tıkla ordan iye girişi yapıp bebeğim ikonuna tıklayınca çıkıo opuyorumnanaktan

teşekkürler canım.

bebegin hayırlı uğurlu olsun canım
gerçekten ikiz gibi büyüteceksin.
hoşgeldin aramızaa.

Hoşbulduk kızlar..
Listelerle kim ilgileniyor?Listede kızımı görmek istiyorum bendeopuyorumnanaktan
su geldiği zaman anlarız herhalde ya... idrarla karıştırılıyormuş çoğu zaman ama suyun geldiği zaman idrar gibi tutamıyormuşsun, engel olamıormuşsun yani...

Su idrarla karıştırılabiliyor kızlar...Yani daha doğrusu su kesesi patlarsa anlaşılır ama bazı durumlarda üstten delik oluyor ve de sızma oluyor.Anlaşılmayan idrarla karıştırılan bu.Hatta son zamanlarda idrarınızı da tutamadığınız oluyor Ne bu şimdi su muydu idrar mıydı anlayamıyorsunuz...
Ama şöyle bi tiyo verilebilir...Her zaman pamuklu ped ya da ütülenmiş bez kullanın derim ben..Öyle miydi böyle miydi diye içiniz içinizi yiyeceğine..
Su kesesi patladığında anlaşılır,bi an da foş diye gelir.. İki kerede geldiği de olur bu da anlaşılır..Sızma olduğundan şüpheleniyorsanız pamuklu bezi kokladığınızda hemen anlaşılır.İdrar gibi kokmaz kokusuz renksiz..Su dökülmüş gibi...

Bi arkadaşta kasılmaları sormuştu galiba..Şu anda alıştırma kasılmaları başladı artık..Hissetmemenizde mümkün.Hissetmemeniz olmadığı anlamına da gelmez.Çok belirgin sancılar kasılmalar beklemeyin bu dönemde..Bunların olması çok iyi sayılmaz aslına bakarsanız.İlk doğumumda doğum haftasına kadar sancı filan hiç bilmedimm.Normal yani gayet hissetmemeniz...

aa evet ilk olduğundan böylesin anladım canım bizimde bu sene ilkti ve şansımıza pazara geldi
ay acaba kocişin sana sürpriz mi yapacak ki inşallah öyledir

tünaydın kızlar
zeyl hoşgeldin canım
yeni ve deneyimli bi anne hepimize ii gelir valla çooooooooooooookk hoşgeldin:asigim:a.s.

cnm hoşgeldin aramıza a.s.
deneyimli olman çok güselll opuyorumnanaktan şahsen ben bişii bilmiom -tatlicadiarzu-
artık sana sorarıs delikafadulden
bebişinde hayırlı olsun innş sağsağlim kucaklarımısa alırıss olumunekankayizsmile

tünaydın kızlar
zeyl hoşgeldin canım
yeni ve deneyimli bi anne hepimize ii gelir valla çooooooooooooookk hoşgeldin:asigim:a.s.

Çoook hoşbulduk canım evet bu kadar yenisini bulunmaz sanırımkaydirigubbakcemile3
40 ım çıkar çıkmaz adrese teslim ikinci postakaydirigubbakcemile3
Şaka bi yana müdahalesiz ve pozitif doğum üzerine çok kafa yoruyorum her bebik normal şartlarda dünyaya gelmeyi hakediyor biz elimizden geldiğinde çabalamalıyız normal doğum konusunda...
Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz canlarolumunekankayizsmile

aa evet ilk olduğundan böylesin anladım canım bizimde bu sene ilkti ve şansımıza pazara geldi
ay acaba kocişin sana sürpriz mi yapacak ki inşallah öyledir

oo ne güzel rastlamış sizinki

ahh canımm keşke benim yanımda aradılar genel müdürlükten zaten böyle bi durum vardı ama 1 hafta sonra falana denk gelir diye düşünüyoduk tam zamanına yerleştirdiler projenin sonunu saolsunlarklava:

bide yanlız oldugum için burda yanımda kalacak birisini bulmaya çalışıyoruz sürpriz olsa aramazdı yana yana birisini

ne güzel ikiz gibi olcaklar benim teyzemde öle oldu hemen değil ama 5 ay gibi bir zaman var arada ikiz gibiler hatta arkadan gelen erkek kızı geçti kocaman oldular ii oluyor ölede ikisi bir arada büyüyorlar çok güzel oyun arkadaşı

aramıza h.g canım geçmişi okumadığım için göremedim daha önce ilk bebişin ne kadarlık ki hemen 40 çıkınca mı hamile kaldınohaoldumsmile

öncelikle evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım. üzülmekte haklısın ama özel sektörde çalışınca özel hayat diye birşey kalmıyor maalesef... dönünce kutlarsınız...

Tamam o zaman deniz arkadaşımıza yazayım ben bilgilerimi..Çok teşekkür ederim kızlar...
Valla ben biraz deliyim galiba ilk zamanlar çok bunalıma girdim ama şimdi herşeyin güzel olacağını düşünüyorum..Mutluyumopuyorumnanaktan destekleriniz için teşekkürler tekrar..

Çalışan arkadaşlar
Emzirme Reformu Gerekli -
Emzirme reformunu destekliyorsunuz inşallah bu günlerde katılım düştü...Böyle süt izni mi olur Allah aşkına bunun bir an önce düzeltilmesi,dünya standartlarına getirilmesi gerekir..
Çocuk sahibi oluyor diye anne bu kadar horlanır mı bi ülke de bilmiyorum..
Çalışan çalışmayan bütün arkadaşların desteğini bekliyoruz lütfennn:Saruboceq:

hoş geldin canım aramıza liste topiğimiz var oraya bilgileriniz yazarsam eklerim listemize

tatlım rahat OL alıştırma kasılmalarıymış onlar bazen bendede oluyo buarada kızınada maşallah ALLAH ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

tatlım geçmiş olsun dikkat et kendine

yaw adanadaki dr mu aradım onunla görüşcem oda ameliyattaymış akşam ararım artık
buarada sende dikkat et kendine şeker strestende yükseliyo çünkü seni çok ii anlıyorum başka bi dr a daha gitsen olmazmı sence

Cinsiyeti: Kız
Geçen süre: 6 ay 20 gün
Kalan süre: 2 ay 15 gün
Doğum tarihi: 06.01.2011
Burcu: Oğlak

tam 2,5 ayımız kalmış

ne güzel az kalmış darısı bizlerin başına artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…